Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(eLaura @ 2012 04 02, 18:05)
Sveikos, ar kuriai nors teko auginti pomidorus Red cherry (Suvipiha firmos seklos)? Pirkau kaip a la balkoninius pomidorus, bet dabar nete perskaiciau, kad si veisle aukstauge g.gif Uzsienio saituose raso, kad apie 30 cm uzauga. Susimakalavau visai, tai kur teisybe? blink.gif

as ir pasisejau red cherry,raso,kad balkoniniai vysniniai,ale ir pas mane toki nemaz blink.gif i daigai ka gi padarysi,auginsiu biggrin.gif svarbiausia pats procesas biggrin.gif Ispikiavau savo bajaja pomidorus,tai tokie maziukai su red cherry palyginus,nors seti ta pat diena smile.gif Agurkeliai auga graziai,jau leidzia antra lapeli,o kada juos reikia pikiuoti?Afrikinis agurkelis,moliugas ir baklazanas tik po viena daigeli isdygo.Ziuresim,kas cia man gausis didziajai darzininkei biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif čia radau porą foto kaip maišuose auga ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 04 03, 10:25)
Mano chebrytė kaitinas  smile.gif čia ne visi balkone gyvens biggrin.gif 20 tolimesnių "kvadračiukų" dumplainiai.
Mano "balkoni red" linkę į susinaikinimą  doh.gif  Vos ne vos, patys paskutiniai išdygo, iš 5 tik 3. Galiausiai nusivožė nuo palangės ir susimaišė su venus (na bent jau pagal spalva atskirsiu vėliau kur kas biggrin.gif ) ir pagal tai jog tikri lapiukai dar nelabai matės spėju kad balkonis vieną lapą nusirovė, bet gerai kad kitas liko  biggrin.gif  Šiandien ryte saulytė pažadino tai lėkiau balkonant nešt ir su deže vieną kiek palanksčiau  doh.gif Nenulūžo visai bet..arba gyvens arba ne...

Koks romantiškas "bardakėlis" wub.gif
Palaikysiu kumstukus uz tavo balcony red. Jei vyras butu rades seklu - irgi buciau situ pasisodinusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2012 04 03, 09:36)
Koks romantiškas "bardakėlis"  wub.gif
Palaikysiu kumstukus uz tavo balcony red. Jei vyras butu rades seklu - irgi buciau situ pasisodinusi  ax.gif

Aš senukuos pirkau. Kainavo rods netoli 10 lt už pakutį, bet dar spėjau kai senukuos akcija buvo tai pigiau gavos smile.gif O tu žiū būni Vilniuj (pagal prifilį prendžiu), tai galiu dar įgrūst kokią sėklytę tau, gal nesusivėlins labai išdygt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 04 03, 10:42)
Aš senukuos pirkau. Kainavo rods netoli 10 lt už pakutį, bet dar spėjau kai senukuos akcija buvo tai pigiau gavos smile.gif O tu žiū būni Vilniuj (pagal prifilį prendžiu), tai galiu dar įgrūst kokią sėklytę tau, gal nesusivėlins labai išdygt  smile.gif

Ačiu uz pasiulyma wub.gif , busim vln ant Velyku, bet sodinti tai jau tingesiuos blush2.gif doh.gif Uzteks man laimes ir i kitu augancius darzus beziurint. smile.gif

O mano darzas siandien balkone. Buvom lauke su vaikais - tai vejas ledinis, ausys sala, o balkone silta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 03 balandžio 2012 - 12:27
Laba diena. Šiandien ant palangės sugalvojau pasidaryti kelis aukštus, nes namuose nėra vietos visam turtui, kurio prisisėjau. Pamėginsiu pasirodyti bent kelis sodinukus, nors pas mane dar visi labai maži ax.gif
Ožragė, kurios daigumu buvau apakinta. Kiek sėjau, tiek dygo, nei viena sėkla nenuvylė smile.gif Čia tik penkios, bet jų dar keli vazonai yra.
user posted image
Pekino kopūstai, kurie irgi sudygo visi penki, bet nenumanau, ką reikės toliau su jais daryti g.gif
user posted image
user posted image
Ir dar parodysiu atradimą, kuris yra labai patogus daiginimui, tik jo nedaug kur būna pirkti.. Daigykla iš durpinių kubelių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga*** @ 2012 04 03, 15:01)

Ir dar parodysiu atradimą, kuris yra labai patogus daiginimui, tik jo nedaug kur būna pirkti.. Daigykla iš durpinių kubelių.

senukuos būna smile.gif
aš tokią pat turiu, tik jau sudygo ir išsirūšiavo kas kur ir kepinas saulėj. Tai man į juos žiūrint apetitas sukildavo, nes tos durpės sušlapusios kaip pyragas atrodo laugh.gif ir dėžutė gan greit pradėjo skilinėt bandant atidaryt, bet tie patys kubiukai geras dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nušlepsėjau iki pašto dėžutės, tai kam aktualu didesni vazoniukai, tai ERMITAŽE 29 x 34 cm plastikinis vazonas 5.99 lt. Iki balandžio 30d. smile.gif
Mastaus reikia man ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga*** @ 2012 04 03, 14:01)
user posted image

man nepatiko. trumpai joje gali paaugti, tuojau pat išlenda šaknelė, lenda po kitais kubeliais, nusiplėšo, nusidrasko schmoll.gif

turiu bėdą, dingę be žinios mano pernykščiai dideli pomidorų vazonai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 04, 10:18)
man nepatiko. trumpai joje gali paaugti, tuojau pat išlenda šaknelė, lenda po kitais kubeliais, nusiplėšo, nusidrasko  schmoll.gif

Labas rytas,

va čia tai bėda unsure.gif gal dar rasi kur, juk negalėjo iškeliaut g.gif
Pasiskaitymui: http://gyvenimas.del...s.d?id=57292590

Mano apatiniai pomidorų lapeliai pradėjo raitosi, lyg ir džiūti... sumąsčiau, kad gal per sausai aš juos palaikiau bijodama perlaistyt... špinatai leidžia gražius lapukus, agurkai jau irgi gražius leidžia... ale pomidorus aišku išpikiavus pagilinau, bet atrodo- vietoj stovi g.gif
radau aną sav dar svyrančių braškių sėklų, tai dar pasėjau prieš nepilną savaitė, patupdžiau ant radiatoriaus, tai jau 4 iškišo nosytes thumbup.gif o iš anų tik 3 ir jau toookios mažos... bet gal kad dygsta ilgai tai ir auga ilgai/ lėtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 04, 09:18)
man nepatiko. trumpai joje gali paaugti, tuojau pat išlenda šaknelė, lenda po kitais kubeliais, nusiplėšo, nusidrasko  schmoll.gif

Tas dideli, kiek litru viename? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2012 04 04, 09:29)
Tas dideli, kiek litru viename? 4u.gif  ax.gif

litrais nežinau, bet skersmuo įvairus, nuo 25 iki 45 cm biggrin.gif
Atsakyti