Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiom formom

Pagalvojau, kad ši mintis jau buvo "gimus", bet liko neįgyvendinta. Keletas gražių nuotraukų, darytų mūsų parfumisčių rankomis, pasimetė forumo temose. Gaila juk ir mintis, ir darbas buvo įdėtas.

Siūlau nuotaikai pasitaikius pažaisti su kvepalų buteliukais ir pateikti nuotraukas mūsų akims paganyti. Pasigerėsim ne tik kvapu, bet ir jų buteliuko / nuotaikos išraiskumu.

Be konkurencijos ir su šilta nuotaika.

Tikiuosi, kad ši tema suburs mus naujiems pokalbiams ar bus nauja motyvacija ateiti į Parfumerijos subforumą.

-JVana-

Sena tema čia.

Albumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 23 kovo 2013 - 10:59
Rutule, dekui, bet o taciau nezinai kas ten per kvepalai? smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gero ir kvepiancio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 23, 12:04)
Rutule, dekui, bet o taciau nezinai kas ten per kvepalai? smile.gif

O bet tačiau tikrai ne biggrin.gif

JVana, man antra nuo galo fantastiškai atrodo! Ir išvis, man šis buteliukas kažkas pasakiško, nors kvapas tai nene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 23 kovo 2013 - 12:45
QUOTE(Rutule @ 2013 03 23, 10:43)
O bet tačiau tikrai ne  biggrin.gif

JVana, man antra nuo galo fantastiškai atrodo! Ir išvis, man šis buteliukas kažkas pasakiško, nors kvapas tai nene.

As tuberozu myletoja, tai tiek kvapas, tiek buteliukas pats be galo patinka, bet turiu pripazinti, kad turbut buteliukas labiau smile.gif Elegancija pakuotej smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 23 kovo 2013 - 12:59
Smagu, kad ši tema tokia atgijusi smile.gif Man priešpaskutinė JVanos nuotrauka kažkas stebuklingo ir fantastiško... Pamačiusi nuotraukas taip ir užsimaniau pauostyt Fragile, turiu kažkur atomike, reikės eit ieškot biggrin.gif
Atsakyti
labai grazios Fragile variacijos
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 03 23, 09:43)

Man sita labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2013 03 23, 12:38)

Man sita, tai kazkas nerealaus wub.gif JVana, simta kart thumbup.gif !!!

oj, o cia mano riboto mastymo ir sugebejimu rezultatai, prasau nesijuokite labai. As gi kaip visai ne meno zmogus, o tiksliuke isivaizduoju, kad kvepalus galima nufotkint tik su gelytem ir siaip kokiam fone ir tiek blush2.gif
user posted image
user posted image
o cia su artejanciais kiausiniais biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pikta liūtė thumbup.gif ypac 1 ir 3 wub.gif
Atsakyti
Fragile antra labai gera mano akiai smile.gif
ir kiausiukai pirmieji nespalvoti graziai smile.gif
Atsakyti
gražios visų foto thumbup.gif

dar kartelį užklausiu - gal kas norit albumėlį prižiūrėt? nuotraukas ten sukelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 kovo 2013 - 20:37