Metu lauk
Holika Holika Petit BB Clearing kremą.

Nežinau ar man čia toks "nelaimingas" papuolė, ar kas, bet per rožinis man buvo, gal dar net tamsokas, toks jausmas, kad nebuvo šiame BB kreme tų "prisitaikymo prie odos" funkcijų, kaip kad atseit būna kituose, toks kokį patepdavau, toks ir likdavo.
Pasibaigė
Khadi Amla šampūnas (pagaliau

)

Iš pradžių atrodė, kad labai patikdavo, plaudavau pakaitomis su kitu šampūnu, tai gan švariai išplaudavo, neatrodydavo sausi ar labai riebūs plaukai, kvapas toks įdomus gan. Bet po kurio laiko sustojo "poveikis", nebeišplaudavo plaukų taip švariai kaip anksčiau (ar kiti šampūnai), išplovus sekančią dieną plaukai taukuoti tiesiog būdavo. Vargais negalais sunaudojau, nes paprasčiausiai gaila buvo mest lauk ir švaistyt produktą. Vargiai ar šią rūšį kartočiau, bet šampūnas riebiems plaukams (ar nuo pleiskanų, nepamenu) visai domina.
Natuderm ginkmedžio rankų kremas.

Jau esu naudojus šitą kremą, tai patinka man visai, tiesa toks skystokas jis, tai kam patinka tirštesni kremai, šitas gali ir nepatikti. Gan greit susinaudojo, nežinau ar kartočiau artimiausiu metu, norisi truputėlį tirštesnio kremo rankom, net jei ir šilti orai artėja.