sakot drovios
nuvaziuoji ir prisiziuri,ypac drasios,kurios su chebra,tai matyt labai atsipalaiduoja,net pati kartas nuo karto isiziodavau...ypac drasios tos su akcentu ,tai nezino kaip prie diedus plaikstytis
QUOTE(rona @ 2007 07 25, 14:27) Kai buvau Prancuzijoje, nemazai moteru deginosi tik su kelnaitemis, bet as buvau ir su virsutine maudymuko dalimi, nei ten nei cia, Lietuvoje tikrai taip nesideginciau...man tai nepriimtina As taip pat, nei cia, nei uz daugybes km nesideginu nuoga. Papildyta: QUOTE(Littera @ 2007 07 26, 15:36) I tokias besiplaikstancias niekas rimtai ir neziuri, tegu plaikstosi, negi gaila.
nebutinai n-likine tik su kelnaitem
as turejau omeny bendra papludymi kur misri publika
QUOTE(asilas @ 2007 07 26, 16:16) as turejau omeny bendra papludymi kur misri publika Del bendro, taip, daugiau issinuoginti linkusios vyresnes, o juokingai atrodo kai salia koks vyras ar draugas guli, nu kaip koks povas pasiputes, stebi visus susiraukes
dabar Palangoj jau tvorike uztvre tai kad sikti nieks jau nebein ten
prie juros gulet reikia o ne po kopas issizargziusiu bobuliu ziuret reikia
Kaškokia durnystė kai viešam papludymį savo papus bobos varto šlykštu ir tiek
QUOTE(NEVIENA @ 2007 07 27, 12:37) Degintis aplamai nesveika,jeigu ka.. Papildyta: Manau,kad čia ne kuklume esmė,o aplinkinių požiūryje.. mus įžeidžia ne aplinkiniu požiūris ,o tai kaip mes patys į jį reaguojame smagu,ir tiek...buvau paplūdimį apsivilkus tokiu minimalistiniu bikinį.Šalimais įsitaisė jauna šeima,vyras karts nuo karto vis žvilgtelėdavo musu pusėn..Saulyte aš mėgstu ,degintis irgi mėgstu,o labiausiai už viską nepakenčiu baltų juostelių.Atsirišau liemenėles raštelius ir kuo ramiausiai įsitaisiau...Ano vyriškio akis ko ne iš orbitų iššoko ...pamačiusi tai žmona nuvilko ji į kitą vietą...Juokinga QUOTE(asilas @ 2007 07 26, 16:54) is kur zinai, akd tik bonutes QUOTE(asilas @ 2007 07 26, 20:24) jeigu zinai, kad issizergusios tai stebi pro koki plysi , oj tu begedi nenuorama
Manau lietuvaiciu kuklumas tik prideda joms seksualumo. Nieko nera bjauriau kaip vulgarios ir demesio reikalaujancios mergiotes. gyvenu anglijoje, cia tokiu pilna. Tikrai nekoks vaizdelis:)
O man visai patiktu paziureti i nuogas moteriskes pleze
Kodel tie, kurie sako, kad neverta sureiksminti kuno, taip ji reiksmina ir niekina, kai pamato nuoga? Kazkoks oksimoronas.
Visiems, ypac doroves sergetojams, linkiu atsipalaiduoti ir i gyvenima pazvelgti filosofiskai. Ypac mane prajuokino, kai kas nors dangsto akis vaikams, kad jie nuogumo nepamatytu, lyg kunas butu slykstus ar savaime nedoras. Kuo vaikams maziau del to streso varysite, tuo maziau jiems bus idomu. As su seima visada i nudistu pleza varau ir nei ten dairausi, nei save demostruoju. Manau mano sunus ar busimi vaikais uzaugs nesureiksmindami nuogo kuno. O i nudistu pliaza varom, tik tam, kad drovuoliuo ir kompleksuotu zmoniu salia maziau butu, tokiu, kuriems tai baisi geda ir stresas. QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 00:01) Kodel tie, kurie sako, kad neverta sureiksminti kuno, taip ji reiksmina ir niekina, kai pamato nuoga? Kazkoks oksimoronas. Visiems, ypac doroves sergetojams, linkiu atsipalaiduoti ir i gyvenima pazvelgti filosofiskai. Ypac mane prajuokino, kai kas nors dangsto akis vaikams, kad jie nuogumo nepamatytu, lyg kunas butu slykstus ar savaime nedoras. Kuo vaikams maziau del to streso varysite, tuo maziau jiems bus idomu. As su seima visada i nudistu pleza varau