Antigone_4ever
2006 07 12, 14:57
Gal ir negerai darau, kad cia rasau, bet noriu suzinoti kitu nuomuone siuo klausimu. Man 13 metu sirdyje esu gote jau labai seniai, taciau neseniai pradejau ir rengtis gotikiniu stiliumi, kitaip negaliu turiu save isreiksti ir isore. Mamai tai nepatinka jai arodo, kad atrodau kaip susiruosusi y laidotuves ji vis stengesi priversti mane rengtis visokiais slyksciai roziniais rubais, as to tiesiog neapkenciu, visada apsipylusi asaromis sugebu likti savimi, bet manau, kad greitai to nebeistversiu... Ka jus manote?
P.S.Niekada nebandziau zudytis ar pjaustytis ir nemanau, kad kada tai daryciau, nesu sataniste, nors pripazystu setono biblija skaiciau, bet nuobodesnes knygos gal ir nebeimanoma surasti...
saulesmamyte
2006 07 12, 18:07
QUOTE(Antigone_4ever @ 2006 07 12, 16:57) Gal ir negerai darau, kad cia rasau, bet noriu suzinoti kitu nuomuone siuo klausimu. Man 13 metu sirdyje esu gote jau labai seniai, taciau neseniai pradejau ir rengtis gotikiniu stiliumi, kitaip negaliu turiu save isreiksti ir isore. Mamai tai nepatinka jai arodo, kad atrodau kaip susiruosusi y laidotuves ji vis stengesi priversti mane rengtis visokiais slyksciai roziniais rubais, as to tiesiog neapkenciu, visada apsipylusi asaromis sugebu likti savimi, bet manau, kad greitai to nebeistversiu... Ka jus manote? P.S.Niekada nebandziau zudytis ar pjaustytis ir nemanau, kad kada tai daryciau, nesu sataniste, nors pripazystu setono biblija skaiciau, bet nuobodesnes knygos gal ir nebeimanoma surasti... Labutis.As tave labai puikiai suprantu,nes mano drauges sesuo dievina Hima.Ji rengiasi kaip jis,plaukus nesioja kaip jis.As vis raminau savo drauge ir sakiau,kad ji isauks is sito amziaus,bet turbut as klydau,nes ji jau siemet pabaige 12klasiu.Gal tau visa tai praeis?Gal tai laikina?As prie gotu pripratau,nes mano kaimynes mergaite gote.Is pradziu ziurejau i ja kaip x-faila,o laikui begant pripratau ir net to nepastebiu.
Antigone_4ever
2006 07 12, 20:46
Nemanau, kad man visa tai praeis, nes pacia subkultura duomiuosi jau mazdaug 5 metus, o gotikiniu stiliumi rengiusi apie metus.
Pangasija
2006 07 12, 23:08
nesupyk, bet man atrodo, kad tau tiesiog truksta demesio is salies. manau, kad daugelis paaugliu pasibara su tevais del aprangos (mano mamai pvz. kliuvo mano placios su kisenem is sonu kelnes, jos zodziais "kaip darbininko"). o tavo aprasytas atvejis -- tiesiog standartiniu krastutinumu -- "juodos ir rozines spalvu" konfliktas. kaip siaip santykiai su mama? sakyciau, kad i priekaistus del aprangos per jautriai reaguoji.
Antigone_4ever
2006 07 13, 17:15
Santykiai neperblogiausi, mes gana gerai sutariame
Pangasija
2006 07 13, 23:58
o tuomet nebandei ieskot su mama kompromiso? pvz. jei eini kazkur su mama, negi taip sunku apsirengt kaip patiktu jai? bent kartais  ir nebutinai slyksciai roziniai -- yra mase kitu spalvu. ar tu manai, kad retkarciais apsirengus nebe juodai, prarasi savo asmenybe?
Antigone_4ever
2006 07 14, 15:37
Kartais kitaip ir apsirengiu, bet na nezinau kaip paaiskinti, man tiesiog nekyla rankos...
