Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alex gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Jurgichka
O viskas buvo taip..
Planavom, planavom - as beprotiskai norejau leliuko. Ir rugpjucio menesi pasidarius testa - susukau VALIOOO..
Prasidejo ilgas laukimas. Kad jis bus toks ilgas - netikejau. Praejo ziema, atejo pavasaris. Mes su tetuku glostem pilveli ir laukem. Data numatyta buvo balandzio 5. As kaskodel isitikinus buvau kad gims balandzio 1. 1,3,5,7 - o mazoji vis dar pilvuke smile.gif
Galiausiai gydytojai nusprende kad atsigulu i ligonine - tai buvo balandzio 13 ir is ryto skatina. Labai nenorejau gultis, bet ka darysi, teko.. Dar buvau vakare pabegus keliom valandom is ligonines - su vyru nuvaziavom pas uosvius, pavalgem sociai ir gerai. Grizom atsisveikinom iki ryt. A, dar paskambinau mamai kad ryt maikiu kokiu atvestu - nes kaskaip apsiziurejau ir neisidejau. Tai mama prizadejo pries darba 8 ryto atvest. Vakare skaiciau. Smigau su zurnalu rankoj. Kaskaip nepatogi lova buvo, lyg maude kaskur. Bet nuo to laukimo man visada vakarais mausdavo, taip kad nekreipiau didelio demesio i nepatogumus. Atsibudus 0:55 pajutau kad slapia. Net susinervinau, pagalvojau vat kokios gausios isskyros kad net slapia. Nuejau i tualeta ir... net akys ant kaktos issoko, tos 'isskyros' tai buvo didele slapia deme, ant maikes, ant kelnaiciu visur. Hm... KAgi prasidejo dideles paieskos daktares/sesutes ar siaip budincio personalo. Radau, pasisakiau - sakau rodos vandenys nubegineja. Atejo daktare apziurejo - sako 1 cm dar nieko nevyksta. Gali ramiai eit miegot, be ryto nieko nebus smile.gif
Nueinu miegot - tada vaizduote suveikia kad prasideda gimdymas, ir man skauda. BAndau save tikint kad cia tik vaizduote, bet man tikrai skauda. Po valandos nueinu pas daktare - sakau, zinokites, man skauda. Paziurejo kakleli - ir pati net suktelejo is nuostabos sako mergina, kraukis daiktus ir i gimdykla. 4 cm jau per valanda. Taip atsiradau gimdykloj po visokiu nemaloniu proceduru: skutimo, klizmu ir telefono mobilaus ieskojimo (per ta susijaudinima pameciau kaskur tarp daiktu) Kai jau radau - parasiau vyrui: zinai, man rodos jau gimdau, gali vaziuot, nors daktares sake kad be ryto dar veikla neprasides. Jis atrase: oj, o as miego taip noriu biggrin.gif bet poto kai prabudo galutinai (kaip veliau jis man pasakojo), soko is lovos, nuvaziavo dar iki bankomato issiimt pinigu (jei ka) ir buvo pas mane 4 ryto. saremiai buvo nerealus, ziauriai, ziauriai skaudejo (arba as tiesiog nepakanti skausmui) - o daktarai sake kad cia dar tik pradzia. Dar TIK PRADZIA ?!?!?!? Galvojau isprotesiu - vyras ir masaza dare, ir leido aprekiamas. Galu gale isvyjau ji paprasyt kad prileistu man vonia - atejo akusere, sako mergina, gal imk tu epidura, nes jei daba neiskenti (saremiai sieke 30b) tai kas bus toliau. As jau ant tiek nebegalejau kentet (ar galvojau kad nebegaliu) paziurejau i vyra, jis linktelejo galva - sutikom. Suleido epidura ....... MmmmMMmMMMm - pasaulis nusvito, galva prasviesejo, uffff. Pradejau sypsotis, juoktis, kalbetis normaliai. Pradejau vel mastyt apie mazyte, kuri tuoj tuoj bus su mumis. Taip praejo dar kelios valandos - 8 ryto keitesi pamaina, atejo dar daktarai apziurejo ir net atsoko sako ji jau gimdo - o as matote guliu apsipatenkinus, apsiepidurinus - ir prasidejo... prasidejo grozybes.. Nesileisiu i smulkmenas - bet pasakysiu rekiau. Kaip kad vyras kiek veliau issireiske - baisiau kaip zudomas zmogus biggrin.gif - net geda pasidaro daba kaip pagalvoju.. Pagaliau, paskutine stanga - ir klyksmas. Tokia muzika mamos ausiai. Net paglosciau daktares ranka, asaros akyse - ir klausimas: ar viskas gerai? ar viskas gerai? kartojau kaip pamisus - vyro akyse maciau susizavejima, bet man to neuzteko, norejau kad pasakytu kad viskas gerai, kad mazyte sveika - tos kelios minutes, kol vyras mane isgirdo.. Gerai, mamyte, gerai - ji toooookia grazi, toooookie zandai.
Och. Jei ne gimdymas - tas momentas kai vyro akyse maciau susizavejima ir isgirdau ta pirma klyksma - rodos gimdyciau ir gimdyciau.
2004,balandzio 14d., 10:00 gime pasauliui dar viena sirdute, dar viena mergyte - 3.5 kg 51 cm.

Grozis neleido baigt graziai pasakojimo - pradejom spygaut - kas reiskia nepasitenkinima kai mama sedi prie kompo.

Ir tikrai, laimingesnes uz mane nera - as, mylimas vyras ir beproto grazi dukra.

Pavydziu pati sau smile.gif

P.S. Aleksandra gime per mano sesers gimtadieni. Sutapimas smile.gif
Čili
pasakiska istorija heart.gif as jau noriu antro leliaus.. wub.gif
Zemfira
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif kaip grazu heart.gif nuostabu!!!
Dziaugiuosi kad galiu pirmoji jus pasveikint! Aukit dideles ir sveikos!!!!!!!!!!!!!! heart.gif heart.gif heart.gif

Antroji!!!! sad.gif
Aida
Labai labai grazu smile.gif
Aukit laimingos, sveikos ir mylimos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*Nendria*
uoj,net asharyte ishspaudzhiau wub.gif wub.gif wub.gif prisiminiau savo mergytes gimima heart.gif
Sekmes jums,aukit ir grazhekit heart.gif
Meisy
aukit stiprutes ir grazutes. nuostabi istorija...
rence*
Grazi istorija..aukit sveikos ir dziaukites gyvenimu smile.gif
brigitiki
kokia grazi istorija wub.gif
Šarlote
Tai linkim nesustoti gimdyti ir gimdyti 4u.gif lotuliukas.gif
liolia79
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif Net susigraudinau blush2.gif Sekmes ir sveikateles jums augant 4u.gif mirksiukas.gif
200505
labai grazi istorija wub.gif 4u.gif
irmabaro
drinks_cheers.gif wub.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif ir lauksim tesinio mirksiukas.gif
aida_val
labai grazi istorija smile.gif
mistika30
Sveikinimai 4u.gif O pas mane dvi dukrytės gimusios tą pačią dieną wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.