Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vasara prie jūros
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Viesulas
Turbut nieko nesokiruotu toksai vaizdelis kokioje prancuzijos pliaže,o gal Majamyje,ar net kalingrado srityje.
Nemanau kad lietuvaites butu labai kuklios ir drovios,tai puikus pavizdys kaip jos puikiai dirba sex industrijoje.Bet turbut sutiksite kad lietuvoje toks vaizdelis retenybe.O gal būt jos bijo kad gali atpazint?O gal lietuvoje liko tik tyros,gerai isaukletos,kuklios mergaites?
viltuke
Drovios ar nedrovios mes, bet nemanau, kad mano vyras suprastų mane, jei demonstruočiau viešai savo grožybes. Juolab mūsų visuomenė dar nėra iki tiek subrendusi, kad ramiai išsirengusi galėtum pasideginti paplūdimy vacation4.gif
rooibos
kad siemet nidoj tokiu vaizdu galima buvo paziuret ax.gif dar patiko vyras atejes i papludimi su zmona ir drauge. tai paneles nusirengusios visiskai, o vyrui tarp paneliu kazkelintas dangus
viltuke
QUOTE(rooibos @ 2006 07 12, 23:13)
kad siemet nidoj tokiu vaizdu galima buvo paziuret  ax.gif
*

Tai kai žmonės nustos žiūrėt į tokius "vaizdus" ir priims tai kaip natūralų dalyką, tai tada manau ir Lietuvoj atsiras tokių, kurie nesidrovės paplūdimy nuogi gulėti. Bet čia dar toli mums iki tokio lygio irnesakyk.gif
Kelmas
QUOTE(viltuke @ 2006 07 13, 13:38)
Tai kai žmonės nustos žiūrėt į tokius "vaizdus" ir priims tai kaip natūralų dalyką, tai tada manau ir Lietuvoj atsiras tokių, kurie nesidrovės paplūdimy nuogi gulėti. Bet čia dar toli mums iki tokio lygio irnesakyk.gif
*

prades daugiau gulet, prades maziau ziuret smile.gif o dabar vyrukai specialiai daro aplinkeli kad tik apziuretu grozybes. As irgi nesibodeciau zvilgtert, aisku ne su iskrypusiom mintym, neveltui gi vadinama dailiaja lytimi blush2.gif Beje atsiras visada neapsilunksnavusiu kurie dar ir pasukauja eidami doh.gif
Agotukas
Oi, nu tik nereikia... Nei ten guli masiškai, nei ką irnesakyk.gif Nei daugiau , nei mažiau kaip LT. Beje, net ir maudymukai dabar populiarėja tokie, kur viršutinė dalis kaip maikutė ant šleikučių liezuvis.gif
Langoza
vat kai nebeliks, tokiu kaip VIESULAS, ziurinciu paslapcia i tas grozybes, tada ir merginos gales jaustis drasiai... o pas mus kas antras vyras seiles varvina ir raudonuoja... doh.gif uzsienyje nei ten ziuri, nei ten kam idomu... as vat ir pademontsruociau savo grozybes, bet man nemalonu,kad koks nesusitupejes visciukas beziurint dar ir rankele dirbti prades blink.gif
Viesulas
QUOTE(leliux @ 2006 07 13, 15:40)
vat kai nebeliks, tokiu kaip VIESULAS, ziurinciu paslapcia i tas grozybes, tada ir merginos gales jaustis drasiai... o pas mus kas antras vyras seiles varvina ir raudonuoja...  doh.gif uzsienyje nei ten ziuri, nei ten kam idomu... as vat ir pademontsruociau savo grozybes, bet man nemalonu,kad koks nesusitupejes visciukas beziurint dar ir rankele dirbti prades blink.gif
*

Labas Leliux,o ka manai kaliningrado srityje kitokie vyrai?Jiems papai "dalampacki"?Sakai turi grozybes?
Augustina
Nudegs tuos papus ir ka tada daryti, kai Lietuvoje sveikatos apsaugos sistema pati prasciausia Europoje? Tik nupjauti beliks.
Viesulas
QUOTE(Augustina @ 2006 07 13, 16:35)
Nudegs tuos papus ir ka tada daryti, kai Lietuvoje sveikatos apsaugos sistema pati prasciausia Europoje? Tik nupjauti beliks.
*

