Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žirmūnai: Pasaka
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Vilyte
QUOTE(Aura Sur @ 2006 03 11, 11:51)
SAKYKIT, O AR YRA SIOKS TOKS PIRMUMAS TIEMS, KURIE PRIKLAUSO TAM DARZELIUI PAGAL GYVENAMAJA VIETA. AR TEN VISISKAI NESVARBU TA PRIKLAUSOMYBE?
*

Zinoma, kad yra. Manau tuos, kurie gyvena tame rajone - priima be eiliu. Nors, jei darzelis labai perkrautas, gal visgi reiketu uzsirasyti is anksto. Tiesiog pasiskambink... mirksiukas.gif
AURELA
QUOTE(Vilyte @ 2006 03 12, 15:31)
Zinoma, kad yra. Manau tuos, kurie gyvena tame rajone - priima be eiliu. Nors, jei darzelis labai perkrautas, gal visgi reiketu uzsirasyti is anksto. Tiesiog pasiskambink...  mirksiukas.gif
*

MES UZSIRASEM JAU VASARA, KAI MANO DUKRYTEI BUVO 7-8 MEN. DABAR JAI 16MEN. LIEPA JAU NORECIAU PRADETI PO TRUPUTI PRATINTI. TAI BIRZELI REIKETU JAU TEIRAUTIS VEDEJOS, AR, NE?
Vilyte
QUOTE(Aura Sur @ 2006 03 12, 14:05)
MES UZSIRASEM JAU VASARA, KAI MANO DUKRYTEI BUVO 7-8 MEN. DABAR JAI 16MEN. LIEPA JAU NORECIAU PRADETI PO TRUPUTI PRATINTI. TAI BIRZELI REIKETU JAU TEIRAUTIS VEDEJOS, AR, NE?
*

Aura Sur, as visgi pasiskambinciau dabar. Gal vedeja patars kada geriausiai pratintis. Bijau, kad vasara daug aukletoju atostogauja, kai kurios grupes buna susjungtos ir t.t. Todel vedeja geriau patars kada geriausia pradeti. Nu nezinau, as taip galvoju... g.gif Sekmes jums...
byne
Aš ir norėčiau savo zuikį leist nuo liepos, nes jau reiks keliaut į darbelį unsure.gif .
O per vasarą dirba šitas darželis g.gif ?
ENIGMA
QUOTE(Aura Sur @ 2006 03 09, 20:12)
IR AS LABAI NORECIAU SUZINOTI SKIRUMA TARP MONTESORI IR VALDORFO METODU  g.gif . ATSILIEPKIT ASES.  smile.gif
*

Ankstyvajam ugdyme yra šios temos gan plačiai aptartos, pasinaudokite paieška forume.
AURELA
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 15, 16:04)
Ankstyvajam ugdyme yra šios temos gan plačiai aptartos, pasinaudokite paieška forume.
*

DEKAVOJU. JAU LENDU ax.gif blush2.gif
ENIGMA
QUOTE(byne @ 2006 03 15, 13:43)
Aš ir norėčiau savo zuikį leist nuo liepos, nes jau reiks keliaut į darbelį unsure.gif .
O per vasarą dirba šitas darželis g.gif ?
*

