Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Problemos su tėtukais užsieniečiais
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sayonara2
QUOTE(Shater @ 2007 07 11, 20:52)
Laba,reiks tevelio per artimiausius 3 menesius -tiek reikia,kad uzregistruotumet vaikuti,jei jis negali atvykti ,reikia popierizma tvarkyti per ambasada.
*

Kaip supratau,tai tevelis reikalingas iki leliukui sueina trys menesiai,o jeigu jo nebus salia g.gif ?tarkim negales atvykti?ar galimas toks variantas ,kad jo nerasyti?o per ambasada tai tikrai bus ziauriai daug popierizmo,ir kaip manau tuo metu jis nebus turkijoje g.gif ? ax.gif visai pasimetus,renku atsarginius variantus verysad.gif
rasiukas.r
QUOTE(NaiLi @ 2007 07 11, 18:33)
sveika  4u.gif  nekreipk demesio  irnesakyk.gif
pas mane irgi kazkas tokio. tik skiriasi tuo kad su vaikucio teveliu as bendrauju, dabar jau jis baisiai atsiprasineja kad sitaip mane skaudino, kad nenorejo leliuko  unsure.gif  bet dabar jau man neim silta nei salta ka jis kalba  doh.gif
is giminiu as daug isgirdus  blink.gif  net baisu prisiminti kokiasi zodziais atrodo savi zmones gali apsmeizti  verysad.gif  baisu. stiprybes tau  4u.gif  viskas bus gerai. tik maziau demesi kreipti i apkalbas ir daugiau skirti mazylei  wub.gif
*

Aciu mamytes jums! Labai dziugu,kai nuraminate. As ir neieskosiu to tevulio, te ji bala... Kaip nors ir pacios isgyvensime mirksiukas.gif . Galvojau esu viena tokia, bet dziugu, kad esu ne viena ir yra kas mane supranta bigsmile.gif . Aisku, niekom to nelinkeciau, juk visos ne nesvajojome,kad mus paliks ar kad mes auginsime vienos g.gif
Sekmes ir jums visoms!!! 4u.gif
Viesulas
Manyciau geriau latras, ar smirdzius, bet uztat savas lietuvis, nei koks spalvotas uzsenietis!
Shater
Siknon tokius tetukus,kurie nenori savo vaikiuku,nesvarbu tautybe.
astulkinas
QUOTE(sayonara2 @ 2007 07 12, 17:28)
Kaip supratau,tai tevelis reikalingas iki leliukui sueina trys menesiai,o jeigu jo nebus salia g.gif ?tarkim negales atvykti?ar galimas toks variantas ,kad jo nerasyti?o per ambasada tai tikrai bus ziauriai daug popierizmo,ir kaip manau tuo metu jis nebus turkijoje g.gif ? ax.gif  visai pasimetus,renku atsarginius variantus verysad.gif
*

Aš tau patarčiau nerašyt tėvelio ( na jei jo nebus taip ar kitaip neįrašysit ) , o laikas parodys.....galiu tik viena pasakyt, niekas negali sutrukdyt norinčiam tėčiui atlėkt pas savo gimusį vaiką, nebent jis to nenori pats.
Mano dukrytės tėvelis taip pat turkas , jei reix kokios info kreipkis mirksiukas.gif

shater, va būtent drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(Shater @ 2007 07 12, 20:31)

Nebūkite tokia greita... Jei dabar vaiko tėvas nepripažins tėvystės, tai po to ją reikės įrodinėti teisme. Kadangi tėtukas daug keliaujantis užsienietis, tai šita procedūra užsitęs metų metus ir teigiama baigtis negarantuojama. Be tėvystės nustatymo vaiko išlaikymo prognozės - šakėm ant vandens parašytos.
Todėl reikia visais įmanomais ir neįmanomais būdais, pvz gasdinimu, kad Lietuvoje įstatymai "betėvius" vaikus skriaudžia, priversti tėtuką atvykti ir praeiti registravimo procedūrą. O po to jau visas gyvenimas lieka visiems kitiems dalykams.
Beje, jei užregistruosite ne per 3, o per 4-5 mėnesius, tai nieko baisaus, tiesiog kol vaikas neregistruotas bus sunkumų su jo medicinine priežiūra, gal dar kur nors... Bauda už neregistravimą nėra labai didelė, geriau ją mokėt, negu vėliau teismuose tampytis. Beje baustų atsižvelgdami į situaciją (užsienietis).
Taiogi neklausykit tų, kurioms nepavyko (aš čia temos autorei litaniją rašau) ir siekite savo.
braskute_ciauskute
[quote=sayonara2,2007 07 11, 17:55]
Sveikutes 4u.gif Noreciau jusu pasiteirauti,esu nestuke.gif .su teveliu rysius palaikom ir manau,ruosiuosi gimdyti LT,o draugas turkas,tik nzn,nuo ko reikes pradeti tvarkant maziaus gimimo liudijima?kaip supratau tai reikia tevelio kad butu salia tvarkant visus siuos dokumentus ar ne g.gif ?gal galetu atsiliept yra tureje panasu atveji,tai noreciau pagalbos,esu netekejusi.Is anksto dekoju aciuks.gif aciuks.gif
*

