Nezinau, ar nebegamina, bet Lt tikrai sustabdytos jos pardavimas Reiketu ieskoti ko nors kito su sudetyje esancia ta pacia veikliaja medziaga (benzoilo peroksidu).
Aš naudoju Mary Kay rinkinuką nuo spuogų, nusipirkau bandomajį rinkinį, ten mažesni kiekiai, nes kosmetika gana brangi, nors tikrai gera. Ypač gera jame esanti greito veikimo emulsija, kuri greit spuogą "nusausina" panaikina raudonumą ir pan. Jeigu kas nors susidomėsite, tai rašykite AŽ, draugė platina.
Vargstu ir aš su spuogais ant veido... Šiandien vaizdas nebepakenčiamas. Nuprausiau veidą vaikišku muilu, nuvaliau Bioderma Sebium H2O ir patepiau Bioderma Sebium Serum. Dar pradėjau gert Logest, bent kol juos geriau oda buvo mažiau riebi... Laukiu rezultatų. Bet panašu, kad neišvengsiu vizito pas dermatologą...
Sveikos, aš ir vis dar kovoju su spuogais, nors ir ne paauglė :-( parsisiunčiau iš USA Proactiv+ naują liniją iš 3 produktų - pradėjau nuo vakar naudoti. Nes jau nebežinau ką bedaryti...
Man stebuklas Ana Lotan Sausinamasis zoleliu losjonas nuo spuogu. Veikia daug geriau nei BP5, nedirgina tiek smarkiai, kiek ta priemone, spuogus iveikia greitai ir veiksmingai.
Man stebuklas Ana Lotan Sausinamasis zoleliu losjonas nuo spuogu. Veikia daug geriau nei BP5, nedirgina tiek smarkiai, kiek ta priemone, spuogus iveikia greitai ir veiksmingai.
Visada buvo riebi, spuoguota, o dabar jau nezinau. Pries metus pakeiciau rutina kardinaliai - t.y. emiau intensyviai drekinti, tai su giluminiais spuogais tfu tfu nesusiduriu daugiau. Tas losjonas tai balta kose tokia, tepti tik spuogus, greitai juos sutvarko. bet kazkiek pasausina oda toje vietoje, tai ant nakties losjonas, o ryte kremas drekinantis ir vuolia