Manau dirba, bet grupės būna sujungtos, tad nepats geriausias laikas pratinti vaikutį smile.gif
jurguteb
Turiu karcios patirties apie bandyma leisti vaika i si darzeli. Dukrai buvo 1 metai, kai nuvaziavau i darzeli ja uzrasyti. Su vedeja pabendravome visai maloniai, sutarem del visko, palikau pareiskima del vaiko priemimo i ta darzeli, nurodziau konkrecia data (norejau pradeti leisti nuo 2 metu). Vedeja uztikrino, kad viskas bus gerai. Likus porai savaiciu iki nustatytos dienos, t.y., kai turejom pradeti lankyti si darzeli, nuvaziavau ten pasitikslinti, ar tikrai mus priims, kaip ir buvo zadeta. Pasirode, kad as pries metus "kazko nesupratau, pareiskimu su konkreciomis datomis jie visai nepriima, kad, gal but, po keliu menesiu as ir galesiu leisti ten savo vaika, jei atsisakys ten eiti beveik 20 pries mane uzsirasiusiu vaiku" ir pan. Mane isgelbejo netoli esantis darzelis "Vieversys". Mamoms, gyvenanciomis tame rajone, patarciau nedauzyti galvos i siena toje "Pasakoje", jei nesiseka ten, nuvaziuokite prie "Saulutes"i "Vieversi". As patenkinta (beje, ir kiti musu grupes vaiku tevai). Maitina gerai, aukletojos geros (ypac lopselinuku), vaikais rupinasi, buna nemazai rengimiu, pinigu ivairioms rinkliavoms neplesia.
AURELA
[quote=jurguteb,2006 03 21, 20:31]
Turiu karcios patirties apie bandyma leisti vaika i si darzeli. Dukrai buvo 1 metai, kai nuvaziavau i darzeli ja uzrasyti. Su vedeja pabendravome visai maloniai, sutarem del visko, palikau pareiskima del vaiko priemimo i ta darzeli, nurodziau konkrecia data (norejau pradeti leisti nuo 2 metu). Vedeja uztikrino, kad viskas bus gerai. Likus porai savaiciu iki nustatytos dienos, t.y., kai turejom pradeti lankyti si darzeli, nuvaziavau ten pasitikslinti, ar tikrai mus priims, kaip ir buvo zadeta. Pasirode, kad as pries metus "kazko nesupratau, pareiskimu su konkreciomis datomis jie visai nepriima, kad, gal but, po keliu menesiu as ir galesiu leisti ten savo vaika, jei atsisakys ten eiti beveik 20 pries mane uzsirasiusiu vaiku" ir pan. Mane isgelbejo netoli esantis darzelis "Vieversys". Mamoms, gyvenanciomis tame rajone, patarciau nedauzyti galvos i siena toje "Pasakoje", jei nesiseka ten, nuvaziuokite prie "Saulutes"i "Vieversi". As patenkinta (beje, ir kiti musu grupes vaiku tevai). Maitina gerai, aukletojos geros (ypac lopselinuku), vaikais rupinasi, buna nemazai rengimiu, pinigu ivairioms rinkliavoms neplesia.
*

Visiskai sutinku. Nes tikrai jau buvau uzsiciklinus su ta ,,Pasaka''. Pusei gimines ir draugu ausis isuziau. Dar pasiskaiciau ankstesniu patarimu ir rimtai nusptendziau eiti i ,,Vieversi''. Nes kai pagalvoji-visur gerai, kur musu nera. mirksiukas.gif
patri
ar turi logopeda darzelis g.gif ir kokias grupes-montesori,valdorfi ir t.t ax.gif
Vitvita
QUOTE(patri @ 2006 03 29, 18:12)
ar turi logopeda darzelis g.gif ir kokias grupes-montesori,valdorfi ir t.t ax.gif

Turi viską: ir logopedą, ... ir Montesori, ir Valdorfą
byne
Sveikos,
Jau artėja tas laikas, kai reiks keliaut į darželį. Todėl reiktų jau pratintis prie jo ritmo. Norėjau paklaust, kelintą valandą vaikučius migdo pietų miegelio?
Ir sakykit, kiek yra Vėrinėlio programos grupių? Gal kas lankot Vėrinėlį? Įdomu būtų sužinot daugiau ax.gif
Ledo karalienė
Klausykit, moteros, kurioj vietoj tiksliai sis darzelis randasi? Vakar ismaisiau visus kiemus tame Zirmunu gale, nu niekaip as jo neradau blink.gif
byne
Gal kas keliausit nuo rugsėjo į lopšelį g.gif Smagu būt susipažint 4u.gif
krb
Sveiki,