[/quot
jis turkas- tai tikriausiai musulmonas. pati turiu dukryte su musulmonu, įrašėm jo pavardę į gimimo liudyjimą, o dabar pykčiai muštynės prasidėjo.o pavardės išimti iš liudyjimo nebeišeina. dabar negaliu i lt gryžti. neregistruok jo.tikiuos kad jums viskas gerai bus, bet labai jau retai tie užsieniečiai savo vaikeliais ir mamytėm rūpinasi.neprisidaryk sau bereikalingų rūpesčių.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2007 07 12, 18:31)
*

pritariu 100procentų biggrin.gif clap_1.gif
Viesulas
rinkites preke lietuviska!Rinkites vyra lietuviska, kad ir su mazesniu!Nes tai bus sveikiau musu skrandziams, nervams ir sveikatai!
logika
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 06, 08:53)
rinkites preke lietuviska!Rinkites vyra lietuviska, kad ir su mazesniu!Nes tai bus sveikiau musu skrandziams, nervams ir sveikatai!
*

kas čia per nesąmonė doh.gif ar pagal dydį renkamės???? unsure.gif
AgnePagne
QUOTE(logika @ 2007 08 06, 19:56)
kas čia per nesąmonė  doh.gif  ar pagal dydį renkamės????  unsure.gif
*

Kadangi su viesulu matyt merginos uzsibuna tik todel, kad pas ji dar galima rinktis pagal dydi, tai jis mano, kad niekas nera taip svarbu, kaip tas vienintelis kriterijus, tai jis taip ir teigia. Kai ji merginos ims rinktis pagal prota (o tai prilygtu stebuklui), tada galbut savo nuomone apie vertinimo kriterijus jis pakeis.

Beje, o kame yra`statistika, kad skirtingu geofondu atstovai turi skirtingus anatominius duomenis?
logika
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 06, 18:41)
Kadangi su viesulu matyt merginos uzsibuna tik todel, kad pas ji dar galima rinktis pagal dydi, tai jis mano, kad niekas nera taip svarbu, kaip tas vienintelis kriterijus, tai jis taip ir teigia. Kai ji merginos ims rinktis pagal prota (o tai prilygtu stebuklui), tada galbut savo nuomone apie vertinimo kriterijus jis pakeis.

Beje, o kame yra`statistika, kad skirtingu geofondu atstovai turi skirtingus anatominius duomenis?
*

tai jau tikrai,visur ir visokių yra doh.gif kai pradedi draugauti, taigi nenurengi pažiūrėti,ką jis ten turi. doh.gif
grange
QUOTE(logika @ 2007 08 06, 21:06)
tai jau tikrai,visur ir visokių yra  doh.gif  kai pradedi draugauti, taigi nenurengi pažiūrėti,ką jis ten turi.  doh.gif

tongue.gif nenurengi, bet gali kitaip suzinot biggrin.gif bet ir siaip, sakykit ka norit... jei butu taip, nu gi visaip pasitaiko, kad zmogus turi problemu ir ten pas ji jau laaabai maziukas. anskciau ar veliau poroj atsiras problemu del to,. nes kaip bebutu sexas yra vienas is gyvenimo dalyku, kurio neisvengsi... rolleyes.gif
Alsima
Sveikos merginos,
Perskaiciau viska ka prirasiusios esate...ziuriu kad mano istorija labai panasi i jusiskes...
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif box.gif bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif Taigi jei turite klausimu - galite klausti...
Dabar jau greitai bus 6 menesiai kaip gyvename su suneliu toli nuo jo...ir is tiesu laikas gydo zaizdas. Tvarkausi savo ir sunaus gyvenima, o jis - jau tik kaip kazkoks baisus sapnas...grimzda vis labiau i praeiti... smile.gif
astulkinas
QUOTE(Alsima @ 2007 08 15, 12:09)
Sveikos merginos,
Perskaiciau viska ka prirasiusios esate...ziuriu kad mano istorija labai panasi i jusiskes...
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif  box.gif  bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif  Taigi jei turite klausimu - galite klausti...
Dabar jau greitai bus 6 menesiai kaip gyvename su suneliu toli nuo jo...ir is tiesu laikas gydo zaizdas. Tvarkausi savo ir sunaus gyvenima, o jis - jau tik kaip kazkoks baisus sapnas...grimzda vis labiau i praeiti... smile.gif
*

Oi kaip džiaugiuos už jus thumbup.gif Šaunuolė , kad nepabijojai dėl savęs ir vaikiuko ateities padarei kaip turi būti mirksiukas.gif
AgnePagne
QUOTE(Alsima @ 2007 08 15, 13:09)
Sveikos merginos,
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif  box.gif  bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif  Taigi jei turite klausimu - galite klausti...
*

Sveika,

Na ir smagu, kad dar viena istorija baigesi gerai. Pasimirs ir tas baisaus sapno herojus, gal tik karts nuo karto ji primins musu krastuose bestudijuojantys vaikinai is tu krastu. Bet tai bus tik laikinas sirdeles suvirpejimas ir pasimirs ta pacia akimirka. Sekmiuko kuo didziausio 4u.gif

Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu lotuliukas.gif
yess.gif hihihi.gif
Alsima
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 15, 20:59)
Sveika,

Na ir smagu, kad dar viena istorija baigesi gerai. Pasimirs ir tas baisaus sapno herojus, gal tik karts nuo karto ji primins musu krastuose bestudijuojantys vaikinai is tu krastu. Bet tai bus tik laikinas sirdeles suvirpejimas ir pasimirs ta pacia akimirka. Sekmiuko kuo didziausio  4u.gif

Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu  lotuliukas.gif
yess.gif  hihihi.gif
*

Aciu mergaites uz palaikyma. As ne akimirkai nesigailiu kad isvaziavau. mirksiukas.gif
(mamukas)

Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 15, 21:59)
Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu  lotuliukas.gif
yess.gif  hihihi.gif
*

O mano dukryte savo egzotiskumu kutens berniuku galveles tongue.gif .
Beje, tetis taip pat irakietis cool.gif ....
mikke
Norėčiau pasiteirauti, ar nei viena iš jūsų nesikreipėte į teismą tėvystės (kai vaiko tėvas - kitos valstybės pilietis) nustatymui?? Ar nemanote, kad verta??

