Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. L, kaupiam, dalinamės

QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 06 03, 16:40)
Sveika prisijungus smile.gif
Kartu startuojam smile.gif

Sekmes abiems, ar ju kazka deliojates?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 03, 18:33)
as manau sedintiems uz stalo daug snekantys pirsliai nusibosta biggrin.gif

as irgi taip manau.nebent sedintieji buna itraukti i koki idomu uzsiemima,o siaip tai tikrai tu ilgu kalbu niekas nesiklauso
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 06 03, 10:03)
Tai gal geriau bananą lai valgo, jei tokios pramogos norit. O ir pagalvokit, jei bus karšta kokius tuos sumuštinius ten nusivešit...

O aš įtariu, kad valgymo atsisakysiu, o šią mintį įgyvendinsiu taip: padarysim turnyrą. Dvi poros. Paimti storesnį siūlą (kad nenutrūktų) ar kažką atitinkamo, kokių 3 metrų tarkim. Vieną siūlo galą laiko mergina, kitą vaikinas ir susisukti į tą siūlą, kaip žaidime siūlai siūlai susivykit. Suktis tol, kol siūlas pasibaigia, o susitikusi pora pasibučiuoja. Atsilikę iškrentą, laimėtojai į kitą etapą, kol lieka viena nugalėtojų pora. Tik siūlo ilgį reikia pritaikyti, kad galvos per daug nesusisuktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 03 birželio 2013 - 19:26
Sveikos svočiutės bigsmile.gif
Aš jau po viskam assa.gif
manau,kad viskas pavyko puikiai ir vyko pagal planą, kaip pirmas blynas visai neblogas, piršlelis jaudinosi , na suprantu sesė ištekėjo, bet svečiai buvo linksmi, šoko dainavo, per kalbas nešurmuliavo ax.gif

Iįdėsiu paštukam scenarijų , pas msu ji be eilėraščių , bet su mano galva gražiais žodžiais .
Žodžiai apie angelus sargus prieš tylos minutę, pravirkė ne vieną , ačiū labai labai už tokius žodžius dar kartą perla<3 4u.gif
Pabandysiu trumpai papasakoti įspūdžius biggrin.gif
Rytas.... pabundu 6.09 ir suprantu ,kad jei dabar pat jau reiketų sakyti kažkokią kalbą, neištarčiaunei žodžio , širdis daužosi kaip nežinia kas, bet iki kirpyklos turiu 3 val. daiktai supakuoti iš vakaro, tai ramiai išgeriu arbatą, kirpėja padaro gražią šukuoseną, puikų makiažą, pasikalbam, jaudulio kaip ir nelikę karsta.gif
Išvažiuojam....
Na ir ką pirma nesėkmė lotuliukas.gif belaukiant jaunikio ir pabroliukų ,kad piršlys su jais į limuziną galėtų persėst, matyt suknelę buvau prisėdus per stipriai,kad pasilenkusį priekį , girdžiu tik pokšt ir sulūžo suknelės petnešėlę laikiusi ta plasmasinė detalė doh.gif panika doh.gif , skambinu sesei,kad ruoštųsi adatą, nes kai paliku spiršlį atvažiuosi, siūt reikės suknelę lotuliukas.gif doh.gif Susiuvo ...laukiam biggrin.gif

Atvažiuoja jaunikis, užduotį darėm su nosinaite, užrišo mazgą tvirtą, net labai tvirtą lotuliukas.gif (tokia tvirta bus santuoka), atrišinėti sakėsi sunkiai, bet nepasimetė ir su dantim , bet atkrapštė tą mazgelį , ovacijos thumbup.gif Konfliktus stengsis iš visų jėgų išspręsti kuo greičiauir nepaliks neišspręstų .
Tada kaip ir visur įteikai geėles jaunajai, ji įsega gėlytę, pulko pristatymas, šampanas .... žodžiai tėveliams prieš atsisveikinant ir be didelių kalbų ... išvažiuojam į bažnyčią...

Bažnyčioje viskas gražu wub.gif Vos ašaras sulaikiau, kai jaunieji taip nuoširdžiai , su jauduliuku tarė priesaiką wub.gif
Žiedlapius mėtėm iš tokių tūtelių
user posted image
user posted image

Toliau gamta... Rakinam spynelę.... užkandam, šampanu pasivaišinam.... Kadangi buvome parke prie upės, tai ir šeimyninės laimės receptą sukūrėm,
user posted image
user posted image
user posted image
Tada jaunieji su fotografe į fotosesiją, o mes su pulku pažaidėm žaidimų (pynėm iš virvių kasas, laimėjo pamergtės, su nosim perdavinėjom degtukų dėžutę, , bučiavosi pulkelis per ištiestą piršlio juostą ) , toliau vykom fotosesijai į žirgyną , biskutėlį lietus užklupo ne laiku, bet pratęsėm fotosesiją po lietaus .
Tada tiltas, su balionu išskraidinom gandrui laišką, nors balionas nenorėjo aukštai kilti, gal vėjas, gal per sunku krovinys, bet pasijuokėm, kad varlės tai žolėj, tai gandras taip ir laišką greičiau ras biggrin.gif

