sveikos,kaip ir visos,as pradejau kritiskiau ziureti i veidrodi siltejant orams  labai daug skaiciau visokiu straipsniu straipsneliu ir isvada - judejimas. Kadangi,akip minejai,tau sudetinga siuo atveju,tai zinau viena pratimuka,kuri pati kiekviena vakara darau atsistoji tiesiai,viena koja kilnoji atgal kiek gali pakeldama ir uzfiksuoji kelioms minutems (peda sulenkta taip,kad temptu sausgysle).Ir taip pat su kita. tai labai panasus pratimas kaip ir klubu kilnojimas atsigulus,tik sis galbut dar labai ir slaunis stangrina sekmes
QUOTE(DiaDi @ 2009 03 25, 15:41) sveikos,kaip ir visos,as pradejau kritiskiau ziureti i veidrodi siltejant orams  labai daug skaiciau visokiu straipsniu straipsneliu ir isvada - judejimas. Kadangi,akip minejai,tau sudetinga siuo atveju,tai zinau viena pratimuka,kuri pati kiekviena vakara darau atsistoji tiesiai,viena koja kilnoji atgal kiek gali pakeldama ir uzfiksuoji kelioms minutems (peda sulenkta taip,kad temptu sausgysle).Ir taip pat su kita. tai labai panasus pratimas kaip ir klubu kilnojimas atsigulus,tik sis galbut dar labai ir slaunis stangrina sekmes   Jau šian ryte išbandžiau jausmelis nekoks  sunku  bet ryžtas dar didesnis
QUOTE(Aprile @ 2009 03 25, 18:30) tikrai taip  as siaip visus pratimus darau tik vakare,rytais tempimo pratimuku pora padarau,kad raumenys truputi atsipalaiduotu
sveikos, mes su savo sedyne irgi sioki toki klausima sprendziam: mazint as jos kaip ir nenoriu, lai buna, kiek yra, bet va niekaip nesugebu celiulito atsikratyt - nors maitinuos tvarkingai, sportuoju, pamasazuoju... kaip sakot, ar pratimai, skirti apimtims mazint, padetu atsikratyt celiulito, ar cia jau kazka kito reik galvot?
mezgimas.virbalais
2009 05 07, 22:11
Radau gerų pasiūlymų. Ačiū
Mona187
2009 05 27, 09:49
Pas mane tai problema irgi panasi, ant sėdmenų labai jaučiasi ir matosi nereikalingas odos sluoksnis, dar trukdo apimtis. Nu nežinau, nežinau ką daryti, kaip kovoti
sveikos:) norejau jusu paklausti ar dirbant su cardio treniruokliais sumazetu uzpakaliuko apimtis?tai mazdaug 5 dienas i savaite ir 1h ir daugiau laiko...as jis sumazetu?
bombonke
2009 06 25, 14:36
QUOTE(hecate @ 2009 06 23, 21:43) sveikos:) norejau jusu paklausti ar dirbant su cardio treniruokliais sumazetu uzpakaliuko apimtis?tai mazdaug 5 dienas i savaite ir 1h ir daugiau laiko...as jis sumazetu?  siaip tradiciškai cardio treniruokliai naudojami svorio metimui (reguliavimui), riebalu deginimui. norint formų reikia daryti atskirus pratimukus užpakaliukui. sportuojant cardio apimtys mažės (turėtų mažėti) visur, ypač jei yra riebaliukų Papildyta:QUOTE(litinvita @ 2008 05 15, 20:12) Mes darydavom tokius pritupimus, tarsi sestume ant kedutes:tai yra uzpakaliuka "sodinom ant kedutes", o keliai neturi lenktis. Taip pat ir nugara nesilenkia joa, tadicinis ir išbandytas pratimas. ir geras tikrai. tik daryti labai atsargiai!!! būtinai įsitikinkite, kad darote pagal visus nurodymus - keliai neturi išlysti už kojų pirštukų, visas svoris kulnuose, "atisisėdusios ant kėdutės" turite sugebėti pajudinti kojų pirštukus ir juos matyti. darant netaisyklingai laabai lengva sužalot kelius
QUOTE(hecate @ 2009 06 23, 21:43) sveikos:) norejau jusu paklausti ar dirbant su cardio treniruokliais sumazetu uzpakaliuko apimtis?tai mazdaug 5 dienas i savaite ir 1h ir daugiau laiko...as jis sumazetu?  aisku kad sumazetu
shopmania
2009 10 07, 20:48
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 01:12) Bet koks nuolatinis sportas gali padeti. O apie ejima esu girdejus ne atsigulus, o atsisedus- tai labai geras pratimas klubams.