ir nei ten dairausi, nei save demostruoju. Manau mano sunus ar busimi vaikais uzaugs nesureiksmindami nuogo kuno. O i nudistu pliaza varom, tik tam, kad drovuoliuo ir kompleksuotu zmoniu salia maziau butu, tokiu, kuriems tai baisi geda ir stresas. Manai, kad Tavo gyvenimo samprata pranašesnė už kitų?Ir kitų gyvenimo filosofijas nuvertini kaip menkavertes... Jaučiasi, kad puikuojiesi tuo, kaip gyveni. Tai pasipūtėliška. Kiekvienas turi teisę gyventi taip, kaip nori, nepažeidžiant kitų žmonių teisių. Ir kiti nėra už Tave prastesni vien dėl to, jog mąsto kitaip QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 01, 00:01) Kuo vaikams maziau del to streso varysite, tuo maziau jiems bus idomu. As su seima visada i nudistu pleza varau ir nei ten dairausi, nei save demostruoju. Manau mano sunus ar busimi vaikais uzaugs nesureiksmindami nuogo kuno. O i nudistu pliaza varom, tik tam, kad drovuoliuo ir kompleksuotu zmoniu salia maziau butu, tokiu, kuriems tai baisi geda ir stresas. Visiškai jums pritariu. mes irgi su šeima visada einame tik į nudistų paplūdimį. ir jokio ten drovumo. ir vaikas mūsų i tai dar labai normaliai reguoja.
Aš visada taip deginuosi,randu kur kopose gražia vieta,kur beveik nėra žmoniu.Kur prie vandens neišsinuoginu taip,nes per daug nebrendylu vaikšto
As irgi vaikstau su seima i nudistu papludimius, bet pasakyciau, kad ten drovus tiek lietuvaites, tiek lietuvaiciai. Ir siu ne maziau. Kai kurie is vis neaisku ko ateje - gal draugams pasigirti, kad buvo...
Aš prie jūros dažniausiai deginuosi nuoga. Išsirenkam nuošalią vietelę toliau nuo žmonių. Bent jau kol vaikai maži, tai galiu sau tai leist. Beje pastebėjau kad aš tokia ne vienintelė, matau nuogalius aplink, bet atstumas toks kad nelabai daug matosi ir akių nebado. O jei koks diedas ir spokso tai man nerūpi. Nedaug matosi per atstumą, be to aš šiuo klausimu be kompleksų
QUOTE(Viesulas @ 2006 07 12, 17:22) Turbut nieko nesokiruotu toksai vaizdelis kokioje prancuzijos pliaže,o gal Majamyje,ar net kalingrado srityje. Nemanau kad lietuvaites butu labai kuklios ir drovios,tai puikus pavizdys kaip jos puikiai dirba sex industrijoje.Bet turbut sutiksite kad lietuvoje toks vaizdelis retenybe.O gal būt jos bijo kad gali atpazint?O gal lietuvoje liko tik tyros,gerai isaukletos, kuklios mergaites? Tiesą sakant buvau Ispanijoje ir nesužavėjo. Pagalvojau, kad reiktų įvesti papų cenzą. Jeigu vyriškiai vaikštinėtų su iki kelių nutįsusiais pautais irgi būtu nekokis vaizdzialis... Geriau rodyti tai, ką turi gražiausia ir kai kiti taip mano, nes priešingu atveju galima erotinę nuotaiką susigadinti visiškai Aš žmonai irgi leidžiu ir kai mažiau žmonių, abu panudistaujam, bet pilname pliaže nežinau, ar galėčiau, labai jau lakią vaizduotę turiu...
Mes irgi tik nudistų pliaže lankomės.Vaikai jau nemaži,tai kartu nebeina,dukra jau su draugėm į bendrą eina,o sūnus išvis pliažų nemėgsta.O kai maži buvo,tai būdavom visi nuogi ir jie dėmesio nekreipdavo.
Lietuva išvis čia kažkokia Dievobaimingas Marijos žemė... buvau Druskininkų vandens parke... pirčių komplekse... nors nedraudžiama nuogiem būt, bet spėkit kiek nuogalių mačiau??? Ogi nė vieno... jaučiu tikrai būčiau likęs nesuprastas jei plika subine būčiau lakstęs...
O plika subine tikrai smagiau... prieš pora metų vokietijoj teko pabuvoti Baden Badeno pirčių komplekse, na tai ką sėdi visi išsižerglioję... kad kad 70 % pensinikai į kuriuos žiūrėt visiškai neįdomų, bet nuogiem visvien kitaip...
