Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

QUOTE(Meger @ 2014 04 25, 11:53)
Patarkit kaip uzauginti graziu, vesliu krapu... pasejau siltnamin, kazkokie susnos auga  g.gif , pernai lauke irgi siaip sau, sprindzio dydzio buvo... gal labai retai pabert seklytes reikia  g.gif

Šita tema pas mane atsitiko anekdotas: kur pabėriau pirktinių sėklų, kad ale gražiai viena eile augtų tvarkingai, ten išdygo 3 liauni stiebeliai. O kur nieko nesėjau, tiesiog gerai sulaistyta dirva šiltnamyje prie ridikėlių - išaugo MIŠKAS krapų, kuriuos net ne retinu, o tiesiog žirklėm šienauju kuokštais.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 04 25, 08:04)
Merginos, gal jau kuri pasodino ar ruošiasi sodinti į lauką svogūnų ir porų daigus? Maniškių jau šaknys lenda pro bokaliukų dugne esančias skylutes, jau nagai niešti, rūpi juos jau į dirvą sukišti kad nesikankintų biggrin.gif Jau vakar norėjau pradėt sodinimo procesą, bet sustabdė prognozuojamos šalnos... Pernai sodinau gegužės pradžioje, bet irgi su nerimu - baiminausi, kad nenušaltų.

as siandien susodinau viska isskyrus cukinijas,agurkus,arbuzus ir melionus. porai ir svogunai pakelia iki 10 laipsniu salcio,juk svogunai net prie -30 ziema zemej prastoveja pavasari suzelia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinetikroji @ 2014 04 25, 17:26)
Po sėjos žada lietų thumbup.gif

Niekada nesėju nieko į sausą žemę.Koks tikslas?Kad paskui laistyt,bo veikt nėr ką?Palijo,pasėju.Šiaip labai retai kada laistau.Tik šilauoges ax.gif Mulčiuoju.
QUOTE(reina2710 @ 2014 04 25, 22:27)
as siandien susodinau viska isskyrus cukinijas,agurkus,arbuzus ir melionus. porai ir svogunai pakelia iki 10 laipsniu salcio,juk svogunai net prie -30 ziema zemej prastoveja pavasari suzelia. smile.gif

Suželt tai jie suželia smile.gif .Bet ,norint ,kad galvutės iki pavasario išsilaikytų,o,ne tik laiškams tinkami būtų,o paskui supūtų,tai šaltis nelabai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reina2710 @ 2014 04 25, 22:27)

schmoll.gif svogūnai sodinami, kai jau nebėra šalnų. Pašalę jie žydės, nei laiškų, nei galvučių sulauksit.
Atsakyti
Na as praejusi savaitgali sukisau svogunus , bus kaip bus.
As siemet bandau darza sienu mulciuoti, nusibodo prizele takeliai ir darzo sonai kupstais zoliu nuzele cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 04 26, 08:50)
As siemet  bandau darza sienu mulciuoti, nusibodo prizele takeliai ir darzo sonai kupstais zoliu nuzele  cool.gif

Aš sakiau miksuosiu, takelius klosiu šienu, o lysves žole. Nes man neužtenka viskam kam noriu žolės ( ta prasme daržui gana, bet yra kitų mulčiuojamų plotų).
Atsakyti
Parvežė vyras ridikėlių iš šiltnamio ir kai kurie jų šonai apgraužti, nu ar dabar pelės gali graužti? Niekada niekas nieko negraužė net darže,o šiltnamyje tuo labiau -nei skylės kokios pro kur įlysta nearadau, nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 04 26, 10:25)
Parvežė vyras ridikėlių iš šiltnamio ir kai kurie jų šonai apgraužti, nu ar dabar pelės gali graužti? Niekada niekas nieko negraužė net darže,o šiltnamyje tuo labiau -nei skylės kokios pro kur įlysta nearadau, nesuprantu

Pas mane tai pernai kurkliai labai mego juos ir ne tik juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 04 26, 09:50)
As siemet  bandau darza sienu mulciuoti, nusibodo prizele takeliai ir darzo sonai kupstais zoliu nuzele  cool.gif

O pas mus šiemet visas mulčas bus nuimtas, net nuo daugiamečių, krūmų ir takelių... liūdna, nes man gerai buvo - nei laistyt, nei ravėt... deja, nebegalim atsigint sraigių verysad.gif ir kurkliams jis labai prie dūšios doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti