Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Neryte, koks grožis wub.gif thumbup.gif

O dabar kreipiuosi į visas Kepėjėles smile.gif Gal žinot kokiems kepiniams galima naudoti 450 miltus? Ar tinka meduoliukams? g.gif
Atsakyti
nu jau baigiu supirkti viska i kaledini pyraga biggrin.gif , bandysiu siemet. Man labai patinka tokie tradiciniai kepiniai, bigsmile.gif . Tik nezinau ar gausis..
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 18:50)
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes blush2.gif

grožis
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 12 01, 11:48)
radau rusaičių forume tradicinio vokiško kalėdinio varškinės tešlos pyrago receptą,kurį reikia brandinti kelias savaites (panašiai kaip tą vaisinį,tik nelaistant brendžiu) .kelios forumietės jau iškepė ir įvertino aukščiausiu balu  thumbup.gif pati irgi ruošiosi kepti ant dienų  rolleyes.gif kol kas į dedu nuorodą rusiškai.vėliau surašysiu vertimą jei kam bus įdomu  mirksiukas.gif
kalėdinis varškės keksas (Quarkstollen)  - žiūrėkit Lukerja postą
ir dar panašus,bet su aguonų įdaru  wub.gif

Žinoma įdomu, prašome vertimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2009 12 01, 20:11)
Fantastiski meduoliukai bigsmile.gif


QUOTE(vilmuze1 @ 2009 12 01, 20:14)
atrodo fantastiskai  thumbup.gif  thumbup.gif


QUOTE(Will @ 2009 12 01, 20:29)
wow  bigsmile.gif  dekoras fantastiškas, įsivaizduoju kaip atrodys eglutė  bigsmile.gif 

dekui merginos, net nesitikejau tiek komplimentu susirinkti blush2.gif

QUOTE(kersiene @ 2009 12 01, 20:31)
sveikos,

jau groziu pridejot  bigsmile.gif As noriu paklausti,jau galima kept kaledini namuka?
Neryte,negaliu atsidziaugti tavo receptukais ir ju groziu kaip jie pateikti  wub.gif  thumbup.gif Ir dar klausimelis,kiek iseina skardu meduoliuis tavo recepto?gal ir rasiai jau  ax.gif

4u.gif aciu

oj, nepamenu kiek iseina doh.gif nu rimtai... kai pradejau paskutiniu metu tiek kepti tai man viskas i viena susimale ir tikrai nepasakysiu kiek ju gaunasi blush2.gif

QUOTE(Danguolė @ 2009 12 01, 20:31)
Neryte, koks grožis  wub.gif  thumbup.gif

O dabar kreipiuosi į visas Kepėjėles  smile.gif  Gal žinot kokiems kepiniams galima naudoti 450 miltus? Ar tinka meduoliukams?  g.gif

4u.gif

tinka...
450 miltai labiausiai tinka tortams - biskvitams, sausainiams, pyrageliams

QUOTE(Noelle @ 2009 12 01, 20:49)

4u.gif
Atsakyti
[quote=Nerytė,2009 12 01, 20:50]
o stai cia mano baigti dekoruoti ir perristi kaspineliu bei virvele meduoliukai laukia sviezios eglutes blush2.gif

Labai grazu wub.gif 10balu thumbup.gif
Atsakyti
999999999, dekui ir tau!

Merginos tikiu, kad jus ne ka prastesnius meduolius iskepsite Kaledoms

Kita savaite as irgi kepsiu meduolius valgymui... nusipirkau valgomu perliuku, pabarstuku, snaigiu... kepsiu, o po to dailinsiu meduolius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 01, 17:14)
akvilyte, gal turi savo namuko nuotrauką? Rašei, kad pernai buvo tobulas, labai įdomu būtų pamatyti  ax.gif  wub.gif

kadangi 6iemet gavosi dar fainesnis tai jau nebemanau kad pernykštis buvo tobulas lotuliukas.gif
bet įkeliu biggrin.gif
http://i122.photobuc...ej/namukas4.jpg

QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 01, 17:17)
,gal tu nebuvai issukus ju,

vakar kaip tik išvyniojau biggrin.gif nesmirda schmoll.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 19:50)
zinoma cia tik mazoji ju dalis biggrin.gif

woooooooooooooooooooooooooowwwwww.... net pradejau abejot dėl savo stiklinių žaisliukų ant eglutės. wub.gif nu nereaaaaaaliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 gruodžio 2009 - 21:31
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 01, 21:24)
woooooooooooooooooooooooooowwwwww.... net pradejau abejot dėl savo stiklinių žaisliukų ant eglutės. wub.gif  nu nereaaaaaaliai  wub.gif

blush2.gif dekui

bet jau namelio grazumas wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Neryte, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sausainiai su zemes riesutu sviestu

user posted image

*120 g juodo sokolado
*120 g zemes riesutu sviesto
*120 g minksto sviesto
*150 g cukraus
*ziupsnelis vanilinio cukraus
*1 kiausinis
*180 g miltai
*2 a.s. keppimo milteliu

Zemes riesutu sviesta, sviesta ir cukru bei van.cukru plakti mikseriu apie ~ 5 min, kol susidarys puri vientisa mase, tada imaisyti kiausini.
Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir imaisyti i mase.
Sokolada peiliu susmulkinti ( as daraiu drozleles) ir taip pat imaisyti i mase.
Mase padeti saltai 1 val.

Tada formuoti graikisko dydzio rutuliukus, juos suspausti ir deti ant kepimo popieriaus, paliekant nemazus tarpelius. Kepti ikaitintoj orkaitej 190° 17 min.
P.S. kepiau is puses normos, tai gavos ~ 30 sausainuku.kas megsta zemes riesutus, tai situos ir myles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 12 01, 22:04)

*120 g zemes riesutu sviesto


cia kur stiklainiukuose bunas tas kosmariskai brangus??? g.gif
Atsakyti