Važiuojam į sodybą.... Ten muzikantai suruošė atrakcijų .... Stalas buvo užsėstas, tai parodėm savo pasus, kontarktą davėm, tada virvė saldainių, vienam gale mažiukas buteliaisti, kitam gale (pabaigoje ) normalus biggrin.gif
Iš piršlio baro
user posted image
user posted image
user posted image

na ir parsideda linksmybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 03 birželio 2013 - 19:40
lili*, smagu skaityti, kad viskas taip sauniai pavyko smile.gif
Dziugu, kad pasiulyti zodziai tiko smile.gif man paciai dabar reikia kazka pagalvoti, ka vestuvese sakyti tosto metu, teveliams palinkejima, bet kazkaip nesikuria smile.gif
Atsakyti
lili*, Super, šaunuoliai !!! Sveikinu su gražiu startu ir kad viskas laimingai baigėsi su suknele wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozytiaa: 03 birželio 2013 - 19:55
Už stalo , dokumentų įteikimas, paduodam tėvams netikrą liudijimą, net gi ne bažnytinį, nepastebi, jaunojo mama net pakomentuoja,k adgerai,kad jaunikis savo pavardę pasiliko biggrin.gif , na tada jau man tenka klaidą su ne tikra jaunosios pavarde pastebėti, svečiams iš reakcijos supratom , kad patiko biggrin.gif

Padovanojom taures
user posted image
Valdžios rinkimai - visiems kortelės ir ...
Stalo krutintojams maišeliai ir skambučiai
gaisrininkui mažas laistytuva sir laužo degtukai
seselei - pachmielinas (antrą dieną labai gerai suėjo tie agurkėliai) lotuliukas.gif
policininkui - rožiniai antrankiai
meilės ministrui labaaai dideli akiniai širdelės formos
pamergėms atmušėjai, pabroliams seilėtekio stabdžiai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Po valdžios išrinkimo svečiai prisiekė visi linksmintis ir t.t. (10 pažadų )
tada pertraukėlė, jaunųjų valsas, mūsų polka, žaidimas su obuoliu ir smeigtukais, melionas su smeigtukais sulaukė šūksnių ir juoko(nenufotkinom, nes piršlys ryte smaigstė,k ai aš gražinausi kirpykloj), jaunieji prisipažino,kad išsigando, nes sakė ir taip nelengva buvo sugalvoti gražių žodžių biggrin.gif
žaidima ssu virve, kur atsipainioti reikia ...
Muzikantai surengė dar atrakcijų thumbup.gif labai šaunūs, labai padėjo, tarėmės kada kas , kaip ir t.t. thumbup.gif
Po to sėdom prie stalo... židinys
user posted image
Degtukai
user posted image
Žvakės tėvams
user posted image

Papildyta:
Tostas tėvams, tylos minutė, pavardės koncervavimas
user posted image
user posted image
Ilgiausių metų ..
Puokštės metimas, keliaraiščio nuėmimas, nors žodžių turėjau, bet pravedė muzikantai smile.gif su atitinkamom atrakcijom thumbup.gif biggrin.gif
tada nusegėm nuometą ir rūtų vainikėlį , pjovėm ir ragavom tortą ax.gif

Vėl buvo šokių maratonas, ir vėlai apie3.30 val išlydėjom miegoti jaunuosius, jie linksminosi, miegoti nenorėjo, apskritai svečiai buvo linksmi thumbup.gif
Miegoti išlydint įteikėme
pagalvėles, kad pavargę nuo sūrio spaudimo turėtų ant ko galveles priglausti, kažką panašiai susakiau blush2.gif
user posted image
Anskčiau rodytą ananasą jėgoms atgauti, dėžutę, su varške ir užrašu "kokie rūbai pirmai nakčiai" ir kortelę ant durų netrukdyti blush2.gif

Na ir jau po to me sjau ėjom miegoti, jaunieji irgi, taogi pirma diena baigėsi musm 4.00val
Papildyta:
Na nežinau, kitoms gal atrodys,kad viskas sena ir žinoma, bet kadangi mūsų vestuvėse tik vienas pabrolys ne pirmą kartą, tai gal pora atrakcijų žinojo, visiems kitiems, kiek teko girdėti, viska sbuvo nauja ir įdomu....
Žinoma be šio forumo ir jūsų mielos svočiutės, niekaip nebūtų pavykę suorganizuoti tokios šventės wub.gif
O dėl daiktų skoniokaip sakoma nesiginčijama biggrin.gif
Papildyta:
Antra diena biggrin.gif be muzikantų, todėl visas darbas mums, bet antra diena yra antra diena, del jos nesijaudinau biggrin.gif

