Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie Diane 35
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
mazekris
Sveiki. Man 25 metai, prieš 9 mėnesius pagimdžiau. Krūtimi nemaitinu. Tačiau mano menstruacijos ir po gimdymo, kaip ir prieš nėštumą taip ir liko nereguliarios, skausmingos, vargina galvos ir pilvo skaumai. Draugė patarė vartoti Diane 35, jai visos tokios problemos susitvarkė vartojant šias tabletes. Aš taip pat norėčiau ir apsaugos nuo nėštumo, nes antro vaikelio greit neplanuojame. Ar aš galėčiau vartoti šias tabletes.
Taip pat noriu paklasuti, kuo šios tabletės skiriasi nuo Femine 35, ar tikrai jos tokios pačios sudėties. Kurie vaistai Jūsų nuomone man labiau tiktų, ar norint juos vartoti reikia atsižvelgti į amžių? Ačiū už atsakymą.
Rita Matulionytė
Šių abiejų preparatų sudėtis tikrai ta pati.
Prieš pradedant hormoninę kontracepciją visuomet reikia apsilankyti pas gydytoją ir pasitarti, kokį preparatą geriausiai pasirinkti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.