Esu buvus Hammamete 2 kartus, pirma karta gal pries 7 metus, tai net neprisimenu kokiam viesbuty, o antra karta buvom sitam
http://www.tripadvis...overnorate.htmlviesbutis man labai patiko. Buvom 2011m geguze, po visu revoliuciju. Oras buvo nuostabus, o turistu vos keletas, nes visi bijojo i Tunisa vaziuoti
Viesbutis tikrai grazus, gana tvarkingas, nes jam vadovauja prancuzai. Yra lauko baseinas (nesildomas) ir vidaus baseinas (silfomas). Prie juros pliazo nera, ten akmenys, bet galima nusileisti ir issimaudyti.
Is pirmo karto prisimenu, kad juroj buvo daug visokiu zoliu, o duso nebuvo, tai issimaudzius tekdavo pedinti i viesbuti, nes as su tom zolem maudme negalejau but, man visur vies niezejo.
Pats hammametas man didelio ispudzio nepaliko, yra naujoji dalis, ten vien viesbuciai ir jausmes, kad esi Disneyland'e, nes ten viskas turistams, yra aqua parkas, medina, barai, diskotekos. Bet viskas turistams, vietiniu net nesimato. Ir yra senasis hammametes. Na yra i ka paziureti.
Pati salis didelio ispudzio irgi nepaliko. Na nieko nieko, nera baisu, bet nieko ispudingo.
Ekskursijos tokios
ir visur reikia deretis, visur is to turisto kvailelei daro. Man tas labai nepatiko.
I Tunisa vaziuojam tik tam, kad ten pabut geram viesbuti su spa, pasidziaugt saule ir nieko neveikt. ir dar del to, kad ten nebrangu. prie metus uz 500 euru UAI praleidom labai geras, katiniskas atostogas. bet niekur is viesbucio nejom.