Gal kas yra lankanciu Voveriuku grupe, gal kas galite pasakyti kaip ten aukletojos, tvarka, atmosfera, uzsiemimai?
brenda mama
QUOTE(jurguteb @ 2006 03 21, 19:31)
*

na niekas nekaltas,kad nepavyko susisneketi,labai gaila,jog nepatekote i PASAKA.
mums taip pat teko rinktis arbe pasaka arba darzeli "prie saulutes",labai dziaugiames leide vaika i pasaka is tiesu cia tikra pasaka,vedeja,aukletojos ir visas kitas personalas superrrrr-ir niekas cia pinigeliu ivairiom rinkliavoms neplesia,zinoma uz visokias ekskursijas susimoketi reikia-i beseina,teatra,muzieju,uz kelione i trakus,perkam ir sodinam azuoliukus...........ir begale kitu idomybiu.Ar jusu vaikai tiek visur keliauja????
Vilyte
Sveikutės mamytės,

Mano vyresnėlis (dabar pirmokas) lankė "Pasaką", bet tik paruošiamą grupę. Savo mažąjį galvoju nuo kito rugsėjo leisti į šį darželį. Bet iškilo klausimas: ar jie turi lopšelį??? g.gif Kažkaip nepamenu. Nes su aukle visokių cūdų būna, reik apsidrausti.
brenda mama
QUOTE(Vilyte @ 2006 11 02, 00:01)
Sveikutės mamytės,

Mano vyresnėlis (dabar pirmokas) lankė "Pasaką", bet tik paruošiamą grupę. Savo mažąjį galvoju nuo kito rugsėjo leisti į šį darželį. Bet iškilo klausimas: ar jie turi lopšelį???  g.gif Kažkaip nepamenu. Nes su aukle visokių cūdų būna, reik apsidrausti.
*

jeigu jie vadinasi lopselis-darzelis "pasaka",tai turi buti ir lopselis g.gif
byne
QUOTE(Vilyte @ 2006 11 02, 00:01)
Sveikutės mamytės,

Mano vyresnėlis (dabar pirmokas) lankė "Pasaką", bet tik paruošiamą grupę. Savo mažąjį galvoju nuo kito rugsėjo leisti į šį darželį. Bet iškilo klausimas: ar jie turi lopšelį???  g.gif Kažkaip nepamenu. Nes su aukle visokių cūdų būna, reik apsidrausti.

Turi, turi lopšelį. mes dabar kaip tik lankome, auklėtojos super thumbup.gif thumbup.gif . Vaikas su didžiausiu noru keliauja lopšelin 4u.gif .
Kaimyne31
Sveikos, mamytes. Siandien savo maziuke uzrasiau i darzeli "Pasaka", i Montesori grupe. Mums dar tik 5 menesiai. Pagal visas metodikas, i Montesoti grupe priima tik nuo 3 metuku, bet kiek skaiciau atsiliepimu kituose darzeliuose, mamos veda vaikucius ir anksciau. Gal zinote, siame darzelyje yra galimybe vaikuti leisti i Montesori grupe anksciau?
Gal zinote atsiliepimu apie aukles? Gal galite konkreciai, vardais?

rimmte
Mano lanko "Zirmunelius", yra lopseline grupe (bet uzsirasyti is anksciau reik). grazu, tvarkinga, yra meniniu bureliu. O auklejimas tikrai nuo aukletojos priklauso, o ne nuo darzelio kiemo :)
laura x
sveikos,mamytes. norejau pasiteirauti,ar priima i "pasaka" darzeli,jei dar su sauskelnemis?
byne
QUOTE(laura x @ 2007 02 15, 15:19)
sveikos,mamytes. norejau pasiteirauti,ar priima i "pasaka" darzeli,jei dar su sauskelnemis?

