Perverčiau šį skyrelį ir atskiros temos apie šį daktarą nerdau. Per paiešką suradau kelias temeles, bet ten vos keli pasisakymai, konkretaus vaizdo negali susidaryt, tai gal čia pavyks susirinkti daugiau info. Parašyki, kas ką žinot gero ir blogo. Kaip į pinigėlių davimą jis reaguoja ir ar kiekvieno vizito metu jam mokat. Nu žodžiu viską, viską
Apie gyd.E.Sutkų tikrai daug atsiliepimų ankstesniuose P.Mazylio bei Kauno gimdymo namuose puslapiuose.Kiek skaiciau-tai tik geri atsiliepimai.Mano sesuo pas ji gimde pries du metus,tai buvo labai patenkinta.Paliko ramaus ,megstancio ir ismanancio savo darba zmogaus įspudį.Kelios drauges darėsi pas ji ultragarsa.Visom tiksliai pasake lytį.Taigi gali rinktis drasiai
Aš visus 3 savo vaikus gimdžiau pas tą daktarą, nu net nesitarus taip papuolė, bet jis man labai patiko, pinigėlių nedaviau iš viso, priežiūra buvo
QUOTE(Sniegutė @ 2006 07 16, 22:35) Perverčiau šį skyrelį ir atskiros temos apie šį daktarą nerdau. Per paiešką suradau kelias temeles, bet ten vos keli pasisakymai, konkretaus vaizdo negali susidaryt, tai gal čia pavyks susirinkti daugiau info. Parašyki, kas ką žinot gero ir blogo. Kaip į pinigėlių davimą jis reaguoja ir ar kiekvieno vizito metu jam mokat. Nu žodžiu viską, viską Sveikutė, Pas gyd. E. Sutkų buvau papuolusi atsitiktinai vieną kartą, kai mano gydytoja atostogavo. Jis man atliko echoskopiją, kai buvo 32 savaitės. Paliko tikrai malonaus, išmanančio ir dalykiško žmogaus įspūdį, labai patiko. Kažkuri rašė, kad labai tiksliai pasakė kūdikėlio lytį, tikiuosi, kad ir man pataikė
mano vyro sesuo pries 8m pas ji gimde, liko labai suzaveta, o as pas ji papuoliau su planine operacija, tik kad ne pagal planus vandenys nubego, o jis budejo tuo metu. tikrai likau labai patenkinta ir pacia operacija, ir prieziura po jos. tiesa, pas ji papuldavau ir echoskopuotis. vienakart jis mano tikrai mate, kas tam pilve sedi, dar su gydytoja pasnekejo uzuolankom, bet kad ir kiek prasiau, nesake, kas. nebuvo visiskai isitikines, o veliau kai buvau jau pasake, kad berniukas, neklydo
Sveikutes,esamos ir busimos mamytestaip gydytojas jistikrai
Papildyta: Sutkus is karto mane nuramino kad viskas gerai.Ir pasake kad turesiu dukryte,bet pamates kad as labai abejoju paskyre dar viena ultragarsa po 1 men ir vel patvirtino kad dukryte.Kaip atejo laikas gimdyti nepagimdziau pagulde i lig. o saremiai prasidejo kaip tik per jo budejima meldziausi kad tik nepradeciau gimdyti nes labai gedijausi gimdyti prie vyro daktaro.Bet mazyte pati nusprende prie kokio daktaro gimti.nemoku jums papasakoti kokius nuostabius prisiminimus paliko sis gimdymas kad toki visi butu tai galima butu gimdyti ir gimdyt.Dar gimdykloje gyd.paklause ko laukiam pasakiau kad saket kad dukrytes,o jis taip ramei jeigu as sakiau tai taip ir bus taip ir buvo.beje pas mane buvo pilnas atsidarymas,o galvyte nebuvo nei isistacius nei vandenys buvo nubege ir nejauciau jokiu saremiu tik labai keista jausma po pirmos 10 gydytojas ateina ir sako na ka iki 3ju pagimdysim mes su vyru tik susizvalgem aisku as pagalvojau kad jis nusisneka ir ka jus manot ne,po 2ju 23 as jau laikiau savo dukryte ant ranku
Smail, pritariu tau 100 proc. As irgi buvau ultragarse pas Sutku ir sake, kad gims dukryte
QUOTE(Migle* @ 2006 08 04, 12:12) Smail, pritariu tau 100 proc. As irgi buvau ultragarse pas Sutku ir sake, kad gims dukryte Sveikute man irgi teko papulti pas ji dare ultragarsa irgi iskarto pasake kad turesim mergaite.Nieko pries ji neturiu bet gimdyti pas vyra tikrai nenoreciau. O seip tai Riauka irgi neblogas
Aš šiuo metu pas jį lankausi ir tarėmės, kad priims mano mažylį į šį pasaulį. Fainas jis man toks.