Na ,tu cia pavarei... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Langoza
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 13, 15:52)
Labas Leliux,o ka manai kaliningrado srityje kitokie vyrai?Jiems papai "dalampacki"?Sakai turi grozybes?
*

o manai,kad man kaliningrado sritis yra uzsienis???
Papildyta:
QUOTE(Augustina @ 2006 07 13, 16:35)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

lil
tai visu pirma prikaluso nuo VYRU kulturos. gyvenu olandijoj ir plaize deginuosi be virsutines daleis, kaip ri daugleis moteru cia. nuvazaivus i lietuva net su maudymosi kostiumeliu jauciuosi kaip preke turguje, o ka jau bekalbet apie plika krutine doh.gif
Viesulas
QUOTE(lil @ 2006 07 13, 18:54)
tai visu pirma prikaluso nuo VYRU kulturos. gyvenu olandijoj ir plaize deginuosi be virsutines daleis, kaip ri daugleis moteru cia. nuvazaivus i lietuva net su maudymosi kostiumeliu jauciuosi kaip preke turguje, o ka jau bekalbet apie plika krutine doh.gif
*

Gal lietuvos vyrai labai seksualus?
lil
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 13, 18:36)
*

as sakyciau nepagarbus.
viltuke
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 13, 19:36)
*

Gal turėjai minty-lietuvos vyrai gašlūs?
[Ecta]
biggrin.gif karta besipliazinant nuogai, toks wyrukas prisistate. drauge tuo metu nuejus maudytis o as likau wiena kopose ir pradejau krutis aliejuku tepti. is pradziu nepajutau kai tas wyras prislinko,o paskui jau niekur neziurejau, tik kaip i jo didziuli "neminetina" .. stowiu wisa abstulbus, ne nezinau ka daryt, pasimetus. pirmas klausiams pries uzsidengiant kuna ranksluosciu buwo, koks cia pliazas. jis sako moteru. sakau o ka tu cia weiki tada? tai jis man didziuli morala atskaite, kad mes kai kurios lietuwaites labai drowimes, kad cia nieko blogo ir ramu ramiausiu balsu paprase aliejuka paskolint.

paskui stowejo uz krumu ir stebejo. susaudyt tokius ishkrypelius.
viltuke
QUOTE(sesele @ 2006 07 13, 21:46)
biggrin.gif karta besipliazinant nuogai, toks wyrukas prisistate. drauge tuo metu nuejus maudytis o as likau wiena kopose ir pradejau krutis aliejuku tepti. is pradziu nepajutau kai tas wyras prislinko,o paskui jau niekur neziurejau, tik kaip i jo didziuli "neminetina" .. stowiu wisa abstulbus, ne nezinau ka daryt, pasimetus. pirmas klausiams pries uzsidengiant kuna ranksluosciu buwo, koks cia pliazas. jis sako moteru. sakau o ka tu cia weiki tada? tai jis man didziuli morala atskaite, kad mes kai kurios lietuwaites labai drowimes, kad cia nieko blogo ir ramu ramiausiu balsu paprase aliejuka paskolint.

paskui stowejo uz krumu ir stebejo. susaudyt tokius ishkrypelius.
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gal jie ir neiškrypėliai, nes žiūri į moteris, o ne į nuogus diedus... Na ir šiaip sakyčiau, kad normalu, jei einant kažkur pro šalį, vyrui užkliūva akis už moteriškų grožybių rolleyes.gif
Bet yra tokių keistų tipų, kurie specialiai eina į moterų pliažą ir su binokliais stebėdami krūmuose tampo savo... blink.gif Va čia tai vargšelis arba nesubrendęs yra, arba protiškai nesveikas doh.gif Gaila man tokių
lil
QUOTE(viltuke @ 2006 07 14, 12:02)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Gal jie ir neiškrypėliai, nes žiūri į moteris, o ne į nuogus diedus... Na ir šiaip sakyčiau, kad normalu, jei einant kažkur pro šalį, vyrui užkliūva akis už moteriškų grožybių  rolleyes.gif
Bet yra tokių keistų tipų, kurie specialiai eina į moterų pliažą ir su binokliais stebėdami krūmuose tampo savo... blink.gif Va čia tai vargšelis arba nesubrendęs yra, arba protiškai nesveikas doh.gif Gaila man tokių
*

