Įkraunama...
Įkraunama...

Aš mama ir tai mano sūnus

Vieną darbo dieną,prieš darbą nusipirkau siūlų ir virbalus(nors niekad nemėgau mezgt)ir laisvu laiku,darbe,pradėjau megzt koines,priėjo viena barmenė(tuo metu dirbau vir virėja)
-Gal tu laukies?
Tik tada atsipeikėjau,mano rankose buvo maža raštuota koinytė,nors "mielos " dienelės turėjo prasidėt šiandien,supratau , kad jų jau nebeverta laukt
Taip pradėjau ruoštis savo mazham stebukliukui, mano brangusis taip pat suprato kad taps tėveliu,kai atėjęs pasitikt iš darbo pamatė pora gražių mažų koinyčių bigsmile.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Testo nepirkau,tiesiog nuėjau pas daktarę ir ten nustatė kad jau 4savaitės
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Prasidėjo pykinimas,namuose nieko nesakiau nes buvo karo laukas.Vieną vakara grįžus iš darbo,mano patėvis girtut girtutėlis tiesiog mane puolė(mat jis įtarė kad laukiuos)Kas konkrečiai vyko nerašysiu,bet po viso to teko mane vežt į ligoninę,kur nustatė kad patemti visi kaklo raumenys ir be įtvaro neapseisiu,nors man tai visai nerūpėjo-MAN RŪPĖJO MANO MAŽIULIS,kol man nepasakė kad viskas tvarkoje,tiesiog dabar reikia ramybės,juk dar tik 8 savaitės ir pavojaus terminas nepraėjo,tik tada nusiraminau
Pats nieštumas ėjo sava gera vaga,po įvykio pradėjau pastoviai glostyt pilvuką nors pradžioje jo ir nesimatė.Laukiaus ne taip kaip norėčiau,kaip svajojau-ramybė,dėmesys...t.t. ,o kaip ant adatų,kai kiekvienas krust,ar šnartelėjimas mane priversdavo namuos kruptėt,supratau , kad reik reikalus spręsti iki kol gims vaikutis
Artėja lauktoji data birželio 28(taip nustatė daktarė,nors aš žinojau kad liepos 4)
Berods viską spėjau su savo mylimuoju padaryt-radom butuką,išsprendžiau reikalus su ...,galiausiai liko pora dienu kuriomis galėčiau pasidžiaugt ir pabūt euforijos būsenoj nestuke.gif
Liepos 1d ,močiutės gimtadienis,visi te ir šneka prie stalo kokia butų šauni dovana pirmasis proanūkis,o mano mažulis nė nekrust,tik retkarčiais pasimuisto ir toliau ramybė biggrin.gif
Vakare namuos prasidėjo maudimas,nekreipiau dėmesio nes gan dažnai taip temdavo pilvo apačia ir nugarą,nusprendžiau eiliniai pasiruošiamieji iki liepos 4 dar 3 dienos,tad sukaus virtuvėje toliau.
Puse dvylikos ko tai labai rimtai nuėjau į tuoletą rimtu reikaliuku,galvojau gal vidurius paleis,tikriausiai ką ne taip suvalgiau blink.gif o į tuoletą tai pradėjau vaikščiot gal kas kokių 15min,kol galiausiai nepasiėmiau knygos Šekspyro sonetos lotuliukas.gif o kad man jau prasidėjo tai a ne kaip man nedaėjo Pradedu suprast ,kad jau 2val tulike,o jau nėr ką ir stenėt blink.gif gal pamiegot pabandžius?????
Tik nuėjau iki lovos ir vėl...velnei griebtu,maniškis pasirodo irgi nemiega,laukia manęs,teiraujas ar viskas tvarkoje,o aš -kažką ne tą suvalgiau...
Bandau numigt,bet tas jausmas nepraeina doh.gif muistaus,gal kokių laisvinamūjų čia išgėrus mastau lotuliukas.gif
3 val nakties atsisėdu lavoje ir tik tada suprantu kad tai sarėmiai ir jau kas 3-5min
Vyras irgi atsisėda šalia-jau?
Neee tu miegok-o pati einu pasitikrint sarašiuko ar viskas pas mane sukrauta kelionei į ligoninę,vyras kaip įgeltas laksto po butą ir jau iškvietė mašiną,o aš jam ramiu balsu -pats ir važiuok,aš dar nepasiruošus blink.gif jis mane įkalbinėt,galiausiai paima tašę ir mane ant rankų-tu nevažiuoji?o aš važiuoju !! ir nunešė į mašiną
Patikrinus daktarė praneša kad 1cm tik atsidaręs kakliukas ir kad vyras gali važiuot namo, bet kur jau tau kad jis važiuotu namo,prasidėjo pats džiaugsmas mano akys ant kaktos ir nesuprantu kas vyksta,toks skausmas kad kojos nebelaiko doh.gif sarėmai kas minutę,dvi
Jau praėjo valanda,daktarė nusprendė nuleist vandenis pati,man prasideda isterija NEJAU KAŽKAS NE TAIP...praneša kad vandenys žalsvi, kad man vaikščiot negalima ir pradeda leist skatinamuosiusNERIMAS NEAPSAKOMAS,SKAUSMAS TOKS PAT
Perkialia ant gimdymo stalo,6 ryto,nuovargis toks kad tarp sarėmiu atsijungiu,vyro rankos nepaleidžiu...vyras reikalauja cezario pjūvio,aš nesutinku,viena dktarė mane ramina,palaiko,konkrečiau paaiškina situacija kad kakliukas atsidarės 4 cm ir kad apie pietus su tokiu gimdymu glausiu mažulį prie krūties wub.gif man šokas nejaugi tik apie pietūs blink.gif
Kaip tarėmės su mylimuoju,primenu kad kai prasidės gimdymas išeitų,kad nereikia vyrui visa to matyt,jis sutinka
8val man vis dar tas pats,pagalvė jau dantim pradėjau draskyt į skutelius(tą žodžio prasme)daktarė praneša 6cm,mano pastovus klausimas ar jau greit,labai nerimauju dėl žalių vandenų,ramiai mastyt jau nebesugebu,vyro nebepastebiu
Galiausiai 9 val ryo man praneša kad 7 cm,skatinamuosius vis dar leidžia pasiūlo nuskausminamųjų-nieko gero,galvoju suleido kokio vitamino C kad tipo apsiraminčiau,o skausmas tai niekur nedingo,reikalauju dar dar dar
10val nei iš šio nei iš to pradedu rekt nesavu balsu,skausmas nepakeliamas toks jausmas kad te skausmas ir egzistuoja,nieko nematau,nieko nebegirdžiu SKAUSMAS SKAUSMAS SKAUSMAS
Girdžiu rėkia gimdymas prasideda,gimdykloi atsiranda labai daug žmonių su baltais chalatais,mylima išprašo žmoniu toks jausmas kad kaip skruzdėlynę,zuja tai ten tai ten,pasimetu,pradedu blaškytis,atsiranda panika ir baimės jausmas...
Kur tu mano mylimasis...blaškaus kaip plaštakė nakties gelmėse prie žybsinčio žibinto,kol...-solniška ja zdes.
Api ramybė ,bet skausmas nepaleidžia iš savo nagų
Pradedu rėkt kad nebegaliu...aš tuoj kaku padarysiu...akis išlenda iš orbitu,stūmiu.Man rėkia nestumk,sulaikyk-neeegaaliuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Kažką suleidžia ten..ir paima prakerpa,man kyla siaubas pradedu sėst,mane guldyt.. aš vėl sėst mane vėl guldyt,stumiu ir sėdu mane laiko vyras ir dar keliese už pečiu,kad nesėsčiau,vėl bandydama sėst pamatau galvytę,ji ten,jis lenda!!!!!!!!!!!!!!!!
Iš netikėtumo sustingstu,jo nosytė kaip tetuko-mano mylimojo,jis toks žavus...man rėkia stumk!!!!!!!!!!!STŪMIUUUUUir štai ant stalo guli toks jau mažulis wub.gif susirietęs,jį vargšeli visi apstoja,kas siurbe nosytę,kas girdžiu vyrą kviečia kirpt virkštelės,aptemsta,toks jausmas kad manes čia nėr(taip ir nepamenu kaip vyras kirpo virkštelę verysad.gif )
Mane grąžina į realybę mažulio verksmas,pradedu balsu su juo verkt,toks jaumas kad verkia viena esybė,bet jau dvejuose kūnuose wub.gif aš mama ši mintis manęs neapleidžia,klausiu ar su juo viskas gerai,apmaudu kad nepatyriau jausmo kai padeda mažuli ant krūtinės,bet man svarbiausia ne tai,tik JIS
Praneša kad gimė 10.10val 51cm 3480g
Ant stalo mane dar apie 40min siūna,o aš žiūriu kaip tikrina mano mažuli ir niuniuoju,daktaras klausia ar skauda?sakau ne bet mano nervai nebelaiko,tada jis sako geriau padainuok su žodžiais doh.gif galvoju nenormalus,pradėjau dainuot himną,tai greit pasakė kad jam labiau tnka ankstesnis repertuaras lotuliukas.gif
Susukta,sumaturiuota man paduoda tokį jau gražu angeliuką,mano stebukliuką,mano džiauksmą,mao pasaulį,mano širduką,mano....... wub.gif
Jis gardžiai įsisiurbia,o aš ne kaip negaliu patikėt,kad šis nuostabus angeliukas mano...