aurikaxxx
2009 11 17, 16:12
Gal zinot kaip greit pakelti sedmenys ir sustangrinti. Darau kelis pratimus, tai atsiklupus , sulenkus viena koja keliu i virsu , po to kita koja...taip darau 20 po 3 pakartojimus ant kiekvienos kojos, po to darau kaip suniukas (sisi) daro . Taip pat po 20 kartu su 3 repeticijom ir paskutinis pratimas tai istiesta koja keliu i virsu. darau 20po 3 pakartojimus. Kaip manot kada rezultatus matysiu?
aurikaxxx
2009 11 17, 16:29
QUOTE(murce @ 2009 03 04, 15:29) Man irgi idomu???Sliauzti gulint ant nugaros?? oij prajuokinot...tai va, ji reikia daryti taip : ...atsiguli ant lovos arba ant zemes, tada tempi viena koja tolyn, o kita pritrauki artyn, taip lyg atrodytu, kad vaikstai , tik atsigulus. Arba kitas paaiskinimas:, jei mokate judinti klubus atsistojusios, tai lygiai tai pat reikia daryti, tik atsigulusiom. Kitaip nebezinau kaip paaiskinti. As nusprendziau , kad sedmenu nebenoriu mazinti, nes nenoriu lykti be uzpakaliuko, todel nutariau daryt sedmenu kelimo pratimus. Tik nesu patyrusi dar kokius geriausius daryt ir kokie veiksmingiausi. Net nezinau kada tiketis rezultatu...che che
angelo2
2010 01 18, 19:42
QUOTE(aurikaxxx @ 2009 11 17, 18:12) Darau kelis pratimus, tai atsiklupus , sulenkus viena koja keliu i virsu , po to kita koja...taip darau 20 po 3 pakartojimus ant kiekvienos kojos, po to darau kaip suniukas (sisi) daro . Taip pat po 20 kartu su 3 repeticijom ir paskutinis pratimas tai istiesta koja keliu i virsu. darau 20po 3 pakartojimus.  reikia isbandyti tavo pratimukus
Nelsona
2010 03 18, 13:04
Mano draugaitė užpakalinį torsą ir pilvo presą pasitvarkė su sukamu lanku. taip taip tuo vaikišku, bet varydavo kasdien po pusvalandį
Gemini II
2010 04 02, 16:05
norint sumazinti sedmenis puikiai tinka greitasis ejimas (taisyklingai, kai kojos statomas vienoje eileje) norint pakelti sedmenis tinka stepas, itupstai. Papildyta:QUOTE(aurikaxxx @ 2009 11 17, 16:12) po to darau kaip suniukas (sisi) daro . geras pratimukas, ale gerai aprasiai, as vis galvodavau, kaip tiksliai si pratima apibudint
Frezija*
2010 05 08, 21:31
cia tikrai geri pratimai is zmules siuciaus Carmen Electra Striptease Aerobic 2 nekreipkit demesio kad raso striptease, visa manksta ant kilimelio jokio draskymosi , labai geri pratimai
Cristal*
2010 09 12, 14:59
reiks išmėgint pratimukus, žiūrėsim kaip seksis.
turetivilti
2010 10 01, 13:17
Parduodu LEG MAGIC treniruoklį už 150 LT. Vilnius.Padeda treniruoti klubų ir šlaunų raumenis bei apatinės kūno dalies raumenis. Geras daiktas ale trūksta valios tai ir dulka namie. Rašykit į a.ž.
QUOTE(Bulve @ 2006 07 13, 12:41) Man pavyko sumažint keliais cm, kai "žirkles" dariau: atsiguli ant šono, alkūne remiesi į grindis, o tada viršuje esančią koją kilnoji į viršų, kol turi noro. Kita modifikacija, kai keli abi kojas į viršų. sitas superinis pratimas, as ji dazniausiai darau gulinejant lovoj  ir sventai tikiu kad padeda QUOTE(Nelsona @ 2010 03 18, 13:04) Mano draugaitė užpakalinį torsą ir pilvo presą pasitvarkė su sukamu lanku. taip taip tuo vaikišku, bet varydavo kasdien po pusvalandį  is kur tiek KANTRYBES GAUT ???
QUOTE(aurikaxxx @ 2009 11 17, 17:29) oij prajuokinot...tai va, ji reikia daryti taip : ...atsiguli ant lovos arba ant zemes, tada tempi viena koja tolyn, o kita pritrauki artyn, taip lyg atrodytu, kad vaikstai , tik atsigulus. Arba kitas paaiskinimas:, jei mokate judinti klubus atsistojusios, tai lygiai tai pat reikia daryti, tik atsigulusiom. Kitaip nebezinau kaip paaiskinti.
