Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Violeta* @ 2012 04 14, 14:21)
na, jei miksuosit pelargonijas su lobelijom, tai arba pelargonijos supus, arba lobelijos nudžius, augalai su visai skirtingais auginimo poreikiais.

negazdink blink.gif nes jei pas mane tos melynos gelytes yra lobelijos tai jos man yra su pelargonijom.bet kol kas viskas ok
gal paskui nuimsiu nuo balkono gelytes ir bandysiu nufotkint
Atsakyti
Pernai begonijas svyrančias sodinau su bakopa ir lobelija,padraugavo,kol begonija suvešejo,paskui neatsimenu,gal bakopą persodinau,lobelija pati nusigalavo,kai jau neapsikentė irnesakyk.gif Naturali atranka,tskant,ner ko nusiminti,pelargonijos savaime puošnios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 balandžio 2012 - 13:19
Sveikos, gal kuri galėtų parduoti rožiažiedžių pelargonijų daigelių Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 14 balandžio 2012 - 13:40
Ga kuri auginat tas dideles karališkas pelargonijas pastebėjot kad jų lapai keistą kvapą turi? ne tokį kaip visos? primena propolį man... ar aš gavau šakeles kažkuo purkštas?
Atsakyti
chm salnu nezada gal pelargonijas ne namo ant palanges o i balkona istiklinta iskelti g.gif balkonas rytinis tai saules buna neperdaugiausia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 04 14, 13:55)
negazdink  blink.gif nes jei pas mane tos melynos gelytes yra lobelijos tai jos man yra su pelargonijom.bet kol kas viskas ok
gal paskui nuimsiu nuo balkono gelytes ir bandysiu nufotkint

Nudžius lobelijos vėliau ir pavirs šienu

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 14, 14:43)
Ga kuri auginat tas dideles karališkas pelargonijas pastebėjot kad jų lapai keistą kvapą turi? ne tokį kaip visos? primena propolį man... ar aš gavau šakeles kažkuo purkštas?

Jo, jos kitokios. Man kažkaip nepatiko, nepakenčia jos būti po atviru dangumi, tai atrodė ne karališkos o baudžiauninkiškos

QUOTE(Freke @ 2012 04 14, 19:01)
chm salnu nezada gal pelargonijas ne namo ant palanges o i balkona istiklinta iskelti g.gif balkonas rytinis tai saules buna neperdaugiausia. g.gif

Nešk tegu kvėpuoja pavasariu
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 14, 19:29)
Nešk tegu kvėpuoja pavasariu

tai ir parnesiu balkonan, nes diena jau laikau lauke vakare sukeliu bezdalais kvepuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškės pilnumoj lauke, neapšala, tik lapukai apsvilo ;[
Atsakyti
Mano kaimynai jau kokias 2 sav. laiko pelargonijas lauke (šiaurės rytinė pusė). Anksti ryte matau jas lauke... bet nesu tikra ar naktimis laiko.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 04 14, 13:21)
na, jei miksuosit pelargonijas su lobelijom, tai arba pelargonijos supus, arba lobelijos nudžius, augalai su visai skirtingais auginimo poreikiais.

O as lygtai miksavau ir laisciau visas vienodai augo visos ir palergonijos ir lobelijos, palergonijos pas mane paprastos kompaktines
Atsakyti
geriausio efekto vis tiek nebus...nes pel.geriausia daug saulės, šilumos, praktiškai saulėkaitos gėlės, mėgsta sausiau stovėt, gerai perdžiūvimą pakelia, gi stiebai mėsingi...lobelijos mėgsta ne tiesioginę saulę ir drėgmę, daug joms jos reikia, panašiai kaip surfinijoms, padžiūvus-šienas..įmanoma gal derint loveliuose, bet efekto, apie kurį sakytum super tikrai nebus, kažkas skurstų..pel gerai suderint su bakopom įmanoma, šlamučiais, dichondrom...
Atsakyti
mano pelargonijos jau 4 dienos kaip neistiklintam balkone gyvena pietinej pusej... ir ziuriu visai nesiskundzia, saulutes voniom dziaugesi smile.gif
Atsakyti