Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas chatas
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
wel
kodel man neatsidaro?
Fasolka
o manes neleidzia i chata sad.gif , neduoda net atidaryti, page error sad.gif
Aga
sad.gif Vos tik parasius viena zodi, nusminga chatas... sad.gif
SuperMama
pabandykite uzdeti varnele ant "safe mode" pries prisijungiant, gal pades.
$
ATGAIVINKIM CHATA!!!!
ko tiek mazai dalyviu?
susibekim!!!juk taip smagu budavo paplepet!!!
]kur visos sulindusios??
SuperBaba
AS JAU CHATE, LAUKIAM LAUKIAM VISU clap.gif
liutuke
Labas vakaras! Padekite man prisijungti prie chato uzsirigistravau ir tik viena karta leidzia ieiti ,kai atsijungi daugiau negaliu ieiti net kita diena bandziau viska bet nieko neiseina labai prasau padekite .
oksanita
Liutuke..... tu maciau turi tik 11 zinuciu,o jau gali ten papulti????
Kiek as zinau ,tai ten gali patekti tik kaip turi 100 zinuciu????
Ar as cia ka netaip suprantu?
kendi
Kai turesi 100 zinuciu galesi papulti i miegamaji laugh.gif , ne taip supratai smile.gif
Keberiokšt
I chata galima patekti bet kada - net neparasius ne vienos zinutes. Tik, kiek zinau, reikia atskirai registruotis i chata, negalioja forumo vardas ir slaptazodis. Liutuke, nezinau,kodel tau tokios problemos, bet bandyk prisiregistruoti dar vienu vardu, is naujo. Turetu tikrai pavykti
oksanita
QUOTE (SuperMama @ 2004 05 26, 02:59)
pabandykite uzdeti varnele ant "safe mode" pries prisijungiant, gal pades.

Vistiek nieko nepavyksta.
Vis raso ,kad neteisingas : username sad.gif
bea
tai registruokis ishvis is naujo. susikurk kita nika
liutuke
Jau vakar papoliau kai praso username reikia rasyt savo varda ta kuri registrojant parasei pirmoje eiluteje laugh.gif ir kai nori uzsiregistruoti rasai varda ir kitoje slapivardi . siandiena bandziau irgi isejo tik mano maze vis po ranka lenda ir vis neticia nuspaudi ne ta raide
rusne
As i chata jau patenku (pasirodo ten is naujo reik registruotis, kas sitoj temoj nepaslaptis. O as vis pati issiaiskinu, o po to pasitikrinu kokioj netycia aptiktoj temoj biggrin.gif), bet... man labai letai krauna (ir nepakrauna) to lango, o ir parasyt tai nieko neina (isskyrus labas). Sveikinas su manim (draugiskai svieziena priima wink.gif), o as huh.gif apsisuku ir isenu dry.gif...
Nezinau, ka cia kaltint g.gif
SuperMama
mane kaltink wink.gif

mes su serveriu adminu experimentavome,
jei daryti taip, kad chatas gerai veiktu, tada forumas dazniau nuluzta.
taigi nusprendem, kad tegul geriau chatas nukencia, vistiek ten zmoniu skaicius vienu metu iki 10, o forume iki 300.
$
nesuprantu kaip įeit per forumą į šią temą? galiu įeit tik per favoritus.

ir apskritai kur dingo chatas? kada bus? ar kaip patekt į naują chato versiją?
undine
tai kad kiek zinau naujos versijos chato nera,tik va idomu ar jinai bus kada g.gif sad.gif ,liudna mums supermamaaaaaa 4u.gif
doma_
Aga labai labai liūdna.... sad.gif NEGALIM MES BE CHATO.... Supermama ar tikrai jau nebebus kito chato?
$
doma tavo rūra laugh.gif
doma_
QUOTE($kristina$ @ 2005 05 23, 11:36)
doma tavo rūra  laugh.gif
*

Cia ne rūra.. o zavus užpakaliukas dry.gif Mano žavius papukus išėmė, beliko tik žavus užpakaliukas laugh.gif
lasisa
Ir man niekaip neiseina ieiti i chata!
SuperMama
Seno chato jau tikrai nebus. verysad.gif Nes jis ima labai daug serverio resursų.
Anksčiau taip nesijautė, bet forumas nuolat auga, todėl ir bendrų resursų daugiau susinaudoja.
Yra instaliuotas naujas chatas

BET. Jis šiek tiek "nesveikas". Jis nesupranta grynai lietuviškų nikų, todėl juo gali naudotis tik nikai be ąčęėįšųūž raidžių cry.gif .
O "vaistų" kol kas nėra, labai daug kitų šalių vartotojų taip pat kenčia nuo šios problemos...
Keberiokšt
O kaip i ji ieiti? Rasau nika, pasvorda ir raso: Jus jau esate chate- bet matau as tai tik prisijungimo lentele..
Gal reik is naujo kazkaip registruotis, ar ne?
saltrune
Sudėtingoka ir atminties daug reikalauja turėt, man kompas vuis perspėjimus pila, kad tuos nuliūš nulūš ir, aišku, nulūžo tongue.gif
$
o mes dabar ten su kicule kalbam tongue.gif na kaip ir perkandau, tai visai nieko, reikia tik priprasti.

