Įkraunama...
Įkraunama...

Pertrauka santykiuose

veiki, forumieciai..Iškilo problema santykiuose su drauge, bet gal papasakosiu kaip viskas yra kad suprastumėte ir galėtumėte patarti.. su drauge draugauju jau 1 metus ir 4 mėnesius, tikrai atrodė viskas gerai, aišku kaip ir visur būdavo mažų pykčiu, bet tik ne paskutiniuoju metu..paskutiniuoju metu jaučiau iš jos pusės atšalimą, ir ji dabar prašo padaryti pertrauka santykiuose..sakė nori susivokti savo jausmuose, nes yra pasimetus..tai gal kas galit patarti kaip pasielgti? nes ji man tikrai labai rūpi ir aš Ja begalo mylių ir bijau prarasti... gal kažkas buvote tokioje situacijoje? prašau padekite man
Atsakyti
daznai tokios pertraukos baigiasi skyrybomis...deja. nezinau ar verta ja ikalbineti, prasyti, nes matyt ji abejoja savo jausmais...turbut geriausia jai duoti laiko 4u.gif
Atsakyti
Jei sąžiningai, vyniok meškeres verysad.gif
Atsakyti
Tikrai..ta pertrauka, tai "mandagus" issiskyrimas, kad maziau skaudetu..ir lengviau butu nutraukti santykius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 12 15, 11:35)
Tikrai..ta pertrauka, tai "mandagus" issiskyrimas, kad maziau skaudetu..ir lengviau butu nutraukti santykius sad.gif

tikra tiesa.
Atsakyti
Nezinau, mano draugas irgi buvo atsales, tiesa pasakius, gan ilgai verysad.gif o galiausiai paprase pertraukos... na ir ka, sutikau ir visiskai su juo nebebendravau,o galiausiai pati nusprendziau nutraukti santykius, nes nusprendziau, kad neverta laukt schmoll.gif ir ka, kai suprato, kad istikruju gali prarasti mane, staiga pasidariau labai reikalinga, o dabar sutariam geriau, negu per visa draugyste blush2.gif kartais zmones neivertina to, ka turi, kol nepraranda
Atsakyti
Palakstė, pamatė, kad neranda nieko geriau ir parlėkė uodegą pabrukęs biggrin.gif
Atsakyti
Pertraukos prašoma tuomet, kai bijoma pasakyti, kad santykiai baigti, ar tiesiog norint apsidairyt geresnio varianto su galimybe grįžt to geresnio varianto neradus. Man asmeniškai tai signalizuotų santykių pabaigą, remiuosi savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(roobiiss @ 2012 12 14, 10:34)
1 metus ir 4 mėnesius,

mandagus būdas pasakyti sudie.
Atsakyti
Pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(roobiiss @ 2012 12 14, 11:34)
veiki, forumieciai..Iškilo problema santykiuose su drauge, bet gal papasakosiu kaip viskas yra kad suprastumėte ir galėtumėte patarti.. su drauge draugauju jau 1 metus ir 4 mėnesius, tikrai atrodė viskas gerai, aišku kaip ir visur būdavo mažų pykčiu, bet tik ne paskutiniuoju metu..paskutiniuoju metu jaučiau iš jos pusės atšalimą, ir ji dabar prašo padaryti pertrauka santykiuose..sakė nori susivokti savo jausmuose, nes yra pasimetus..tai gal kas galit patarti kaip pasielgti? nes ji man tikrai labai rūpi ir aš Ja begalo mylių ir bijau prarasti... gal kažkas buvote tokioje situacijoje? prašau padekite man

o kuriam laikui pertrauka? nepasake? neribotam? tada tikrai sudie..
nustatykite laika, po kurio grisite prie pokalbio arba-arba, kad nebutu taip, kad ji su kitu laksto, o tu jautiesi nei pakartas nei paleistas..
Atsakyti
QUOTE(Miegapelė** @ 2012 12 22, 18:21)
o kuriam laikui pertrauka? nepasake? neribotam? tada tikrai sudie..
nustatykite laika, po kurio grisite prie pokalbio arba-arba, kad nebutu taip, kad ji su kitu laksto, o tu jautiesi nei pakartas nei paleistas..

tai buvom susitike kalbejom puse dienos, kas nutiko kad taip ji jauciasi, ka reikia pakeisti, susitarem kad pabusim atskirai apie menesi atskirai..
Atsakyti