Aišku, kad priima rolleyes.gif ax.gif
PONIUTE
4u.gif SVEIKOS MAMYTĖS, AR PRIIMTU MUS Į PASAKOS DARŽELI, JEI MES IŠ KITO MKR. RAJONO?? ax.gif NUO KELIU METUKU LOPŠELIS?? GAL DOVANŲ DIREKTOREI NEŠTI??? KIEK DABAR DUODA??PATARKITE g.gif mirksiukas.gif
meduoliukas
Sveikos mamytės,

aš labai noriu savo mergytę leisti į šį darželį. Daug mamų labai priešiškai nusiteikusios ties "Pasaka". Noriu paklausti tik tų mamų, kurios jau veda savo vaikus į šį darželį - ar tiesa, kad ten perpildytos grupės, kad vaikų vienoj grupėj per 20, kad atveda sergančius vaikus? Taip šneka kitos mamos, kuriomis tikėti nalabai noriu.

Kurių vaikai lanko šį darželį, gal galėtumėte pasakyti tiesą kaip yra iš tikrųjų? 4u.gif
Augustė
QUOTE(meduoliukas @ 2007 03 20, 20:01)
Sveikos mamytės,

aš labai noriu savo mergytę leisti į šį darželį. Daug mamų labai priešiškai nusiteikusios ties "Pasaka". Noriu paklausti tik tų mamų, kurios jau veda savo vaikus į šį darželį - ar tiesa, kad ten perpildytos grupės, kad vaikų vienoj grupėj per 20, kad atveda sergančius vaikus? Taip šneka kitos mamos, kuriomis tikėti nalabai noriu.

Kurių vaikai lanko šį darželį, gal galėtumėte pasakyti tiesą kaip yra iš tikrųjų?  4u.gif
*

Mano nuomone (vyresnioji lanko si darzeli pirmus metus), labai geras darzelis thumbup.gif . Labai dziugu, kad grupese vyksta veikla, su vaikais uzsiiminejama, kas savaite vis nauja tema, malonios aukletojos, man labai patiko vedeja, kuri prisimena kiekvieno vaiko varda doh.gif , net neisivaizduoju, kaip tai imanoma, siltai bendrauja. Mane is karto suzavejo darzelio atmosfera.
Del ligu tai tikrai simet daznai sergam, o kosinciu ar ciaudinciu vaiku rasit kiekvienam darzely verysad.gif , ner ko cia stebetis.
meduoliukas
Šiandien paskambinau į "Pasaka". Manęs paklausė, kurioj vietoj gyvenu, kai pasakiau (visai netoli "Pasakos"), pasakė, kad mes priklausom "Vieversiui" ir kad mūsų negali užrašyti į eilę, nes eilė ir taip ilga, ir kad nebent tik gali užrašyt, ko aš labai norėjau, į montessori grupę (nuo 3 metų) , nes "Vieversys" tokios neturi. O aš taip norėjau mažylę leisti nuo 2 metukų į darželį, nes man mokslai ir visa kita.. cry.gif nebežinau ką daryti, kodėl galima pasirinkti mokyklą, bet negalima pasirinkti darželio???
MOONSHINE
Ko jus kliedit visos ta montesori grupe? Galvojat kad stebukus padarys- as tai apsiraminau, kai suzinojau, kad ju grupej per 25 vaikus! Pati dirbau vasara darzelyje ir zinau, ka reiskia 18 vaiku, o cia net 25! Tai gal geriau klauskit kurioj maziausiai vaiku biggrin.gif
meduoliukas
QUOTE(Marinda @ 2007 04 03, 17:10)
Ko jus kliedit visos ta montesori grupe? Galvojat kad stebukus padarys- as tai apsiraminau, kai suzinojau, kad ju grupej per 25 vaikus! Pati dirbau vasara darzelyje ir zinau, ka reiskia 18 vaiku, o cia net 25! Tai gal geriau klauskit kurioj maziausiai vaiku biggrin.gif
*

