QUOTE(Renule @ 2012 08 19, 16:22)
Sveikutės, gal kas nors šitą tepaliuką iš Jūsų yra bandžiusios? Šiauliuose ta moteris gyvena, bet turi el. parduotuvę... Atsiliepimai geri.
http://psoriasis.uco...os-ir-dermatituMes kaip tik turime šiuo metu. Labai daug abejonių turiu dėl šių tepaliukų, nes jie tikrai stebuklingai veikia. Visur dedikuojama, kad tai tik natūralus produktas, bet man nesitiki, kad tik natūralus produktas gali taip viską užgydyti ir su tokiu mažu kiekiu. Pirmiausia, tai tiek spalva, tiek konsistencija, tiek kvapas neprimena žolinio tepalo. Antra, pats įpakavimas ir pateikimas be jokių absoliučiai aprašymų. Trečia, gamintojas miglotas. Savo parduotuvę turi tik ebay. O svarbiausia - poveikis. Man jis labai primena hormoninių vaistų veikimą. Aš per dvejus metus, gyvendama su šia vaiko liga, naudojau daugiausia natūralias priemones, taigi žolinių ir kitokių tepalų bandžiau begalę, bet jokios žolės taip neveikė ir nuo vieno patepimo manau vargu ar gali duoti tokį efektą. O va hormoniniai vaistai, kuriuos irgi teko naudoti veikia labai jau panašiai. Man toks įtarimas, kad tai tiesiog koncentruoti baziniai kremai maišyti su hormonais, nes nuo tokio mažo kiekio oda taip sparčiai gyja

Ir neaišku kas tai yra ir koks viso to pašalinis poveikis. Taip pat užsienio forumuose kalbama tas pats, kad Tailande daug kas nereglamentuojama, netikrinama todėl ir primaišyta gali būti bet kas. Aš pati parašiau pardavėjams ir gavau patikinimą, kad tai tikrai natūralu.
Jei norite bandyti, įsigyti galite pigiau tiesiai iš jų pačių per
Ebay , jie siunčia į Lietuvą. Aš karts nuo karto patepu savo vaiką, efektas tikrai super. Tik vis pergyvenu ar nedarau žalos. Ir jei tai natūralu, tai kažkoks stebuklas šitoje bėdoje su AD