Iš pradžių aš abejojau, ar verta, ar neprisidarysiu papildomų problemų su tuo atrastu tėtuku, bet paskutiniu metu susidūriau su problema, kai tėvas į gimimo liudijimą neįrašytas, bet teismo keliu nenustatyta, kad jis nežinomas - tada negali prašyti jokių socialinių pašalpų ir kompensacijų. Taigi, į teismą verta kreiptis ne vien dėl to, kad tą tėvą nustatytų, o bent jau dėl to, kad jo nerastų ir tai patvirtintų. Galimybė, kad LT teismas ieškos to užsieniečio tėčio lb maža, kad jį ras - dar mažesnė, taigi, gal ir verta kreiptis į teismą g.gif
Comet
QUOTE(mikke @ 2007 11 08, 12:45)
Norėčiau pasiteirauti, ar nei viena iš jūsų nesikreipėte į teismą tėvystės (kai vaiko tėvas - kitos valstybės pilietis) nustatymui?? Ar nemanote, kad verta??

Iš pradžių aš abejojau, ar verta, ar neprisidarysiu papildomų problemų su tuo atrastu tėtuku, bet paskutiniu metu susidūriau su problema, kai tėvas į gimimo liudijimą neįrašytas, bet teismo keliu nenustatyta, kad jis nežinomas - tada negali prašyti jokių socialinių pašalpų ir kompensacijų. Taigi, į teismą verta kreiptis ne vien dėl to, kad tą tėvą nustatytų, o bent jau dėl to, kad jo nerastų ir tai patvirtintų. Galimybė, kad LT teismas ieškos to užsieniečio tėčio lb maža, kad jį ras - dar mažesnė, taigi, gal ir verta kreiptis į teismą g.gif
*

Sveika,as kreipiausi i teisma,tada teismas atmete mano prasyma surasti dukros teva nes truko informacijos apie ji! O tai reiskia kad turejau teismo patvirtinima kad mano vaikas tevo neturi, todel mums priklause pasalpa,kurios nebeprasitesiau isvaziavus is LT (dokumentus reikia pildyti kas 3men.) O siaip labai gerai kai dar prisideda ta pasalpele. Jei dar kas neaisku klausk,pati viska praejau,gal reikia patarimo 4u.gif
marmaliade
Dabar turiu tokia situacija. Paaiskinkite man ir patarkite kas kaip, bo nenoriu likti ant ledo. Tai va, mes kaip ir gyvename su uzsenieciu, jau draugaujam vos ne pusantru metu ir yra kalba apie vedybas. Bet esme yra ta, kad jo tewas labai pries visa sita ir neseniai manasis sugalvojo teorija, kad jo apsisprendima palengvintu vaikas. Ir dabar gavau toky pasiulyma pastoti blink.gif Kazkaip nezinau net kaip reaguoti, galvoju o vdrug taip atsitiktu, tai ar nelikciau su vaiku ant ranku be nieko? Nors typo aiskina, kad mane myli ir nepaliktu? Gal pas kazka buvo panasi situacija? Ka pasiulytuime daryti? Vaiko tikrai dar nesiruosiu "statytis", bet jei netycia... Nors jis bbutent tas vyras nuo kurio vaiko noreciau blush2.gif Bet nenoriu likt vienisa mama schmoll.gif
Alsima
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 09, 09:18)
Dabar turiu tokia situacija. Paaiskinkite man ir patarkite kas kaip, bo nenoriu likti ant ledo. Tai va, mes kaip ir gyvename su uzsenieciu, jau draugaujam vos ne pusantru metu ir yra kalba apie vedybas. Bet esme yra ta, kad jo tewas labai pries visa sita ir neseniai manasis sugalvojo teorija, kad jo apsisprendima palengvintu vaikas. Ir dabar gavau toky pasiulyma pastoti  blink.gif Kazkaip nezinau net kaip reaguoti, galvoju o vdrug taip atsitiktu, tai ar nelikciau su vaiku ant ranku be nieko? Nors typo aiskina, kad mane myli ir nepaliktu? Gal pas kazka buvo panasi situacija? Ka pasiulytuime daryti? Vaiko tikrai dar nesiruosiu "statytis", bet jei netycia... Nors jis bbutent tas vyras nuo kurio vaiko noreciau  blush2.gif Bet nenoriu likt vienisa mama  schmoll.gif
*

Siaip tai jei jis tave labai myli nemanau kad turetu itakos jo apsisprendimui vesti tave, tevo nuomone. g.gif O kodel jo tevas taip nusistates pries tave? Siaip tai turi pati nuspresti ko tu nori. Taciau nepamirsk, kad vaikutis - visam gyvenimui ir kardinaliai pasikeis ir tavo pacios gyvenimas. Turi buti tikra kad esi tam pasiruosusi ir galbut netgi likti viena su vaiku (cia tik blogiausiu atveju). Nes is tiesu gyvenime nera jokiu garantiju del nieko. Stiprybes tau ir sekmes. 4u.gif
marmaliade
QUOTE(Alsima @ 2007 11 09, 12:07)
Siaip tai jei jis tave labai myli nemanau kad turetu itakos jo apsisprendimui vesti tave, tevo nuomone. g.gif O kodel jo tevas taip nusistates pries tave? Siaip tai turi pati nuspresti ko tu nori. Taciau nepamirsk, kad vaikutis - visam gyvenimui ir kardinaliai pasikeis ir tavo pacios gyvenimas. Turi buti tikra kad esi tam pasiruosusi ir galbut netgi likti viena su vaiku (cia tik blogiausiu atveju). Nes is tiesu gyvenime nera jokiu garantiju del nieko. Stiprybes tau ir sekmes.  4u.gif
*