nu NEZIURI normalus vyrai i tas grozybes plaiza. stai kai eini i pirti- visi vaiksto nuogi ir neikas neziuri ZEMIAU AKIU. toks garbes kodeksas. tas pats ir pliaze uz ziurinejima i krutis gali kviesti polocija- tai jau seksualinis priekabiavimas.....ai nueik karta vakaruos i plaiza- pamatysi kaip gera jaustis laisvai ir neperkamai. kalba ne apie iskrypelius eina o apie vyru lietuvoje nepagarba mpterims.
viltuke
QUOTE(lil @ 2006 07 14, 14:17)
nu NEZIURI normalus vyrai i tas grozybes plaiza. stai kai eini i pirti- visi vaiksto nuogi ir neikas neziuri ZEMIAU AKIU. toks garbes kodeksas. tas pats ir pliaze uz ziurinejima i krutis gali kviesti polocija- tai jau seksualinis priekabiavimas.....ai nueik karta vakaruos i plaiza- pamatysi kaip gera jaustis laisvai ir neperkamai. kalba ne apie iskrypelius eina o apie vyru lietuvoje nepagarba mpterims.
*

Aš nesakau, kad normalu įkyriai žiūrėti. Tiesiog galvoju, kad betkuris normalus vyras, pvz eidamas pro nuogą moterį, atkreipia dėmesį į atidengtus apvalumus, o ne į akis. Noriu pasakyti, kad žvilgsnis vistiek nuslysta į bendrą vaizdą ir nieko aš tame blogo nematau ir dėl to policijos nekviesčiau. Ir pabrėžiu - įkyrus žiūrėjimas ir žvilgtelėjimas tai du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Medinis
Kai Lietuvoje už žiūrėjimą kur nori pradės semti mentai... Velniop, išeisiu į mišką gyvent. Taip, užsienyje moteros taip prisilygino prie vyrų, kad dabar pačios stebisi - kur tikri vyrai dingo, kur prapuolė? Nei durų kas atidaro, nei komplimentą pasako. O kad už tai gali į cypę papulti, tai dzin. Dėl to ******** ir daugėja, už žvilgsnį vyrui į vyrą kol kas nebaudžia. Na bet nieko, yra pasaulyje šalių, kur dar moterys moteriškos. Neišmirs pasaulis.
Bittersweet
as pati asmeniskai netureciau kompleksu degintis be virsutines dalies BET visgi uzsienyje situacija kitokia,zmones priprate,jiems tai naturalu ir jie nespokso o tuo labiau neaptarineja kaip as net neabejoju butu pas mus.kokie nors skustagalviai manot tupedami salia neapkalbinetu taip kad ausys linktu klausantys,as visai nenoreciau kad mano krutine lygintu su salimais gulinciu moteru ar dar kazka sneketu rolleyes.gif pas mus tiesiog nera elementaraus mandagumo kuris turetu buti naturalus normaliam zmogui-NESPOKSOTI.
Viesulas
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 14, 16:38)
as pati asmeniskai netureciau kompleksu degintis be virsutines dalies BET visgi uzsienyje situacija kitokia,zmones priprate,jiems tai naturalu ir jie nespokso o tuo labiau neaptarineja kaip as net neabejoju butu pas mus.kokie nors skustagalviai manot tupedami salia neapkalbinetu taip kad ausys linktu klausantys,as visai nenoreciau kad mano krutine lygintu su salimais gulinciu moteru ar dar kazka sneketu rolleyes.gif pas mus tiesiog nera elementaraus mandagumo kuris turetu buti naturalus normaliam zmogui-NESPOKSOTI.
*

