Taigi, norėčiau paprašyti pagalbos ir merginos, patarkit bei atsiųskit kokių nuotraukyčių kaip pasipuošti toms, kurių plaukučiai vos siekia pečius...
Paprastai temoje "Šukuosenos" pagrinde vien tik ilgiems plaukams visokios mandrybės, o trumpų plaukų šukuosenos beveik nemačiau..
Taigi, norėčiau paprašyti pagalbos ir merginos, patarkit bei atsiųskit kokių nuotraukyčių kaip pasipuošti toms, kurių plaukučiai vos siekia pečius...
Įkeliu savo foto. Tik matosi iš vienos pusės.. Nugaroj man buvo sukelti plaukai susuktom sruogytėm. Šalia veleno, vienoj pusėj prisegta geltona rožė, kad būtų vaizdas vientisas ir proporcingas. Šviesiai sruogas dažė prieš vestuves, būtent šitai šukuosenai 
Bendras vaizdas buvo
, nes ir kirpeja ir makiažistė pasistengė 
Papildyta:
Čia iš kitos pusės
Bendras vaizdas buvo
Papildyta:
Čia iš kitos pusės
QUOTE(novila @ 2006 06 20, 13:12)
Paprastai temoje "Šukuosenos" pagrinde vien tik ilgiems plaukams visokios mandrybės, o trumpų plaukų šukuosenos beveik nemačiau..
radau šukuosenu trumpaplaukėms

Man ši tema irgi labai aktuali
Nerandu ir aš pusilgiems (iki pečių) plaukam šukuosenų
Nerandu ir aš pusilgiems (iki pečių) plaukam šukuosenų
sita man 
Papildyta:
sita irgi nebloga, mano manymu...
Papildyta:
Papildyta:
sita irgi nebloga, mano manymu...
Papildyta:
Sveikutes, as turejau gana trumpus plaukus, irgi nezinojau, KA daryti vestuvems...
Bet netycia atejo mintis daryti sukuosena su sinjonu. Galit pasiziureti, jei matysis kurioj nors nuotraukoj...: http://pg.photos.yah...m/ph//my_photos
As buvau
labai patenkinta rezultatu. Tureti princesiskai ilgus plaukus buvo viena is mazos mergaites svajoniu
As buvau
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 14:40)
na, cia tai tikrai nevestuvines sukuosenos
na aš taip pat visur bandžiau surasti trumpų plaukų šukuosenų,bet neradau.
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 20, 19:47)
na aš dar pajieškosiu
Esu mačius natūroj labai gražiai sušukuotas jaunąsias trumpais plaukais, kuriuos puošia gyvos gėlės. Tik gaila, kad iš tų vestuvių neturiu kompe nuotraukų..
vienai buvo visi plaukai išdėlioti sruogelėmis ir prie jų pritvirtinti maži gėlių žiedeliai. atrodė pasakiškai, nes ir kukliai (nes saikingai žiedelių) ir puošniai.
gražiai atrodė nugaroj suimti trumpi plaukai ir papuošti balta kalija. (sagučių skaičių istorija nutyli
)
vienai buvo visi plaukai išdėlioti sruogelėmis ir prie jų pritvirtinti maži gėlių žiedeliai. atrodė pasakiškai, nes ir kukliai (nes saikingai žiedelių) ir puošniai.
gražiai atrodė nugaroj suimti trumpi plaukai ir papuošti balta kalija. (sagučių skaičių istorija nutyli