vietinis
2006 07 14, 16:01
tave mama labai gerai auklejo.as kaip suprantu tau buvo leista tureti SAVO CHARAKTERI ,buna ,kad zmones sako "va,jis turi charakteri",tavo santykiai su mama yra geri,tiesiog kiek ji mylejo tave ir myli - praejo nemazai laiko. tavo toks amzius,kad gyvenimas verciasi is vaiko i paaugle,as netikiu,kad tie rubai turi kazkokia didziule reiksme,na man patinka puostis,as graziai atrodau,man gera kai einu su dukryte (2m 8men) ji grazi as grazus  . ar tu savo vaikeli galetum vystyti juodais vystiklais? na as manau gal ideja ir nieko,bet gryniausia nesamone  ... siulau nestabdyk,bandyk viska ko sirdis geidzia,bet PROTO RIBOSE! Papildyta:QUOTE(Antigone_4ever @ 2006 07 14, 16:37) Kartais kitaip ir apsirengiu, bet na nezinau kaip paaiskinti, man tiesiog nekyla rankos... IR TUOS VELNIUS PRASAU PASALINK IS CIA
Pangasija
2006 07 14, 16:15
QUOTE(Antigone_4ever @ 2006 07 14, 15:37) Kartais kitaip ir apsirengiu, bet na nezinau kaip paaiskinti, man tiesiog nekyla rankos... na, tuomet manau kad tau reikia ismokti suprasti, kad gyvenime nevisad galesi rengtis ir atrodyt kaip patinka. pvz. kai gausi darba, manai bosams baisiai rupes koks ten tavo stilius -- daugelyje darbu arba yra uniforma, arba aprangos nurodymai, netgi ten, kur ju nera, negalesi eit i darba kaip kad eitum i sokius. is dalies tave suprantu -- pati irgi megstu atrodyt nevisai taip kaip iprasta. Bet drabuziai tikrai nera tas daiktas del ko reiktu kelt rietenas su artimaisiais.
Antigone_4ever
2006 07 15, 15:41
QUOTE(Dios @ 2006 07 14, 17:15) na, tuomet manau kad tau reikia ismokti suprasti, kad gyvenime nevisad galesi rengtis ir atrodyt kaip patinka. pvz. kai gausi darba, manai bosams baisiai rupes koks ten tavo stilius -- daugelyje darbu arba yra uniforma, arba aprangos nurodymai, netgi ten, kur ju nera, negalesi eit i darba kaip kad eitum i sokius. is dalies tave suprantu -- pati irgi megstu atrodyt nevisai taip kaip iprasta. Bet drabuziai tikrai nera tas daiktas del ko reiktu kelt rietenas su artimaisiais. As ketinu buti aktore teatre todel tikrai zinau, kad negalesiu visada taip rengtis
Pangasija
2006 07 15, 18:45
QUOTE(Antigone_4ever @ 2006 07 15, 15:41) As ketinu buti aktore teatre todel tikrai zinau, kad negalesiu visada taip rengtis tuomet tiesa sakant nesuprantu, is ko tu problema darai  sakytum, mama tau visai neleidzia rengtis kaip patinka -- tuomet butu aisku. o dabar jai tiesiog atsibosta -- ar tavo mama neturi teises i savo nuomone?
QUOTE(Antigone_4ever @ 2006 07 12, 20:46) Nemanau, kad man visa tai praeis, nes pacia subkultura duomiuosi jau mazdaug 5 metus, o gotikiniu stiliumi rengiusi apie metus. Na, kad mamai nepatinka tavo apranga, tai nieko stebetino. Ji jau seniai nebe paaugle ir jai sunku tave suprasti, bet kad vercia tave rengtis kitaip irgi negerai. Nezinau, kokia uzaugs manoji dukryte, bet kol kas esu sventai pasiryzusi stengtis is paskutiniuju ja suprast ir pateisint jos elgesi (zinoma, proto ribose),nors man, is karto prisipazinsiu, butu labai sunku, nes pati esu aukstakulniu, neriniu ir visokiu kitu moterisku niekuciu gerbeja  Nesakau, kad tavo mama nesistengia, bet, manau, apranga tai niekniekis, kad gincytis ir nesutart su dukterim. Siuo atveju, manau, tavo mama turetu ziuret i tai atlaidziau. Ji suauges zmogus ir turetu zinot, kad tavo stilius laikinas. Taip taip- laikinas, kad ir kaip irodinetum antraip  Kai tau bus bent jau apie 20, ziuresi i savo senas fotografijas ir juoksies  Ir dar- tu savo metu nesumelavai? Rasai, kad jau 5 metus domiesi pacia gotu subkultura (ot zodis! net keista, kad jis yra 13mecio zodyne  ), tai iseina, kad nuo 8metu?  Na, tu atleisk, bet tikrai neisivaizduoju tik ismokusio skaityt vaiko besidomincio gotu subkultura  Bet kokiu atveju, bent jau domiesi ir subkultura (nu vistiek negaliu atsistebet tokiu zodziu, kurio net pati nevartoju, trylikamecio leksikone  ), o ne tik rengiesi "a lia" gote, kaip daugelis paaugliu
|
|