Pagalvojau, kad ši mintis jau buvo "gimus", bet liko neįgyvendinta. Keletas gražių nuotraukų, darytų mūsų parfumisčių rankomis, pasimetė forumo temose. Gaila juk ir mintis, ir darbas buvo įdėtas.
Siūlau nuotaikai pasitaikius pažaisti su kvepalų buteliukais ir pateikti nuotraukas mūsų akims paganyti. Pasigerėsim ne tik kvapu, bet ir jų buteliuko / nuotaikos išraiskumu.
Be konkurencijos ir su šilta nuotaika.
Tikiuosi, kad ši tema suburs mus naujiems pokalbiams ar bus nauja motyvacija ateiti į Parfumerijos subforumą.
-JVana-
Sena tema čia.
Albumas.
Rutule, dekui, bet o taciau nezinai kas ten per kvepalai?

Gero ir kvepiancio savaitgalio
QUOTE(LEEja @ 2013 03 23, 12:04)
O bet tačiau tikrai ne
JVana, man antra nuo galo fantastiškai atrodo! Ir išvis, man šis buteliukas kažkas pasakiško, nors kvapas tai nene.
QUOTE(Rutule @ 2013 03 23, 10:43)
O bet tačiau tikrai ne 
JVana, man antra nuo galo fantastiškai atrodo! Ir išvis, man šis buteliukas kažkas pasakiško, nors kvapas tai nene.
As tuberozu myletoja, tai tiek kvapas, tiek buteliukas pats be galo patinka, bet turiu pripazinti, kad turbut buteliukas labiau
Smagu, kad ši tema tokia atgijusi
Man priešpaskutinė JVanos nuotrauka kažkas stebuklingo ir fantastiško... Pamačiusi nuotraukas taip ir užsimaniau pauostyt Fragile, turiu kažkur atomike, reikės eit ieškot
labai grazios Fragile variacijos
QUOTE(JVana @ 2013 03 23, 12:38)
Man sita, tai kazkas nerealaus
oj, o cia mano riboto mastymo ir sugebejimu rezultatai, prasau nesijuokite labai. As gi kaip visai ne meno zmogus, o tiksliuke isivaizduoju, kad kvepalus galima nufotkint tik su gelytem ir siaip kokiam fone ir tiek

o cia su artejanciais kiausiniais

Pikta liūtė
ypac 1 ir 3
Fragile antra labai gera mano akiai 
ir kiausiukai pirmieji nespalvoti graziai
ir kiausiukai pirmieji nespalvoti graziai