Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

Tęsiame diskusijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

I TEMA

II TEMA
Atsakyti
Nauji namučiai papuošti labai gražiais žiedais. smile.gif
Atsakyti
Jediara, labai aciu jums uz vilkdalgius. Kai prasides zydejimas, butinai pasirodysime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 04 19, 20:46)
Jediara, labai aciu jums uz vilkdalgius. Kai prasides zydejimas, butinai pasirodysime  4u.gif

Sėkmės auginat ir lauksime žiedų foto:mirksiukas:
Atsakyti
Kokie gražūs bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip norėčiau tokių ax.gif
Ačiū už naujus namučius user posted image
Atsakyti
Jiedara,kokį gražuolį įdėjai ,net seilės nuo noro ištyso doh.gif biggrin.gif
Dabra pats darbymetis prie jų. Žemelę supurent aptupinėti apžiūrėti. Smagu smile.gif
Per savo kvailą ir žilą galvą sušaldžiau svogūninius vilkdalgius verysad.gif cray.gif nuo durnumo ir skelrozės vaistų nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 balandžio 2012 - 08:00
Taip, dirbti prie jų tikras malonumas thumbup.gif
Atsakyti
O ar galima vilkdagių gumbus apipilti žemėmis,jie pas mane taip paviršiuj išlipę,dauguma pliki g.gif ir ar verta dar pelenais pabarstyt?
Atsakyti
Mano ir pernai buvo islinde is po zemiu tai apipyliau, ir manau kad jiem neblogai, jau dygsta...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 04 22, 08:49)
Mano ir pernai buvo islinde is po zemiu tai apipyliau, ir manau kad jiem neblogai, jau dygsta...

Ačiū 4u.gif mano irgi jau sudygę,didoki netgi..tik va pliki likę po žiemos,tai gal reiks ir man užpilt tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 04 22, 09:12)
O ar galima vilkdagių gumbus apipilti žemėmis,jie pas mane taip paviršiuj išlipę,dauguma pliki g.gif ir ar verta dar pelenais pabarstyt?

Pelenai niekada netrukdo, o žemių visada užpilu, kai gumbai išlenda virš žemės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 22, 13:34)
Pelenai niekada netrukdo, o žemių visada užpilu, kai gumbai išlenda virš žemės rolleyes.gif

Pelenai BARZDOTIESIEMS irisams yra gerai,bet rizomu("gumbu") apipylimas zememis-pats tikriausias terorizmas ju atzvilgiu...
Atsakyti