Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

Sitam forume toks vaizdas, kad tik vyrai eina na lieva smile.gif O jus tai jau ne. papasakokit is savo (geriau jau ne asmenines, juk supermamos) patirties, kaip pamatyti, kad moetirs (nebutinai jau zmona) yra neistikima? kaip keiciasi elgesys ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Vyrukas @ 2006 07 02, 01:59)
Sitam forume toks vaizdas, kad tik vyrai eina na lieva smile.gif O jus tai jau ne. papasakokit is savo (geriau jau ne asmenines, juk supermamos) patirties, kaip pamatyti, kad moetirs (nebutinai jau zmona) yra neistikima? kaip keiciasi elgesys ir pan.?

taip jau imsim ir pasakosim nail.gif ..apie vyru sukimo i kaire pozymius speliojom mes-moterys,taigi apie musu-speliokite jus-vyrai rolleyes.gif ..bus idomu paskaityt..ziurekit,gal dar ir atspesit brunette.gif
Atsakyti
g.gif uoj uoj uoj smile.gif Nu nebukit "zanudos" biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Gudrus tu bet nieko neiseis blush2.gif ziurek az.
Atsakyti

apie vyru sukimo i kaire pozymius speliojom mes-moterys

Tai gal mes vyru paklauskime g.gif Gal tas Vyrukas mums ka papasakos ?? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei moteris ir eina na lieva tai labai puikiai gali nuslepti ir niekas net neįtars. biggrin.gif Na žinoma jeigu jos partneris patikimas. lotuliukas.gif
Vat tokios mes slapukes jau esam. cool.gif
Atsakyti
Durniu ieskai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors mano vyras tai prasitare, kad jei moteryte, nesidepiluojanti bikini zonos, pradeda tai daryti (depiliuotis ta prasme), tai garanuotai jau raguotas. pomidorai2.gif Zinok, lieki ziauriai skolingas, nes patarimo klausiau del taves. A, tiesa. Jei pasidaro "ten" sukuosena, pvz., sirdutes formos, tai zinok, kad Tave vilioja. O jei V formos - ragai akivaizdziai parodyti
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 07 02, 20:32)
Durniu ieskai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nors mano vyras tai prasitare, kad jei moteryte, nesidepiluojanti bikini zonos, pradeda tai daryti (depiliuotis ta prasme), tai garanuotai jau raguotas.  pomidorai2.gif  Zinok, lieki ziauriai skolingas, nes patarimo klausiau del taves. A, tiesa. Jei pasidaro "ten" sukuosena, pvz., sirdutes formos, tai zinok, kad Tave vilioja. O jei V formos - ragai akivaizdziai parodyti

nu liuks cia del tu V formu thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na tokius pozymius tai kiekvienas vyras ir taip sugalvoja pats smile.gif galetumet mestelt rimtesniu uzuominu.
Atsakyti
o kodel tau rupi, Vyruk? Mazne, itari?

Siulau tiesiai jos paklausti! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrukas @ 2006 07 03, 00:37)
biggrin.gif Na tokius pozymius tai kiekvienas vyras ir taip sugalvoja pats smile.gif galetumet mestelt rimtesniu uzuominu.

Pirmiausia, man atrodo, kad tamsta apskritai dar ne vyras - paauglys arba, geriausiu atveju, vaikinas iki 25 metu. Nes normalus, suauges, subrendes (visomis to zodzio prasmemis) vyras tokiu klausimu neuzdavineja. Supratimas apie neistikimybe ateina su gyvenimiska patirtim (nebutinai savo).
Antra, jei vis tiek labai tie "pozymiai" rupi, tarsimes per az. Visa psichoseksologini traktata parasysiu "Apie moters elgsenos kaita seksualines neistikimybes atveju" Aisku, uz atitinkama suma. Informacija - brangi preke. Kaina kaip nors suderesim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 03 liepos 2006 - 08:00
O kodėl jūs čia taip slepiate? Šiaip esu moteris, gal nevisai ir nevisada ištikima, bet nežinau, kaip elgiausi tomis nukrypimo minutėmis. Man atrodo, tikrai pasikeičia moters išvaizda. Pradeda puoštis, pirkti naujus drabužius. Jei tai bendradarbis, noriai eina į darbą. Ir manau tuo pačiu metu yra labai dėmėsinga savo vyrui, kad nekiltų įtarimų. O šiaip tikrai patys vyrai galėtų paspėlioti, gal daugiau tų požymių pastebėti galima.
Atsakyti