Įkraunama...
Įkraunama...

Nebesusivokiu savo gyvenime

aciu smile.gif
Atsakyti
Panasu, kad pati save nuvarete i akligatvi. Vieniems pasiseka labiau, kiti turi patys ieskoti kaip iseiti. Iki dabar jus tik ejote i ji, i akligatvi ir ten buvot, taciau tupeti vienam ir tam paciam taske darosi per sunku. Naturalu, nes naturali busena yra gyventi, priimti, o ne stoveti, atsiriboti.
Labai didelis zingsnis jau padarytas tam, kad is jo iseitumet - pradejot mastyti kas ne taip ir kreipetes pagalbos! 4u.gif
Pradekit ieskoti savo gyvenimo filosofijos. Dalyku, kurie jums suteiktu atrama. Panasu, kad ankstesni jau nebetinka, tai nebesilaikykit ju isikibus. Raskit tikejima, pajauskit kad esat dalis kazko auksciau jusu ir pasistenkit suprasti pati sudetingiausia zmogui dalyka - kaip gyventi. atsipalaiduokit, viskas gerai! O jeigu, negerai, tai vistiek viskas gerai. Ir labai negerai tik viena as matau - kad darote tai ko nenorite, prievartaujat save. Nustoti save prievartauti irgi reikia drasos. Pagalvokit kur noretumet eiti, ka veikti jei galetumet nusispjauti i siuos mokslus. Meskit ar darykit pertrauka. Sitas gyvenimas tik jusu, tik jums priklauso. Pradekit svajoti, leiskit sau svajoti ir neleskit visuomenei daryti spaudimo. Ieskokit draugu, mielu zmoniu, bendraukit! Issivaduokit is savo pacios susikurtu muru, sienu, liudesio. Dar, pradekit svajoti apie savo meile, koks jis bus, kaip atrodys, ka veiksit kartu mirksiukas.gif Iveikit savo demonus, kurie ateina per prievarta ir pamatysit kaip viskas pasikeis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 12 balandžio 2013 - 23:32
Nueik pas psichiatrą, išrašys lengvų antidepresantų, gali apsilankyti ir pas psichologą 4u.gif Pagal mane, esi priešdepresinėje būklėje, kol dar supranti, kad kažkas negerai
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad tau reikia nueiti pas gydytoją. O tada gal ir gyvenimas prašviesės. smile.gif Nereikia išsisukinėti.
Atsakyti
kaip viskas pazistama....

Tavo metu irgi panasia krize turejau, paskui
siaip ne taip baigiau ta savo specialybe, padariau
puikia karjera, apkeliavau pasauli ir galu gale nutupiau mylimo vyro
glebyje.
Deja busena keiciasi ne nuo isoriniu aplinkybiu, o nuo savo minciu.
Kaip save kitiems parodysi, taip kiti tave vertins.
As paguoda radau dvasingumo paieskose, uzsiimu ir praktiskai joga, meditacija, samoningu
kvepavimu. Be to turiu bendraminciu rateli. Tas mane labai palaiko. Stiprina. Ikvepia. Tobulina ir veda i prieki.

Ieskok savo gelbejimosi rato.
Ir nustok vemti, nes po keliu metu teks verkti del suzeisto dantu emalio ir tukstanciais skaiciuosi dantu gydymo islaidas.

Atsakyti
Bet tai joga koks liuks dalykas drinks_cheers.gif Tiek savęs pažinimo, tiek tobulinimo ar pasitikėjimo puoselėjimo prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 13, 00:28)
Nueik pas psichiatrą, išrašys lengvų antidepresantų
kol dar supranti, kad kažkas negerai

bigsmile.gif

Atsakyti
nu nu, plačiau prašau?
Atsakyti
Bet argi tie antidepresantai nera pavojingi? Girdejau, jog nuo ju zmogus gali tapti priklausomas, o tada jau be vaistu- ne is vietos.
Atsakyti
QUOTE(be5mintrenkta @ 2013 04 13, 13:02)
Bet argi tie antidepresantai nera pavojingi? Girdejau, jog nuo ju zmogus gali tapti priklausomas, o tada jau be vaistu- ne is vietos.

Naudojant trumpą laiką ir pagal gydytojo nurodymus-nepavojingi.
Atsakyti
QUOTE(be5mintrenkta @ 2013 04 13, 12:02)

Paskutinis reikalas ju griebtis. Girdejot ta, ka reikia girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 13, 00:28)
Nueik pas psichiatrą, išrašys lengvų antidepresantų, gali apsilankyti ir pas psichologą  4u.gif  Pagal mane, esi priešdepresinėje būklėje, kol dar supranti, kad kažkas negerai

su tokiu valgymo sutrikimu gultis į ligoninę geriau nedelsiant ...nesuprantat jūs problemos mąstų man rodos..
Papildyta:
QUOTE(be5mintrenkta @ 2013 04 13, 12:02)

jie yra pavojingi jeigu išrašomi be reikalo. O kai kuriems jie išgelbėja gyvybes. Kai kuriems tik pablogina. Turi būti gerai parinktas vaistas ir adekvačiai įvertinta rizika ir nauda, mano manymu jūsų atveju gyvenimas su vaistais būtų aukštesnės kokybės negu iki šiol, be to, pagerėjus gydymas gali būti baigtas ir tikrai nebūtina visą gyvenimą sėdėti ant vaistų. Bet gal tu nori visą gyvenimą vemti..?
Atsakyti