Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

user posted image
Neturint dviejų metų vairavimo stažo privaloma vairuoti automobilį, paženklintą klevo lapo skiriamuoju ženklo kairėje automobilio pusėje.

Oficialus Regitros internetinis tinklapis.

user posted image

Sena tema čia
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 07 03, 21:02)
Na, nei as cia puoliau, nei jautriai reagavau.Lygiai taip pat kaip ir kitos parasiau savo nuomone ir viskas.Ji kitokia konkreciai.Nesu linkus visus gesimus, demesio trukumus ir baimes suversti masinos techninems savybems.Pradedanciam vairuotojui reikia daugiau vazinet ir praktikuotis, o ne keisti masina.Tai ir nepritariu, kad pradedanciajam geriau automatas.Pradedanciajam reikia jaustis pasiruosus ir tik tada sesti vairuoti, ir nebus parkiu del "papildomu darbu" uz vairo.
Svarbu saugiai vairuot ir nekelt gresmes kitiems, kokia ta masina nesvarbu isvis.

Tiek to,tingiu as cia gincytis,ka norejau pasakiau,o jus jau vazinekite su kuom tik norite biggrin.gif .
Atsakyti
vel nuomoniu kovos??? lotuliukas.gif as vairuoju mechanine, tinka ir patinka blush2.gif bet koki menesi vazinejau su automatu, tai ir tas neblogas, bet nepasakyciau, kad pripratau ir noriu tik automato, grizau prie savo masiniuko jungineju begius ir thumbup.gif
kas ka nori tas ta renkasi, bet kadangi vyras uzsiimineja su masinom, tai privalau moketi vairuoti mechanine, nes tenka daug masinu vairuoti, o zinau daug pavyzdziu, kas daug metu pavazineja su automatu, o tada su mechanine jau buna liudna
Koks skirtumas, kokia pavaru deze, svarbu protingas ir kulturingas vairuotojas rolleyes.gif
Bet va niekas nesupykit, bet va teises laikyti tik automatui g.gif va cia tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 03, 23:30)
vairuoju mechanine. Seip svarsciau ar automata pirkt. Bet jau ipratus perjunginet pavaras.sakyciau turbut netureciau ka veikt tada uz vairo biggrin.gif

Mano draugė 13 m. važinėjo mechanine. Po to 3 m. su automatu. Sakė, kad važinėdama automatu labai pasiilgdavo bėgių perjunginėjimo hihihi.gif Dabar vėl grįžo prie mechaninės. Nesunkiai persiorientavo. Užgeso tik porą kartų.
Aš automato norėčiau nebent tuomet, kai gerai išmokčiau važiuoti mechanine. Bijau, kad dabar ėmusi vairuoti automatą, vėliau nebemokėčiau važiuoti mechanine.
Atsakyti
As siaip nesunkiai persiorientuoju,darbe-automatas,po darbo-mechanine ax.gif Tik jei labai pavargstu po darbo sedus ant saviskes,buna,pamirstu begius perjungti.o po atostogu ar biuletenio sedus ant darbines pirma diena kebliose situacijose kaire koja intensyviai iesko sankabos-truksta man jos kartais... doh.gif Bet greit priprantu kad jos ten ner... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 07 03, 11:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras thumbup.gif pasiskolinu sita,jei galima thumbup.gif

aišku galima biggrin.gif

Pas mus žiū apiat dvadcat piat biggrin.gif Žinot koks esminis skirtumas tarp mechaninės ir automato? Vairuojant mechaninę nusitrina dviejų batų kulnai, o vairuojant automatą - vieno. mirksiukas.gif

Mano kolegė kažkiek metų amerikoj vairavo automatą, nes kitokią ten sunkiai ir rasi, ir LT vairavo automatą, o dbr turi mechaninę ir ja važinėja. Sakė atsisėdau į automatą, važiuoju atbulom, nesuprantu ko man ta mašina trūkčioja, o ji spaudo gazą - stabdį, gazą- stabdį, aceit sankaba. biggrin.gif

O aš jau pradėjau pykt ant pėsčiųjų. Vis galvojau, kad vairuotojai išsikalinėja ir negerbia pėsčiųjų, nes tai jiem per lėtai vaikšto tai ne vietoj vaikšto ir pan. Bet vos ne kas antrą kartą stodama prie perėjos turiu pyptelt pėstiesiems kad jie vis tik eitų per tą perėją. Tai jie žiūri dešinėn kažkur į tolį, tai sms rašo, tai vakar išvis topas: bobulytė įžengė į perėją, aš antroj juostoj, galvoju nu sustosiu nors ir greitokai važiuoju, tuo tarpu ji dirstelėjo į mane, aš pradėjau stabdyt, o ji prisitraukė savo rankinę vos ne iki veido, įkišo nosį ten ir kuičiasi rankinėj perėjoj stovėdama. Nu ir nafik tokius praleist, jungiau antrą pavarą ir nuvažiavau.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 04, 21:18)