Siandien man jis dare echoskopija ir nustate lyti 100proc., tikiuosi, kad nesuklys.
Sveikutės mamytės
QUOTE(ramune27 @ 2006 10 14, 13:11) Sveikutės mamytės Noreciau ir as pas ji gimdyti,be turbut,kad jau nespesiu susitarti,ant dienu turiu gimdyti,o gal dar galima tartis???Nors anksciau galvojau,kad pas vyra niekada QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 14, 16:21) Noreciau ir as pas ji gimdyti,be turbut,kad jau nespesiu susitarti,ant dienu turiu gimdyti,o gal dar galima tartis???Nors anksciau galvojau,kad pas vyra niekada Manau drasiai gali pas ji eiti ir tartis.Kol nepagimdei-niekada nevelu.Kiek zinau jis treciadieniais nuo 12iki16 val.ziuri echoskopu.Tada nueik ir sakyk,kad nori prie jo gimdyti.Manau problemu nebus.O del pinigu,tai manau tikrai nebrangiau kaip ir pas kitus.Sekmes
as irgi buvau echoskopuotis pas Sutku 22 beveik savaiciu, tai labai uztikrintai pasake, kad bus mergyte, na po menesiuko dar kart eisiu ir paziuresim patvirtins ar paneigs
Mums taip pat sis gydytojas 2 kartus patvirtino, kad turesime mergyte. Labai paslaugus.
Jis dalyvavo operacijoje, kai man cezeri dare. Tikrai
sveikutes,kaip tik vakar paklausiau ar pas mus daro epidura ir likau nuliudinta kad teks pačiai kankintis
QUOTE(ramune27 @ 2006 10 19, 12:11) sveikutes,kaip tik vakar paklausiau ar pas mus daro epidura ir likau nuliudinta kad teks pačiai kankintis KUR CIA TAIP EPIDIURO NEDARO
Kėdainiuose nedaro pati klausiau
QUOTE(ramune27 @ 2006 10 26, 12:41) Sveikute zinai nezinau ar cia teisybe bet lygtai gal kazkokiose vaistinese tipo turetu tureti pardavime epidiuro rinkinuka siulyciau daugiau pasidometi . Gal internete rasi kokia info. As vietoi taves nueiciau ten kur zadi gimdyti ir paprasyciau kad jie uzsisakytu ir kad turetu to epidiuro kai tu gimdysi. Niekaip nesuprantu ka Kedainiuose ne zmones gyvena ar ten vis dar viduramzio laikai ???? Jau kad Kedainiuose gyveni tai ir bliauk is skausmo nu visiska nesamone. Papasakok po to kaip sekesi.. SEKMES
Merginos, o kuo skiriasi gimdymas ir prieziura po jo lyginant Kauno klinikas ir Kauno gimdymo namus "Mazylis" ?
aciu uz atsakymus QUOTE(modestasta @ 2006 10 26, 23:00) Sveikute zinai nezinau ar cia teisybe bet lygtai gal kazkokiose vaistinese tipo turetu tureti pardavime epidiuro rinkinuka siulyciau daugiau pasidometi . Gal internete rasi kokia info. As vietoi taves nueiciau ten kur zadi gimdyti ir paprasyciau kad jie uzsisakytu ir kad turetu to epidiuro kai tu gimdysi. Niekaip nesuprantu ka Kedainiuose ne zmones gyvena ar ten vis dar viduramzio laikai ???? Jau kad Kedainiuose gyveni tai ir bliauk is skausmo nu visiska nesamone. Papasakok po to kaip sekesi.. SEKMES sveikute,ačiū už nuomone,bet visdėlto pasirinksiu ši daktarą ir mažylio kliniką,nes tikrai baisu patikėt savo stuburą ir sveikata neišmanantiems tokio darbo specelistams ,nes tai turi atlikti anistezologas . o kaip seksis butinai parašysiu tik ta didžioji diena dar ne taip greit. QUOTE(ramune27 @ 2006 11 17, 15:46) sveikute,ačiū už nuomone,bet visdėlto pasirinksiu ši daktarą ir mažylio kliniką,nes tikrai baisu patikėt savo stuburą ir sveikata neišmanantiems tokio darbo specelistams ,nes tai turi atlikti anistezologas . o kaip seksis butinai parašysiu tik ta didžioji diena dar ne taip greit. Sveikute, bet tu turbut supranti , kad Sutkus ne anesteziologas ir jis tau tikrai nedarys epidiuro QUOTE(Sniegutė @ 2006 07 16, 21:35) Perverčiau šį skyrelį ir atskiros temos apie šį daktarą nerdau. Per paiešką suradau kelias temeles, bet ten vos keli pasisakymai, konkretaus vaizdo negali susidaryt, tai gal čia pavyks susirinkti daugiau info. Parašyki, kas ką žinot gero ir blogo. Kaip į pinigėlių davimą jis reaguoja ir ar kiekvieno vizito metu jam mokat. Nu žodžiu viską, viską Pirma vaiką gimdžiau pas jį ir visai patiko. Rūpestingas malonus. buvau nesusitarus ir nieko nemokejau.
