Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyveno karta mažytė mergytė...
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Pages: 1, 2
Aina
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku smile.gif . nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo bigsmile.gif . kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite blush2.gif :

gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!
Ugnee
Labai miela pasakele, as irgi ja savo pupai seksiu smile.gif
Imen
kokia miela pasakele 4u.gif
Vestya
Labai miela pasakele,tos ilgos kartais vaikus labiau vargina nei uzmigdo.
asta_ged
vaikai mėgsta grazuteles pasakeles...su pompastika...super esi gabi.... thumbup.gif
Mylimoji
Šaunu, tokias pasakėles galima suskurti apie daugelį daiktų. biggrin.gif
zazu
Labai smagi pasakaite biggrin.gif Belieka dukrytei pasiuti raudona suknyte ir tada jau seksiu seksiu seksiu ja... wub.gif
bra$ke
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
plazma
mano dukra kai buvo 5metu,vis prasydavo kad skaityciau pasaka.tai turim knyga su paskom ir kas vakara budavo vis nauja pasaka.
momima
Tikrai trumpa,bet graži pasaka thumbup.gif
Savo dukrai kai paskaičiau,ji man sako:tai kada numegsi(nes aš mezgu) man raudoną suknytę? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai va,prisiskaižiau,dabar reiks numegsti smile.gif
Anželika 2005
ir mums patiko wink.gif
mama22
tikrai miela pasakele wub.gif reiktu kazka savo berniukui sukurt panasaus g.gif bigsmile.gif
samiene
biggrin.gif Man ir labai patiko si trumpa pasakaite.
Gugute*
Va va, ir aš pagalvojau, kad reiktų kažko mano mažam berniukui...
edita_super
QUOTE(Aina @ 2006 07 13, 01:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku smile.gif . nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo bigsmile.gif . kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite  blush2.gif  :

gyveno kartą mažytė mergytė. ir turejo ji raudoną suknytę. užsidėjo mažytė mergytė raudoną suknytę ir išėjo. ėjo ėjo, o visi į ją žiurėjo. žiurėjo kokia graži mergytė, bet dar gražesnė buvo jos suknytė. o kas pasiuvo mažytei mergytei raudoną suknytę? MAMYTĖ!
*

tikrai labai grazi trumpute pasakele thumbup.gif
inga-uk
QUOTE(Aina @ 2006 07 12, 21:00)
sita pasakele sekdavau dukrytei, kai jai dar nebuvo ne metuku smile.gif . nors ir trumpa, bet ja ji tiesiog uzhipnotizuodavo bigsmile.gif . kai ismoko kalbeti vis prasydavo, dar ir dar pakartoti. paprastute, trumpute, bet pacios sumastyta ir dukros mylima pasakaite  blush2.gif  :

*

mums si pasakaite bus kaip tik , nes esam irgi dar mazos wub.gif
domatyte
Cia kaip priminimas vaikuciui kas yra geriausia mamyte pasaulyje smile.gif Super pasakaite smile.gif
jojo
Mano mazylis irgi megsta trumpas pasakas, klausosi, klausosi ir uzmiega. as jam seku apie maziuka meskiuka. Ilgu pasaku jis dar nesupranta. labai myli savo meskiuka, miega ji apsikabines, vaiksto isikabines jam i nosi.. taip ir augam. biggrin.gif
carvel
Rytoj ir as butinai paseksiu sia pasakėle savo mazylei thumbup.gif
Ladybird***
Nuostabu clap.gif thumb_yello.gif
Lieka tik įsigyt raudoną suknytę mirksiukas.gif
Aušrinėlis
QUOTE(carvel @ 2007 02 25, 22:50)
Rytoj ir as butinai paseksiu sia pasakėle savo mazylei  thumbup.gif
*

o as jau kelis kartus sekiau, labai klause, matyt patiko thumbup.gif super pasakaite thumbup.gif
Vivica
Oi kokia miela pasakėlė good.gif
AgnėM
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super pasakele...bet galetut ka sukurti ir berniukui mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Mududu
Labai linksma pasakele pries miega wub.gif
666
Labai gražu,smagu kad yra tokių kūrybingų mamyčių.Šaunuolė
deivydukomama
labai faina pasakele mazyliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aurute1
Labai grazi pasakele, siandien ja butinai isgirs ir mano dukryte smile.gif
deivydukomama
labai grazi thumbup.gif
edita_super

as tai pat pasakojau tai sake tai dar men reikia suknytes is pasakos
vilaida
Mažom mergytem ir reikia trumpų pasakycių. 4u.gif Man labai patiko
Vilniete25
Grazi pasakele mazulems thumbup.gif
Aniukes mama
Vaje, kokia grazi pasakele... tokia paprasta. bet kaip sakoma, genialumas slypi paprastume. Kokios tos mamytes saunios wink.gif
edita_super
ne tik mano mazajai patinka pasakos bet ir man ax.gif
DaTo
kaip gražu wub.gif miela skaityti o kitiems klausyti. 4u.gif
edita_super
ax.gif
voveraite1302
Perdariau ir seku savaip - tikrai veikia biggrin.gif

Gyveno kartą mažiukas berniukas. Ir turėjo jis gražų žydrą megztuką. Užsivilko mažiukas berniukas žydrą megztuką ir išėjo. Ėjo ėjo, o visi į jį žiūrėjo. Žiūrėjo, koks gražus berniukas! Bet dar gražesnis buvo jo megztukas, o kas nupirko mažiukui berniukui žydrą megztuką? TĖTUKAS!

fokus
Trumpa ir labai puiki pasakaite 4u.gif
Deivilė
Čia kaip pasaka be galo. Pasekiau savo dičkėm tai juoktis pradėjo, sako na užteks mama tu kartoji tą patį. Tiesiog pralinksmino clap.gif
MĖTINĖ
thumbup.gif
INEXS
smile.gif mano dukryte sake ,kad jai per trumpa
espana
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 15, 20:41)
smile.gif mano dukryte sake ,kad jai per trumpa
*

o maniskei si pasaka lb patinka thumbup.gif
Lialipap
:abai linksma pasakaite smile.gif reikes pasekti savo dukrytei smile.gif
deivydukomama
labai jau faina thumbup.gif
jurgencija
Gražu thumbup.gif thumbup.gif
vejas
labai grazi pasakaite smile.gif
gulbiuezeras
trumpa smile.gif
bet visai nieko thumbup.gif
cia pravers tokia kai laiko neturesiu mirksiukas.gif
-Lilė-
oho, super pasakėlė, kokia graži, miela ir trumpa smile.gif wub.gif wub.gif
*

[/quote]

snaigutė
Man labai patiko pasakele 4u.gif
trumpa, grazi ir miela 4u.gif
ir apie berniuka ir jo zydra megztuka, kuri nupirko tetis, irgi patiko thumbup.gif
saunuoles mamytes thumbup.gif
kuo daugiau tokiu graziu pasakeliu thumbup.gif
vejas
labai saunu, man patiko 4u.gif
STT
gražu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.