O aš jau pradėjau pykt ant pėsčiųjų. Vis galvojau, kad vairuotojai išsikalinėja ir negerbia pėsčiųjų, nes tai jiem per lėtai vaikšto tai ne vietoj vaikšto ir pan. Bet vos ne kas antrą kartą stodama prie perėjos turiu pyptelt pėstiesiems kad jie vis tik eitų per tą perėją. Tai jie žiūri dešinėn kažkur į tolį, tai sms rašo, tai vakar išvis topas: bobulytė įžengė į perėją, aš antroj juostoj, galvoju nu sustosiu nors ir greitokai važiuoju, tuo tarpu ji dirstelėjo į mane, aš pradėjau stabdyt, o ji prisitraukė savo rankinę vos ne iki veido, įkišo nosį ten ir kuičiasi rankinėj perėjoj stovėdama. Nu ir nafik tokius praleist, jungiau antrą pavarą ir nuvažiavau.

NU nu nu Tau biggrin.gif
Va situo sutinku biggrin.gif
Babulytes matyt kazkaip kitaip masto.
Vaziavau as cia kazkada. babulyte isejus is auto..per prieki ji ir nuejo autobuso.. ir per gatve kad su pagaliuku tempiasi.. kai iki perejos kokie 30 metru. Na suprantu,jei butu visai jegu zidejime. o ji vos velkasi.as jai pypsenu.o ji man pagaliuku pamajova..paburbejo ir nuejo sau. ot kur.
as anksciau ejau per pereja.. kokia as nagla buvau zengdavau i pereja..ir ejau .. mb tai sparciau eidavo..o as kaip ir visada.. mastydavau..o KODEL? kodel as turiu begt per pereja.
DABAR.. as BEGU biggrin.gif kad tik pvz nereiketu zmogui sustoti prie jos.. kai matau dar toleliau vaziuoja..ir man ramu smile.gif ir jis vaziuoja toliau sau. ko vat nedarau,tai nevaikstau NE per perejas. nedariau to ir nedarau. (nebent visai i visas puses nera masinu) blush2.gif
Papildyta:
Mano masiniukas neuzsiveda.. sad.gif supyyko kazko. ryt atvarys is serviso brolio draugelis. paziures jis. nes brolis nesupranta kas gali jai but. akumui vsikas ok,strateris gerai..zvakes kibirksties duoda.. krc... liudna.. tikiuos ji nenuduso man.. bais busiu liudna ir pykta. unsure.gif
Atsakyti
Šiandien pas mus policija siautėja. Važiuojam gatve, girdim iš galo atvaro su signalu. Iš kur išdygo, neaišku, bet sustabdė greta važiuojantį žmogų be diržo. Kaip jie pamato nesuprantu. Mes pvz jų mašinos net nematėm niekur stovinčios, tieisog išdygo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 07 04, 21:18)

O aš jau pradėjau pykt ant pėsčiųjų. ...........vakar išvis topas: bobulytė įžengė į perėją, aš antroj juostoj, galvoju nu sustosiu nors ir greitokai važiuoju, tuo tarpu ji dirstelėjo į mane, aš pradėjau stabdyt, o ji prisitraukė savo rankinę vos ne iki veido, įkišo nosį ten ir kuičiasi rankinėj perėjoj stovėdama. Nu ir nafik tokius praleist, jungiau antrą pavarą ir nuvažiavau.

lotuliukas.gif

QUOTE(Taurė @ 2012 07 04, 23:20)
Šiandien pas mus policija siautėja. Važiuojam gatve, girdim iš galo atvaro su signalu. Iš kur išdygo, neaišku, bet sustabdė greta važiuojantį žmogų be diržo. Kaip jie pamato nesuprantu. Mes pvz jų mašinos net nematėm niekur stovinčios, tieisog išdygo  doh.gif

Kokiame mieste? AŠ jų dar vis baisulingai vengiu ie nenoriu sutikt kely. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 07 04, 23:15)
lotuliukas.gif
Kokiame mieste? AŠ jų dar vis baisulingai vengiu ie nenoriu sutikt kely. rolleyes.gif

Niujorke. Šiandien šventė, daug neblaivių vairuotojų. Vakare dar matėm kaip sustabdė moterį neblaivią. Liepė pūsti į aparatą.
Niujorke jei žmogus už vairo neblaivas ir vežasi mašinoje vaikus iki 16m. amžiaus, kalėjimas nuo 4m.
Atsakyti
ačiū už temą.

aš paskutiniu metu be žodžio... vakar su sūnum matėm,kaip mašina žmogų partrenkė. Ėjom priešai... Vaikui stresas doh.gif
Atsakyti
Šiandien teko staigiai stabdyt...,buvau nemaloniai nustebinta stabdimo kelio ilgiu, greitis būvo nedidelis, bet vistiek kol sustojau, tiek mašina dar pravažiavo blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 07 05, 08:35)
Niujorke jei žmogus už vairo neblaivas ir vežasi mašinoje vaikus iki 16m. amžiaus, kalėjimas nuo 4m.

Protingas įstatymas
Atsakyti