Aciu labai 4u.gif Nusistates todel, kad as esu uzseniete ir jo labai silpna sveikata, jo jaunesnis brolis jau namo parsivede ukrainiete, tai tewa istiko insultas... Tai jis labai bijo del tewo sveikatos, nu pas jy tetis senu poziurio, na savi su savais... Net nzn as cia ax.gif
Alsima
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 09, 11:10)
Aciu labai  4u.gif Nusistates todel, kad as esu uzseniete ir jo labai silpna sveikata, jo jaunesnis brolis jau namo parsivede ukrainiete, tai tewa istiko insultas... Tai jis labai bijo del tewo sveikatos, nu pas jy tetis senu poziurio, na savi su savais... Net nzn as cia  ax.gif
*

Bet juk jei tu pastosi ir tavo vaikinas pasakys savo tevui tai ji istiks dar didesnis insultas. Nemanau, kad tai gera iseitis. Galbut reikia siek tiek dar palaukti ir leisti teketi viskam sava vaga. Nes is tiesu tai visada problemos laikui begant issisprendzia. Manau, kad palaipsniui tavo vaikinas turetu teva paruosti tam, kad jis nori susieti savo gyvenima su kitataute.
marmaliade
QUOTE(Alsima @ 2007 11 09, 12:16)
Bet juk jei tu pastosi ir tavo vaikinas pasakys savo tevui tai ji istiks dar didesnis insultas. Nemanau, kad tai gera iseitis. Galbut reikia siek tiek dar palaukti ir leisti teketi viskam sava vaga. Nes is tiesu tai visada problemos laikui begant issisprendzia. Manau, kad palaipsniui tavo vaikinas turetu teva paruosti tam, kad jis nori susieti savo gyvenima su kitataute.
*

Na, mes po truputuka bandom ruosti, is pradziu buvo poranesta, kad draugaujam, po to jis mamai papasakojo, kad va cia link vedybu jau yra, mama kazkaip labai issigando (faina moteris), bet sako ka bedarytum, ziurek, kad tevui blogiau nebutu, nes jis labai silpnos sveikatos, tai dabar kai jis su juo susitiks, bandys kazkaip svelniai apie tai uzsiminti... Suprantu as ir ji is tiesu. Nu tokia negera situacija cia gaunas is tiesu.
Papildyta:
O suo patojimu, tai jis nelabai jau turetu kur detis, nes sawo sunaus vaiko tikrai neisizadetu ir jau pats stumtu vesti, nes jam labai anukas aktualus dalykas... Va, todel cia ta ideja kilus... ax.gif
Alsima
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 09, 11:24)
Na, mes po truputuka bandom ruosti, is pradziu buvo poranesta, kad draugaujam, po to jis mamai papasakojo, kad va cia link vedybu jau yra, mama kazkaip labai issigando (faina moteris), bet sako ka bedarytum, ziurek, kad tevui blogiau nebutu, nes jis labai silpnos sveikatos, tai dabar kai jis su juo susitiks, bandys kazkaip svelniai apie tai uzsiminti... Suprantu as ir ji is tiesu. Nu tokia negera situacija cia gaunas is tiesu.
Papildyta:
O suo patojimu, tai jis nelabai jau turetu kur detis, nes sawo sunaus vaiko tikrai neisizadetu ir jau pats stumtu vesti, nes jam labai anukas aktualus dalykas... Va, todel cia ta ideja kilus...  ax.gif
*

Aisku kiekviena situacija unikali. mirksiukas.gif Turite surasti iseiti tokia, kokia jums abiems atrodo priimtiniausia. O del vaikucio...as su savo vryu pragyvenau beveik 5 metus ir vis tiek likau vienisa mamyte. Taciau ne akimirkai nesigailiu, kad turiu toki nuostabu suneli, kuris man yra viskas siame pasaulyje ir didziausias mano turtas. ax.gif Kadangi is vienos puses planuojate vestuves tai vaikutis lyg ir visai netrukdytu. Taciau turite nuspresti patys. mirksiukas.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad tavo vaikino tevas priims tave ir viskas issispres. 4u.gif
marmaliade
QUOTE(Alsima @ 2007 11 09, 12:30)
Aisku kiekviena situacija unikali.  mirksiukas.gif Turite surasti iseiti tokia, kokia jums abiems atrodo priimtiniausia. O del vaikucio...as su savo vryu pragyvenau beveik 5 metus ir vis tiek likau vienisa mamyte. Taciau ne akimirkai nesigailiu, kad turiu toki nuostabu suneli, kuris man yra viskas siame pasaulyje ir didziausias mano turtas.  ax.gif Kadangi is vienos puses planuojate vestuves tai vaikutis lyg ir visai netrukdytu. Taciau turite nuspresti patys.  mirksiukas.gif Nuosirdziai tikiuosi, kad tavo vaikino tevas priims tave ir viskas issispres.  4u.gif
*

