Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Myliu" - kaip dažnai tai turi girdėti vaikas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ligiukss
4u.gif taip smagu stebėti,kaip auga tavo atžala.Meilės niekada nebus perdaug...(Andrius Mamontovas dainavo) biggrin.gif wub.gif
renute
QUOTE(Odetux @ 2006 10 01, 18:56)
Ypac pabreziu si zodi, kai praeina abipusis susierzinimas po  kokio nors konflikto, kaprizo, ar siaip "oziu"... Abu susedam su vyresneliu, pasisnekam kas cia buvo nutike ir, kad taip daugiau nesielgsim, apsikabinam ir prisipazystam viens kitam meilej... wub.gif Na ir siaip esam labai jausmingi, todel pasimylavimu netruksta  biggrin.gif Mazoji sese su dideliu entuziazmu prie musu prisideda..  wub.gif O labiausiai susigraudinu, kai abu maziai puola viens kitam i glebi, duoda "bucke" viens kitam  ir pupso apsikabine kaip kaciukai  friends.gif ...
*

dieve, kaip miela... wub.gif
leliukass
mano "beibis" kartais net pasantazuoja siuo zodziu, sako, nu mamyte as gi tave taip myliu , tu mano pati geraiusia mamtyte, prasau..... smile.gif
cia reikstu, jei jau myli tai viska leidi ir atleidi!
Manau, kad vaikui niekad nenusibos is tevu girdeti koks jis yra mylimas ir brangus mums. 4u.gif Zinoma tai reiketu ne tik girdeti, bet ir jausti. wub.gif
ore|gano
QUOTE(renuteg @ 2006 10 02, 07:56)
dieve, kaip miela... wub.gif
*

As ir taip sakau wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
Gyvenimas yra gražus
Mes tai n kartų per dieną ir apsikabinam ir bučkiais apsidalinam ir kad mylim vieni kitus pasisakom biggrin.gif Bent man tokių dalykų, atrodo, negali būt per daug tongue.gif
Glacee
O kas kitas mylės beatodairiškai ir nežiūrint į nieką? Tik mama, tėtis... bent jau turi taip daryti....
Labai dažnai sakau. Ir mano mergytė labai gražiai moka išreikšti savo jausmus kitoems žmonėms.
Bet būna taip, kad ką nors iškrėtus ji manęs prie savęs neprisileidžia, sako aš neverta tavo meilės... tas mane verčia susimąstyti... sad.gif Nors aš visuomet sakau, kad ja myliu nesvarbu kokioje situacijoje, o atskirus poelgius galiu arba pagirti, arba peikti - tai nesusiję tarpusavyje dalykai.
zara**
Niekas gyvenime vaikuciams ''MYLIU'' wub.gif taip daznai nesakys,kaip mes teveliai!Ta pati galiu pasakyti ir apie bucinius!
Mari45
Visada sakau kad myliu labiausiai už viską pasaulyje,ir tėvelis ja myli labiausiai.Vyras to nesako,gal gedijasi, nors dievina dukrą ir lepina be proto.Ir kai susipykstam sakau kad esi negera, negerai pasielgei bet vistiek labai myliu tave oro_buckis.gif
Dovanele
Ko jau ko, o meilės tai vaikui negali būti per daug smile.gif Tiek reiškiamos žodžiais, tiek prisilietimais, tiek mintimis wub.gif
spylka
wub.gif wub.gif wub.gif as tai irgi kaip isprotėjus vis bučiuoju ir bučiuoju, nu negaliu kitaip labai jau myliu
Dzovi
Labai reikia rodyt meilę prisiglaudžiant,paglostant ir jau sakyti-kalbos nėr.Kuo dažniau.
Kai augau nemačiau ir negirdėjau ...nei ženklų,nei žodžių.Buvo nejauku ir įtartina"o gal aš ne jų vaikas,gal jie priglaudė mane,kai pametė kokia kaimynė".Taip masčiau būdama kokių 9-11m.O kai nakvojau pas pusseserę,pamačiau,kaip teta gražiai pavadina dėdę ir prisiglaudžia,pakšteli į lūpas(na nekalbu apie bučinius su"išlaikymu").Dar pameilikauja.Jau taip buvau nustebinta ir susigraudinau,kad nusprendžiau "užaugusi"savo šeimoj"būtinai taip elgtis".Po tokių vaiždų ir jausmų,grįžusi namo...graudžiai verkiau.Ypač,kai eilinį sykį....tėčiui stengiantis apkabinti mamą,toji tik grubiai stumtelėjo sakydama:"nelįsk".