man papuolė gimdyti pas jį,likau absoliučiai juo patenkinta
Geras gydytojas... Tikrai nenusiviliau juom...
Gimdziau pas ji pries 2 savaites. Tikrai
Papuoliau ir as pas sutku gimdyti. Nu taip patiko kad zodziu truksta . O taip jaudinausi , nes nebuvau su niekuo nesusitarus . Nu tokia prieziura ir demesingumas , lyg as milijona buciau pazadejus .Labai dziugu , kad yra gydytoju is didziosios raides , o ne tokiu , kurie tik ziuri i kisene
Tikrai liuks daktaras, aš pas jį gimdžiau. Nors gimdymas ir buvo komplikuotas, jis vis ramino ir kalbėjo apie gerą, o ne gasdino kaip, kad kartais būna
Super daktaras... buvau susitarusi del gimdymo, kaina 500 + epidura 200 Lt, gimdziau 2007.02.28, likau simtu proc patenkinta, pasirupino tinkamai, net ir po gimdymo daznai ateidavo paklausti ar viskas ok, dare neplanuota cezari, tikrai nepasimete, manes negasdino, vyrui paiskino situacija, ir viskas buvo ok...
Ivertinu 10 balu, jei kita kart gimdysiu tai tik Mazyli ir tik pas ji:) QUOTE(dyncexxx @ 2007 03 13, 14:52) Super daktaras... buvau susitarusi del gimdymo, kaina 500 + epidura 200 Lt, gimdziau 2007.02.28, likau simtu proc patenkinta, pasirupino tinkamai, net ir po gimdymo daznai ateidavo paklausti ar viskas ok, dare neplanuota cezari, tikrai nepasimete, manes negasdino, vyrui paiskino situacija, ir viskas buvo ok... Ivertinu 10 balu, jei kita kart gimdysiu tai tik Mazyli ir tik pas ji:) Aš pas jį gimdžiau nesitarus, dukrytę reikėjo traukt vakuumu, taip jau nutiko, bet jis man nieko nesakė, negasdino. Viską irgi išaiškino vyrui. Ir viskas buvo puikiai
Teko pas šį gydytoja atlikti tik UG, tai pasirodėl l. malonus, išmanantis ir mėgstantis savo darbą žmogus
mums irgi jis dare ultragarso tyrima, po kurio ir apsisprendziau gimdyti pas ji, be to mano pasirinkimui pritare ir mano gydytoja, taip kad tikiuosi viskas bus ok, nes jau tik menesiukas liko laukti didziojo stebuklo dienos. Sekmes visoms busimoms ir esamoms mamytems!
prisiskaicius tiek geru zodziu noriu gimdyti tik pas ji!!!!
Siuo metu vis dar esu Airijoje ir grysiu tik porai menesiu likus iki gimdymo, kaip manot ar iseis tada susitarti? QUOTE(Fausteja @ 2007 04 23, 11:11) prisiskaicius tiek geru zodziu noriu gimdyti tik pas ji!!!! Siuo metu vis dar esu Airijoje ir grysiu tik porai menesiu likus iki gimdymo, kaip manot ar iseis tada susitarti? be problemu, as jam pasiskambinau 35 savaiciu, tai jis turejo isskrist kazkur ir kita savaite gryzta, tada sake ir atbegt, mums jau bus 37 savaites. Taip kad manau anksciau net neverta kvarsint galvos
mergaites,gal galit kuri parasyt man i AZ daktaro telefona?