Tai gal tada reiktu lietuvaicius pratinti prie tokio vaizdo,kad jiems ziurint nereiktu raudonuoti , paslapcia zvilgcioti,ar naglai spoksoti.Manau jeigu tu moteru butu ne vienatai ,o daugiau,manau pas mus vyrai elgtusi kitaip.
Kaip pavyzdi galeciau duoti moterisku higienos reikmenu reklama,kaip tada 10 metu atgal moteriskes raudonuodavo,o dabar tos reklamas lengvai praleidzia pro ausis. blush2.gif
Bittersweet
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 14, 18:10)
Tai gal tada reiktu lietuvaicius pratinti prie tokio vaizdo,kad jiems ziurint nereiktu raudonuoti , paslapcia zvilgcioti,ar naglai spoksoti.Manau jeigu tu moteru butu ne vienatai ,o daugiau,manau pas mus vyrai elgtusi kitaip.
Kaip pavyzdi galeciau duoti moterisku higienos reikmenu reklama,kaip tada  10 metu atgal moteriskes raudonuodavo,o dabar tos reklamas lengvai praleidzia pro ausis. blush2.gif
*

tu teisus bet pionieriam visada sunkiausia smile.gif leksiu neuzilgo prie juros tai ziuresim gal ir pratinsiu biggrin.gif
Langoza
QUOTE(lil @ 2006 07 14, 14:17)
*

drinks_cheers.gif

as pati gyvenau uzsieni,ir ne karto pleze nebuvau su virsutine maudymuko dalim.net pamirsau,kad ja svis turiu kazkur stalciuj namie ax.gif nes nei vienas vyras neziurejo, nesistebejo ir t.t. tai yra normalu! o mat pas mus tai ne tik ziuri issprogine akis, tarsi nuogos mergos nera mate, bet dar ir apsnekineje su draugeliais kurios papai atsiprasant didesni, apvalesni ir t.t. doh.gif
mums dar tikrai toli iki EUROPOS
Svetliačok
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 13, 19:36)
*

Kažin, kažin... g.gif g.gif g.gif
lil
esu pliaze cia Olandijoj netycia gulejusi salai lietuviu vyru..... ausys kaito besiklausant ka jie apie moteris pliaze snekejo- uzkliuvo visos kurioms daugiau nei 25 buvo kad papai nusvire,...kad juos i maisus suipokuotu.....nu pagal jjuso tik nepilnametes turi teise vien su kelnaitemis degintis. mano sunsu nepasikente ir neujo jeims lietuviska pamoksla isdroze doh.gif , taigi mieli tautieciai labai greitai susirinko daiktus ir is plaizo pasisalino lotuliukas.gif
katuksss
Taip, viena priezastis yra kad lietuvos vyrai nepagarbiai spokso,elgiasi, sneka apie apsinuoginusia moteri. Kita priezastis senos storos bobos, kurios dar garsiau rekia ,paleistuvem isvadina, ir vien tik i pavydo, kad jos pacios negali sau leisti apsinuoginti mirksiukas.gif
Vilialia
Va perskaičiau visus tris lapus ir nevisai visdėlto suprantu doh.gif , o kam to reikia - degintis be viršutinės maudomo dalies? Gal ne visai toks klausimas: o kam reikia demonstruotis? Čia aš apie paslaptį ir t.t. Ir dar, na suprantu - menekenės biggrin.gif , bet jos soliariumuose, o po to viršeliuose. O visos "eilinės" - plika krūtine po gatves nevaikšto ir prie viryklės sriubos neverda. Kokia tuomet tokio deginimosi prasmė? Tuo labiau, kad tai ir ne itin sveika... Tik viena išvada - kad vyrukai turėtų į ką paspoksot biggrin.gif, o moterytėm tai patinka (?)... Beje klausimas buvo apie lietuvaičių drovumą, o nuskambėjo truputį kitaip: kodėl aš po Lietuvos pajūrį vaikščiodamas neturiu tokio malonumo paspoksoti... tongue.gif O mes moteros iš karto skubame tą malonumą suteikti? Betkuriam? Nors ir supertėčiui? Man tai gaila savęs, atleiskite. O man tai koks iš to malonumas biggrin.gif ? Spoksotų "Apolonai", tai pagalvočiau, o dabar, bet kuris lužeris schmoll.gif cool.gif ....
Bittersweet
QUOTE(Vilialia @ 2006 07 19, 18:40)
Va perskaičiau visus tris lapus ir nevisai visdėlto suprantu doh.gif , o kam to reikia - degintis be viršutinės maudomo dalies? Gal ne visai toks klausimas: o kam reikia demonstruotis? Čia aš apie paslaptį ir t.t. Ir dar, na suprantu - menekenės biggrin.gif , bet jos soliariumuose, o po to viršeliuose. O visos "eilinės"  - plika krūtine po gatves nevaikšto ir prie viryklės sriubos neverda. Kokia tuomet tokio deginimosi prasmė? Tuo labiau, kad tai ir ne itin sveika... Tik viena išvada - kad vyrukai turėtų į ką paspoksot biggrin.gif, o moterytėm tai patinka (?)... Beje klausimas buvo apie lietuvaičių drovumą, o nuskambėjo truputį kitaip: kodėl aš po Lietuvos pajūrį vaikščiodamas neturiu tokio malonumo paspoksoti... tongue.gif O mes moteros iš karto skubame tą malonumą suteikti? Betkuriam? Nors ir supertėčiui? Man tai gaila savęs, atleiskite. O man tai koks iš to malonumas biggrin.gif ? Spoksotų "Apolonai", tai pagalvočiau, o dabar, bet kuris lužeris schmoll.gif  cool.gif ....
*

