kasdien ir daugybe kartu, bet dar labiau sirdele suvirpa, kai pati atbega, apsikabina ir myliu myliu daro
Kasdien ta sakau,ir pries miega butinai.Labai smagu,kai maniske apsikabina ir taip pat pasako,kad myli
kasdien po kelis kartus ir butinai pries vakarini miegeli
Ir bučiuoju ir sakau,kad LABAI LABAI MYLIU daug kartu per dieną ir nesvarbu, kad auginu berniuką
Sakome kasdien, kad Labai labai mylim
mano didiesiem 4metai ir 7 metai,tai jie nebeisivaizduoja kas butu jei as nepasakyciau myliu-ypac pries einant miegucio jau iprociu tapo ateina abu mane pabuciuoja ir pasako myliuuuuu.ir kiekviena kart sirdis mano suvirpa
Nors maniškė dar nesupranta kas tas "myliu" bet kartoju tą nuo gimimo. Mano mama niekada man to žodžiu neįvardindavo, nors tikrai mylėjo, bet to žodžio trūko, plius man po to buvo toks kaip gėdos jausmas pasakyti atrodo tokį nuostabų žodį. Todėl savo mažei kartoju tą kasdien, kad neliktų tokių "traumų"
daugybe kartu, o kai pats sako mylu mylu, arba bliubliu (rus.lublu) tai sirdis sala is laimes
QUOTE(blue_pixie @ 2011 08 22, 13:17) Nors maniškė dar nesupranta kas tas "myliu" bet kartoju tą nuo gimimo. Mano mama niekada man to žodžiu neįvardindavo, nors tikrai mylėjo, bet to žodžio trūko, plius man po to buvo toks kaip gėdos jausmas pasakyti atrodo tokį nuostabų žodį. Todėl savo mažei kartoju tą kasdien, kad neliktų tokių "traumų" Pas mane panašiai.
kiekviena diena...
dazniausiai tai buna zaidimo forma,darom milu milu spust spust.. tai pats irgi ateia apsikabina ir sako miju miju pu pu
Kasdien kartoju po daug daug kartų. Ir apkabinu ir myluoju. Juk ateis toks laikas kai mažiukas pasakys, ką čia mama tu, nereikia, aš jau didelis, tai kol galiu apkabinu ir pasakau kasdien
manau kad šis žodis yra labai svarbus ir kuo vaikas dažniau jį girdės tuo pats lengviau galės ištarti
nepaslaptis, kad kartais oi kaip sunku nuoširdžiai ištarti Myliu
Sakau kasdien, ypac pabreziu jei mums tenka issiskirt (man i darba, o jam tik pradejus eit i dazelis), kai susitinkam visada pasakau, kad pasiilgau ir kad myliu
QUOTE(Ratukas @ 2011 08 30, 21:57) Kasdien kartoju po daug daug kartų. Ir apkabinu ir myluoju. Juk ateis toks laikas kai mažiukas pasakys, ką čia mama tu, nereikia, aš jau didelis, tai kol galiu apkabinu ir pasakau kasdien va su situo as sutinku visu 100%
Ryte vakare per pietus
kasdien sakau tai savo vaikams, manau tai suteikia tiek pasitikėjimo savimi tiek saugumo jausmą
MYLIU NEBŪNA NIEKAD PERDAUG..
QUOTE(Ratukas @ 2011 08 30, 21:57) Kasdien kartoju po daug daug kartų. Ir apkabinu ir myluoju. Juk ateis toks laikas kai mažiukas pasakys, ką čia mama tu, nereikia, aš jau didelis, tai kol galiu apkabinu ir pasakau kasdien as irgi, tikrai nesuskaiciuosiu kiek kartu buciuoju O vyresnele jeigu as pamirstu tai pati pasako,mama as tave myliu
kartoju kasdien po kelis kart ir taip toliau darysiu..ir vaikui patinka isgirsti is mane ir man is jos
Sutinku su daugeliu, jei mylim tai kodel turim tylet?
norisi pasakyti ir sakykim, per daug juk nebus
Sakau kasdien po simta kartu. Ir apkabinu ir paglostau, pamyluoju. Per daug tikrai nebus. Nebent tik per mazai...
