Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus krašto statybininkai

user posted image

Paskutinė tema
Atsakyti
ohooo koks namas biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuosi ir as temoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu uz nauja tema 4u.gif

tai kolegos kokius plastikinius langus pasirinke i savo namus? 4u.gif mediniai nedomina, nenoriu uzvesti vel diskusijos biggrin.gif
Atsakyti
oj oj, mes ir ties langais sustojom.... Ne tik is kokios firmos, bet ir kokius apskritai?? 6, 5 ar dar kazin kokiu kameru?? Namas prie nejudrios gatves, tai triuksmo bus minimaliai, kazin ar verta investuoti i bais jau hermetiskus langus?? Architektas siulo firmos JOCZ, bet man jie kazkaip labai jau nepatikimais skamba.. g.gif

Ka manot apie Megrame langus?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 25, 16:29)
ohooo koks namas  biggrin.gif

tai cia statesi pagal ta anekdota:
- klausyk, kuriu galu tu nusprendei statytis apvalu nama?, - klausia uzsakovo architektas
- ai zinai, ana diena uosviene mestelejeo, na zenteli, tai kai pasistatysi nama, gal ir man koks kampelis atsiras?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kangurelesj @ 2012 04 26, 15:01)
oj oj, mes ir ties langais sustojom....  Ne tik is kokios firmos, bet ir kokius apskritai?? 6, 5 ar dar kazin kokiu kameru??  Namas prie nejudrios gatves, tai triuksmo bus minimaliai, kazin ar verta investuoti i bais jau hermetiskus langus??  Architektas siulo firmos JOCZ, bet man jie kazkaip labai jau nepatikimais skamba..  g.gif

Ka manot apie Megrame langus?

va va, mes irgi reikia issirinkti ir langus ir firma doh.gif sedziu dabar su kokiais 20 pasiulymu lotuliukas.gif matai del del to hermetiskumo, tai musu pagrindinid reikalavimas butu ne triuksmas, bet maziausiais silumos nuostolis 4u.gif
del megrames tai cia daug kas is jus saiposi lengu temose, bet man jie is esmes nelabai patiko, nes brangininkai, turiu ir ju pasiulyma ax.gif

QUOTE(Bingo @ 2012 04 26, 15:47)
tai cia statesi pagal ta anekdota:
- klausyk, kuriu galu tu nusprendei statytis apvalu nama?, - klausia uzsakovo architektas
- ai zinai, ana diena uosviene mestelejeo, na zenteli, tai kai pasistatysi nama,  gal ir man koks kampelis atsiras?

smile.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
hmmm...pupukas24, o tuomet gal pasidalintumei keliais geriausiais pasiulymais ka paciai pavyko rasti?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2012 04 26, 14:50)
va va, mes irgi reikia issirinkti ir langus ir firma  doh.gif  sedziu dabar su kokiais 20 pasiulymu  lotuliukas.gif matai del del to hermetiskumo, tai musu pagrindinid reikalavimas butu ne triuksmas, bet maziausiais silumos nuostolis  4u.gif
del megrames tai cia daug kas is jus saiposi lengu temose, bet man jie is esmes nelabai patiko, nes brangininkai, turiu ir ju pasiulyma  ax.gif
hihihi.gif lotuliukas.gif

Maziau parinkites del tu langu variantu. Didzioji dalis silumos iseis per stiklus ir per angokrascius del nekokybisko imontavimo. Tai del montavimo kaip ir aisku, reikia meistru nekreivom rankom. O del stiklu iseitis irgi salyginai paprasta - deti 3 stiklu paketa su atitinkamo storio tarpu tarp stiklu. Bet cia ir prasideda niuansai, kad galimas daiktas ne visi tures pasiuloje pakankamo plocio plastikini profili, kuriame tilptu 46mm stiklo paketas, o ir del stiklo paketo svorio besidarinejanciame lange gali buti problemu, ko nebutu mediniu remu atveju.
Atsakyti
As esu susidejes Veka Aphaline jie yra vieni is silciausiu.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 04 26, 18:20)

Mes irgi tokius.
Pas mus darbai juda - šiandien santechnikai vandenį išvedžiojo, rytoj grindininį, o sekmadienį betonuotojai grindis betonuos ( patys pasiūlė taip) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2012 04 26, 17:20)

Jei reiketu vel rinktis ar dabar imtumete Veka Aphaline,kodel butent juos pasirinkote?
Atsakyti