Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Sena tema
Visa informacija
[attachmentid=231844]

Atsakyti
Tik nereikia ant jaunų meistrų varyt tongue.gif Yra ir senių tokių pat biggrin.gif Nu bet tokią paklaidą padaryt lotuliukas.gif net gatavas meistras nesugebėtų biggrin.gif Nepykit, kad juokiuosi, bet sunku patikėt doh.gif Čia jau anegdodas gaunas, kad beveik metro paklaida cool.gif

Reikia patarimo 4u.gif Seniau kai nereikėjo,tai niekad nesigilinau blush2.gif Ryt išvažiuoju, grįšiu po geros paros. Šiltnamyje turbūt palikt langą atidarytą g.gif ? Nes per dvi dienas iššus jie kitaip.Naktį +7 žada, tai ir tas langas praviras nieklo blogo nepadarys?
Atsakyti
Dkui uz naujus namus, registruojuosi 4u.gif

Na ka, siandien pasodinau 20 pomidoru, tsakant trecdali. Ale kai kurie vos matosi is po zemiu biggrin.gif Gal nenumarinsiu as ju. Po svenciu dar tiek pasodinsiu, kiti tures palaukti, nes ridikiukai plota okupavo, gaila rauti dabar juos, palauksiu, kol uzaugs, pacius maziausius daigelius paliksiu iki geguzes men.
Atsakyti
Aš jau keturis pasodinau prieš gerą savaite. Prigijo ir apdengti išgyvena -4. Papipdomai nei žvakių degiau, nei šildžiau kaip kitaip. Šiandien dar 8.
Atsakyti
SOS prasau skubaus patarimo, mano visi augaleliai ant palanges pradejo dziuti sad.gif. tiek paprikos tiek serenciai, jau ir vienas kitas pomidoras matosi lapeliu krašteliai ruduoja ir džiūsta. Kopūstų sėkinukai visai nudžiūvo ir sunyko sad.gif. Paprikų lapelių pakrašciai darosi sudziuve, nors pats augalas nevysta.
Kas per liga visus uzpuole ir kaip gelbėti?? Jei taip toliau nebus ką sodinti nei šiltnamy nei lauke sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 04 18, 19:27)
Kas per liga visus uzpuole ir kaip gelbėti?? Jei taip toliau nebus ką sodinti nei šiltnamy nei lauke sad.gif

O susodinti visi į tą patį substratą? g.gif Kad liga pultų visus taip mąsiškai ir taip anksti tai reikėjo gana grubias priežiūros klaidas padaryti arba kažkoks labai netikęs substratas papuolė su kokiu užkratu ar kažkas labai nesubalansuoto jame. Sakė uošvis dabar gamintojai net rūgštesnį sudeda nei, kad rašo ant pakuočių blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2014 04 18, 15:48)
Čia jau anegdodas gaunas, kad beveik metro paklaida cool.gif

O meistras tai papuolė tikrai "gabus" doh.gif nežinau ką aš tokiam padaryčiau aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 balandžio 2014 - 19:39
QUOTE(saintlina @ 2014 04 17, 20:01)
atsigaus.

Aš savo visą ūkį išvežu į kurortą. Visą mašiną prikroviau, aštuonis kartus iš/į penktą aukštą belakiodama su dėžėm  kaimynams atrakciją padariau, naujų nematytų draugių įsigijau, kurios sulėkė rassodos paveizėt  biggrin.gif Vienžo, palangės laisvos - laukia arbūzų  biggrin.gif  Dabar tik nuvežt dar sėkmingai reikia visą ūkį, nes dabar jau auto langai čiut matosi  doh.gif
Su ateinančiom šventėm visas  4u.gif

ne i tema as cia, bet kada arbuzus sesit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 04 18, 21:16)

arbuzu temute My Webpagehttp://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=963474&pid=66392186&st=168&#entry66392186 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 18, 21:23)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Biski i tema, siandien jau saviskiu nakciai nebeklojau agroplevele ax.gif Pas mama i siltnamius pasodinau apie 130 pomidoru, tai vos kojas pavelku doh.gif
QUOTE(saulute32 @ 2014 04 18, 20:16)

Biski ne i tema, maniskis 12-metis siandien pernese i savo siltnamiuka, jau apie pusmetri dydzio arbuziukus ir melionus smile.gif
Atsakyti
Nepykstu aš smile.gif Tai jo, visokių gi meistrų būna blink.gif Aš jei gerai paskaičiavau (arba ne) mano šiltnamio ilgis 7,5m ir mano skaičiavimu telpa 13 daigų į ilgį blink.gif Gali būti?
Atsakyti
Po vasariškų Velykų – žvarbus pavasaris ir šalnos naktimis. pagal įvairius gamtos ženklus orus spėjantis etnologas Klimka perspėja, kad Velykų savaitgalį šiluma reikėtų pasimėgauti iki soties, mat pavasaris pranašaujamas šaltokas ir žvarbesnis nei įprastai.
Atsakyti