Įkraunama...
Įkraunama...

„Mes vieno kraujo“

Ne vienas populiarus atlikėjas savo karjerą pradėjo svajodamas apie tai, kad vieną jį lygins su kuria nors pramogų pasaulio ikona. Daugelis tų, kuriuos šiandien matome televizijos ekranuose ar didžiosiose scenose, augo mokėdamas visas savo garbinamų atlikėjų dainas – o gal kai kurie net gimė su panašiais bruožais, kaip ir kuri nors žvaigždė? „Mes vieno kraujo“ – tai naujas, nacionalinis muzikinis antrininkų konkursas, kuris šį pavasarį LNK eteryje suburs ir išrinks geriausiai įžymybes įkūnijančius dalyvius.
Konkurso scenoje bus laukiami visi, kurie kada nors yra girdėję, kad aplinkiniams primena kurią nors įžymybę, arba patys jaučiasi atrodantys ir dainuojantys būtent taip, kaip kuri nors Lietuvos ar pasaulinė žvaigždė.
„Mes vieno kraujo“ – tai galimybė parodyti save ir savo sugebėjimus, nepakartojamas šansas padirbėti su ryškiausiomis Lietuvos scenos žvaigždėmis, augti, tobulėti ir išpildyti savo svajones. Naujasis LNK superšou suteikia šansą dalyviams ne tik sužinoti televizijos ekranuose matomų žvaigždžių žavesio paslaptis, bet ir galimybę ugdyti savo sceniškumą, artistiškumą, charizmą ir mokėjimą užburti žiūrovus.
Viso sezono metu į konkursą „Mes vieno kraujo“ atrinkti dalyviai turės galimybę įsikūnyti į ne vieną visiems puikiai pažįstamą įžymybę. Dirbdami kartu su profesionaliais vokalo mokytojais, choreografais, stilistais bei vizažistais dalyviai galės pademonstruoti ne tik savo balso galimybes, bet ir daugelį kitų tikram scenos profesionalui reikalingų savybių. Galbūt paaiškės, kad Jūs ar Jūsų geras bičiulis yra vieno kraujo su visa eile garsiausių pasaulio žvaigždžių?
Naujasis LNK superšou „Mes vieno kraujo“ startuos jau vasario 12 d.

Anonsas:
https://www.youtube....h?v=xaMgLr9vaGY
Atsakyti
Aš asmeniškai labai laukiu šitos laidos, nes įdomi pati idėja ir pamatysim nemažai naujų veidų. Manau bus kažkiek panašu į „Muzikinę kaukę“, tik skirtumas tas, jog ten dainininkus įkūnija įžymūs žmonės, o čia tai darys ne tokie žinomi smile.gif
Atsakyti
As gal ir paziureciau, jei rodytu sestadieni, nes sekmadieni ziuriu "Lietuvos talentus"
Atsakyti
Na man tai tikrai visai patiko pirma laida. Buvo tikrai nuostabių pasirodymų (kaip kad Tom Jones, Aistės Smilgevičiūtės įkūnijimai). Aišku, buvo ir ne tokių talentingų dalyvių, bet gal kartais reikia ir tokiems duoti pasireikšti biggrin.gif Tik nesupratau vieno - kodėl apie vienus dalyvius rodo reportažus, o apie kitus ne? Pagal ką jie čia atsirenka?

QUOTE(Ner4Leo @ 2017 02 10, 19:21)
As gal ir paziureciau, jei rodytu sestadieni, nes sekmadieni ziuriu "Lietuvos talentus"

Tai šiais laikais tai ne problema, galima atsisukti arba pažiūrėti internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 02 13, 19:01)
Na man tai tikrai visai patiko pirma laida. Buvo tikrai nuostabių pasirodymų (kaip kad Tom Jones, Aistės Smilgevičiūtės įkūnijimai). Aišku, buvo ir ne tokių talentingų dalyvių, bet gal kartais reikia ir tokiems duoti pasireikšti  biggrin.gif  Tik nesupratau vieno - kodėl apie vienus dalyvius rodo reportažus, o apie kitus ne? Pagal ką jie čia atsirenka?
Tai šiais laikais tai ne problema, galima atsisukti arba pažiūrėti internetu  smile.gif

Zinoma galima, bet tiniu ziuret internetu. smile.gif
Atsakyti
Paltinienė šiandien nerealiai bigsmile.gif Dar man įsiminė Chošnau, Elvis Preslis, Dalida ir Amy Winehouse.
Atsakyti
Užmetinėju akį ir aš.
Ech, Gopalas ax.gif wub.gif
Atsakyti
Na Egidijaus įsikūnijmas į Dambrauskaitę tai nuostabus. bigsmile.gif Kiek drąsos jam reikėjo, ir tikrai buvo labai jautru. Dar džiaugiuosi, kad liko Valerija, tikrai būtų gaila, jei būtų iškritusi vien dėl to, kad savo balso galimybes labiausiai atskleidė tik kūrinio pabaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 22 kovo 2017 - 00:56
Aš tai dar tik tą pirmą konkursinę laidą pažiūrėjau ir nesupratau bajerių dėl tos moters Indrės. Nu kur jau ten geriau už Bonnie Tyler? unsure.gif Košmaras kažkoks buvo. na ir kas, kad išlaikė natą, kad pataikė į taktą? Juk tai dar ne viskas. Bet toks šlykštus balsas buvo, kaip chronės paskutinės ax.gif Ir tai sakau aš, kuri dievinu stipresnius, storesnius moterų balsus. mano vyra sirgi mano nuomonės, mes apšalę, kad ją taip gerai įvertino. Tiną ji padarė puikiai, bet ne Bonnie.
Turėjo Zombie mergaitė etapą laimėt, vienareikšmiškai.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2017 03 22, 01:46)
Na Egidijaus įsikūnijmas į Dambrauskaitę tai nuostabus.  bigsmile.gif Kiek drąsos jam reikėjo, ir tikrai buvo labai jautru. Dar džiaugiuosi, kad liko Valerija, tikrai būtų gaila, jei būtų iškritusi vien dėl to, kad savo balso galimybes labiausiai atskleidė tik kūrinio pabaigoje.

Pažiūrėjau ir šią dalį. Man tai baisiai, kad Aleksandra iškrito, o tas pvz. latvis praėjo. Man tai nepanašu, kad braliukas profesionalesnis nė kiek rolleyes.gif
Atsakyti
Visi dalyviai šaunuoliai, smagu, kad taip patobulėjo, man labai patiko finaliniai pasirodymai bigsmile.gif Nors palaikiau ne Anatolijų ir gal iš pradžių buvo šiek tiek apmaudu, kad jis jau antrą kartą laimi TV projektą, bet turiu sutikti, kad tos pergalės jis buvo vertas.
Pats projektas buvo visai įdomus ir profesionalus, manau kažkada sulauksim ir antro sezono smile.gif
Atsakyti
O aš pilnai sutinku su laimėtoju, mano galva - jis buvo geriausias šiame projekte viską susumavus.
Nesutinku galbūt tik su priziniu fondu. Mano galva, trečia vieta turėtų būti kokie 2000 eur, antra - 5000, jei pirma - 10000. Dėl to apmaudu, kad mūsų šalis to negeba, rėmėju, kad mažai.
Džiaugiuosi, kad Valerija buvo super finale ir kad save įveikė smile.gif
Atsakyti