aisku ne del to kad vyrukai paspoksotu,asmeniskai man butu patogu deginti be virsaus niekam nespoksant ir normaliai i tai reaguojant,nes man nera grazu baltos juostos nuo maudymuko.kaip suprantu tai isvis yra vienintele priezastis,demonstracija cia ne prie ko..uzsidejus atviresne maikute sviecia baltos juostos ant kuno doh.gif
žostautė
Nu kad ir su pakankamai uždaru maudymosi kostiumėliu (vientisu blink.gif ), nebūdama kokia ten gražuolė, kartais pasijunti kaip mėsos gabalas. Jei vyrai taip nespoksotų tikrai norėčiau degintis "su be nieko"... Nors ten dažniausiai dar ne vyrai tie pagrindiniai spoksotojai būna... irnesakyk.gif
smaliziautoja
Skaiciau skaiciau ir nusprendziau pasisakyti biggrin.gif
Dazniausiai nuogom krutim deginasi turistes (tos pacios lietuvaites ispanijos, italijos, kroatijos ar kt. papludimiuose). Taciau vietines moterys, pvz. italijos pakrantej, dazniausiai visada devi 2 maudymuko dalis, kadangi jom irgi nemalonu, kai ziuri kaimynas, apelsinu pardavejas, ex-vyras ar koks 15-metis vaikis is gretimo kiemo. Tad nieko nuostabaus, kad Palangoj ner tiek daug nuogu krutu, jug esame savo namuose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ziza
Palangoje, Klaipėdoje jau yra išsirengiančių, bet tai daro tik tos, kurios tikrai turi ką parodyti. Kaip ir nuotraukoj-guli jaunos merginos, kol kūnas jaunas, tai gražu, bet nuėjus į bobų pliažą, kur guli kam virš 60... man bloga pasidaro nuo vaizdelių(tada pagalvoju, kad geriau jau jos apsirengtų)
Vilialia
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 19, 17:52)
demonstracija cia ne prie ko..uzsidejus atviresne maikute sviecia baltos juostos ant kuno doh.gif
*

