Oi būtinai pasidalinkit, kaip Jūs ten juos naikinat, nes lervas dar galima išrinkti, o tie dar ir vikrūs, sunku pagauti ( šiltnamio vienoje pusėje net 8pavyko pastvert).
Į temą:
Pasidalinkit, kas augina raudonas
EUROPEANA, LILI MARLENE. Jei turėtumėte galimybę rinktis tik vieną, kurią pasirinktumėt? Ar tikrai LILI MARLENE tuščiavidurė?
Ir dar nerandu, koks tikrasis aukštis
RED EDEN ROSE? Skirtingose puslapiuose skirtingai nurodo, kai kur rašo, kad vijoklinė

Ir, ar tikrai ji tokia lepi, ar apšąla? (sodinčiau pietinėje pusėje, prie namo). Radau patarimą vietoj jos auginti mažiau lepią
RED LEONARDO DAVINCI. Kaip ši?
Iš kaimo, ar gavote latvio rožių sąrašiuką? Man bėda, kad jis turi tokių naujų rožių, kurių internete net nerandu (tą patvirtino ir moteriškės, bet jos dažnokai "grybauja" su spalvomis, sakė oranžinė, o nete radau baltą

).
Ačiū
Auginu abi, Europeana ir Lili Marlen. Lili nuostabiai ryški raudona spalva, ji tokia pusiau pilnavidurė. Vienas kelmas iš dviejų gali būti pamiręs, nes pernai labai sirgo , beveik be lapų buvo. Leonardo da Vinci Red, ko gero gražesnė už tikrąjį Leonardą, tokia šviečianti spalva tarp raudonos ir rožinės, labiau pilnaviduris, bet ūgio jis nebus aukštas, tad Eden Rose nepakeis. Ši turėtų būti apie 1,5 m, tiek pernai pirmametės pas mane išaugino stiebus. Peržiemojo puikiausiai, viena net ant skersvėjo.
Latvio sąrašo neturiu, pardavėjos laksto kaip vištos be galvų, nes per prekybą neturi kada nieko sužinoti. Šeštadienį buvau nupėdinus, nieko nežadėjau pirkti, tik parko rožes, nusipirkau Vesterland ir Shneewitchen{Iceberg} ir dar kažkokią, tingiu eiti pasižiūrėti. Tai sukausi kaip katinas apie lašinius ir vistiek sugriešijau. Nusipirkau tris miniatiūrines : Lupo, Baby Carnaval ir Vasertag, dar Variety Club ir Elvershorną pričiupau. Elvershorną auginsiu kaip parko, kaip floribundą ji per aukšta, o jau žydėjimas

Pernai vieną vėtra nulaužė, vis pakapstau, gal iš skiepo atžels
Kuri čia rašėt, kad gavot dovanų Judie Garland. Labai ryški, raudonai auksinė. Man tarp rausvų vaizdą gadina, šalia auga Chipndeile, gal su ja derinys gausis