Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 46 tema

QUOTE(gitaaa @ 2012 04 05, 13:30)
jamiau XS, nes XXS nebuvo ax.gif gal nepaskesiu

nu gal paskesi, nes as emiau XS, nes S man aplink pilva kabojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 12:31)
nu gal paskesi, nes as  emiau  XS,  nes  S  man aplink  pilva  kabojo  ax.gif

bet cia kitoks modeliukas... cool.gif jei ka, tai bus ale boyfriend'as ir apsimesiu, kad taip ir turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 04 05, 13:32)
bet cia kitoks modeliukas... cool.gif jei ka, tai bus ale boyfriend'as ir apsimesiu, kad taip ir turi buti biggrin.gif

nu zinok as pakeiciau uzsakyma jei spejau, gal tiksliai bus kitas dydis, paemiau S, jei ka karstam H2O skalbsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 12:34)
nu zinok as  pakeiciau uzsakyma  jei  spejau,  gal tiksliai  bus  kitas  dydis,  paemiau S,  jei ka karstam  H2O  skalbsiu  lotuliukas.gif

Nesiskiria dydis leopardinio nuo vienspalviu tippi, turiu ji. Is vienspalviu tai tik dahlia spalvos kazkoks mazesnis pasitaike, o kiti didinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 04 05, 13:39)
Nesiskiria dydis leopardinio nuo vienspalviu tippi, turiu ji. Is vienspalviu tai tik dahlia spalvos kazkoks mazesnis pasitaike, o kiti didinti mirksiukas.gif

bliamba, tai jau ir pasimeciau... nu bet gal leopardinis gerai atrodys toks pakrites...
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 13:40)
bliamba,  tai  jau  ir pasimeciau...  nu  bet  gal  leopardinis  gerai  atrodys  toks pakrites...

nu jau nupirko S...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 12:42)
bliamba,  tai  jau  ir pasimeciau...  nu  bet  gal  leopardinis  gerai  atrodys  toks pakrites...
Papildyta:
nu jau  nupirko S...

lotuliukas.gif oij jau save isivaizduoju su per dideliu leopardu
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 04 05, 14:39)

O tas leopardinis "nekanda" 4u.gif ? Nes tas kur is senesnes kolekcijos leopardinis sviesus, tai jis man biski kanda ax.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/62073.jsp

koks plotis?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 12:42)
Papildyta:
nu jau  nupirko S...

Man su 88 cm per krutine XS pats tas. Tik neskalbiau dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 04 05, 13:44)
lotuliukas.gif oij jau save isivaizduoju su per dideliu leopardu

nu... as tai tada irgi pardaviau S, nes nepatiko man tas pakritimas aplink pilva...
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2012 04 05, 13:47)
Man su 88 cm per krutine  XS pats tas. Tik neskalbiau dar blush2.gif

nu man tada su 93 S tikrai gerai turetu buti... bet ir tada iki krutines viskas ok buvo, o nuo krutiens ir nugaroje tabalavosi negraziai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 05 balandžio 2012 - 12:48
QUOTE(fggh @ 2012 04 05, 12:47)
O tas leopardinis "nekanda"  4u.gif ? Nes tas kur is senesnes  kolekcijos leopardinis sviesus, tai jis man biski kanda  ax.gif

Man tai ne, bet ir is senor kolekcijos nei vienas leopardinis nekanda. Gal tie pabronzinimai jautesi anam? Sitas lygus, iprasta svelnute merino vilna. Siaip laaaabai grazus tas megztukas, vienas mylimiausiu wub.gif Tik, kaip jau buvo pastebeta, labiau tinka tamsiaplaukems.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 05, 13:48)
nu...  as  tai tada  irgi pardaviau S,  nes  nepatiko man tas  pakritimas  aplink  pilva...
Papildyta:
nu  man  tada  su  93 S  tikrai gerai  turetu  buti...  bet ir tada  iki krutines viskas ok  buvo,  o  nuo krutiens  ir  nugaroje  tabalavosi  negraziai  g.gif

Bet jo toks modeliukas. Man S pats tas, per krutine ir rankas siauriau, o liemeni placiau. I XS gali krutines neikist rolleyes.gif
Atsakyti