Vakar buvau pas psichioterapeutę. Nieko nežino

, sako "prašom regstruotis pas kitą specaistą, jei abejojate mano komptencija"

.
Jau pas kitą užsiregstravom. Ryt einam pas nervų. Mamai tai su galva visai blogai. Nu nežino kur ji randasi, nežino, kad pas mane gyvena, nežino kad turi savo namus, kartais sėdi, šneka sau kažkokias nesąmones susijusias su praeitim. Bet nieko gudraus. Mane "užmuša" tiesiog tas
Jūsinimas, na neikaip ji manęs nepažįsta, nors tu ka. Ką valgo(pomidorą, bulvų košę, pamuštą mėsą) gali įvardint, o kas aš jai esu - negali. Kartais mane "mama" savo vadina, kartais pussesere, sesele, gydytoja.. Sakau, jai, kad ji turi namus, kad remontuojam juos ir ten visi kraustysimės, nes pas mus vietos mažai, vaikas savo kambario neturi, o ji sako "aš ką, valkatą, savų namų neturiu".. Na liūdna visiškai, su tuo protu, sakau Dieve, visos ligos blogai, bet kada su galva negerai, tai neduok Dieve.
Man iš šios situacijos pikčiausia yra mano brolis. Vienžo gyvena sau, vargo 0, nervai nesugadinti.. Net neskambina pasiklausti kaip ir kas. Sutikau jį per Visus Šventuosius kapinėse, sakau visai blogai, pinigų nėr ,... tipo nieko negirdi... Na ir pasiunta tegul ir aš kada nors nenorėsiu nei girdėti nei matyti kas susiję su juo... Dieve, galvoju, brolis ir sesuo, o šiaip svetimi už svetimą.
Ir dar, jaučiuos nei papjauta, nei pakarta, nei dar kas nors: dabar gyvenam suremontuotame savo bute, pas mamą jos butą reikia remontuot, pasiremontuosim, gyvensim, paskui atvarys mano brolis, sakys - varyk iš čia, čia mano pusė yra

. Jei ne tokia susiklosčiusi situacija - gyvenu ir gyvenčiau savo bute , keisti kažko gyvenime nelabai mėgstu. Ir ką man su savo butu daryt? Nuomininkus leist kad viską apterštų?
Tai va tokie pamąstymai, bet žingsniuojam toliau.