Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 02 04, 18:01)
Mergaites, patarkit prasau. Gal kas nors turite toki modeliuka. Kaip tie ziedeliai ant kelniaciu, netrugdo?
Kaip pats modelis? Noriu su 103 klubais imti apacia M, ar nebus maza?  g.gif Ar bandeu geras, tvirtas, laikosi gerai?

Turiu toki juoda, virsus idealiai ir laiko, ir prilaiko, ir ka reikia pakelia bigsmile.gif
Turejau kelnaites su ziedeliais, man reze ir jie per daug dideli, negrazu man, nusipirkau be jokiu ziedu ir viskas lux. Simet pirksiu toki tik kitos spalvos dar, nes man jie deginimuisi tobuli wub.gif

QUOTE(doruta @ 2014 02 17, 17:44)
Gal turite sia pizama? Kaip kokybe? Ar atitinka dydi?

Nuosirdzias patarsiu ax.gif : neimkite, nu toks tysalas skudurinis po kokiu 5 miegu o po plovimo apskritai marlius tapo, meciau lauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 20 vasario 2014 - 17:20
QUOTE(Vonios Fane @ 2014 02 20, 17:19)
Nuosirdzias patarsiu ax.gif : neimkite, nu toks tysalas skudurinis po kokiu 5 miegu o po plovimo apskritai marlius tapo,  meciau lauk.

4u.gif
Atsakyti
Gal kuri patars, VS joga kelnes atitinka dydzius? Su 95cm koki dydi imti? Galvoju apie S g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 24, 16:06)
Gal kuri patars, VS joga kelnes atitinka dydzius? Su 95cm koki dydi imti? Galvoju apie S  g.gif

Sakyciau dabar puse dydzio didintos. As su 98cm visada S pirkdavau, o neseniai nusipirkau, tai kitaip jautesi apsimovus - palyginau su nuo seniau turimom ir matosi skirtumas. Bet M man vistiek per laisvos, tai ir jums S reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 24, 16:23)
Sakyciau dabar puse dydzio didintos. As su 98cm visada S pirkdavau, o neseniai nusipirkau, tai kitaip jautesi apsimovus - palyginau su nuo seniau turimom ir matosi skirtumas. Bet M man vistiek per laisvos, tai ir jums S reiketu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 24, 15:06)
Gal kuri patars, VS joga kelnes atitinka dydzius? Su 95cm koki dydi imti? Galvoju apie S  g.gif

yra neblogu jogos kelniu is PINK serijos. su 90 ar 91cm XS dydis kaip tik, pirkausi tokias tvirtas, neplonas. kainavo ar tai virs 30 dol ar 42 su taxais.
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 02 24, 17:23)
yra neblogu jogos kelniu is PINK serijos. su 90 ar 91cm XS dydis kaip tik, pirkausi tokias tvirtas, neplonas. kainavo ar tai virs 30 dol ar 42 su taxais.

Butinai pasiziuresiu ir i PINK serija, kadangi jokiu dar nesu turejus is VS tai sakau reik pamegint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 02 04, 20:05)
sveikos,

gal kas turit toki
user posted image

ar atitinka dydi?

Domina ir mane sis grazuolis! 4u.gif
Atsakyti
galiu pakomentuoti VS joga kelnes. pries pora dienu gavau. Deviu S dydi, ugis 1,72, emiau XS short, nes norejau trumpesniu, galvoju bus iki puses blauzdu, ir ka, gavau, jos man idealaus dydzio ilgos tympos biggrin.gif nei kiek netrumpos, net ilgesnes nei mano turimos kitos firmos, regular jau butu per ilgos, rauksletusi gale. Siaip grazios ir patogios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 28 vasario 2014 - 07:07
Merginos, noriu VS pizamos tokios, na klasikinės, su 95 klubais kelnyciu koki dydi imtumete? Galvoju ar XS ar S... g.gif

user posted image
Atsakyti
Galvoju apie toki VS tankini . Planuoju imti XS d. su 75A krutine g.gif . Gal kuri pakomentuotu, ar tiks. Mano ugis 172 cm. Maciau yra Tall ir Regular. Ar uzteks man regular?

Taip pat noriu paklausti, o maudimkes kelnaites su 93 cm klubais S imti?

Aciu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 kovo 2014 - 07:38
mergaitės, gal kas patars 4u.gif , dėl YOGA kelnių, kokį dydį imti g.gif , klubai 90cm, domina šios:

http://www.victorias...talogueType=OLS
Atsakyti