ir Štai aš jau mama ir suaugusi ir turiu savo tvirtą nuomonę- kuo daugiau meilės ne tik žodžiais,o ir švelnumu ir gestais.Tegul mūsų vaikai išmoksta iš tėvų švelnumo,o ne verkia kamputy išsiilgę apkabinimo.Tegul nesigėdi ir išdrįsta,nes jiems tai natūralu.O nuo savęs galiu pridurti dar ir tai,kad...Laaabai sunku buvo išdrįsti apkabinti savo vyrą ir girdint sūnui pasakyti"myliu tave".Tai buvo barjeras kurį turėjau būtinai įveikti. wub.gif
zara**
Savo kleckui visada sakau kad as ja myliu uz viska pasulyje,apkabinu!Bet ji tam laaaabaai priesinasi!Tiesiog pradeda zysti kaip noriu ja apkabinti ar pabuciuoti!Labai nesmagu,juk taip malonu kai prie taves vaikelis prisiglaudzia!Vis save raminu galbut ji is to isaugs!
renute
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 30, 14:59)
Labai nesmagu,juk taip malonu kai prie taves vaikelis prisiglaudzia!Vis save raminu galbut ji is to isaugs!
*

isaugs, tikrai isaugs! mirksiukas.gif
mano dukra kol buvo mazyte, mazyte irgi stumdavo ispradziu, o dabar jau nebe!!!! thumbup.gif
zara**
QUOTE(renuteg @ 2006 10 30, 16:17)
mano dukra kol buvo mazyte, mazyte irgi stumdavo ispradziu, o dabar jau nebe!!!! thumbup.gif
*

QUOTE(renuteg @ 2006 10 30, 16:17)
*

Zinai net sirdi pakutenai!Net smagiau pasidare!Jai dabar 8men.bet sugeba akis man pirsciukais padraskyti,apdraskyti! unsure.gif
renute
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 30, 15:28)
Zinai net sirdi pakutenai!Net smagiau pasidare!Jai dabar 8men.bet sugeba akis man pirsciukais padraskyti,apdraskyti! unsure.gif
*

viskas savo laiku!!!!
dabar apsiciupines kas kur randasi, o poto priglaus!!!!! thumbup.gif
ader
Namuose myliu yra daznas zodelis. Ir paskatinimui ir pagyrimui, ir nuraminimui, visur naudojamas. Labai malonu girdeti is maziuko, kai ateina ir pasako: mamyte as tave laaaaabai myliu. Ypac tai naudoja, kai ka nors gauna lotuliukas.gif cia jau didziausias dekingumo zenklas matyt. biggrin.gif
zara**
console.gif Aciu uz paguoda!!! wub.gif
renute
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 30, 16:21)
console.gif Aciu uz paguoda!!! wub.gif
*

i sveikatyte!!!!! drinks_cheers.gif
edux
pas mus seimoje daznai girdimas zodis "myliu" wub.gif ir pats sunelis prieina,apsikabina ir prisiglaudzia-tai reiskia MYLIU smile.gif oi,kaip sirdi pamalonina...pats sunelis dar nepavydi,jei mes su vyru apsikabiname,pasibuciuojame,tada ir jis atbega ir prasosi ant ranku-i trijule biggrin.gif
nePadori
QUOTE(EDITUSKA @ 2006 11 03, 17:19)
pas mus seimoje daznai girdimas zodis "myliu"  wub.gif ir pats sunelis prieina,apsikabina ir prisiglaudzia-tai reiskia MYLIU  smile.gif oi,kaip sirdi pamalonina...pats sunelis dar nepavydi,jei mes su vyru apsikabiname,pasibuciuojame,tada ir jis atbega ir prasosi ant ranku-i trijule  biggrin.gif
*