Na kaip tai ne prie ko, žinoma kad prie ko... smile.gif Ir atviresnė maikutė prie to paties biggrin.gif ir kad persišiečia ar šviečia taip pat prie ko rolleyes.gif Bet šiuo atveju tai suprantu, vyksta vyliojimas wub.gif .........
*ramunė*
Na kai deginasi moterų pliažuose,tai tegul jei joms to reikia.Na bet kai bendrame blush2.gif doh.gif Man gėda dėl vaikų ir manau kad ne man vienai ,ne kartą teko matyti kai mama ar tuo labiau išraudęs tėtis ax.gif tempia savo pyplį toliau ,kai mažius atkišęs pirštuką rodo į pusnuogę tetą lotuliukas.gif
Vėta
Manau požiūris į nuogumą priklauso nuo auklėjimo ir nuo sugedimo laipsnio. Pvz. vieni įžvelgia demonstravimąsi, kiti taip išreiškia savo požiūrį ir filosofiją į gamtos natūralumą. Aš už toleranciją, bet tegul tai netrukdo ir netrikdo kitų. Yra pliažai moterims, nudistams ir pan. Aplamai, tai mūsų auklėjimas mus kausto. Rinkimės tai, kas mums patinka 4u.gif
blackie
QUOTE(Vilialia @ 2006 07 19, 17:40)
Va perskaičiau visus tris lapus ir nevisai visdėlto suprantu doh.gif , o kam to reikia - degintis be viršutinės maudomo dalies? Gal ne visai toks klausimas: o kam reikia demonstruotis? Čia aš apie paslaptį ir t.t. Ir dar, na suprantu - menekenės biggrin.gif , bet jos soliariumuose, o po to viršeliuose. O visos "eilinės"  - plika krūtine po gatves nevaikšto ir prie viryklės sriubos neverda. Kokia tuomet tokio deginimosi prasmė? Tuo labiau, kad tai ir ne itin sveika... Tik viena išvada - kad vyrukai turėtų į ką paspoksot biggrin.gif, o moterytėm tai patinka (?)... Beje klausimas buvo apie lietuvaičių drovumą, o nuskambėjo truputį kitaip: kodėl aš po Lietuvos pajūrį vaikščiodamas neturiu tokio malonumo paspoksoti... tongue.gif O mes moteros iš karto skubame tą malonumą suteikti? Betkuriam? Nors ir supertėčiui? Man tai gaila savęs, atleiskite. O man tai koks iš to malonumas biggrin.gif ? Spoksotų "Apolonai", tai pagalvočiau, o dabar, bet kuris lužeris schmoll.gif  cool.gif ....
*

va va, as tokia tema atsidarius irgi lygiai taip pagalvojau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mat tetis pasipiktines matai, gal savi zmonos papukai tarkim atsibodo ar akys priprato, tai labai piktinasi zmogus mat negali net paziureti i kitas krutines... eik jau eik... viesule, nerupetu tau tuos papus paziuret tai nebutu cia tokio tau klausimo kile doh.gif
Viesulas
QUOTE(blackie @ 2006 07 21, 08:46)
va va, as tokia tema atsidarius irgi lygiai taip pagalvojau drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  mat tetis pasipiktines matai, gal savi zmonos papukai tarkim atsibodo ar akys priprato, tai labai piktinasi zmogus mat negali net paziureti  i  kitas krutines... eik jau eik... viesule, nerupetu tau tuos papus paziuret tai nebutu cia tokio tau klausimo kile doh.gif
*

lotuliukas.gif skaitau jusu mintis ir tiesiog ryskeja vaizduoteje ,kad cia raso tokios kompleksuotos,sedincios suprakaitavusios sutroskusiame bendrabucio kambarelyje ir isliejancios savo"tulzi"ant kazkokio viesulo pramogu megejo ,ekstrimalo ir is vis pasileidelis koks! lotuliukas.gif
Augustina
Matai, Viesule, paprastai tos, kurios turi ka parodyti ir gedijasi, o tos, kurios geriau jau prisidengtu - nieko neslepia. Ar esi buves moteru pliaze? Tu stirnaiciu nuogais papukais tektu gerokai paieskoti lotuliukas.gif.
Nomadica
oi gavo viesulas antausi is moteriskos puses, bus tau svetimu papuku ieskojimais girtis lotuliukas.gif

lil
QUOTE(Augustina @ 2006 07 21, 09:07)
Matai, Viesule, paprastai tos, kurios turi ka parodyti ir gedijasi, o tos, kurios geriau jau prisidengtu - nieko neslepia. Ar esi buves moteru pliaze? Tu stirnaiciu nuogais papukais tektu gerokai paieskoti  lotuliukas.gif.
*

nesutinku su tavo poziuriu is principo, juk deginamsi be virsutines dalie ne tam, kad kazka parodyt doh.gif o del patogumo doh.gif mano sunui 10 ir jis nei i mano nei i kitas krutines nespokso, nes jam tai anturalus dalykas kad moterys turi krutis doh.gif kaip nespokso jis tasrkim i ausis....tai lygiai tokia pati kuno daslis kurios nereikai gedytis
Augustina
QUOTE(lil @ 2006 07 22, 01:43)
nesutinku su tavo poziuriu is principo, juk deginamsi be virsutines dalie ne tam, kad kazka parodyt doh.gif  o del patogumo doh.gif mano sunui 10 ir jis nei i mano nei i kitas krutines nespokso, nes jam tai anturalus dalykas kad moterys turi krutis doh.gif  kaip nespokso jis tasrkim i ausis....tai lygiai tokia pati kuno daslis kurios nereikai gedytis
*