Sūris, labai skanus bigsmile.gif nenufotkinau,nes paėmusiš ūkininko tiesiai vežėm į salę, o ten jau pasimiršo jį nufotkinti blush2.gif

Parodėm pėdas hihihi.gif jaunikis pakomentavo, kad jo pėdos ne tokios plonos lotuliukas.gif
Paskaitėm gandro laiško atsakymą ir įteikėm mini kraitelį ax.gif

Taip pat darėm darbų pasidalijimą su ramune, pirmą dieną nebūtų buvę kada. gavosi taip ,kad jaunoji uždirbs pinigus, o jaunikis jos išleis, bet vaikus augins, pamapersus keis irgi jaunikis, tik vat jam nabagui ir juos pagimdyti teks lotuliukas.gif

Dar aiškinomės ,kad šeimos banką valdys, piršlys traukė iš kišenių kojines su centais ( sataupas paskutines) ir jaunieji skaičiavo, kadangi abu vienu metu suskaičiavo, tai nusprendėm, kad vis tik jie abu kartu bendrai šeimos biudžetu rūpinsis, padovanojom banką
user posted image

Įšventinom į gaspadorius jaunajai
user posted image
user posted image
jaunikiui skrybėlė ir plaktukas su užrašu,kad reikalingiausias šeimininko įrankis (pamiršau foto padaryt, bet paparšysiu ,kad jaunieji pafotkintų)

Galiausiai padovanojom svečiųpasirašytą lėkštę (čia dar be pasirašytų vardų)
user posted image
ir mūsų darbas baigėsi .... vos neapsiverkiau,kai svečiai ėmė ploti ir sakyti ačiū wub.gif

O nuo jaunųjų gavom puikią dovaną - Dovanų rinkinį (iš geros dovanos) su 60 pasiūlymų, galėsim išsirinkti patys ,kur po darbo pailsėti wub.gif

Ačiū mielosios dar kartelį aciuks.gif

Papildyta:
tiesa dar apdovanojom svečius
user posted image

Kitoje medalio pusėje išdegino inicialus piršlys wub.gif

Atrodė scenarijus neperkraustas, gal net per mažai atrakcij, bet ir tai buvo baisu ,kad visko nespėsim, todėl nepersistenkit,kaip jau nekartą sakiau, para ne guminė, svečiai nori ir šokti ir alaus išgerti , ar tiesiog pabandrauti ax.gif
Papildyta:
dar pamiršau, kad pabaigoje įteikėm jauniesiems medaus mėnesio kalendorių biggrin.gif
Vienas svetelis prie bajerio buvo, tai užsiprašė ir jis tokio lotuliukas.gif sakė ir jam padarykit kikeno ir jaunimėlis ir vyresnio amžiaus svečiai biggrin.gif
Atsakyti
Oj kaip laukiau svočiučių iš po visko!!!

lili* šaunuolė, džiaugiuosi, kad gerai atlaikėt ir kad tik tokios bėdos, kaip petnešėlė pasitaikė 4u.gif Pora minčių, deja, bet kopijuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 03, 22:03)
Oj kaip laukiau svočiučių iš po visko!!!

lili* šaunuolė, džiaugiuosi, kad gerai atlaikėt ir kad tik tokios bėdos, kaip petnešėlė pasitaikė  4u.gif  Pora minčių, deja, bet kopijuosiu  bigsmile.gif

kopijuokit viską ,kas tik tinka ir patinka, nes aš juk irgi naudojausi idėjomis blush2.gif

man kažka spadėjo savo pasakojimais ir patarimais, dabar negaila ir man atsidėkojant pasidalinti savais darbais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 03, 22:10)
kopijuokit viską ,kas tik tinka ir patinka, nes aš juk irgi naudojausi idėjomis  blush2.gif

man kažka spadėjo savo pasakojimais ir patarimais, dabar negaila ir man atsidėkojant pasidalinti savais darbais  ax.gif

kaip viskas smagiai ir issamiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 03, 22:10)
man kažka spadėjo savo pasakojimais ir patarimais, dabar negaila ir man atsidėkojant pasidalinti savais darbais  ax.gif

kol skaiciau tai jauduliukas ejo, nu fainiai, kad smagiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
lili*ekui uz toki issamu pasakojima. jauciasi kad tikrai smagiai pavyko pravest svente 4u.gif noriu prasyt isduot kur pirkai tokius 'gerbeju atmusejus' ir maisiukus kamstukams? o seilinukus specialiai siuvai ar pirkai vaikiskus?
Papildyta:
QUOTE(kleckiukia @ 2013 06 02, 19:22)
Norėjau paklausti, gal Jūs žinot, kur galima rasti tokių balionų didelių ir kokia maždaug jų kaina?smile.gif nes kiek apėjau balionų parduotuvių...neradau... https://www.facebook...1...e=1

sveika prisijungus 4u.gif

gal tokie kaip cia parduodami? http://eshop.svenciu...iniai-balionai/ mirksiukas.gif
Atsakyti