Įkraunama...
Įkraunama...

Bulterjerai

QUOTE(Sarlite @ 2013 01 01, 20:21)

Rida - neliečia aišku, ir nemėgstu pyktis, tiesiog šunų gaila su tokioms sveikatom kaip Peko sad.gif neduok die.. niekam to

Nuo ligų, nuo apsigimimų, nuo gamtos pokštų neapsaugotas joks veisėjas. Todėl gaila ne tik šunų, bet ir veisėjų bei savininkų. Todėl reiktų duoti laiko žmonėms susitaikyti su netektimi. O vėliau, manau, viskas paaiškės kas, kaip ir kodėl.
Atsakyti
Žinote, šunų ligų klausimu, laikausi tokio požiūrio - kiekvienas savininkas, tas kuris labai nori turėti šunį, labai ieško to šuns, randa ir nenustygsta vietoj iš džiaugsmo, kad tuoj tuoj jo svajonė bus jo namuose, MES kiekvienas gauname tai ko ieškojome. Tai tarsi likimas. Juk visi norime (ir ieškome) TIK sveiko, grynakraujo ir pačio pačiausio.
Mane mano šuo išmokė labai daugelio dalykų ir aš jai už tai labai dėkinga. Nereikėtų taip aršiai pulti veisėjų - jie gi ne bepročiai, kad specialiai veistų ligonius.

Tiesa, SU NAUJAISIAIS METAIS!!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(buterfly @ 2012 12 29, 02:32)
lotuliukas.gif oho kokie arsus katinai pas jus gyvena,net i narva uzdaryt reikia lotuliukas.gif
nesusilaikiau nepakomentavus lotuliukas.gif

cia katinai narve del savo saugumo biggrin.gif pirmoji diena namuose,o suo jau ir daboja kada islips kuris mirksiukas.gif ir zinoma tokiu budu saugau suni nuo kraiko dezutes, nes oi kaip megsta isisukti doh.gif o katinams gerai, isoka i narva,saugiai paeda,pakakoja ir vel sienom eina smile.gif
Atsakyti
kad nebūtų taip tuščia, pasirodom, kaip Benis 7dienį šventė savo pirmąjį gimtadienį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O Benis jau visas vyras dabar smile.gif Sveikinam 4u.gif
Atsakyti
ačiū! 4u.gif
dėl to "visas vyras", tai... biggrin.gif
nebent gal svoriu - aš pakelt jau nebegaliu biggrin.gif
Atsakyti
Visada galima tempti žeme jeigu nepakeli. Arba truputėli pasportuoti šeimininkei, kad įgauti jėgų biggrin.gif
Sportas yra sveikata biggrin.gif Lengvasis kultūrizmas ir fitnesas nuo bulterjero neatsiejama... na bent jau ko bulterjerui sueis treji metai - tada galima pereiti prie sofos atletizmo biggrin.gif
Atsakyti
tai va tempti ir tenka biggrin.gif
o pusę savo svorio kilnot tai net ir pasportavus gal nelabai sveika cool.gif

o šiaip dar klausimas - kada jie baigia graužt viską, ką mato? kad ne vienerių metų, tai faktas, bet gal vistiek galima turėt nors mažą viltį, kad greitu metu nustos arba bent sumažins naikinamų daiktų skaičių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2013 01 09, 22:28)
tai va tempti ir tenka biggrin.gif
o pusę savo svorio kilnot tai net ir pasportavus gal nelabai sveika  cool.gif 

o šiaip dar klausimas - kada jie baigia graužt viską, ką mato? kad ne vienerių metų, tai faktas, bet gal vistiek galima turėt nors mažą viltį, kad greitu metu nustos arba bent sumažins naikinamų daiktų skaičių? biggrin.gif

Esu skaičius bulterjerų augintojos, kuri jau antrą dešimtį su šiais graužikais gyvena, pasisakymą: "Su bulterjeru svarbiausia ištverti pirmuosius 2 metus" lotuliukas.gif
Atsakyti
o jūsų patirtis tą patvirtina? biggrin.gif
Atsakyti
mmmm..naaa....šita... Mano vyriausioji dabar suka vienuoliktus gyvenimo metus ir vis dar karts nuo karto "patrumpina" ką nors - tai pagalvės kampas dingsta, tai vaiko puzlė... Viduriniukė tipo ramiausia, negraužikė Saulė. Tai jai iki dviejų metų sunaikintų daiktų sąrašę pasitalpino krūvos žaislų, pavadžių, vienas kitas telefonas, piniginė su banko kortelėm ir ID kortele... Rodos tiek.
O "mažojai" De jau tuoj trys metai ir ...na... pasiekėm to, kad prieš ką nors sunaikindama atneša parodyti. Tai jeigu daiktas tau dar reikalingas gali išsimainyti į dėžutę nuo kiaušinių, plastikinį butelį ar pan biggrin.gif
Atsakyti
tai žaislai gal net nesiskaito, ir dekučiai visokie.. biggrin.gif

pas mus į trasą be pavienių daiktų eina spinta, kėdės, parketas, durys, apvadai, žodžiu, jaunuolis stalium mėgsta pabūt, ar bebru, nežinau, kaip čia geriau pavadint biggrin.gif mediena jį labai stipriai traukia.
Atsakyti