Labai aciu friends.gif ax.gif
Papildyta:
As kazkaip labai pasimetus cia ir man patarimai labai vertingi ax.gif
mikke
QUOTE(gretux @ 2007 11 08, 19:50)
Sveika,as kreipiausi i teisma,tada teismas atmete mano prasyma surasti dukros teva nes truko informacijos apie ji!
*

Sveikute, gretux 4u.gif
O tu pareiškimą teismui buvai surašius pati ar advokatas?? Ar lb jis ten sudėtingas?? Nenorėčiau mėtyti pinigų advokatams, jei galiu tą patį pasidaryti ir pati blush2.gif
Ir kokius tu įrodymus buvai pateikus, kad jų pasirodė per maža??
Jei šitie dalykai per daug asmeniški, gal gali atsakyti man į až, būčiau lb dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif

QUOTE(marmaliade @ 2007 11 09, 09:18)
Bet nenoriu likt vienisa mama  schmoll.gif
*

O tu manai, mes visos norėjom būt vienišom mamom?? biggrin.gif
Patikėk, net prieš planuodama kūdikį su lb mylimu žmogum, turi būt apsvarsčius galimybę ir būt pasiruošus auginti jį viena. Nuo to niekas neapsaugotas.
marmaliade
QUOTE(mikke @ 2007 11 09, 15:29)
O tu manai, mes visos norėjom būt vienišom mamom?? biggrin.gif
*

Sorry, ne taip issireskiau blush2.gif
mikke
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 09, 15:12)
Sorry, ne taip issireskiau  blush2.gif
*

irnesakyk.gif Nepergyvenk, aš supratau, ką norėjai pasakyt ir suprantu tavo nerimą ir abejones. Nors pati esu įsitikinus, kad vaikutis turi gimti tada, kai yra lb lb laukiamas, o ne šiaip kažkokioms problemoms spręsti. Paprastai, vaikai tik įneša dar daugiau sumaišties į gyvenimą, o tos neišspręstos problemos taip ir lieka.
AgnePagne
Sveika, gretux. O tai sakyk tu man, kokios tautybės yra tavo draugas ir kodėl jo tėtis taip nemėgsta merginų iš Post sovietikus?
Comet
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 09, 19:50)
Sveika, gretux. O tai sakyk tu man, kokios tautybės yra tavo draugas ir kodėl jo tėtis taip nemėgsta merginų iš Post sovietikus?
*

Labas,labas bet cia ne apie mane mirksiukas.gif Bet man irgi butu idomu suzinot kokios tautybes tavo marmaliade isrinktasis 4u.gif

mikke rasau tau i AZ mirksiukas.gif
AgnePagne
QUOTE(gretux @ 2007 11 10, 01:28)
Labas,labas bet cia ne apie mane  mirksiukas.gif Bet man irgi butu idomu suzinot kokios tautybes tavo marmaliade isrinktasis 4u.gif
mikke rasau tau i AZ  mirksiukas.gif
*

Uuuuuuuppppppssss....tikrai doh.gif blush2.gif
marmaliade
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 09, 21:50)
*

Tai cia daug kas is Post sovietiku nemegsta 4u.gif
mikke
QUOTE(gretux @ 2007 11 09, 23:28)
mikke rasau tau i AZ  mirksiukas.gif
*

Ačiuks aciuks.gif lekiu skaityt!!
marmaliade
Neaiskus lotuliukas.gif Na, Jis Izraelio pilietis, bet gimes Gruzijoje... Nu ydomus toks variantas lotuliukas.gif Ir sunkas charakterio blink.gif
AgnePagne
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 10, 13:22)
Neaiskus  lotuliukas.gif Na, Jis Izraelio pilietis, bet gimes Gruzijoje... Nu ydomus toks variantas  lotuliukas.gif Ir sunkas charakterio  blink.gif
*

O tai Gruzija tai ne sovietinis palikimas draugo tėvo supratimu??? Ar jam čia kažkoks kompleksas suveikia?

Taip, daug kur nemėgsta post Sovietikus. Tačiau, tai daugiau mūsų mąstymo ir požiūrio išraiška. Niekada nesureikšminau, kad esu nemėgstama būtent todėl, kad esu iš post Sovietikus. UK ypač nemėgsta prancūzų, dar ne itin gerbiami yra turkai, albanai, netgi italai. Jau nekalbu apie Andų kalnų regiono indėnus iš Pietų Amerikos, tokius suplotom nosimis, labai nuoširdžius žmones. Vietinius gyventojus, sakyčiau, labiau atgraso svetimtaučių įsigalėjimas jų šalyje, nei kažkokie politiniai ir etniniai faktoriai. Pagyvenus UK, atėjo suvokimas, kad galimas toks dalykas, kad esu nemėgstama todėl, kad esu iš LT, yra neteisingas ir tai slypi tik pačios mano ir kitų žmonių pasąmonėje. Gal tiesiog mūsų dauguma natūraliai karta iš kartos esame išsiugdę kompleksus, ir užsieniečiai čia niekuo dėti. Tiesiog neapykantoje ir jos dėsningumuose dažnai egzituoja didelė atskirtis;) Taigi, būtų teisinga gruzinui tėčiui su žydiškomis šaknimispertvarkyti savo mąstymą ir įsisamoninti, kad marti, pilnai neatitinkanti jo lūkesčius, tikrai neįneš gėdos atspalvio į jo ir sūnaus šeimą ir giminę. Sėkmės.
marmaliade
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 10, 16:35)
O tai Gruzija tai ne sovietinis palikimas draugo tėvo supratimu??? Ar jam čia kažkoks kompleksas suveikia?