visai idomiai skamba
rittusia
2012 02 29, 17:57
Butinai isbandysiu ir as
krista08
2012 02 29, 22:03
Kaip ten klubus atsigulus judint taip ir nesupratau
rittusia
2012 02 29, 23:44
QUOTE(krista08 @ 2012 02 29, 23:03) Kaip ten klubus atsigulus judint taip ir nesupratau  Kaip as supratau,gulint ant nugaros reikia nu tipo atrodo kad slaunis trini pakeldama viena sedmens puse,gryzti i pradine padeti,po to ta pati su kita sedmens dalim.Gaunasi tai viena ilgesne koja tai kita  .Nu nezinau kip cia dar aiskiau parasyti
krista08
2012 03 01, 08:29
QUOTE(Nelsona @ 2010 03 18, 15:04) Mano draugaitė užpakalinį torsą ir pilvo presą pasitvarkė su sukamu lanku. taip taip tuo vaikišku, bet varydavo kasdien po pusvalandį  nu as dar pusvalandzio neissuku, bet po 10 min kas ryta  tikriausiai reik ilginti laika, kad butu rezultatai
QUOTE(krista08 @ 2012 02 29, 23:03) Kaip ten klubus atsigulus judint taip ir nesupratau  na, aš taip suprantu, kad čia tas pratimas, kur šliauži per kambarį gulėdamas ant nugaros, o varomoji jėga yra kojos - pramainiui jas į priekį paslenki (iš klubo) ir taip šliauži
rittusia
2012 03 03, 22:55
QUOTE(Angle @ 2012 03 03, 23:49) na, aš taip suprantu, kad čia tas pratimas, kur šliauži per kambarį gulėdamas ant nugaros, o varomoji jėga yra kojos - pramainiui jas į priekį paslenki (iš klubo) ir taip šliauži  Aiskiai paaiskinot
krista08
2012 03 05, 21:03
rittusia
2012 03 05, 23:05
QUOTE(krista08 @ 2012 03 05, 22:03) Neee,moteris gulti komanda supranta kitaip nei karys,moteris gulasi ant nugaros  !
krista08
2012 03 06, 08:28
free angel
2012 03 13, 22:04
Moterys ir merginos, ar bandėt limfodrenažą? (http://www.zizu.lt/deals/julenika0307) Vienos draugės sako, kad labai padeda, tik žinoma po vieno karto rezultatų nelabai matyti, kitos peikia ir vadina tai nesąmoninga tinginių mankšta. Kokia Jūsų nuomonė? Ar bandėte?
krista08
2012 03 14, 08:12
Nesu bandziusi, bet kiek zinau, bet koks masazas kartu pajungiant sporta, maisto derinima, karsto salto duso masaza yra super
rittusia
2012 03 19, 13:37
Kazin ar dar pataisomas dalykas  .Uzpakalis kaip uzpakalis,bet kur jisai baigiasi,kabo tokie lasiakai,pliurzos,na kaip buna pas zmones patine paakiai,tik cia daugiau  .Kazi ar jie man pradings,prie intencyvios mankstos sedmenims  .As jau kazkaip nusivyliai  .Kitas kuno dalis mankstinant,jauciu siokius tokius rezultatus,na o cia tai kaip uzsaldyta butu:hm
krista08
2012 03 19, 14:35
QUOTE(rittusia @ 2012 03 19, 14:37) Kazin ar dar pataisomas dalykas  .Uzpakalis kaip uzpakalis,bet kur jisai baigiasi,kabo tokie lasiakai,pliurzos,na kaip buna pas zmones patine paakiai,tik cia daugiau  .Kazi ar jie man pradings,prie intencyvios mankstos sedmenims  .As jau kazkaip nusivyliai  .Kitas kuno dalis mankstinant,jauciu siokius tokius rezultatus,na o cia tai kaip uzsaldyta butu:hm rittusia nenusimink, imk  Zinok ir pas mane ta pati problema. Nu jau kaip sunku nuo klubu ir uzpakalio nors 1 cm numesti  Pabandyk daryti paprasciausius pritupimus, man labai padeda, taip pat atsigulus ant nugaros kojas 90 laipsniu kampu kelk, dirba ne tik apatiniai pilvo raumenys, bet ir uzpakalis ir kojos tuo paciu
rittusia
2012 03 19, 17:45
QUOTE(krista08 @ 2012 03 19, 15:35) rittusia nenusimink, imk  Zinok ir pas mane ta pati problema. Nu jau kaip sunku nuo klubu ir uzpakalio nors 1 cm numesti  Pabandyk daryti paprasciausius pritupimus, man labai padeda, taip pat atsigulus ant nugaros kojas 90 laipsniu kampu kelk, dirba ne tik apatiniai pilvo raumenys, bet ir uzpakalis ir kojos tuo paciu  Aciukas,bandysiu,viska bandysiu  .Jau taip norisi grazaus dupciuko
krista08
2012 03 19, 21:21
As irgi visokiausius budus bandau, vis su lasinukais ant dupces kovoju
klaipediete
2012 03 20, 14:23
geri pratimukai lengvesni arba sunkesnidarau tuos sunkesnius, esu juos išmokusi tai ne po 12 kaip ji, o po 40-50 darau, tikrai veikia užpakalį. O riebalams numesti - bėgiojimas arba kiti kardio..
|
|