Neteisingai, lil, mane supratai. Viesulas aiskina, kad cia visos pasisakancios yra labai kompleksuotos, suprakaitavusios ir pan. Tai as ir atsakau, kad butent kuo grazesne, tuo labiau gedijasi tuos papukus rodyti viesai.
O siaip is principo - degintis be liemeneles yra labai nesveika.
blackie
nesakau kad as katalogine Viesule bet ir tu manau ne "apolonas" kaip kazkuri minejo lotuliukas.gif as kaip tik esu praktiskai zmogus be kompleksu, bet jei is pasalies kazkoks sukiuzes diedas ar nebrendyla man pleze nuotaika gadintu savo ziopsojimu ar kazkokiais komentarais (tiesa sakant to ziopsojimo per akis ir su dvieju daliu maudomuku g.gif ) tai jau geriau as idegsiu su tom baltom juostom... apie uzsieni nieko nesakau, ten kita kultura, viesule tada tu pavaiksciok nuogu pimpiu nenudistu pleze ir suprasi apie ka mes cia tiek snekam...

beja gal mes nesuprakaitave o siaip murzinos biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
o man gal dabar mastau net labiau patinka su apatine ir virsutine dalimis degintis... vis delto viesa vieta, kodel gi tureciau rodyti ka turiu? manau intymias kuno vietas ir palikim intymiomis, tegu jas mato antros puses, o ne visas pajurys... siais laikais isvis nebera kazko nelieciamo, neziurimo, neatskleisto blink.gif - neidomu vienu zodziu!!! schmoll.gif ka stebina porno filmai?dvie?tryse?kad ir su gyvuliais? nieko nebestebina... nuogas kunas nebera tabu, o man patiktu kad liktu tabu... dabar gali zmones nustebintis ne issisokimais (viesulas) , o priesingai - kuklumu, santurumu. ko truksta musu gyvenime.
cresta
Hmmm... Ir teisingai daro tos mūsų lietuvaitės, gal ir nėra jos tokios drovios, gal tiesiog saugo savo sveikata. Nesveika krūtinei tiesioginiai saulės spinduliai. O tu, Viesule, Internete pasižiūrėk į pusnuoges moteris, jei nieks neparodo victory.gif
upe_5
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 12, 19:22)
Turbut nieko nesokiruotu toksai vaizdelis kokioje prancuzijos pliaže,o gal Majamyje,ar net kalingrado srityje.
Nemanau kad lietuvaites butu labai kuklios ir drovios,tai puikus pavizdys kaip jos puikiai dirba sex industrijoje.Bet turbut sutiksite kad lietuvoje toks vaizdelis retenybe.O gal būt jos bijo  kad gali atpazint?O gal lietuvoje liko tik tyros,gerai isaukletos,kuklios mergaites?
*

niekada taip nesideginciau(nebent tie bumbuliukai butu tokie maziukai),isvis kam to reikia ?
Dvyniuke
Iš patirties:
Bandžiau kai buvau dar -niolikinė. Kol gulėjau, niekas nieko, kai atsistojau ir ėjau į jūrą, tai pliaže nuvilnijo šurmuliukas. Piktinosi daugiausia moteriškės, o vienas vyrukas net paplojo už drąsą...blush2.gif Bet tai buvo grynai eksperimentas, kurio metu įsitikinau, kad Lietuvoj dar praeis kaip minimum 20-30 metų, kol į tai bus žiūrima be jokios nuostabos ir apkalbų..
Tai va.
pele
QUOTE(Dvyniuke @ 2006 09 21, 13:39)
Iš patirties:
Bandžiau kai buvau dar -niolikinė. Kol gulėjau, niekas nieko, kai atsistojau ir ėjau į jūrą, tai pliaže nuvilnijo šurmuliukas. Piktinosi daugiausia moteriškės, o vienas vyrukas net paplojo už drąsą...blush2.gif Bet tai buvo grynai eksperimentas, kurio metu įsitikinau, kad Lietuvoj dar praeis kaip minimum 20-30 metų, kol į tai bus žiūrima be jokios nuostabos ir apkalbų..
Tai va.
*