Kiek pasauly vaikuciu nesimyletu, neisbuciuotu...
Kiekviena diena‼ Ir maloniausia, kai dukryte atsako tuo paciu ne tik man, bet ir visiems artimiesiems. Ne tik pasako, jog myli, bet ir apsikabina ir pabuciuoja. Nereikia slepti jausmu, tuo labiau tokiu graziu
Kiekviena miela diena, begale kartu. Noriu, kad mano sunus zinotu, kad yra mylimas, kad jis visada gali pasitiketi manimi, nes saugumo jausmas leidzia jam tobuleti, drasiau tirti aplinka ir paprasciausiai, noriu, kad jis ta ZINOTU. Jo netgi pirmas zodis buvo mylu
Mano sunelis dar tik 10men. as jem sakau kad myliu ir myluoju
Dažnai, labai dažnai sakau, kad myliu, kad jie man patys patys brangiausi, didžiausias mano turtas, bet kartu priduriu, kad ir kitiems tėveliams jų vaikai patys nuostabiausi (čia, kad nosies per daug neužriestų)
Jei jiems to nereikėtų, jie nesėstų ant kelių, nesiglaustų kaip meilūs kačiukai
MYLIU pas mus kasdienis žodis ir tikrai jo negali būti per daug...
Argi gali būti per daug meilės savo vaikui? Mūsų šeimoje mergytė yra be galo mylima ir labai labai dažnai girdi ir iš mamytės ir iš tėvelio, kad ją labai mylime. Aišku ir ji atsako tuo pačiu, prisiglaudžia ir sako ''myjiu"
Manau, kad meiles niekada nebus per daug! Reikia pastoviai irodineti meile
Zodis MYLIU pas mus seimoje vartojamas kiekviena diena po daug kartu
Manau labai daznai. Kuo dazniau,tuo geriau
Kaip sakai MYLIU reikia atsiduoti tam jausmui pilnai kad vakai (na ir artimiejie) ją pajaustų nes myliu be jausmo, šeip kaip žodis neturi jėgos. Kuo dažniau sakai MYLIU tuo daugiau pasitikintis savimi auga vaikas. Pasitikėjimo galima pripildyti vaiko rezervuarą tik iki 11 metų vėliau jau bus per vėlu, nes tada auga nepilnavertis žmogus kuris laiku nepajuto meilės. IR tik mama formuoja vaiko vidines taisykles. Mama vaikui yra jaiko siela. Dėja ne visi tą supranta (aš pati tik prieš 4 metus pradėjau įrodynėti sunui kad myliu ir įdėti į tą svarbu žodį jausmą).
Aš tai savo dukrytei,dažnai sakau,kad ją myliu.Ir nepamirštu paklausti ar ji mane irgi myli.Na mes taip žaidžiam
Stengiuosi, kuo dažniau. Man tai ir pačiai kaip terapija, kai tik ištariu šį žodį, širdį užlieja šiluma
mes per diena n kartu pasakome vieni kitiems,kad mylime
QUOTE(okse0711 @ 2012 04 17, 15:05) pas mus tas pats
Man gera sakyti si zodi ir sakau n kartu per diena. Ir man atsako tuo paciu
As irgi savo vaikui labai daznai ir daug kartu per diena sakau, kad ji myliu
Mes irgi už tai, kad vaikas (berniukas) turėtų tai dažnai girdėti. Nereikia bijoti jausmų nei jausti, nei įvardinti. Tie paliepimai, never, būk vyras ir t.t. nieko gero neduoda.. Na, bent mano nuomone, kuo bus aukštesnis vaiko emocinis intelektas tuo bus geriau...
As tik uz tai kad vaikas girdetu ir jaustu kad yra mylimas, kas gali buti graziau uz mazylio atsaka i zodelius "as tave myliu",juk ateis diena kai jis nebenores taip daznai girdeti tai is mamos, gal but ir gedinsis
Su sūnum apsikabinam 300 Kartų per dieną
sakau myliu daznai,nes be galo myliu savo tris vaikucius
Nemanau,kad vaikui bus per daug rodomos meiles,per diena daug kartu sakom vieni kitiems myliu
na tikslaus skaiciaus nepasakysiu kiek, bet tikrai daznai pasakau, kad myliu
|