Visiškai nesitikiu stebuklų, paprasčiausiai taip namuose auginama ir auklėjama, todėl nesinori, kad kai bus visą dieną darželyje, kad ją kažkaip kitaip auklėtų, nei tai yra daroma namuose.
MOONSHINE
QUOTE(meduoliukas @ 2007 04 03, 17:16)
Visiškai nesitikiu stebuklų, paprasčiausiai taip namuose auginama ir auklėjama, todėl nesinori, kad kai bus visą dieną darželyje, kad ją kažkaip kitaip auklėtų, nei tai yra daroma namuose.
*

Kiek teko kalbeti su direktore ir pagal naujas svietimo taisykles, kiekviena grupe taiko metodus, kurie yra geriausi- tad tai nereiskia, kad "Verinelio" grupe (kurios, beje nuo rugsejo nebebus, o kiekviena grupe tures paruosti savo ugdymo programa) netaiko montesori ar valdorfo metodu- tiesiog issirenka tai, ka galima pritaikyti. Nes ir man asmeniskai viskas ir valdorfo nepatinka, tad pasiimu tai, kas manau yra naudinga ir idomu, kaip ir is montesori.
brenda mama
QUOTE(Augustė @ 2007 03 20, 19:44)
Mano nuomone (vyresnioji lanko si darzeli pirmus metus), labai geras darzelis  thumbup.gif . Labai dziugu, kad grupese vyksta veikla, su vaikais uzsiiminejama, kas savaite vis nauja tema, malonios aukletojos, man labai patiko vedeja, kuri prisimena kiekvieno vaiko varda  doh.gif , net neisivaizduoju, kaip tai imanoma, siltai bendrauja. Mane is karto suzavejo darzelio atmosfera.
Del ligu tai tikrai simet daznai sergam, o kosinciu ar ciaudinciu vaiku rasit kiekvienam darzely verysad.gif , ner ko cia stebetis.
*

tikrai vedeja atmintim nesiskundzia,atsimena ne tik vaiku vardus,bet ir tevu(mes jau lankom si darzeli 3 metus)
pirmus metus mes irgi istisai sirgom,bet dabar sveikatele puiki i darzeli einam kiekviena diena,vaikas lanko burelius. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Augustė
QUOTE(brenda mama @ 2007 04 06, 20:43)
pirmus metus mes irgi istisai sirgom,bet dabar sveikatele puiki i darzeli einam kiekviena diena,vaikas lanko burelius. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Na, paguodei, gal ir mums kiti metai bus sekmingesni rolleyes.gif
lankant toki darzeli thumbup.gif tiesiog gaila del ligu praleidineti, vaikas daug netenka, nes namuose su ja tikrai nera tiek uzsiiminejama, kiek darzelyje ax.gif
brenda mama
QUOTE(Augustė @ 2007 04 06, 20:30)
Na, paguodei, gal ir mums kiti metai bus sekmingesni  rolleyes.gif
lankant toki darzeli  thumbup.gif tiesiog gaila del ligu praleidineti, vaikas daug netenka, nes namuose su ja tikrai nera tiek uzsiiminejama, kiek darzelyje  ax.gif
*

aisku,kad nesirgs-ten tuos mazius uzgrudina,sako jiems blogo oro nera-yra tik bloga apranga...
Del lankymo tai stengiuosi vesti kiekviena diena,ir vaikui labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dindilin
Nu ką: viskas gerai, lyg ir.
Burka
Nuejom sian i "Pasaka",aisku pirmas klausimas kur gyvenat,gyvenam salia darzelio,tai kaip ir priklausom jiems,tada paziurejo i musu didcki ( 3m 4men) ir sako: sito tikrai neimsiu blink.gif tada i maziu(9 men),o sita dar galit bandyt uzrasyt,bet jau eisit 31 numeriu,mes nuo 2 metu priimsim 15,po metu dar 5,kiti lieka laukti,gal kas neateis ar atsisakys... ir pasiule eiti i salia esanti "Spragtuka"...
Frane
QUOTE(Burka @ 2007 06 04, 17:43)
Nuejom sian i "Pasaka",aisku pirmas klausimas kur gyvenat,gyvenam salia darzelio,tai kaip ir priklausom jiems,tada paziurejo i musu didcki ( 3m 4men) ir sako: sito tikrai neimsiu blink.gif  tada i maziu(9 men),o sita dar galit bandyt uzrasyt,bet jau eisit 31 numeriu,mes nuo 2 metu priimsim 15,po metu dar 5,kiti lieka laukti,gal kas neateis ar atsisakys... ir pasiule eiti i salia esanti "Spragtuka"...
*