Taip, daug kur nemėgsta post Sovietikus. Tačiau, tai daugiau mūsų mąstymo ir požiūrio išraiška. Niekada nesureikšminau, kad esu nemėgstama būtent todėl, kad esu iš post Sovietikus. UK ypač nemėgsta prancūzų, dar ne itin gerbiami yra turkai, albanai, netgi italai. Jau nekalbu apie Andų kalnų regiono indėnus iš Pietų Amerikos, tokius suplotom nosimis, labai nuoširdžius žmones. Vietinius gyventojus, sakyčiau, labiau atgraso svetimtaučių įsigalėjimas jų šalyje, nei kažkokie politiniai ir etniniai faktoriai. Pagyvenus UK, atėjo suvokimas, kad galimas toks dalykas, kad esu nemėgstama todėl, kad esu iš LT, yra neteisingas ir tai slypi tik pačios mano ir kitų žmonių pasąmonėje. Gal tiesiog mūsų dauguma natūraliai karta iš kartos esame išsiugdę kompleksus, ir užsieniečiai čia niekuo dėti. Tiesiog neapykantoje ir jos dėsningumuose dažnai egzituoja didelė atskirtis;) Taigi, būtų teisinga gruzinui tėčiui  su žydiškomis šaknimispertvarkyti savo mąstymą ir įsisamoninti, kad marti, pilnai neatitinkanti jo lūkesčius, tikrai neįneš gėdos atspalvio į jo ir sūnaus šeimą ir giminę. Sėkmės.
*

Greiciau kazkoks kompleksas ir umus budas... Ten pasjuos sakau seimoje vyru labai sunkus charakteris... Pas maniski irgi tewo charakterio atspindziai ir tai mane labai erzina... Bet visa kita labai teisingai ir graziaipasakei smile.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif
mikke
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 11, 08:57)
Ten pasjuos sakau seimoje vyru labai sunkus charakteris... Pas maniski irgi tewo charakterio atspindziai ir tai mane labai erzina...
*

Jei jau dabar tavo MB turi sunkų ir ūmų tėvo charakterį, tai metams bėgant jis tik dar labiau sunkės, nesitikėk, kad MB bus kitoks nei jo tėvas ar kiti šeimos vyrai. Todėl prieš apsispręsdama turėti su juo vaikų laaaaaabai gerai viską apgalvok, kad, neduok dieve, neatsitiktų taip, jog liksi ne tik viena, bet dar jis vaiką užsimanys iš tavęs atimt unsure.gif MB tėvui anūkas yra aktualus dalykas, kaip tu pati sakei, savo sūnaus vaiko jis neišsižadės, bet jeigu tu jam neįtiksi, tai maža kas gali atsitikt. Nenoriu tavęs gąsdint ar atkalbinėt, bet, ryždamasi ateiti į tokią sunkaus charakterio šeimą, turi būt viskam pasiruošus ir apgalvojus.
marmaliade
QUOTE(mikke @ 2007 11 11, 10:17)
Jei jau dabar tavo MB turi sunkų ir ūmų tėvo charakterį, tai metams bėgant jis tik dar labiau sunkės, nesitikėk, kad MB bus kitoks nei jo tėvas ar kiti šeimos vyrai. Todėl prieš apsispręsdama turėti su juo vaikų laaaaaabai gerai viską apgalvok, kad, neduok dieve, neatsitiktų taip, jog liksi ne tik viena, bet dar jis vaiką užsimanys iš tavęs atimt unsure.gif MB tėvui anūkas yra aktualus dalykas, kaip tu pati sakei, savo sūnaus vaiko jis neišsižadės, bet jeigu tu jam neįtiksi, tai maža kas gali atsitikt. Nenoriu tavęs gąsdint ar atkalbinėt, bet, ryždamasi ateiti į tokią sunkaus charakterio šeimą, turi būt viskam pasiruošus ir apgalvojus.
*

Suprantu... Bet kol kas jis jy naudoja tinkama linkme, nu uzsispyres, bet sita bruoza nukreipia tikslo siekimui... Is tiesu labai daug galvojau ir modeliavau situacija... Ias vis noreciau pamatyt reakcija jo, o jei vdrug vaikas ir paziuret kaip reaguotu... g.gif Labai kartais jau "pasitikrinti" noris aar tikrai ka sako tiesa...
Evi
Niekur neradau panasios temeles, tai gal i sita temele "problemos su uzsienieciais" isipaisysiu...
As nesu vienisa, turiu drauga, laukiuosi maziuko, bet mano draugas nelegalas UK ir as neistekejusi. Gal kas turi patirties, kaip tokiu atveju registruoti gimusi vaikiuka? I gimimo liudijima as irasyti tetuka nepries, bet pavarde greiciausiai duosiu savo, ir apskritai noreciau vaziuoti registruoti i LT del visiems zinomu problemu su LR ambasada UK. Gal kas zino, su kokiom problemom man gali tekti susidurti? Oficialiai busiu laikoma vienisa mama...
AgnePagne
QUOTE(Evi @ 2008 03 07, 19:22)
Niekur neradau panasios temeles, tai gal i sita temele "problemos su uzsienieciais" isipaisysiu...
As nesu vienisa, turiu drauga, laukiuosi maziuko, bet mano draugas nelegalas UK ir as neistekejusi. Gal kas turi patirties, kaip tokiu atveju registruoti gimusi vaikiuka? I gimimo liudijima as irasyti tetuka nepries, bet pavarde greiciausiai duosiu savo, ir apskritai noreciau vaziuoti registruoti i LT del visiems zinomu problemu su LR ambasada UK. Gal kas zino, su kokiom problemom man gali tekti susidurti? Oficialiai busiu laikoma vienisa mama...
*

