Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

Niu ką.. vakar šiaip ne taip prisiruošiau daryti tuos vapsvų lizdus... smile.gif Anksčiau nebuvau darius.. nors formeles jau kažin kiek laiko turiu.. blush2.gif

Šiaip žiauriai skanu.. bigsmile.gif Tik next time dėsiu mažiau cukraus pudros.. smile.gif Nes sausainiai jau patys TAIP saldžiai kvepėjo.. o aš vis tiek privarvolinau belekiek.. tai buvo saldoka.. doh.gif Tiesa.. kadangi neturėjau su kuo sumalti sausainius.. tai teko su kočėlu traiškyt juos.. lotuliukas.gif Bet visai neblogai pavyko.. rolleyes.gif

Tik įdaro liko didžiuuuulis bliudas.. doh.gif Tai nežinau ką čia su juo nuveikus.. ar vėl musgaudžius daryti.. ar tiesiog sulapnoti.. bigsmile.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man vapsvų lizdai irgi labai skaniai atrodo, taip noriu... bet formelių tokių neturiu wub.gif

Beje, jau išsaugojau užkepėlių iš vermišėlų receptą. Manau, tikrai geras bus. Pasižiūrėjau šaldytuve, ogi visko turiu, kad galėčiau šiandien pagaminti, bet ale nėr kam valgyti šiandien, vienai sau neįdomu gaminti. Na tiek jau tos. biggrin.gif

Šią savaitę gal vėl varškinį tinginį padarysiu (šįkart su šokoladiniais sausainiais, kaip minėjau), labai jis man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Lumholdt: 02 rugpjūčio 2006 - 14:30
Aš šiandien pietums pateikiau žuvies frikasė drinks_cheers.gif labai skanu smile.gif
Atsakyti
Varškinis tinginys per pusdienį buvo patvarkytas, o vyras braižosi aplink ir klausia kada vėl padarysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar daug ką gaminu pagal Sonatinos receptus,norisi padėkot už idėjas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Varškinį tinginį dariau kelis kart thumbup.gif tik aš dedu 100g sviesto 82riebumo,ir sustingo gerai,ir neriebu.Dar dariau žuvį prancūziškai,kalakutieną su sūriu thumbup.gif ,vyras valgė apsiputavęs.Kepiau trikampėlius su aguonom,tai per mažai cukraus įdėjau,bet vistiek buvo sunaikinti,nepavyko tik jogurtiniai blynai,nes kepiau čirvinių blynų keptuvėj,pasirodo netinka g.gif
Atsakyti
Dėkui, Sonatina, už recpetus. Ką tik iš orkaitės ištraukiau sagutes, paprastas ir skanus patiekalas. Tavo pagalba tikrai atnaujinsiu meniu smarkiai thumbup.gif
Atsakyti
naaringiux, tikiuosi nenusivylei tinginiu smile.gif

vanilla_ice, na, kiek nuotraukose matosi, tai niekas nepridegė... g.gif

Dikse, šaunuolė thumbup.gif Atrodo liuksiškai 4u.gif

paprasta, ačiū 4u.gif Man frikasė irgi labai patinka... rolleyes.gif

dute1, tikiuosi neversi vyro ilgai laukti tongue.gif

pince, malonu, kad patiekalai patinka, nors ir ne viskas pavyksta... blush2.gif

Spurgita, ačiū smile.gif O meniu atnaujinti visada labai smagu biggrin.gif

mmergyte, jei nerasi vietoje, gali mėginti užsisakyti iš čia smile.gif Mačiau, kad jie pristato ir į kitus miestus per 1 - 3 dienas ax.gif

Sandriuks, aš ir pati pastebėjau, kad dažniausiai net neskaitau receptų be nuotraukų g.gif

Atsakyti
Žemaika, ačiū smile.gif

O šįvakar valgėme "Balandėlių" apkepą... Labai mėgstu balandėlius, bet juos daryti daug terlionės, tad kadaise radau šį receptą ir iki šiol neatsidžiaugiu rolleyes.gif

user posted image

„Balandėlių“ apkepas

1 kg maltos jautienos
1 -2 svogūno galvos, supjaustytos kubeliais
100 - 200 ml pomidorų padažo
1,5 kg susmulkinto kopūsto
1 puodelis nevirtų ryžių
1 a. š. druskos
3 puodeliai jautienos sultinio

Keptuvėje apkepinti faršą, kol nebebus rausvas.
Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus, ryžius, faršą, pomidorų padažą ir druską. Sudėti į uždengiamą kepimo indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175° C įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos išmaišyti, vėl uždengti ir dar kepti 30 min.

P. S. puodelis - 236 ml. Kartais dar įdedu tarkuotos morkos... Po valandos įmaišiau nedidelį indelį grietinės... Druskos nedėjau, nes sultinį ruošiau iš kubelių smile.gif Dariau su kalakutienos faršu ir su vištienos sultiniu ax.gif
Atsakyti
Šeštadienį važiuosim į sodybą,į svečius. Ten vyks toks susibūrimas,susirinks malonūs žmogeliukai. Bus šašlykai(pati juos ir ruošiu),ir dar kažkas.. O aš norėčiau pagamint ir nusivežt kažką paprasto,bet labai gardaus essen.gif Sonatina,gal gali ką patart? ax.gif ax.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va jau ragavom varskini tingini, ir g.gif siaip skanus, tik perriebus, sekanti karta tikrai desiu mazesnio riebumo ir maziau sviesto, ir imsiu varske pakeliuose paprasta, o ne musu svelnia ax.gif bandysiu dar kada kol gausis gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sonatina "saulutės" sviestas 72 proc. riebumo. prisiminiau kad ir mūsų švelnioji varškė buvo berods 7 proc. tai kur aš suklydau? g.gif
Atsakyti
Nome, kol kas dar supermama neatsakė... Na, baigsim šią temą ir atsidarysim kitą smile.gif Tada bent jau antros temos pirmame puslapyje bus visi receptai iš šios temos pirmo puslapio plius ir visi, paskelbti vėliau šioje temoje biggrin.gif

naaringiux, bijau, kad su mažesnio riebumo sviestu tiesiog nesustings normaliai... Gal tada geriau dėti tiesiog mažiau sviesto? Kažkurios merginos rašė, kad taip darė g.gif

krika, varškę aš visada naudoju liesą... O dėl sviesto net nežinau... Man labiausiai patinka Ventos (jo riebumas 73%), o į paprastą tinginį dedu Dvaro.... Visgi manyčiau, kad normaliai nesustingo dėl sviesto. Gal kitą kartą ir tu mėgink daryti su 82% riebumo, bet mažesniu kiekiu sviesto g.gif

nengamo, o iš kokios srities tas kažkas turėtų būti - ar saldumynų, ar ne?

Atsakyti