Sveikos mergaitės. Peržiūrėjau temas ir lygtais tokios nepastebėjau, o jei tokia tema yra,tai atsiprašau
Taigi, nusprendžiau sukurti šią temą po vieno tokio apsilankymo kirpykloje. Lankiausi pas vieną save labai išsireklamavusį kirpėja-stilistą Ernestą Švilpauską. Gal teko girdėti ir jums apie jį. Mano plaukai prieš dažymą buvo tos vadinamos lietuviškos spalvos, tiesa buvo šviesinti ir po to buvo dažyti sruogelėmis. Bet jau matėsi šaknys, todėl nusprendžiau, kad visgi gal vertėtų plaukus pasitamsinti truputį. Ilgai ieškojau tinkamo kirpėjo, pas savo kirpėją eiti nenorėjau,nes kiek ėjau, norimo rezultato niekada nesulaukdavau-arba plaukus nušviesindavo per daug ir vaikščiodavau su šalto atspalvio blondiniškais plaukais, arba kai pradėjo dažyti sruogelėmis,plaukai įgavo negražų murziną atspalvį. Todėl ir nusprendžiau susirasti "rimtą" kirpėją. Skaitinėjau kurį laiką ir šį forumą, ir kitus, vis nežinojau kur čia geriausiai būtų nueiti. Vieną vakarą visai netikėtai radau internete minėtąjį "stilistą" Ernestą Švilpauską. Ką gi, užsiregistravau. Mačiau internete jo foto,kokias daro šukuosenas,tiek paprastas,tiek vestuvėms,dažymus,na man patiko. Ėjau pasitikėdama. Atėjusi pasakiau,kad noriu plaukus šiek tiek pasitamsinti ir nežinau kuris atspalvis man geriausiai tiktų. Jis net nepažiūrėjęs į mane, nusprendė ,kad man "geriausiai" tiks ruda su raudonom sruogom.

Pasakiau, kad nenoriu šokiruojančio pasikeitimo ir nesu tikra,kad ta raudona spalva atrodys gražiai. Nuramino,kad ji nebus intensyvi,kad puikiai derės prie jo parinktų rudų dažų. Na galvoju,kad jis mato geriau nei aš?
ok.Pradėjo kuistis savo stalčiuose,niekaip negalėjo rasti savo svarstyklių dažams sverti.Tai tada iš akies atmatavo dažų ir pradėjo...dažyti. Dar spėjau paklausti,ar tas rudumas ir raudonumas man normaliai plausis,ar neryžės plaukai? Ne,čia labai geri dažai,viskas bus ČIKI. tiek tos ir šnekos iš pono stilisto. Kai pradėjo tepti dažus,supratau padariusi didžiausią klaidą savo gyvenime,kad apskritai pas jį apsilankiau. Tokio neprofesionalumo dar tikrai nebuvau mačiusi. Net nemoku žodžiais nusakyti kaip jis apskritai tepė dažus. Kaip besimokantis studentas, jeigu neblogiau. Kirpykloje prasėdėjau 4 valandas

kirpėjas darėsi vis niūresnis ir piktesnis. tiesa,prieš tai nufotkino mano plaukus prieš dažymą, ir po dažymo,kad turėtų ką į feisbuką įsidėti ir kad kuo daugiau "laikų susilauktų" kaip pats pasakė. Nuplovus dažus ir išdžiovinus plaukus, aiškiai pasimatė neuždažytos vietos,pasakiau,kad jas matau. Aj sako,čia gal dar patonuoti reikėtų,bet čia tas užims nemažai laiko. Kaip jums patinka?? plaukai nusidažė netolygiai. tai jūs įsivaizduokit, paskui pamačiau foto prieš ir po,tai mane ištiko šokas-jos buvo fotošopintos! Mano prieš tai buvę plaukai nufotošopinti neva tai nudažyti tokiais kaip dryžiais, ir lygiai taip pat nufotošopinti po jo dažymo,pakeista spalva,paryškinta viskas,išdailinta. Vėliau, po dviejų dienų parašiau šiam žmogui asmeninę žinutę po galvos plovimo ir nusiunčiau nuotraukas po plovimo-plaukai buvo beveik atsiplovę,visų atspalvių. Na nemoku apsakyti nusivylimo. Dabar darau viską,kad tik ta spalva man kiek įmanoma labiau nusiplautų,vaikštau nei su rudais,nei su ryžais plaukais,žodžiu košmaras. Taigi merginos,mano patarimas-nevaikščioti pas tokius jaunuolius,kuriems didžiausia gyvenimo esmė ir prasmė yra feisbukas ir laikų skaičius bei garbė.

jis net neatsiprašė,o pasakė-aš gi taip kruopščiai dirbau! na nežinau,jei pati būčiau kirpėja ir man atsitiktų toks dalykas,grąžinčiau žmogui pinigus,elementariai atsiprašyčiau. Paskui internete pasižiūrėjau ir išsiaiškinau su kokiais dažais jis man dažė-su firmos karaal,kurie kainuoja pigiau nei dažai kokiam droge-vos 24 Lt. Nemoku apsakyti savo nusivylimo. Gal ir daugiau kam yra tekę lankytis pas šį "stilistą"?