Aš tai visai nejaučiu poreikio pliaže gulėt nuoga. Ir to nelaikau nei kuklumu, nei kompleksuotumu... Man tiesiog to nereikia. Man patinka mano maudymosi kostiumėlis, man su juo patogu, man netrukdo neįdegusios ar kokios ten šleikos... Aš to nesureikšminu. Man giliai dzin, jei pliaže šalia deginasi žavi pusnuogė mergina, o jos vaikinas sedi pasipūtęs kaip povas ir dairosi, ar visi juos mato... Man dzin, jei mano vyras spokso į ją - vis tiek geriau nei su manim neras
Kažkas čia minėjo apie dvimetes mergaites su dviejų dalių kostiumėliais. Man yra gražu, o ir mano dukrai labai patinka... Ji jaučiasi labai graži... QUOTE(skaiciukas @ 2007 11 22, 06:43) Lietuva išvis čia kažkokia Dievobaimingas Marijos žemė... buvau Druskininkų vandens parke... pirčių komplekse... nors nedraudžiama nuogiem būt, bet spėkit kiek nuogalių mačiau??? Ogi nė vieno... jaučiu tikrai būčiau likęs nesuprastas jei plika subine būčiau lakstęs... O plika subine tikrai smagiau... prieš pora metų vokietijoj teko pabuvoti Baden Badeno pirčių komplekse, na tai ką sėdi visi išsižerglioję... kad kad 70 % pensinikai į kuriuos žiūrėt visiškai neįdomų, bet nuogiem visvien kitaip... labas
Na as kai pabandziau prie lietuvos ezeru issirenkti, tai mane moteriskes zudanciais zvilgsniais uzsmaigste........ Nors tikrai nebuvo del ko...... Jei ju virskiai ir paganytuakytes siek tiek tai ir baigtusi po keliu minuciu tas ziurejimas...... Ir nieko cia baisaus nematau.... Nuogas zmogaus kunas yra grazu, o jei dar jis grazus, tai dar geriau
QUOTE(paulius.sav @ 2007 07 31, 23:01) Ypac mane prajuokino, kai kas nors dangsto akis vaikams, kad jie nuogumo nepamatytu, lyg kunas butu slykstus ar savaime nedoras. Kuo vaikams maziau del to streso varysite, tuo maziau jiems bus idomu. As su seima visada i nudistu pleza varau ir nei ten dairausi, nei save demostruoju. Manau mano sunus ar busimi vaikai uzaugs nesureiksmindami nuogo kuno. Visiškai sutinku Manieji su tuo jau užaugo (bent jau vienas iš jų). Džiaugiuosi jų požiūriu į kūną. (nei šauna galvon jį demonstruoti, nei jo gėdytis, nei į kitus spoksoti). Bet pritariu nuomonei, kad nuogom krūtim geresnė vieta, ne bendram, o nudistų ar moterų pliaže. Vien dėl pagarbos aplinkinių pasirinkimui to nematyti, dėl tų keistų moteriškių, alpstančių vos vyras į šoną dirstels ramybės, galų gale ir dėl vaikų, kurie kitaip auklėjami ir dar turės pereiti visas gėdas dėl to, kad jie irgi kažką turi tarp kojų. Kalbant apie senas išsivertusias bobutes moterų pliaže...Tai jau ne nuogas kūnas - o ginekologija. Tokios pat ne jaunos užsieniečių (jau ir vietinių) poros nudistų pliaže taip niekada neatsguls - paprasčiausia nuogumo kultūra. Ne kūnu teršiama aplinka, o elgesiu. O tai sėkmingai pavyksta tiek nuogam, tiek ir apsirengusiam.
man atrodo, kad Nidoj kas kelinta pora (asmuo) deginasi laisvai ir patogiai. Gal dėl to, kadten ne sausakimša. Aš tolerantiška zm su maudomais ir be maudomu - kaip kam patogu. Tik ensutinku su Viesulu, kad Lietuvaites nedrasios ar kad pliazinasi kitaip. na, nebent kokiame centriniam Palangos papludimyje, kur ne ranksluosciui nera vietos. tada gal ir nelabai jaukus tas varstymasis zvilgsniais 2 metru atstumu..