AŠ MAMA IR TAI MANO SŪNUS wub.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Uoj wub.gif wub.gif Niu kaip fainiai 4u.gif
Atsakyti
Kai supranti, kad jau esi mama... To neaprasysi niekada.. Aukit sveikuciai:)
Atsakyti
kaip gera buti angelo mamyte... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif stirybes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif iš ties tai to jausmo pilanai žodžiais aprašyt neįmanoma ax.gif
Tik jūs esančios jau mamomis mane suprasit,nes kas kart galima ta pačią istorija vis gražiau ir garažiau,dadedant tai ką pamiršai,ją aprašyt wub.gif
Atsakyti
O jusu angelelis gimes ta pacia diena kaip ir as thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu kad augtu didutis ir sveikutis 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu.
Sveikinimai mamai , Tėveliui ir mylimam angelėliui Sūneliui 4u.gif
Atsakyti
Flax tai labai smagu drinks_cheers.gif reiškias bendrai švęsim biggrin.gif
Laimės,meilės,o svarbiausiai sveikatos.Geros jums šventės
Atsakyti
valio valio valio 4u.gif Aukit sveiki, gražūs ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
smile.gif ......Sveikinu biggrin.gif aukit ir tvirtekit biggrin.gif .....Taaaip kiekvieno atejimo pasaka vis kitokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiter: 29 birželio 2006 - 21:48