bet mes ten tik dvi, trūksta chebros
maka
Kaip i ta chata uzeit? Raso, kad neteisingas paswordas blink.gif
undine
kaip ilgu to senojo chato verysad.gif ,nerealus chatas buvo,o cia tai ner ka lygint...,bet vis geriau negu nieko 4u.gif ,aciu supermama 4u.gif
Pynda
O manes su Karbynės niku neileidžia sad.gif Su Pynda (va kada pravertė "atsarginis" nikas) leidžia, bet irgi tik iš Forumo. Nors norėčiau savo originaliojo niko sad.gif
SuperMama
Einant pagal nuorodą iš forumo turi atpažinti automatiškai.
Bet jei įdedate į favorites ir einate iš ten, nepavyks prisijungti, nes chatas "nesupranta". Jam reikia, kad būtinai per forumą eitumet.
Kutuliukas
Neleidžia manęs su Karbyne iš niekur ...ko tais sad.gif gal vėliau....
Akvija
O man rašo "The page cannot be found" cry.gif Kodėl g.gif
Kutuliukas
QUOTE(molli @ 2005 05 26, 00:01)
O man rašo "The page cannot be found" cry.gif Kodėl g.gif
*

chatas kitas ir adresas kitas. Bandyk čia
bet dabar mane išvis , net iš čia (t.y. kai pasijungus kaip Karbynė) kaip Pyndą jungia chate sad.gif
maka
manes isvis nejungia, raso arba kad as jau esu chate, arba kad neteisingas vardas ar slaptazodis cry.gif
Kutuliukas
Šiandien ir su šitu niku prisijungiau ... o paskum "lužau" ir vėl nebejungia ... ax.gif Prie bendro vaizdo šiandien jau pripratau (vakar buvo šokas laugh.gif ), tik kartais tekstą lėtai slenka ir ašku šypsenėlių senųjų gaila...
Niu bet jei įsileis - gyvensim... cool.gif
Geras...atrodo pajungė...krovė krovė ir išmetė lentelę "jūsų prisijungimui baigėsi galiojimo laikas" laugh.gif paskum liepė regtistruotis iš naujo ir aišku neįleido.... laugh.gif
Išnaudojau limitą matyt... laugh.gif Bet manęs tas chatas nenugalės...ainu iš naujo bandyt cool.gif
krika
nieko nesuprantu g.gif vakar įlindau į chatą, tai automatiškai be registravimo aš ten patekau. o šiandien reikia registruotis ir neįeinu. rašo neteisingas vartotojo vardas arba slaptažodis g.gif bet aš suvedinėju viską ką rašydavau senam chate. nieko nesuprantu g.gif
Upsiukas
O man nervai nelaiko, kai 101 kartą rašant niką ir passwordą, eilinį sykį išmeta pranešimą "You are already in chat" doh.gif mad.gif mega_shok.gif
Kutuliukas
Naujas pokalbių kambarys Tai va....nebeįsileidžia... unsure.gif
krika
įleido automatiškai be registravimosi thumbup.gif su karbyne kabom daba
Medeina
QUOTE(krika @ 2005 05 26, 09:28)
įleido automatiškai be registravimosi  thumbup.gif su karbyne kabom daba
*

O manęs neleidžia cry.gif
Upsiukas
Vo, ir mane įleido blink.gif thumbup.gif
Akvija
Dabar jau ir man rašo - you are already in chat, bet neįleidžia swoon.gif
Rasked
Man rašė tą patį g.gif Bet iš 4 karto įsileido biggrin.gif
SuperMama
Senas ir naujas chatas nesusije, jame neveikia nei seni slaptažodžiai nei seni nikai.
Jis turi automatiškai atpažinti jus iš forumo vardo.
Jei jis to nedaro, vadinasi "serga" labiau nei aš maniau. cry.gif
Kaip aš ir rašiau tai nėra versija galutiniam naudojimui, tik testams... verysad.gif
rugpjute
Vakar lengvai prisijungiau, o siandien nepavyksta cry.gif

Nebeturiu kantrybes cry.gif
Kita karta bandysiu DAR!!! mirksiukas.gif
kioske
ir mane is pirmo karto isileido biggrin.gif
Kutuliukas
Taigi..vėl pora valandėlių karo su pokalbių kambariu (laimei ne ištisinio biggrin.gif ). Neįsileidžia. Arba tipo įsileidžia ir išmeta va ką blink.gif
user posted image
...ir po to aišku neleidžia biggrin.gif
Ai bet man jau pradeda patikt..bo kai vis tik patenku, tai labai savimi didžiuotis imu. Geras jausmas. cool.gif
Įleido... rolleyes.gif dabar neatsijungsiu biggrin.gif
Akvija
Manęs vistiek neįleidžia. schmoll.gif Net iš 10 karto blink.gif Matyt nepatinka mano nicas beee.gif
Kleopkriste
Na daug kartų ir aš bandžiau bet nepavyksta ale niekaip. cry.gif
Kutuliukas
O jūs tiesiai iš forumo jungiatės ??? cool.gif
Šiuo metu net mene nesunkiai įleidžia smile.gif
Jomke
Ir manes neisileidzia cry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.