nesupratau, o kodel dickis neitiko? g.gif i lopsheli gal per didelis, bet i darzheli juk gali eiti...
Burka
QUOTE(Frane @ 2007 06 07, 11:28)
nesupratau, o kodel dickis neitiko?  g.gif  i lopsheli gal per didelis, bet i darzheli juk gali eiti...
*

Tai mes i darzli ir norejom doh.gif taigi tipo jau didelis,tokiu net neuzraso,vietu ner tokiems doh.gif niu,tai ka jau besakyt,jei ir mazius "per didelis " uzrasymui blink.gif noreciau as suzinot is kur cia vietiniu 30 vaiku 2006 metu gimimo jau uzsirase g.gif garantuoju,kad is kitu rajonu daugiau nei puse,o is musu pareikalavo pazymos apie vaiku deklaruota gyvenamaja vieta,kitaip net nesiteike pavardes i sarasa itraukt doh.gif
Juraciukas
Sveikos mamytes, norejau pasiklausti jau lankanciu si darzeli apie papildomas rinkliavas..zinau, kad kiekvienam darzeli tevai kazkiek moka savo ar nelabai savo noru - remia darzeli..mane labai domina, kokia suma per menesi susidaro siame darzelyje..nes esu girdejusi, kad cia renkami pinigai papildomai aukletojoms..ir suma susidaro, vos ne 150 Lt per men, be mokescio uz darzeli...labai noreciau suzinoti is lankanciu ar tikrai taip yra, nes siaip jau planavau savo vaika vesti butent i si darzeli, o tokios zinios kazkaip atbaido..
ir net jei jau mokamos tokios sumos, tai ar verta..ar yra uz ka moketi????
Augustė
QUOTE(Juraciukas @ 2007 06 18, 09:03)
Sveikos mamytes, norejau pasiklausti jau lankanciu si darzeli apie papildomas rinkliavas..zinau, kad kiekvienam darzeli tevai kazkiek moka savo ar nelabai savo noru - remia darzeli..mane labai domina, kokia suma per menesi susidaro siame darzelyje..nes esu girdejusi, kad cia renkami pinigai papildomai aukletojoms..ir suma susidaro, vos ne 150 Lt per men, be mokescio uz darzeli...labai noreciau suzinoti is lankanciu ar tikrai taip yra, nes siaip jau planavau savo vaika vesti butent i si darzeli, o tokios zinios kazkaip atbaido..
*

