kodel man neatsidaro?
kodel man neatsidaro?
o manes neleidzia i chata
pabandykite uzdeti varnele ant "safe mode" pries prisijungiant, gal pades.
ATGAIVINKIM CHATA!!!!
ko tiek mazai dalyviu? susibekim!!!juk taip smagu budavo paplepet!!! ]kur visos sulindusios??
AS JAU CHATE, LAUKIAM LAUKIAM VISU
Labas vakaras! Padekite man prisijungti prie chato uzsirigistravau ir tik viena karta leidzia ieiti ,kai atsijungi daugiau negaliu ieiti net kita diena bandziau viska bet nieko neiseina labai prasau padekite .
Liutuke..... tu maciau turi tik 11 zinuciu,o jau gali ten papulti????
Kiek as zinau ,tai ten gali patekti tik kaip turi 100 zinuciu???? Ar as cia ka netaip suprantu?
Kai turesi 100 zinuciu galesi papulti i miegamaji
I chata galima patekti bet kada - net neparasius ne vienos zinutes. Tik, kiek zinau, reikia atskirai registruotis i chata, negalioja forumo vardas ir slaptazodis. Liutuke, nezinau,kodel tau tokios problemos, bet bandyk prisiregistruoti dar vienu vardu, is naujo. Turetu tikrai pavykti
Vistiek nieko nepavyksta. Vis raso ,kad neteisingas : username
tai registruokis ishvis is naujo. susikurk kita nika
Jau vakar papoliau kai praso username reikia rasyt savo varda ta kuri registrojant parasei pirmoje eiluteje
As i chata jau patenku (pasirodo ten is naujo reik registruotis, kas sitoj temoj nepaslaptis. O as vis pati issiaiskinu, o po to pasitikrinu kokioj netycia aptiktoj temoj
Nezinau, ka cia kaltint
mane kaltink
mes su serveriu adminu experimentavome, jei daryti taip, kad chatas gerai veiktu, tada forumas dazniau nuluzta. taigi nusprendem, kad tegul geriau chatas nukencia, vistiek ten zmoniu skaicius vienu metu iki 10, o forume iki 300.
nesuprantu kaip įeit per forumą į šią temą? galiu įeit tik per favoritus.
ir apskritai kur dingo chatas? kada bus? ar kaip patekt į naują chato versiją?
tai kad kiek zinau naujos versijos chato nera,tik va idomu ar jinai bus kada
Aga labai labai liūdna....
doma tavo rūra
Ir man niekaip neiseina ieiti i chata!
Seno chato jau tikrai nebus.
Anksčiau taip nesijautė, bet forumas nuolat auga, todėl ir bendrų resursų daugiau susinaudoja. Yra instaliuotas naujas chatas BET. Jis šiek tiek "nesveikas". Jis nesupranta grynai lietuviškų nikų, todėl juo gali naudotis tik nikai be ąčęėįšųūž raidžių O "vaistų" kol kas nėra, labai daug kitų šalių vartotojų taip pat kenčia nuo šios problemos...
O kaip i ji ieiti? Rasau nika, pasvorda ir raso: Jus jau esate chate- bet matau as tai tik prisijungimo lentele..
Gal reik is naujo kazkaip registruotis, ar ne?
Sudėtingoka ir atminties daug reikalauja turėt, man kompas vuis perspėjimus pila, kad tuos nuliūš nulūš ir, aišku, nulūžo
o mes dabar ten su kicule kalbam
bet mes ten tik dvi, trūksta chebros
Kaip i ta chata uzeit? Raso, kad neteisingas paswordas
kaip ilgu to senojo chato
O manes su Karbynės niku neileidžia
Einant pagal nuorodą iš forumo turi atpažinti automatiškai.
Bet jei įdedate į favorites ir einate iš ten, nepavyks prisijungti, nes chatas "nesupranta". Jam reikia, kad būtinai per forumą eitumet.
Neleidžia manęs su Karbyne iš niekur ...ko tais
O man rašo "The page cannot be found"
QUOTE(molli @ 2005 05 26, 00:01) chatas kitas ir adresas kitas. Bandyk čia bet dabar mane išvis , net iš čia (t.y. kai pasijungus kaip Karbynė) kaip Pyndą jungia chate
manes isvis nejungia, raso arba kad as jau esu chate, arba kad neteisingas vardas ar slaptazodis
Šiandien ir su šitu niku prisijungiau ... o paskum "lužau" ir vėl nebejungia ...
Niu bet jei įsileis - gyvensim... Geras...atrodo pajungė...krovė krovė ir išmetė lentelę "jūsų prisijungimui baigėsi galiojimo laikas" Išnaudojau limitą matyt...
nieko nesuprantu
O man nervai nelaiko, kai 101 kartą rašant niką ir passwordą, eilinį sykį išmeta pranešimą "You are already in chat"
Naujas pokalbių kambarys Tai va....nebeįsileidžia...
įleido automatiškai be registravimosi
Vo, ir mane įleido
Dabar jau ir man rašo - you are already in chat, bet neįleidžia
Man rašė tą patį
Senas ir naujas chatas nesusije, jame neveikia nei seni slaptažodžiai nei seni nikai.
Jis turi automatiškai atpažinti jus iš forumo vardo. Jei jis to nedaro, vadinasi "serga" labiau nei aš maniau. Kaip aš ir rašiau tai nėra versija galutiniam naudojimui, tik testams...
Vakar lengvai prisijungiau, o siandien nepavyksta
Nebeturiu kantrybes Kita karta bandysiu DAR!!!
ir mane is pirmo karto isileido
Taigi..vėl pora valandėlių karo su pokalbių kambariu (laimei ne ištisinio
![]() ...ir po to aišku neleidžia Ai bet man jau pradeda patikt..bo kai vis tik patenku, tai labai savimi didžiuotis imu. Geras jausmas. Įleido...
Manęs vistiek neįleidžia.
Na daug kartų ir aš bandžiau bet nepavyksta ale niekaip.
Ir manes neisileidzia
|