Sveika,

Kai gimdžiau, buvo 2003 metai. Tada mes dar nebuvome Europos sąjungoje. Visas mano legalumas tebuvo studentiška viza, o sūnaus tėvas net ne savo vardu dirbo ir gyveno, nes buvo absoliutus nelegalas. Kadangi sūnus gimė Londone, t.y. UK, todėl registruoti reikėjo ir tenai. Po to aš sutvarkiau jam paso reikalus. Na, man pasisekė, sutvarkė gan greitai. Galima imti laikino grįžimo pažymėjimą ir grįžus pasą susitvarkyti LT. Registruojant vaiką UK jo tautybė nurodoma pagal mamą, jei nėra kitokio pageidavimo. Aš daviau savo pavardę, todėl jam suteikė tautybę pagal mane. LT nori registruoji nurodydama tėvo vardą, nori nenurodydama. Jei jūs abu mylite vienas kitą ir tu vaiko tėvu pasitiki, tuomet tegul jis tave veda, nebebus nelegalas. Nors, tiesą sakant, maniškis tikėjosi irgi, kad už jo tekėsiu ir išgelbėsiu jį nuo nelegalo dalios. Deja, aš smegenis visada nešiojausi kartu su savimi ir tokios klaidos nepadariau. Tad ir tu neskubėk akis išdegusi. Beje, kurioj ligoninje planuoji gimdyti? Aš gimdžiau NewHam, kuri yra Plaistow. Kai, tikriausiai, ir didžioji dauguma lietuvaičių smile.gif Jei ką, rašyk, bandysiu ką nors patarti 4u.gif
Evi
QUOTE(AgnePagne @ 2008 03 07, 23:27)
Sveika,

Kai gimdžiau, buvo 2003 metai. Tada mes dar nebuvome Europos sąjungoje. Visas mano legalumas tebuvo studentiška viza, o sūnaus tėvas net ne savo vardu dirbo ir gyveno, nes buvo absoliutus nelegalas. Kadangi sūnus gimė Londone, t.y. UK, todėl registruoti reikėjo ir tenai. Po to aš sutvarkiau jam paso reikalus. Na, man pasisekė, sutvarkė gan greitai. Galima imti laikino grįžimo pažymėjimą ir grįžus pasą susitvarkyti LT. Registruojant vaiką UK jo tautybė nurodoma pagal mamą, jei nėra kitokio pageidavimo. Aš daviau savo pavardę, todėl jam suteikė tautybę pagal mane. LT nori registruoji nurodydama tėvo vardą, nori nenurodydama. Jei jūs abu mylite vienas kitą ir tu vaiko tėvu pasitiki, tuomet tegul jis tave veda, nebebus nelegalas. Nors, tiesą sakant, maniškis tikėjosi irgi, kad už jo tekėsiu ir išgelbėsiu jį nuo nelegalo dalios. Deja, aš smegenis visada nešiojausi kartu su savimi ir tokios klaidos nepadariau. Tad ir tu neskubėk akis išdegusi. Beje, kurioj ligoninje planuoji gimdyti? Aš gimdžiau NewHam, kuri yra Plaistow. Kai, tikriausiai, ir didžioji dauguma lietuvaičių smile.gif Jei ką, rašyk, bandysiu ką nors patarti  4u.gif
*

Aciu uz patarimus, jie tikrai vertingi! Ir istorija siek tiek panasi... O gimimo liudijime teva irasei? Ir siaip, idomu butu isgirsti tavo istorija, kodel issiskyret, kodel neistekejai, kodel grizai i Lietuva?
Laikai pasikeite, nuo 2005uju metu norint vesti reikia irodyti, kad esi salyje legaliai, kitaip niekas nesutuoks. O tuoktis kitoj saly ir prasyt vizos is kitos salies - rizikinga, kad nebus kelio atgal i UK. Nuo 2008 dar lyg tai priims istatyma, kad tiems, kurie uzsibuvo be vizos per ilgai, metus neleidziama prasyti pakartotines vizos. Jeigu musu meile neisbles, mes planuojam nuolatiniam gyvenimui pasirinkti kita Europos sali, ir taip isspresti nelegalumo UK problema... Kadangi iki tol dar daug laiko (noriu maziuka iki metu UK paauginti), tai bus matyti, kaip ten tie reikalai su meile. Jau viena karta istekejusi buvau, tai man skubet nebereikia smile.gif ir savo teises i maziuka irgi reikia saugot, maza ka...
As pietu Londone gyvenu, tai mano ligonine kita bus.
Comet
[quote=Evi,2008 03 07, 16:22]
*

[/quot

Visu pirma laaabai gerai apgalvok ir neskubek. O visu antra kaip tu ji irasysi g.gif gi jis nelegalas, gi neuzteks tau pasakyti koks jo vardas ir pavarde,reikes jo pacio sutikimo, o tu tikra kad ambasadoje nepatikrins jo asmenybes?g.gif
O Jei galvoji lialiu Lietuvoje registruoti kaip tu TB issivesi ten g.gif
Zodziu maziausia nervu ir problemu butu vaika registruoti savo vardu mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone viska turi spresti pati 4u.gif
Evi
QUOTE(gretux @ 2008 03 08, 01:21)
Visu pirma laaabai gerai apgalvok ir neskubek. O visu antra kaip tu ji irasysi  g.gif  gi jis nelegalas, gi neuzteks tau pasakyti koks jo vardas ir pavarde,reikes jo pacio sutikimo, o tu tikra kad ambasadoje  nepatikrins jo asmenybes?g.gif 
O Jei galvoji lialiu Lietuvoje registruoti kaip tu TB issivesi ten g.gif
Zodziu maziausia nervu ir problemu  butu vaika registruoti savo vardu mirksiukas.gif  Bet cia tik mano nuomone viska turi spresti pati 4u.gif
*