Tikra nesamone schmoll.gif . Kaip tik siame darzelyje buvau nustebinta, kad jokiu rinkliavu nera, musu grupej teveliai patys nusprende rudeni, kad surinks po nedidele sumele (gal po 60 Lt g.gif ), tai uz ta suma buvo perkamos knygeles vaikams, dar kazkokios priemones, zodziu, kad visi tie pinigai buvo panaudoti musu vaikams, o ne aukletojoms. Ir uz viska siame darzelyje atsiskaitoma - is tikruju, tvarka kaip niekur kitur thumbup.gif .
Mus is kito darzelio pereinant gasdino rinkliavom "Pasakoj", o gavosi, kad aname darzelyje daugiau mokejom blink.gif
Juraciukas
QUOTE(Augustė @ 2007 06 18, 09:43)
Tikra nesamone schmoll.gif . Kaip tik siame darzelyje buvau nustebinta, kad jokiu rinkliavu nera, musu grupej teveliai patys nusprende rudeni, kad surinks po nedidele sumele (gal po 60 Lt  g.gif ), tai uz ta suma buvo perkamos knygeles vaikams, dar kazkokios priemones, zodziu, kad visi tie pinigai buvo panaudoti musu vaikams, o ne aukletojoms. Ir uz viska siame darzelyje atsiskaitoma - is tikruju, tvarka kaip niekur kitur  thumbup.gif .
Mus is kito darzelio pereinant gasdino rinkliavom "Pasakoj", o gavosi, kad aname darzelyje daugiau mokejom  blink.gif
*

o tai gal galima butu suzinoti kiek per men sumokate uz darzeli??
Juraciukas
QUOTE(Juraciukas @ 2007 06 18, 17:10)
*

skaiciuojant visus mokejimus tiek oficialius, tiek ir tuos papildomus, aisku, jei tai ne paslaptis...
vilmara
bet is kur tokiu nesamoniu prisiklausot apie nerealiu sumu rinkliavas g.gif

siaip reikia kartais susimest po kokius 5 ar 10 Lt, plius per sventes gi norisi aukletoja su seimininkele pasveikint.

jei vaikas eina kasdien i darzeli gaunasi apie 115 Lt
Augustė
QUOTE(Juraciukas @ 2007 06 18, 17:10)
*

Nu gi oficialus mokestis uz darzeli, kur visur vienodas, ir tai ka minejau (gal 60 Lt, tiksliai jau nepamenu, kuris buvo panaudotas vaiku reikmems). Ai dar ciuzinukus naujus vaikams nupirkom, bet tai buvo paciu tevu iniciatyva
lialka21
vakar buvau nuvaziavusi i sita darzeli,bet niera vietu, o gal pamelavo g.gif bet darzelis tai super, man patiko,kiemas labai tvarkingas ir direktore labai maloni thumbup.gif
ewkute
as irgi noriu saviski vesti ten?tik nzn ar ten lopselis yra, nes noriu vaika nuo kito rudens vest, o jam dar tik du men.... g.gif
gal jau reik uzsirasyt? blink.gif
Springlet
QUOTE(ewkute @ 2007 07 20, 16:09)
as irgi noriu saviski vesti ten?tik nzn ar ten lopselis yra, nes noriu vaika nuo kito rudens vest, o jam dar tik du men.... g.gif
gal jau reik uzsirasyt? blink.gif
*

Taip, butu gerai uzrasyti jau dabar smile.gif
brenda mama
QUOTE(Juraciukas @ 2007 06 18, 07:03)
*

taip yra renkami pinigeliai vaikams-geresniam popieriui,moliui,piestukams,higienos priemonema ir t.t siuos pinigus renka vienas isrinktas tevelis.ir tikrai 150 nera menesiui,o visiems metams apie 50-60 lituku.argi gaila savo vaikams?
Majaa
Įdomu ar galėtume bandyti užsirašyti į šį darželį, nors gyvename Š.Miestelyje?
camarada
Man ir mano dukrytei laaabai patinka šitas darželis. Direktorė thumbup.gif , o ir auklėtojos labai geros. Žinoma, būna visko.
Ir pinigėliai yra renkami tik dėl vaikučių, kad jiems būtų smagiau ir maloniau.
Antrąją dukrytę užrašėm, kai jai buvo pora mėnesių.
Yra lopšelis, į kurį priima nuo 2 metukų.
loresa
Darzelis ,tai tvarkingas teveliu deka,bet direktore,tai apsimetele ir melage.Zodziu jai tik kysiai galvoj ,o ne ,kaip vaikuti priimt i darzeli.As dar su tokiom niekur nebuvau susidurusi,direktorem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.