O musu dukraite prasosi, kad ir ja pabuciuotume kai pamato, kad mes buciuojames ax.gif Mes stengiames kuo dazniau pasakyti (ar parodyti) kad ja laba ilabai mylime... 4u.gif Nes manau jei nesakysime dabar, velaiu jinai musu tokiu svelnumu nesupras
DaliaG
Manau, kad labiau tą meilę reikia rodyti švelnumu, supratimu, vaiko poreikių tenkinimu, žinoma ir sakyti myliu, bet tai žodis, svarbiau, kaip mes tą meilę išreiškiame smile.gif Nes galima tik sakyti ir ne taip jau ir mylėti, tada vaikas meilę supranta ne tokią jau ir nuostabią, o galima niekada nesakyti, bet vaikas žinos, kas tai yra meilė wub.gif
Aideta
kuo dažniau tuo geriau. savo vaikam stengiuosi pasakyt kuo dažniau. ir kai mano mergytes atsako "mamyte as irgi tave myliu" , taip gera širdeleje palieka. Juk taip greitai vaikučiai auga. praeis 10 m. , ka gali žinot ar dažnai iš vaiko paauglio išgirsi šiuos žodelius
JM
Sis zodelis musu seimoje vartojamas beveik kasdien.Su sunumi netgi slaptazodi turime meilei isreiksti.Iseina vaikas i treniruote ir atsisveikindami pasakom si slaptazodi thumbup.gif
sesuoToma
Ir as gan daznai sakau savo maziukui, kad ji myliu. Pries miega lovytej jisai spurda, vartinejasi, nenori uzmigti, tai as ji vis meginu nukalbinti apie sapnelius ir pan. Ir butinai pasakau, kad labai ji myliu, pavadinu graziais vardais - tu mano saulute, mano mazas drugelis, dziaugsmas tu mano ir kitasyk atsiprasau, jei buvau smarkiai subarus, supykus. Paaiskinu, kad as supykstu uz jo bloga elgesi, kad nepaklauso, kai prasau kazko nedaryti ir pan., bet tai anaiptol nereiskia, kad as jo nemyliu. Anaiptol, sakau, jei nemyleciau, tai nesibarciau visai. Tai po tokiu mano zodziu vaikiuks pastebimai apsiramina, ima ieskoti rankytem manes, dazniausiai ranka bunu padejus ant jo nugarytes, tai jisai susiranda, pasiciumpa, kazka linksmai suciauska ir apsivercia ant sonelio nusiteikes miegoti. O siaip tai jis megsta nuo labai ankstyvu dienu toki liaudiska paciuciavima, ne neatsimenu dorai, ar mama mane taip ciuciuodavo, ar mociute, kuri mane augino. Zodziu, kai jis mano glebyje, labai priglaudziu jo skruosteli prie savo skruosto ir dainuoju: "myliu myliu, spust spust, prie sirdeles glust glust". Kai dainuoju zodelius spust spust ir glust glust, tai ir spusteliu, ir priglaudziu trumpai stipriau, o paskui pabuciuoju. Tai vaikutis labai patenkintas sypsosi. As tada pakartoju dar syki, bet stengiuos ne per daug, kad toks pamylavimas neprarastu savo vertumo ir jam neatsibostu. Taip sakant, gero po truputi. mirksiukas.gif
Merlote
Savo berniukams kiekviena diena po kelis kartus sakau kad myliu, didysis jau irgi kartoja kad myli mama, myli tete, myli vava (suni) ir t.t. Galvoju kad reikia mokinti vaika savo jausmus reiksti ne vien tik veiksmais bet ir zodziais. abu israiskos budai yra labai svarbus.
Rashkyte
Mes kasdien sakom myliu daug daug kartu blush2.gif sunelis visada mato, kai tevelis pabuciuoja mamyte, kai pasako jie vienas kitam myliu wub.gif bando kopijuot ir dabar jau pasidares tikras paceluika blush2.gif ir kas svarbiausia, mes kasdien darom jam "mylu , mylu spust"... labai jam patinka, paskui bando mus prisiglaust ax.gif ir visada kai su teveliu susiglaudziam ant sofkutes, butinaijam reikia i viduri ir , kad abu apsikabintumem , ir, kai shokam, butinai turi buti ivykiu sukury lotuliukas.gif