Tai as irgi sakau, kad geriausia pavarde ir pasa savo vardu registruoti. Bet gimimo liudijima bus UK dokumentas, ir ji lyg paprasciau issiimti negu pasa, tai kad gimimo liudijime butu irasytas tetis, as ne pries. Na, tetis tai labai isizeistu, jeigu nebutu net gimimo liudijime paminetas.
Comet
QUOTE(Evi @ 2008 03 08, 09:39)
Tai as irgi sakau, kad geriausia pavarde ir pasa savo vardu registruoti. Bet gimimo liudijima bus UK dokumentas, ir ji lyg paprasciau issiimti negu pasa, tai kad gimimo liudijime butu irasytas tetis, as ne pries. Na, tetis tai labai isizeistu, jeigu nebutu net gimimo liudijime paminetas.
*

Bet kokiu atveju sekmes jums smile.gif 4u.gif
darijete
SVEIKUTES,

AS IRGI TURIU PROBLEMELE SU TETUKU UZSIENIECIU... blush2.gif
ZODZIU KAI SUZINOJO KAD nestuke.gif PALIKO ANT LEDO, AS GRIZAU I LIETUVA, PAGIMDZIAU, SUSITVARKIAU DOKUMENTUS VAIKO IR JUOSE NIEKUR TEVO NENURODZIAU.
DABAR MATYT SU PAVASARIU ATBUDO IR MANO EX ALE TEVISKI JAUSMAI, JUO LABIAU KAI SUZINOJO KAD GIME SUNUS...

TAI VAT DABAR MAN CIA VISOKIUS VEJUS KELIA, IR NEZADA MOKETI JOKIU ALIMENTU KOL NEGRISIU I UZSIENI, NEVA MAN GYVENANT LIETUVOJ ALIMENTAI NEPRIKLAUSO... mad.gif

Papildyta:
O CIA APIE TEVELIUS TURKELIUS PASKAICIAU... TAI IR PLAUKAI PIESTU SIAUSIASI...

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI blush2.gif ax.gif
Kristine
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 17, 22:20)

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI  blush2.gif  ax.gif
*

Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu 4u.gif
darijete
QUOTE(Kristine @ 2008 04 17, 22:48)
Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu  4u.gif
*

seip kiek zinau nei vieni mususlmonai ar tai bebutu arabai, ar turkai ar dar kokie nors nera linke palikti vaiku motinoms, juo labiau jei tai yra sunus...
anksciau ar veliau juos vistiek pasiima, ir dazniausiai tai buna pries motinu valia...

Comet
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 17, 20:20)
SVEIKUTES,

AS IRGI TURIU PROBLEMELE SU TETUKU UZSIENIECIU... blush2.gif
ZODZIU KAI SUZINOJO KAD  nestuke.gif  PALIKO ANT LEDO, AS GRIZAU I LIETUVA, PAGIMDZIAU, SUSITVARKIAU DOKUMENTUS VAIKO IR JUOSE NIEKUR TEVO NENURODZIAU.
DABAR MATYT SU PAVASARIU ATBUDO IR MANO EX ALE TEVISKI JAUSMAI, JUO LABIAU KAI SUZINOJO KAD GIME SUNUS...

TAI VAT DABAR MAN CIA VISOKIUS VEJUS KELIA, IR NEZADA MOKETI JOKIU ALIMENTU KOL NEGRISIU I UZSIENI, NEVA  MAN GYVENANT LIETUVOJ ALIMENTAI NEPRIKLAUSO... mad.gif
Papildyta:
O CIA APIE TEVELIUS TURKELIUS PASKAICIAU... TAI IR PLAUKAI PIESTU SIAUSIASI...

NU BET KA GALIU PASAKYTI, VERTI GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI  blush2.gif  ax.gif
*

Ziurint kokioj sali gyvena tas tavo "blede" lotuliukas.gif g.gif jeigu ES tai viskas ok tik turek konkrecius duomenis apie ji ir alimentus gali prisiteisti.

QUOTE(Kristine @ 2008 04 17, 20:48)
Gal ir "GRIEKO TIE BLEDES TURKELIAI " ir verti, taciau gal geriau jau maziau tokiu "GRIEKU" ir maziau vienisu mamu  4u.gif
*

Nesakyk netik turkeliai ant ledo palieka nestuke.gif Griekas grieku bet apie pasekmes reikia galvoti pries smileysex.gif Cia taikau ir sau jeigu ka rolleyes.gif
darijete
QUOTE(Ramaschke @ 2008 04 18, 00:47)
seip kiek zinau nei vieni mususlmonai ar tai bebutu arabai, ar turkai ar dar kokie nors nera linke palikti vaiku motinoms, juo labiau jei tai yra sunus...
anksciau ar veliau juos vistiek pasiima, ir dazniausiai tai buna pries motinu valia...
*

beto nereiskia, kad po kiekvieno GRIEKO vaikai gimsta 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.