As komposta imu is firmos, kuri uzsiima tuo. Bet pernai tam komposte pomidoriukai dygo man, matyt seklu kazkokiu prisimaise buvo

Pernai pas mane tik betaliuksai i gala derliaus sirgo, bet jie aplamai netike tokie yra. Taciau kiti nesiskunde . Pernai pirmi metai mano siltnamiui, tai dar viskas sviezia, nera kam ten ligotis labai turbut

Siemet dar papildysiu siltnamiu papildomai kompostu. Turesiu gal jau nuosava kompostine normalia, tai galesiu ir pati siek tiek pasigaminti. Bet tiek kiek as jo pernai sunaudojau, tai tikrai neprigaminsiu. Pernai sezonui man du kubai nuejo jo. Ir tai salyginai mazai buvo. Siemet panasiai dar tiek nueis.

Lauke kruva kompostines zemes stovi, bet isalus, neina kastuvo ikisti. darze tas pats darosi. tai ka jau dabar darysi. Tiko ir siltnamine. Kasiau is to soniuko, kur agurkai augo, cia ciliams bus. Tikiuosi nieko nebus del to
Nieko blogo nebus. Tik iš rudens reiktų prisisijot žemių,ir nesijotų prisipilt į maišgalius ir kokiam ūkinyje palikti,patogu bet kada parsinešti. Išnaudokit kurmiarausius,mergaites