QUOTE(sesuoToma @ 2006 11 24, 18:54)
Ir as gan daznai sakau savo maziukui, kad ji myliu. Pries miega lovytej jisai spurda, vartinejasi, nenori uzmigti, tai as ji vis meginu nukalbinti apie sapnelius ir pan. Ir butinai pasakau, kad labai ji myliu, pavadinu graziais vardais - tu mano saulute, mano mazas drugelis, dziaugsmas tu mano ir kitasyk atsiprasau, jei buvau smarkiai subarus, supykus. Paaiskinu, kad as supykstu uz jo bloga elgesi, kad nepaklauso, kai prasau kazko nedaryti ir pan., bet tai anaiptol nereiskia, kad as jo nemyliu. Anaiptol, sakau, jei nemyleciau, tai nesibarciau visai. Tai po tokiu mano zodziu vaikiuks pastebimai apsiramina, ima ieskoti rankytem manes, dazniausiai ranka bunu padejus ant jo nugarytes, tai jisai susiranda, pasiciumpa, kazka linksmai suciauska ir apsivercia ant sonelio nusiteikes miegoti. O siaip tai jis megsta nuo labai ankstyvu dienu toki liaudiska paciuciavima, ne neatsimenu dorai, ar mama mane taip ciuciuodavo, ar mociute, kuri mane augino. Zodziu, kai jis mano glebyje, labai priglaudziu jo skruosteli prie savo skruosto ir dainuoju: "myliu myliu, spust spust, prie sirdeles glust glust". Kai dainuoju zodelius spust spust ir glust glust, tai ir spusteliu, ir priglaudziu trumpai stipriau, o paskui pabuciuoju. Tai vaikutis labai patenkintas sypsosi. As tada pakartoju dar syki, bet stengiuos ne per daug, kad toks pamylavimas neprarastu savo vertumo ir jam neatsibostu.  Taip sakant, gero po truputi.  mirksiukas.gif
*

renolda
Šį žodelį, tiek mano vaikučiai, tiek mes vieni kitiems labai dažnai sakome, būna net po kelis sykius poros valandų likotarpyje. Nemanau, kad tai blogai. Vaikutis turi žinoti, kad yra mylimas, taip pat mokytis reikšt jausmus ir pats g.gif
delamorte
Labai dažnai smile.gif Apsikabinam, myluojamės, čiūčiuojamės, kalbam kad mylim ir visaip gražiai viena kitą vadinam wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(renolda @ 2006 12 29, 11:48)
Vaikutis turi žinoti, kad yra mylimas, taip pat mokytis reikšt jausmus ir pats g.gif
*

drinks_cheers.gif
gudrene
Tikrai dažnai vartojam myliu myliu myliu. Ypatingai dabar savo mažąjai ax.gif Vyresnėliui prieš miegą kiekvieną vakarą pasakau ir po kokio nors susipykimo blush2.gif kai susitaikom, tai visada pasakau kad jį myliu tongue.gif
zara**
Mano dukrytei greitai bus 10 men.bet dar niekaip ji neprisileidzia apkabinama,buciuojama!Nors laabai daznai mes ja apkabinam,pabuciuojam!Ji greiciau griebia uz akiu! doh.gif Tikiuosi is to isaugs!
Dangiuks
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 19, 02:03)
Sis zodelis musu seimoje vartojamas beveik kasdien.Su sunumi netgi slaptazodi turime meilei isreiksti.Iseina vaikas i treniruote ir atsisveikindami pasakom si slaptazodi thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Nuostabu thumbup.gif
Fen-berry
Mūsų šeimoje "MYLIU" skamba daugybę kartų per dieną, kažkur skaičiau tokias mintis, kad per daug kartojant jis nebetenka savo prasmės, o aš manau, kad reikia tik džiaugtis, kad turi kam kartoti šį žodelį, nors ir milijoną kartų per dieną.
renute
su naujaisiais jus visas ir visus jusu mylimukus!!!!
bukit laimingos!!! 4u.gif
SilvijaG
Savo mazyliui begalybe kartu per diena sakau, kad ji myliu. Jis jau irgi ismoko pasakyit myliu ir sakydamas stipriai mane apkabina ir pabuciuoja smile.gif
renolda
QUOTE(Mega @ 2007 01 01, 18:03)
Mūsų šeimoje "MYLIU"  skamba daugybę kartų per dieną, kažkur skaičiau tokias mintis, kad per daug kartojant jis nebetenka savo prasmės, o aš manau, kad reikia tik džiaugtis, kad turi kam kartoti šį žodelį, nors ir milijoną  kartų per dieną.
*

drinks_cheers.gif . vaikas turi jaustis mylimas ir mokėt ištart šitą žodelį, drąsiai išsakyt šį jausmą, juk tai taip nuostabu. mano mažylė pribėgus dažnai pasiima mano rankas bučiuoja jas ir sako: „Mama, kaip aš tave myliu“ ir su tokiu ddžiaugsmu, mantada taip gera blush2.gif
Kolekcionierė
vaikas turi ne tik zinot bet ir girdet kad yra mylimas,manau kuo dazniau tai pasakai,parodai tuo geriau vaikutis jauciasi,as neatsimenu kad mama ar tetis kad pasakytu jog mane myli bet ir bnesijauciu ju mylima
renolda
drinks_cheers.gif jei vaikutis negirdės, tai ir nesijaus mylimas
mama_gulbe
man paciai kaip gera bna kai grizes mano brangusis mane stipriai pakabina..
kai nueinu i darzeli pasiimti savo vaikiuko - jis irgi bega isketes rankytes ir abu apsikabinam ir einam laimingi namo

