[ Standartinis ] ·
Alytaus darželiai
| AUGUSTE11 |
2006 07 05, 16:08
|
Naujokas

Grupė: Naujokai
Žinutės: 4
Prisijungė: 2006 06 29
Apdovanojimų: 0

|
[quote=paprasta,2006 07 02, 22:26] O man super darželis "Pušynėlis" :4u: "girinukas" turi ir baseina logopeda ir masazus manau neblogai
|
|
|
|
|
| Vaila |
2006 07 08, 22:01
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 175
Prisijungė: 2004 11 07
Pirmas vaikas:yra
Antras vaikas:yra

|
QUOTE(NOKIA @ 2006 07 02, 21:24) Man tiesiog nuostabus ,,Šaltinėlis''.Nepaprastai gražūs renginiai,vaikai įtraukiami į veiklą :super Pritariu :super .Ypac jeigu vaikutis yra iki 4metu siulau Saltinelio aukletoja Lina Abeciuniene.Nors mano vaikas jau 3-ciokas,bet iki siol lenkiu pries ja galva ir prisimenu kuo geriausiai.Taip rupindavosi vaiku,kad man pasimokint tik galima buvo.Ir jokiu asmeniniu "prezentu"nepriimdavo.Atvirksciai-esu nejaukiai pasijutusi kai karta ta dalyka sumaniau padaryt.Grupei-prasom,bet asmeniskai jai :nono .Jeigu turesiu kita vaika-net neabejosiu del pasirinkimo. Sekmes :4u:
|
|
|
|
|
| gintra |
2006 09 02, 18:17
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 143
Prisijungė: 2005 09 29
Vieta: Alytus
Pirmas vaikas:sūnukas
Antras vaikas:sūnukas
Trečias vaikas:sūnukas

|
QUOTE(*Violeta* @ 2006 07 13, 00:49) O aš vesiu prie 12vidurinės. :) pamiršau pavadinimą darželio :oh mums labai arti namų :mirksiukas: Boružėlė :mirksiukas:
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|