Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Gavau Palta Icon trench in wool-cashmere blend, camel spalvos, tobulas paltukas wub.gif . Nuo persiuntimo siek tiek susiglamze, savaite ji marinuojau spintoj bet situacija nepagerejo, o lyginti baisu doh.gif Ka daryt, kaip islyginti? Gal kas ka patars?

Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 02 28, 17:40)
manau, priimtu atgal tokia preke . parasykite tarpininkei. is lietuvos siunciant toki mazmozi siuntimas nebus brangus iki jav tarpininkes.  kam jums suluzes daiktas? biggrin.gif ir kitakart uzsisakant koki papuosaliuka paprasyciau tarpininkes patikrinti pries siunciant i lt, nes buna veriniai ir akutes pamete ir va net kaip jums suluze. verysad.gif

jau susitariau, priims, siųsiu atgal thumbup.gif sulūžęs man tikrai nereikalingas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2014 02 28, 11:18)
Pasiemiau Sabrina paltuka, dydis 2R, mano matmenys- ugis 162 cm, 90-72-96.
Bijojau jog bus mazas, bet jis man gan platokos, idomu butu pasimatuoti 0 dydi. Nezinau ar dar ji sau pasiliksiu smile.gif

Pati turiu 2R dydi su panasiais matmenimis kaip jusu, tik ugis 1.69 m, tai man irgi nera prigludes, atrodo panasiai kaip ir jums, rankoviu ilgis irgi geras jums su mazesniu ugiu, manau jo modelis toks ir turetu buti laisvesnis... 4u.gif Man grazu...
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2014 02 28, 18:17)
Gavau Palta Icon trench in wool-cashmere blend, camel spalvos, tobulas paltukas wub.gif . Nuo persiuntimo siek tiek susiglamze, savaite ji marinuojau spintoj bet situacija nepagerejo, o lyginti baisu doh.gif Ka daryt, kaip islyginti? Gal kas ka patars?

As tai visad vilnonius paltus lyginu is geros puses suslapinus marles palute, Ir nieko nenutinka .
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 28, 11:46)
Kazkuri buvo rasiusi temoje, kad regular rankoves netgi laaabai ilgos, eme Tall ir reiks rankoves trumpinti, Vlastimila, berods  g.gif 

As pirkau ir Tall ir Regular, tai man su 1.69 Regular rankoves nera potrumpes - geras ilgis ju, o Tall4 tai reiktu trumpinti ir, sakyciau, gan nemazai...tai Sabrina rankoves tikrai ne is trumpesniu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 28 vasario 2014 - 18:47
QUOTE(Soprana @ 2014 02 28, 19:17)
Nuo persiuntimo siek tiek susiglamze, savaite ji marinuojau spintoj bet situacija nepagerejo, o lyginti baisu doh.gif Ka daryt, kaip islyginti? Gal kas ka patars?

Pati dar sito nesibandziau, bet vienintelis patarimas, kuris ateina i galva, tai linamog siulymas pasikabint paltuka duse kai prausiates, galbut nuo garu kazkiek issilygins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 28, 18:47)
Pati dar sito nesibandziau, bet vienintelis patarimas, kuris ateina i galva, tai linamog siulymas pasikabint paltuka duse kai prausiates, galbut nuo garu kazkiek issilygins 4u.gif

nesuprantu, o tai kodėl bijoma lyginti, juk galima per kokia ploną medžiagą ar merlį lyginti. Kitas variantas, nunešti į valyklą , ten išlygins ir tikrai nieko neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 02 28, 20:20)
nesuprantu, o tai kodėl bijoma lyginti, juk galima per kokia ploną medžiagą ar merlį lyginti. Kitas variantas, nunešti į valyklą , ten išlygins ir tikrai nieko neatsitiks.

Ir man atrodo nieko blogo nenutiktų jei per kokią paklodę palygintum ne pačiu karščiausiu režimu. Aišku galima būtų išmėginti ir vonios procedūras. Pamenu mergaitė temutėj rašė, kad suveikė toks būdas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 28, 17:31)

ir dar, gavau šią bliuskutę, jei gerai pamenu Didėja ją turi, kaip spalva? nes nuorodoj tai labai graži spalva, o realiai išsitraukiau, tai vos ne juoda  doh.gif

https://www.jcrew.co...07591/07591.jsp

Taip, turiu tokia, tiesa, realybej ji kiek tamsesne, bet man tiks ir tokia smile.gif Daznai buna, kad spalvos j.crew puslapy ir realiai skiriasi ax.gif
Atsakyti
Merginos, ką manote apie tokį užsegimą? Įdomu ar normaliai prilaiko koją g.gif
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
Gal kas gavo šią suknelę? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(villtė @ 2014 03 01, 13:22)
Merginos, ką manote apie tokį užsegimą? Įdomu ar normaliai prilaiko koją  g.gif

O kodel gali neprilaikyt? g.gif esu ne karta turejusi panasaus modelio basutes (ne j crew), viskas buvo ok. Pirstai i prieki pasiduoda ar koja slidineja tai nebent todel, jog ties pirstais dirzeliai prasitampo...
Atsakyti