aciu QUOTE(vilmonca @ 2006 10 27, 11:52) Merginos, o kuo skiriasi gimdymas ir prieziura po jo lyginant Kauno klinikas ir Kauno gimdymo namus "Mazylis" ? aciu uz atsakymus Pirmą gimdžiau 2004 Mažylį, antrą 2006 Klinikose, ir nors Mažyliui neturiu jokių priekaištų, daugiau pliusų dedu klinikoms, nes gimdyme svarbiausia akušere, o klinikose jos tikrai geros, o gyd. tai tik jei komplikacijos, be to klinikose geriau pasirūpintu vaikeliu, jei kokios bėdos, visi tyrimai būtų atlikti, o mažyly, tai ką... išsiūstų i klinikas. QUOTE(LiVo @ 2007 04 30, 11:08) Pirmą gimdžiau 2004 Mažylį, antrą 2006 Klinikose, ir nors Mažyliui neturiu jokių priekaištų, daugiau pliusų dedu klinikoms, nes gimdyme svarbiausia akušere, o klinikose jos tikrai geros, o gyd. tai tik jei komplikacijos, be to klinikose geriau pasirūpintu vaikeliu, jei kokios bėdos, visi tyrimai būtų atlikti, o mažyly, tai ką... išsiūstų i klinikas. na nelabai noreciau sutikti. pirmiausiai akuseres yra zmones ir turbut visokiu yra ten ir ten, bent jau Mazylyje tikrai profesionalios ir malonios, o apie klinikas visokiu girdejau. Turbut kaip ir visur kiek zmoniu tiek nuomoniu, juk ne robotai - zmones dirba. O siaip mazylyje yra kuo puikiausia prieziura ir tikrai niekas "jeigu ka" nesiustu i klinikas. Yra vienintelis dalykas - jei vaikelis neisnesiotas - tada pats Mazylis rekomenduoja is karto vaziuoti i klinikas nes jie ten specializuojasi neisnesiotu naujagimiu srityje, o jei vaikelis isnesiotas - tai jau Mazylyje yra viskas , kad galetu vaikeliu pasirupinti. Anksciau as irgi galvojau, kad klinikose geriau, kad jei ka - isius i klinikas, bet apsilankiau Mazylyje, pasiklausiau paskaitu, aprode viska, paaiskino ir dabar ramia sirdim vaziuosiu i mazyli, nes ten labai jauku, tikrai nesijauciu kaip ligoninej ir personalas labai malonus.
Gydytojas puikus. Neskubantis priimti skubotu sprendimu. Mastantis ramiai ir nepanikuojantis. Gali jaustis ramiai gimdymo metu, nes zinai, kad sitas zmogus ismano tai ka daro. Paprastas bendraujant, todel malonu kreiptis. Labai demesingas. Jeigu tik bus galimybiu antra noreciau butinai gimdyti tik pas ji.
nu va skaitau ir kuo toliau,tuo labiau nezinau ka daryti.apie Mazyli labai geri atsiliepimai ir drauge gimde,maciau kad ten grazu, bet gyvenu 5 min nuo kliniku
QUOTE(mikki @ 2007 05 06, 20:11) nu va skaitau ir kuo toliau,tuo labiau nezinau ka daryti.apie Mazyli labai geri atsiliepimai ir drauge gimde,maciau kad ten grazu, bet gyvenu 5 min nuo kliniku Taigi vistiek ne pestute gimdyti eisi.Koks skirtumas,5 min iki kliniku ar 10 iki Mazylio.Man rodos,jeigu visoms rasiusioms Sutkus patiko ,(neradau ne vieno net abejotino atsiliepimo),vaziuok i Mazyli,nebent klinikose turi nusiziurejusi koki daktara.Bet kokiu atveje sekmes galečiau pasakyti tūkstantį geriausių žodžių apie gydytoją Sutkų - tikrai profesionalus, žinantis, išmanantis ir mylintis savo darbą. Gimdymas buvo labai sunkus, bet kadangi pasakiau, jog labai nenoriu cezario ir kol vaikeliui niekas negresia, aš nenorėčiau jo daryti - gydytojas super mane išklausė ir nors gimėm labai sunkiai, bet gimėm patys - ir aš nuoširdžiausiai dėkoju šiam gydytojui, kadangi be jo pagalbos nebūčiau pagimdžiusi, o be to, kaip pats gydytojas sakė, tokiais atvejais negimdoma, net negalvoję visi daro cezarius - o mes pagimdėm, aišku, gydytojas buvo pasiruošęs viskam ir labai stebėjo ir leliuką ir mane ir iš vis, nors buvo labai sunkių momentų, man neleido nei trupučio jaudintis, drąsino, ramino ir netgi masažus darė, o stūmėm kartu dar kartą ačiū šiam nuostabiam gydytojui ir negalėčiau net galvot, kad kitą vaikelį gimdyti kitur - tik pas jį!!!
sveikos visos mamytes,
as taip pat visa nestuma lankiausi ir gimdziau pas daktara Sutku. man ji rekomendavo seimos gydytojas. ir tik geruoju galiu apie ji atsiliepti. lyti pasake labai anksti ir neprasove, tikrai gime berniukas. seip malonus ir savo darba ismanantis gydytojas |