Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(matuke @ 2013 01 19, 13:59)
Tai tu man pasakyk dabar- saule taip gundanciai sviecia, ar tiktu sian ikisti kelias vazoniniu pomiku seklas  rolleyes.gif

Jei gera nuotaika tai gal ir tiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pomidorų veislių aprašus jau yra kas bando kurti pomidorai.eu Tiksliau čia tokie trumpi sausi aprašymai. Yra ir daugiau puslapių,kurie savo auginamus pomikus ir fotografuoja,ir aprašinėja.

Man asmeniškai patinka idėja,kad pasidarytume aprašus/nuomones/foto. Bet fotki.com labai abejoju ar tiktų g.gif vien dėl paieškos sistemos nebuvimo. Kad ir pagal abėcėlę daryti,bet vistiek tektų klaidžiot. Trumpiau tariant, jei reiks pagalbos kūrimo procese,mielai prisidėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 19, 15:08)
Jei gera nuotaika tai gal ir tiktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nuotaika pakyleta biggrin.gif
O kaip del priespilnio ir jaucio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 19, 14:11)
Nuotaika pakyleta  biggrin.gif
O kaip del priespilnio ir jaucio hihihi.gif

Aš pati pirmą kartą bandysiu šį derinį, kitos merginos tai giria jautį ax.gif Šiendien užsimerksiu sėklytes, o rytoj sėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 19, 13:54)
As komposta imu is firmos, kuri uzsiima tuo. Bet pernai tam komposte pomidoriukai dygo man, matyt seklu kazkokiu prisimaise buvo  smile.gif  Pernai pas mane tik betaliuksai i gala derliaus sirgo, bet jie aplamai netike tokie yra. Taciau kiti nesiskunde . Pernai pirmi metai mano siltnamiui, tai dar viskas sviezia, nera kam ten ligotis labai turbut  g.gif Siemet dar papildysiu siltnamiu papildomai kompostu. Turesiu gal jau nuosava kompostine normalia, tai galesiu ir pati siek tiek pasigaminti. Bet tiek kiek as jo pernai sunaudojau, tai tikrai neprigaminsiu. Pernai sezonui man du kubai nuejo jo. Ir tai salyginai mazai buvo. Siemet panasiai dar tiek nueis. g.gif Lauke kruva kompostines zemes stovi, bet isalus, neina kastuvo ikisti. darze tas pats darosi. tai ka jau dabar darysi. Tiko ir siltnamine. Kasiau is to soniuko, kur agurkai augo, cia ciliams bus. Tikiuosi nieko nebus del to  g.gif

Nieko blogo nebus. Tik iš rudens reiktų prisisijot žemių,ir nesijotų prisipilt į maišgalius ir kokiam ūkinyje palikti,patogu bet kada parsinešti. Išnaudokit kurmiarausius,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 19, 14:13)
Aš pati pirmą kartą bandysiu šį derinį, kitos merginos tai giria jautį  ax.gif Šiendien užsimerksiu sėklytes, o rytoj sėsiu  smile.gif

paprikas, ar pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 01 19, 15:30)
Nieko blogo nebus. Tik iš rudens reiktų prisisijot žemių,ir nesijotų prisipilt į maišgalius ir kokiam ūkinyje palikti,patogu bet kada parsinešti. Išnaudokit kurmiarausius,mergaites  4u.gif

Kazkaip rudeni neveike smegenele, kad seti reiks, kai zeme bus dar isalus doh.gif blush2.gif Kurmiarausius panaudoju gelynams thumbup.gif Tik siemet tiek sniego, kad nei vieno kurmiarausio nematyti. Nors budavo ir ziema prikasta visa pievute. Bet dabar jau sniego sluoksnis ne tas smile.gif Pradejau kiausiniu lukstus atskirai kaupti indelyje. Sakiau,kai reiks i siltnami pomiku daikus tempti, tai galima bus ciut ir i duobute ideti tu lukstu. Kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 19 sausio 2013 - 14:36
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 19, 14:33)
paprikas, ar pomidorus?

Paprikas, vazoninius pomidorus, čilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 19, 14:29)
geltonų ir juodų tikrai turėčiau rast, dėl raudonų abejoju. Bet kad kažkur toli pasislėpus esi.
jau net gaila daros, kiek kančių, apsisprendžiant kada  laugh.gif

Raudonų ir juodų turiu smile.gif, geltonų jau pažadėjo smile.gif o aš ne taip ir toli dzūkijoj smile.gif
aha, apsisprendimas kankina, juk čia beveik gimdymas, tiksliau kūdikio planavimas, rimtas dalykas smile.gif))

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 19, 14:47)
Tokio kaip reikia tai aš kaip ir nenaudoju  lotuliukas.gif Man pernai geras derlius buvo kai sėjau pomidorus pilnačiui esant svarstyklėse. Vėžys, jautis dar geri ženklai  ax.gif O mėnulis bent jau man pomidorų sėjai- priešpilnis ir pilnatis labiausiai patinka. Nieko čia sudėtingo iš tikro mirksiukas.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 19, 13:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  eina sau... ir cia tu mane perspjovei  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nea, neperspjoviau, tik labai stengiuosi nuo tavęs neatsilikti biggrin.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 19, 14:09)
O kas per veislė pomidoro? Jau žeidukus krauna?  blink.gif

aha jau su pumpurėliais smile.gif veislė - "Liudviko barškučiai" biggrin.gif

QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 19, 14:36)
Ex -dėl tomat show lietuviškai- TANY TESINGIAU SUPRATO.

taip, ačiū, jau supratau smile.gif
darykit kaip išmanot, jei tik tam laiko turėsit. Sumanymo nepeikiu, pasižiūrėti visada įdomu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti