Aukletoja Vita ir Daiva nuostabios
Ir mano dukryte lanko BITELIU grupe ir eina i darzeli su dideliu noru
Aukletoja Vita ir Daiva nuostabios
Kaip pakliūti į darželį, jei užsirašai tik gimus vaikeliui ir priklausai čia pagal gyv.vietą, o priėjus laikui pasako, kad vietų nėra????
Darželį mes gavom-valiooo.
QUOTE(Agrefa @ 2011 07 29, 13:22) nelabai , nes man ir tai buvo aktualu , manes laukia darbas , as kai kalbejau pasake dare sarasa del vedimo , na ir taip paskirste vaikus po kelis , kad vienu metu nesuvestu visi , sakau tai kam daret susirinkima , ir reikejo pasirasyti lape nuo kada norit vest , as rasiau nuo 1 ,kad noriu o gaunu sms kad nuo vidurio ateit , vienu zodziu nieko gero QUOTE(riberte @ 2011 07 29, 14:55) nelabai , nes man ir tai buvo aktualu , manes laukia darbas , as kai kalbejau pasake dare sarasa del vedimo , na ir taip paskirste vaikus po kelis , kad vienu metu nesuvestu visi , sakau tai kam daret susirinkima , ir reikejo pasirasyti lape nuo kada norit vest , as rasiau nuo 1 ,kad noriu o gaunu sms kad nuo vidurio ateit , vienu zodziu nieko gero Tai va, ir man ta pati problema, aš neturiu kur palikt vaiko tą visą rugsėjo pradžią, irgi pasiutau.
Tai įdomu, kiek vaikučių nuo rugsėjo 1-osios priima?
Kokias tapkytes jūs galvojat nešti į darželį vaikučiui-kažką minėjo, kad įmaunami patogiau, nei įsipiriami-ar aš klystu?
Supratau.
O jūs galvojate pirmą dieną bent kažkiek pasilikti su vaikeliu daržely? Aš kaip supratau, auklėtojos to netoleruoja, bet aš nelabai įsivaizduoju, kaip tokį mažiuką vaiką įstumti prod duris ir palikti vieną. Norėčiau bent pirmą dieną su juo pabūti. Beje, jeigu kartais turit gerą žmogų, kuris ieško valandinės auklės darbo, informuokit mane, būsiu dėkinga QUOTE(Agrefa @ 2011 08 01, 10:29) Supratau. O jūs galvojate pirmą dieną bent kažkiek pasilikti su vaikeliu daržely? Aš kaip supratau, auklėtojos to netoleruoja, bet aš nelabai įsivaizduoju, kaip tokį mažiuką vaiką įstumti prod duris ir palikti vieną. Norėčiau bent pirmą dieną su juo pabūti. Beje, jeigu kartais turit gerą žmogų, kuris ieško valandinės auklės darbo, informuokit mane, būsiu dėkinga na as nebusiu , nes taip ir teks but darzeli kartu , ateisi , nurengsi tas anas , aukletoja uzkalbins nusives zaist , ir pro duris , kaip bebutu skaudes sirdi bet kitaip nebus , yra vaiku kurie visa laika bliauna rytais, nepripranta prie darzo pasidomek yra valandiniai darzeliai , jei neklystu valanda 7 lt kainuoja QUOTE(riberte @ 2011 08 01, 10:34) na as nebusiu , nes taip ir teks but darzeli kartu , ateisi , nurengsi tas anas , aukletoja uzkalbins nusives zaist , ir pro duris , kaip bebutu skaudes sirdi bet kitaip nebus , yra vaiku kurie visa laika bliauna rytais, nepripranta prie darzo pasidomek yra valandiniai darzeliai , jei neklystu valanda 7 lt kainuoja Jo, aš radau labai gerą valandinį darželį Žukausko g. (tik palikusi darf nebuvau nė karto Bet noriu auklytės vaiko ligos atveju.... Nes įtariu, kad prasidėjus darželiui prasidės ir biuleteniai, kurių ėmimo darbdavaiai gali netoleruot, jei tai dažnai bus. QUOTE(Agrefa @ 2011 08 01, 10:57) Jo, aš radau labai gerą valandinį darželį Žukausko g. (tik palikusi darf nebuvau nė karto Bet noriu auklytės vaiko ligos atveju.... Nes įtariu, kad prasidėjus darželiui prasidės ir biuleteniai, kurių ėmimo darbdavaiai gali netoleruot, jei tai dažnai bus. tai teks kazkaip suktis jei ka , bet pati girdejai jei vaikas kosti snargliuojas vedi ir vsio tik vaistu neduos jei atnesi , zinok visuose darzuose taip, su drauge pakalbu tai puse grupes snarglys iki keliu ir buna vaikai , ir nieko cia nepakeisi kaip bebutu jus eisit nuo rugsejo kelintos dienos ?
Užaugome ir mes Pagranduku gr. , ką galiu pasakyti:
Jeigu snargliuoja, tai po keliu dienu serga, temperatūra. Nusprendėte vesti vaika į darželi, tai ir pasirūpinkite auklę ar kaimynę Pagailėkite savo vaiką ir pagalvokite apie kitus vaikus. Nepateisinau sergančių vaikų grupėje. Imdavai ir aš nedarbingumus , pakaitom su vyru, nieko čia nepadarysi. 2 savaites eina į daržiuka, 3 savaites serga. QUOTE(Nosferatu @ 2011 08 02, 19:02) Užaugome ir mes Pagranduku gr. , ką galiu pasakyti: Jeigu snargliuoja, tai po keliu dienu serga, temperatūra. Nusprendėte vesti vaika į darželi, tai ir pasirūpinkite auklę ar kaimynę Pagailėkite savo vaiką ir pagalvokite apie kitus vaikus. Nepateisinau sergančių vaikų grupėje. Imdavai ir aš nedarbingumus , pakaitom su vyru, nieko čia nepadarysi. 2 savaites eina į daržiuka, 3 savaites serga. prie ko cia vaikas dar neina i darza jau pagailekit yra daug vaiku kurie serga kurie ne , yra daug vaiku kurie auginami siltnamio salygom .....suprantama daugiau serga
O kelintą valandą jūs galvojat pirmą dieną vesti vaikelį į Pabiručius ir kokiam laikui palikti. Kokiam laikui galvojat vesti antrą, trečią dieną?
QUOTE(Singė @ 2011 08 04, 12:38) O kelintą valandą jūs galvojat pirmą dieną vesti vaikelį į Pabiručius ir kokiam laikui palikti. Kokiam laikui galvojat vesti antrą, trečią dieną? Kiek supratau pirmą dieną galima kokią 9 val.,-iš karto pas direktorę pasirašyti sutartį.Pirmą dieną tik VALANDAI!o kitom dienom jau auklė pasakys..tai priklausys nuo vaiko reakcijos į darželį... QUOTE(Vicia @ 2011 08 04, 19:59) Kiek supratau pirmą dieną galima kokią 9 val.,-iš karto pas direktorę pasirašyti sutartį.Pirmą dieną tik VALANDAI!o kitom dienom jau auklė pasakys..tai priklausys nuo vaiko reakcijos į darželį... Supratau, reiškia, paliekam vaikelį valandai ir einam pas direktorę sutarties pasirašyt. Baisu ir pagalvoti apie tas dienas. Niekaip ir man neįtelpa į galvą, kaip tą vaiką įstumt ir palikt vieną QUOTE(Singė @ 2011 08 08, 10:21) Supratau, reiškia, paliekam vaikelį valandai ir einam pas direktorę sutarties pasirašyt. Baisu ir pagalvoti apie tas dienas. Niekaip ir man neįtelpa į galvą, kaip tą vaiką įstumt ir palikt vieną Pirmiausiai jūs einat pas direktorę,ji palydės į grupę. Bent kaip mes pradėjom lankyt taip budavo QUOTE(murute @ 2011 08 08, 17:01) Va kaip, aš būčiau šiaušusi tiesiai į PABIRUČIUS O kaip jums sekėsi? Kaip ta baisi pirmoji diena? Kokie įspūdžiai. parašykit, mums gi įdomu ir neramu, tad pasidalinkit QUOTE(Singė @ 2011 08 09, 08:53) Va kaip, aš būčiau šiaušusi tiesiai į PABIRUČIUS O kaip jums sekėsi? Kaip ta baisi pirmoji diena? Kokie įspūdžiai. parašykit, mums gi įdomu ir neramu, tad pasidalinkit Na ai6ku baisoka palikt kaip ten kas ,bet viskas buvo labai gerai
Turiu dar klausimuką-ar nešite kažkokių gėlių ar saldainių pirmą dieną eidami įdarželį?
Ne
nepratinkite prie gero.
Merginos,kai ejote uzrasyti vaikucio, skambinote, jums laika paskyre susitikimui? ar tiesiog ejote pro sali ir uzejote?
sveikos mamos
kaip sekasi siemet pabiruciams? gal galite pasidalinti bendrais pastebejimais apie vaikuciu savijauta, prieziura, aukletoju bendravimo stiliu? ar daug pavyksta suzinoti apie savo vaikucius? butu idomu suzinoti kaip sekasi kitiems?
Sveikos mamytės,
norėjau pasiteirauti gal kuri netyčia esate vedusi ar dar vedate savo vaikutį į Voveriukų grupę? Mes turime problemą... Mano atžalėlė bėga į darželį , bet kai tik grupėje pamato auklėtoją Genutę, kategoriškai pareiškia, kad į darželį nenori. Tuo tarpu kai būna kita auklėtoja arba net kitos grupės auklėtoja, jokių panašių problemų nebūna. Ar niekam nieko panašaus nėra buvę? |