Prisipirkau sėklų ir žadu užsiimti balkonine daržininkyste, tikiuosi priimsit mane
Sveikos
Prisipirkau sėklų ir žadu užsiimti balkonine daržininkyste, tikiuosi priimsit mane
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 15:06)
Aš šiemet tų svyrančių nebesėsiu
. Labai daug vietos man jie užėmė, tai geriau vietoj jų naujus bandysiu - norisi didesnių daržovių
. O tie svyrantys ir gražu ir skanu, ir derlius nemažas, bet mano balkonas man neleidžia
.
as jau siemet tiek dau nesodinsiu visko. Darzoviu tiek kiek turiu kibiru. Nu aisku ir tu zolyciu visokiu reiks pasodinti. Reikia spet is pavasario visokiu petrazoliu ir krapu prisiauginti kol vabalai dar miega
Kažkuri buvo užklaususi, bet taip ir neišsiplėtojo temutėje. Koks tinkamiausias mėnulis sėt sėkloms?
ar mažai kas besivadovauja šiuo rodikliu?
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 01 16, 15:11)
Sveikos
Papildyta:
QUOTE(ZiLiute @ 2013 01 16, 15:25)
Kažkuri buvo užklaususi, bet taip ir neišsiplėtojo temutėje. Koks tinkamiausias mėnulis sėt sėkloms?
ar mažai kas besivadovauja šiuo rodikliu?
zinau kad yra menulio kalendorius, bet realiai nesu net studijavus kada ka sodinti. As taikau kada laiko yra
Pernai stengiausi vadovautis mėnulio kalendorium, bet net nežinau, ar čia gerai ar tik įsitikinimas. Šiemetinis kam reikia (rusiškas) prašom čia
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 18:06)
Pernai stengiausi vadovautis mėnulio kalendorium, bet net nežinau, ar čia gerai ar tik įsitikinimas. Šiemetinis kam reikia (rusiškas) prašom čia 
dekui
Butu gerai kai nauja tema kas kurs, pirmam psl. ikelti sia nuoroda
Aciu, Smilga1972. As esu daug prisiklausiusi, kad ta reikia daryti esant tokiam menuliui, ana dar kitokiam, bet realiai pati niekada tuom nesivadovavau. Tai kaip suprantu, jusu praktikoje menulis turi itakos.
QUOTE(ZiLiute @ 2013 01 16, 21:14)
Aciu, Smilga1972. As esu daug prisiklausiusi, kad ta reikia daryti esant tokiam menuliui, ana dar kitokiam, bet realiai pati niekada tuom nesivadovavau. Tai kaip suprantu, jusu praktikoje menulis turi itakos.
Mano praktikos žiauriai mažai
siuo metu ant palanges auginu pipirne ir bazilika, auga puikiai
QUOTE(runchikas @ 2013 01 15, 11:27)

Gal kas turite susimeistravę ar įsigiję kažką panašaus? Pasidalinkite patirtim ir nuotraukom.
koks šaunus dalykas ir daiginimui, ir žiemojimui, ir dar galima perkelti į norimą vietą reikalui esant