Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pasaka

Vat bresta laikas, kai jau tenka pradeti ieskoti vaikui darzelio. kazkada sis darzelis (Pasaka, Zirmunu 110, Vilnius) buvo visai neblogas. O kaip dabar? Gal kas vedat, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
REIKEJO, REIKEJO.... wink.gif TAIGI PASAKA... laugh.gif

CIA AS RIMTAI.... BET KAS DEL DARZELIO, TAI NIEKO TEN IPATINGO TIK BURBULAS ISPUSTAS IR VISKAS... wink.gif
Atsakyti
svarbiausia yra pasikalbeti su busima vaiko aukletoja, tada mama pati pajus ar nori vaikeli jai patiketi. As pasikalbejau su keliomis aukletojomis trijuose darzeliuose ir po to man buvo visai aisku i kuri darzeli noriu leisti vaika. Puikiai pasitvirtino.
Atsakyti
Vedeja tikrai lauke "dovaneles", ji net turėjo nemalonumu del kišiu premimo (rode laidoje). Darželis gal ir nieko, bet labai priklauso nuo aukles, girdejau iš kaimynes baisiu dalyku apie viena. Kaimynes vaikas griždavo namo paraudusiom akym, dažnai sirgo, prašesi kad neeiti į daržą, o kai pervedė į kitą darželį, nustojo sirgti ir noriai pradėjo lankyti darželį. Kitu nuomuone teigiama. Dar karta sakau, priklauso nuo auklės. huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Laima @ 2004 08 19, 11:47)
Reiks pabandyti smile.gif tik mums reikia kitiems metams, tai gal kas ir pavyks smile.gif

Musu suneliui buvo 4men, kai ji uzrasiau i "Pasaka". I sarasus ji itrauke 31 numeriu, o priima nuo 2m., isskirtiniais atvejais nuo 1.5 (kokie tie isskirtiniai atvejai man nepaaiskino). Gyveneme mes beveik prie pat darzelio, o garantiju, kad "tilpsime" i grupe jokiu sad.gif , nes i grupe priima tik 15-20 vaikuciu, nebent kas nors (tie 11 vaikuciu) neateitu g.gif
Atsakyti
Zirmunuose yra darzelis Pasaka.tikrai labai geras, aukletojos darbscios, gerai ugdo vaikus, maniske ten uzrasiai is anksto.Galima pasirinkti Valdorfo , montesori ar verinelio grupes, netoli yra upe, vaikai eina pasivaikscioti smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokio dydzio dovanele reikia nesti i Pasakos darzeli 4u.gif ?Uzeasiau vaika i Montessori grupe,taip ,kad kaina isauga..Bet nezinau kiek konkreciai.bet ten priima tik nuo triju metu,o as nenoriu,kad tiek laiko vaikas sedetu namie.Tai galvoju,i lopseline grupe leist i kita darzeli.Arciausiai yra Ruta,Smalsuciai ir Ramune(-ele).Irgi nezinau koki rinktis doh.gif
Atsakyti
Labas!
Mes lankome "Pasaka". Tai zinokite SUPER. Pries tai ejome i salia esanti rusu darzeli "Spragtukas". Tai baisu ...vaikas nenorejo eiti..ir aukletoja. Ten lankeme dvi grupes, bet aukletojos ten tai baisios. vaikais nesirupino, isveda i lauka, subega i bureli ir plepa. O "Pasakoje" visai kitaip. O aukletoja musu SUPER. kiekviena savaite pasirenka tema ir pagal ja ugdo. O einame mes i misria grupe, t.y. ten vaikuciai ivairiu amziu. Ir su visais aukletoja susitvarko ir visiems pagal amziu sugalvoja pratimu, uzsiemimu ir pan.
Bet patekti i ta Darzeli yra labai sunku. Jei neuzsiraset, tai sansu nera. O jei uzsirasei, tai yra galimybe patekti i ji.
Atsakyti
Katrin,
gal gali pasakyt ar reikia direktorei dovaneles,ar ne? ir jei reikia,tai kokio pavidalo,kiek ir pan.?I kokia grupe Jus einat?

Siaip sita darzeli neblogai pazistu,nes atlikinejau baigiamaja praktika ten,todel ir savo vaika ten uzrasiau ax.gif Tik va nezinau,kokios dovaneles direktore laukia rolleyes.gif ?Mes uzsirasem i Montessori grupe,o ten dar sunkiau patekt doh.gif Bet yra ten tokiu grupiu i kuriu tikrai nevesciau savo vaiko,o ,kad darzelio gerumas ispustas,tai faktas.Garsus ir geras tas darzelis pas mus ,kuris bendradarbiauja su VPU,dalyvauja visokiuose seminaruose ar konferencijose,o kaip realiai su tavo vaiku bus elgiamasi ir uzsiemama,tai jau viskas 100% priklauso nuo aukletojos.Ir ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasitux: 15 kovo 2005 - 15:40
Na, zinau, kad daug kas nesa vedejau dovaneliu. Taciau mes buvome uzsirase ir as pati dirbu Svietimo ir mokslao ministerijoje, tai jai nieko neneseme.
Atsakyti
Mano sunenas eina i si darzeli.Tai sesuo turejo nesti 400lt.Tada prieme.Nes kai buvo nuejusu be nieko tai ir vietos negavo.Na,bet patenkinta ir ji ir vaikas darzeliu.Nusiskundimu neturi.
Atsakyti
Skaitau jusu kalbas apie dovanas direktorei, bet pati galiu pasakyti, kad kai prasem priimt dukryte ir pasiulem pinigu, tai Danguole pasake: - pasiimkit vaikai jums patiems reikia. Abu vaikus i darzeli prieme be jokiu dovanu!
Sunu uzrasem, kai jam 3 men buvo, tai suejus 2.6 m Danguole pati pasisauke ir pasake, kad pasirinktume diena, kada norime ateiti pas juos.
O aukletojos ir seimininkeles abiems vaikams papuole tikrai nuostabios thumbup.gif
Dukra dar ir dabar jas lanko.
Ir maistas geras, vaikai desertui jogurtu, vaisiu gauna.
Atsakyti