QUOTE(denaxa @ 2012 07 03, 11:11)
aišku galima
Pas mus žiū apiat dvadcat piat

Žinot koks esminis skirtumas tarp mechaninės ir automato? Vairuojant mechaninę nusitrina dviejų batų kulnai, o vairuojant automatą - vieno.
Mano kolegė kažkiek metų amerikoj vairavo automatą, nes kitokią ten sunkiai ir rasi, ir LT vairavo automatą, o dbr turi mechaninę ir ja važinėja. Sakė atsisėdau į automatą, važiuoju atbulom, nesuprantu ko man ta mašina trūkčioja, o ji spaudo gazą - stabdį, gazą- stabdį, aceit sankaba.
O aš jau pradėjau pykt ant pėsčiųjų. Vis galvojau, kad vairuotojai išsikalinėja ir negerbia pėsčiųjų, nes tai jiem per lėtai vaikšto tai ne vietoj vaikšto ir pan. Bet vos ne kas antrą kartą stodama prie perėjos turiu pyptelt pėstiesiems kad jie vis tik eitų per tą perėją. Tai jie žiūri dešinėn kažkur į tolį, tai sms rašo, tai vakar išvis topas: bobulytė įžengė į perėją, aš antroj juostoj, galvoju nu sustosiu nors ir greitokai važiuoju, tuo tarpu ji dirstelėjo į mane, aš pradėjau stabdyt, o ji prisitraukė savo rankinę vos ne iki veido, įkišo nosį ten ir kuičiasi rankinėj perėjoj stovėdama. Nu ir nafik tokius praleist, jungiau antrą pavarą ir nuvažiavau.