apkabinimai reikalingi kad butu lengva emociskai isgyventi siame ziaurumu pilname pasaulyje

o sakyti kad myliu ir reikia, tik tai reikia sakyti ne vien del sakymo o del to kad tai jauti ir nori tai sakyti

ir neversti vaikucio tai sakyti - jis pats nori pasakyti kai nori

mano maziukas ateina pas mane ir kartais pasako kad myli ir duoda buciuka...bet tai nera kasdien ir del to visai nepykstu nes as ir kasdien gi nesakau ir nezvimbiu aplink su tuo myliu nyliu mirksiukas.gif
dangiuk
vaikui sakyti, kad yra mylimas, - BŪTINA.. biggrin.gif kuo daugiau, kuo dažniau. mano dukros rytais pirmoji frazė rytais dažnai būna ,,Mama, tėti, aš jus myliu". labai tuo džiaugiuosi. tėtis ne tik nevengia to dukrai sakyti pat, bet ir viešumoje noriai apsikabina, myluojasi. berniukas - ne šimtis, jiemstaip pat būtina girdėti švelnius žodžius. teisngai pastebėjo kitos mamos - galbūt jūsų vyras pats vaikystėje to negirdėjo, nebuvo skatinimas reikšti jausmų, tai dabar ir sunku su savo vaiku?
renolda
QUOTE(dangiuk @ 2007 01 03, 17:30)
vaikui sakyti, kad yra mylimas, - BŪTINA..  biggrin.gif  kuo daugiau, kuo dažniau. mano dukros rytais pirmoji frazė rytais dažnai būna ,,Mama, tėti, aš jus myliu". labai tuo džiaugiuosi. tėtis ne tik nevengia to dukrai sakyti pat, bet ir viešumoje noriai apsikabina, myluojasi. berniukas - ne šimtis, jiemstaip pat būtina girdėti švelnius žodžius. teisngai pastebėjo kitos mamos - galbūt jūsų  vyras pats vaikystėje to negirdėjo, nebuvo skatinimas reikšti jausmų, tai  dabar ir sunku su savo vaiku?
*

drinks_cheers.gif Geri žodžiai
vyšniux
Labai daznai dukrytei sakau,kad ja labai myliu wub.gif .Kiekviena diena ir sakau,ir dainuoju ,net lopsine apie mylu-mylu esu sukurus hihihi.gif
Gyvačiukas
Stengiuos tai pasakyti kuo dažniau
skaistukas
kuo dažnaiu smile.gif, vaikams būtina tai girdėti, kad mokėtų patys reikšti savo jausmus. Juk ir mums labai malonu girdėti šitą šiltą žodelį MYLIU wub.gif
daniele
Kuo dazniau tuo geriau. 4u.gif ir ryte, vos atsikeles, paskui darzelys, tai nematomes, vakare butinai smile.gif
*Liūtukė*
Laaabai dažnai sakom, ir vaikas man dažnai daro "myliu-myliu", stipriai, stipriai apkabina ir pabučiuoja...tai taip malonu-pati laimingiausia akimirka smile.gif
cikaga
Mes su dukra dažnai tai sakome viena kitai,tik gaila to negirdime iš,tėvelio ir žinau,kad neišgirsime schmoll.gif ,čia tokia žmonių kategorija ir tai pakeisti ne mūsų valioj.
Nerytė
QUOTE(daniele @ 2007 07 18, 10:09)
Kuo dazniau tuo geriau.  4u.gif ir ryte, vos atsikeles, paskui darzelys, tai nematomes, vakare butinai smile.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
MaršuA
MYLIU - niekada nebus per daug... wub.gif
*Caras*
Aš tai dažnai savo mažiukui sakau myliu, vis apsikabinu, pabučiuoju. 4u.gif Kartais jis bėga nuo manęs kai paprašau bučiuko, gal per daug jam mano tų bučiukų g.gif . O kartais labai fainai pasibučiuojam, pasimyluojam.
*panteRa*
Mudu irgi lb daznai myliojames, glebesciuojames, tai ir tu "myliu", "meile", "mylimukas" ir t.t. per akis wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.