Gryna tiesa...
Sia vasara deginausi Palangos paludimy be virsutines bikinio dalies (as ir siaip nesidroviu, bet ir mano vestuves uz poros savaiciu turejo ivykti, negalejau gi as deveti vestuvines sukneles kai akis badytu "baltos sleikos" doh.gif). Salia musu gulejo jaunimelio kompanija (iki 30 metu), daugiausia poros. Tai merginos mane kone isvare is papludimio (beje vyrai tylejo g.gif ). Burnojo izeidinejo, kalbejo apie kazkokius vaikus, kurie gal but mato, sake neestetiska, "kad bent butu ka rodyti" (mano dydis 75B blush2.gif ). Gulejau su savo vyru ir broliu, ne ju bernu atejau kabinti juk verysad.gif Susirinkom daiktus ir teko iseit. Buvau labai iskaudinta.
emsi
Nuogumas nieko blogo tiesiog yra tam skirtos vietos, pvz moteru pliazas, kodel ne ten? O siemet ir pati maciau kaip bendruose pliazuose vaikai kokiu penkiu metu prigule prie persirengimo kabinu, o rankos klyne(veiksmas vyko sventojoj liepos men) pati ne karta variau juos ir gedinau, o tie begdavo pas savo tevus verkdami tipo as juos skriaudziu. tevai prasau is pradziu ziurekit savo vaikus, isgirde ka nors blogai atsiliepiant apie vaikus, juos isklausykite ir tik tada nuspreskite ar jusu asaroti angeliukai tokie jau nekalti verysad.gif Tai jei taip prie kabinu, tai kas gali zinot kaip butu jei pliaze daug nuogu kunu butu g.gif g.gif
Papildyta:
tevavaikus, isgirde ka nors blogai atsiliepiant apie vaikus, juos isklausykite ir tik tada nuspreskite ar jusu asaroti angeliukai tokie jau nekalti i prasau is pradziu ziurekit savo . cia taikau toms mamoms ir tevams
barra
Manau,kad musu zmones dar nepribrende iki tokiu vaizdu.Juk sitiek metu gyvenom komunizmo laikais!Tada gi negalima buvo nei nuogo kuno rodyt,nei apie seksa kalbet.Buvo ta tema tabu.Manau su laiku viskas pasikeis.
petelne
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 12, 18:22)
Nemanau kad lietuvaites butu labai kuklios ir drovios,tai puikus pavizdys kaip jos puikiai dirba sex industrijoje.Bet turbut sutiksite kad lietuvoje toks vaizdelis retenybe.O gal būt jos bijo  kad gali atpazint?O gal lietuvoje liko tik tyros,gerai isaukletos,kuklios mergaites?
*

Turbut nezinai,kad jau ir pas mus yra nudistu pliazai.Pati su vyru kelis kartus buvau Nidoje.Buvom pries 8metus,nu tuomet tik keleta zmogiuku temaciau,o kaip daba g.gif O siaip manau,kad gerai jog yra pasirinkimas i koki pliaza eit.Nenoreciau su vaikais eit i nudistu pliaza,arba,kad 3metis sunelis tyrinetu tetu papus. schmoll.gif Nudistu pliaze visi nuogi tai uztat ir mes moterys turim i ka paspoksot,o ne vien vyram malonuma suteikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
klumpele
Kad vyrams trūksta elementarios kultūros, pajutau pati savo kailiu. Su vyru ir vaiku atostogavome palangoje, tai vyro porą kartų vos priprašiau, kad atneštų vaikui iš jūros vandenį ( gulėjom kopose). Tai antrą kartą atėjęs, man ir sako, "ten guli pora merginų nuogomis krūtimis, tikriausiai silikoninės , kad taip gražiai atrodo" man, jau ir šiaip kompleksuotam žmogui, kad po maitinimo liko "spanielio ausys" , tai buvo tarsi smūgis žemiau paširdžių. Nieko aš jam nesakiau, o ką ir bepasakysi, kai žmogus tiesiog garsiai išreiškė savo mintis...
Po to dar porą kartų su mielu noru pats ėjo nešti vandens...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.