QUOTE(mikcia @ 2012 07 04, 15:07)
realu yra kažin normalią kokybę gaut už 1000-1100 Lt/m?
Man apskritai yra kazkokia utopija, kai virtuves kaina skaiciuoja beginiais metrais. Nes dideli kainos skirtuma sudaro pasirinkta furnitura, plokste, stalvirsis. Pvz. jei buciau pasirinkusi paprasta plokste lmdp, o ne MDF, mano virtuves kaina butu sumazejusi 1000Lt, o jei butu virsutines paprastai atidaromos, ar i virsu pakeliamos su kokiais dujiniais mechanizmais kaina butu nukritusi dar kiek daugiau nei 1000Lt, analogiskai ir su stalciais, jei rinksites ne Hettich ir ne Blum, kainuos zymiai pigiau. Tas pats su stalvirsiu koki pasiriksit.. na cia daugybe pasirinkimo galimybiu ir dideli kainos skirtumai. Jau pati turite nuspresti ko norite, arba galite paprasyti, kad gamintojas paskaiciuotu kaina tarkim su Blum lankstais ir su paprastais, matysite koks skitumas. O del kainu skirtumu, tai galite kreiptis i tiek imoniu, kiek turite kantrybes, kiekviena individualiai pabraizys jums projektuka ir paskaiciuos kaina. Sekmes apsisprendziant
QUOTE(kangurelesj @ 2012 07 04, 17:35)
Kazkiek brangiau, bet namudininkai irgi kainas puikiai ismano..

O kiek mes esam uzklause namudininku, tai jie garantijos oficialiai kaip ir neteikia, jeigu dirba be patento, tai ir jokio popieriuko neduoda kad sumokejai pinigelius. Jei uzsakineji per seniau gyvuojancia firma, tai gal ir naiviai mastau, bet manau kad vis siokia tokia garantija yra, jog kazkam atsitikus (kad ir villimex atvejis) atvaziuos ir sutaisys viska..
O siaip kiek siuntinejom, kiek firmu ir namudininku buvo atvaziave pas mus, tai pigiausiai, na labiausiai priimtinai kainos ir kokybes santykiu, bei "razumniausiai" kalbejo stai si firma
UAB "Anrimata" ir ko
Tel.: +37065510110
nesam niekaip su jais susije, tai nepagalvokit kad reklama varau
Na as kreipciausi i namudininkus nebent tuo atveju, jei zinociau, kad jau dirba n metu ir butu bent kazkiek man pazistami asmenys, kad metu begyje iskilus kazkokiems defektams buciau garantuota, kad man sutvarkys.
QUOTE(Estija @ 2012 07 04, 17:55)
Ieškau patarimo.
Norim su minimaliom sąnaudom atnaujinti / pašviesinti virtuvę.
As vistiek tas lenteles lupciau iki spinteliu, ir tada klijuociau plyteles ar dar kazkokie Jusu poreikiai, gal iseitu apatiniu spinteliu nejudinti, o virsutines, manau, ne problema butu nukabinti