Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema,

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

user posted image

MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:

KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena
Floriada

user posted image

GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:

user posted image

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

user posted image
KLAIPĖDOS RAJ.:
Orchidėja

Orchidėjų priežiūros tema

user posted image

AUGINTOJŲ ALBUMŲ NUORODOS!
Lorute
Tina*
J*G*
Evaja
Raun'a
Pokahonta*
Sokejuke86

user posted image

Sena tema

2012 gegužės 18-19-20 dienomis Kaune PLC "Mega" organizuojama kasmetinė egzotinių augalų paroda. Parodos tema pažintinė - parodomoji. Todėl kviečiame visus aktyviai dalyvauti.
Šiai parodai esame pasiruošę parodyti ne tik žydinčius, bet ir įdomius nežydinčius augalus. Parodoje stengsimės augalus pristatyti nedidelėmis kompozicijomis, kurios padės atskleisti spalvas, raštus, formas, augimo būdus. Kiekvienam norinčiam suteiksim galimybę pristatyti savo asmenines kolekcijas.

Lietuvos orchidėjininkų draugijos nariai
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 29, 00:07)
Šiandien "kukliai" apsiprekinau - vat kiek miniukų "liežuviukių" apturėjau  rolleyes.gif Visi sprindžio aukščio, o aukščiausia gal pusantro  thumbup.gif

Visa šauni kompanija kartu

user posted image

Atsinešu iš senos temos labai gražius mumriko pirkinius wub.gif o kokios rūšies čia tie miniukai (beje, nuotraukose jie visai nemaži atrodo)??? Labai įdomūs tiek lapukai, tiek žiedai.
Atsakyti
user posted image
user posted image
stai maniskes orches 4u.gif nuotrauka nekokybiska,nes siuo metu neturiu fotoaparato,na bet norejau pasidalinti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2012 04 04, 06:32)
stai maniskes orches 4u.gif  nuotrauka nekokybiska,nes siuo metu neturiu fotoaparato,na bet norejau pasidalinti 4u.gif  biggrin.gif

Matosi matosi ziedu grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 04 04, 07:57)
Matosi matosi ziedu grozis wub.gif

dekuj ax.gif gal galite patarti kaip formuoti orchideja?Jei matot is foto didziojo orche labai isvepus i visas 4 puses,atrodo kaip kompasas doh.gif nelabai telpa ant palanges,todel ir stovi ant stalo biggrin.gif man kazkaip graziau kai ziedai i viena puse labiau susispaude blush2.gif
Atsakyti
Labai grazios gelytes 4u.gif Vakar Kretingoje maximoj buvo orchidėju po 6,99 lt dar su vienu ziedu.. Saknys grazios, geles atrode sveikos.. bet... vyras pradėjo juoktis, kad as vel tarp geliu, tai paejau salin ir nepirkau cry.gif Iki pat siandien graužiuosi ir vos neverkiu, kad nenusipirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 04 04, 09:36)
Labai grazios gelytes 4u.gif  Vakar Kretingoje maximoj buvo orchidėju po 6,99 lt dar su vienu ziedu.. Saknys grazios, geles atrode sveikos.. bet...  vyras pradėjo juoktis, kad as vel tarp geliu, tai paejau salin ir nepirkau cry.gif Iki pat siandien graužiuosi ir vos neverkiu, kad nenusipirkau verysad.gif

pazistama situacija biggrin.gif man net paciai baisu...nebera laisvos palanges blink.gif gal pradet pardavinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 04 04, 09:36)
Labai grazios gelytes 4u.gif  Vakar Kretingoje maximoj buvo orchidėju po 6,99 lt dar su vienu ziedu.. Saknys grazios, geles atrode sveikos.. bet...  vyras pradėjo juoktis, kad as vel tarp geliu, tai paejau salin ir nepirkau cry.gif Iki pat siandien graužiuosi ir vos neverkiu, kad nenusipirkau verysad.gif

o ko jūs imat į galvą? biggrin.gif kiek jie ant alaus,savo cacki pacacki pinigų išleidžia ? tai tas 7lt...ir tarp gėlių,lai tik džiaugiasi,ne kailinių prašot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
ech, gerai kad yra suprantanciu mirksiukas.gif viskas, kita karta pirksiu, nes po to laabai jau gailiuosi ilgai.. o dar 7 litai verysad.gif juokinga kaina net pagalvojus 4u.gif be to pas mane palanges dar tik pustuščios, tai dar daug tilps thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš radau tai, ko labai seniai norėjau ir ieškojau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
nilaks,o kieno žiedai antroj nuotraukoj? Prieš geltoną aš susileidžiu wub.gif

Džiaugiuosi pražydusia pleione wub.gif
Atsakyti
nila labai graži temukė.... thumbup.gif

QUOTE(Cukliukas @ 2012 04 04, 06:32)

gražu...o jau žiedelių nemažai... thumbup.gif

QUOTE(Orfeja @ 2012 04 04, 14:29)