Na o aš tai nusiimu liemenėlę užsienio pležuose arba Nidoje. Palangoje kažkaip man nejauku, nes čia dar ir replikų susilaukti gali. Mano vyrui patinka mano įdegęs kūnas ir be juostų, man pačiai taip pat. Juokinga būna kai kūnas rudas, o krūtys baltut baltutėlės. Čia taip man po Palangos pliažų. Tai tada abu juokiamės iš tokio vaizdelio.Patiko, kai Turkijoje niekam ten neidomu ar tu su liemenėle ar be, net tas žmogus, kuris renka nalogus už vietą prieidavo tada, kai užsidėdavau liemenėlę. Man tai tikrai patiko, tai ir aš savo kompleksus nusimetu ten.
man noras kartais buna, kad noretus laisviau ir atviriau issirnkt, pasidegint, taciau zinodama lietuviu nuomone i tokius dalykus, plius dar zvilgsnius, tokiam dalykui nesiryztu
QUOTE(skaiciukas @ 2007 11 22, 20:43) Lietuva išvis čia kažkokia Dievobaimingas Marijos žemė... buvau Druskininkų vandens parke... pirčių komplekse... nors nedraudžiama nuogiem būt, bet spėkit kiek nuogalių mačiau??? Ogi nė vieno... jaučiu tikrai būčiau likęs nesuprastas jei plika subine būčiau lakstęs... O plika subine tikrai smagiau... prieš pora metų vokietijoj teko pabuvoti Baden Badeno pirčių komplekse, na tai ką sėdi visi išsižerglioję... kad kad 70 % pensinikai į kuriuos žiūrėt visiškai neįdomų, bet nuogiem visvien kitaip... O kodėl aš turiu žiūrėt į kažkokius plikus senus diedus.Jums, vyrams, suprantu, malonu į moteriškes akis paganyt... QUOTE(Vaira_1 @ 2008 04 14, 15:46) O kodėl aš turiu žiūrėt į kažkokius plikus senus diedus.Jums, vyrams, suprantu, malonu į moteriškes akis paganyt... taigi tu pirtintis eini, o ne i senius ziuret. o apie Baden Badena pamirsho zmogus pamineti, kad ten su plavkem neileidzhia. butent i tas pirtis antrame aukshte. privalai eiti nuogas. pasirinkimo nera. garas toks stovi, kad nelabai ka ir pamatysi aplinkui
yra vietos kur galima eiti nuogam yra ir kur negalima , reikia gerbti kitų norus ir apsisprendimą.
QUOTE(leliux @ 2006 07 13, 15:40) vat kai nebeliks, tokiu kaip VIESULAS, ziurinciu paslapcia i tas grozybes, tada ir merginos gales jaustis drasiai... o pas mus kas antras vyras seiles varvina ir raudonuoja... Man ir nusiimt nieko nereikėjo,pajūry su maudimuku besideginant vienas priėjo,paklausė ar gali šalia pasitiesęs prigult,sakau prašom,negi man gaila smėlio aplink save. Nu jis įsitaisė. Aš toliau deginuos užsimerkus,girdžiu ko tais garsai keisti,atsimerkiu,o tas sau visas guli išsirengęs,atsisukęs į mane ***** išsišiepęs Papildyta: teko gyventi Palangoj,tai kad būčiau visa ruda anksti pavasarį lėkdavau į kopas atokiau kur išsirengus pasidegint,šiaip kuklinuos prie nepažįstamų apsinuogint
tai kad uzdari m ar v pliazai panaikinti,nudistu pliazo irgi ner o bendram negalima.Chuliganizmas ar dar kox biesas,ir uzkis baudos kvita uz apatiniu,arba tarp slaunu.Daaaaaug smagiau nuosaliau prie ezeriuko
O kodel musu lietuvaiciai tokie drovus???
Jeigu rimtai, tai karta teko pirtyje dalyvauti, visi buvom su maudymosi apdareliais, o viena pana atvare nuoga (jos draugas irgi ten buvo), nezinau, kaip tai pavadinti....demesio stygiumi ar pan....tuo labiau, kai tame tarpe buvo vyresniu zmoniu ir mano mb... Tokios nuogybes man visai nepatinko... Manau ir mb nepatiktu, jei koks diedas savo "grozybes" pries mane viesai demonstruotu... Ar cia tik man taip atrodo???
niekaip nesuprantu, kodel jei ispanes ir olandes deginasi isvertusios papus ir mes taip turime daryti?? ir jei pas mus pliazuose merginos su maudymkem tai jau baisiai drovios??
man netrukdo nuogaliai, tik gaila merginu, kurios nusvyla krutis ir po poros desimtmesiu vaiksto su susirauklejusiais subliuskusiais balionais jei seksualumas suprantamas kaip nuogo uzpakalio ir pliku papu demonstravimas tuomet tikrai, kad musu visuomenei dar reikia pazengti. o Druskininku vandens parko pirtyse nuoguomes ne visose pirtyse galima lankyti. Berods rusiskoje pirtyje, kur vantomis vanoja, buna programa tik nuogiems ir su maudymke ten niekas neileidzia. |