Planavom, planavom - as beprotiskai norejau leliuko. Ir rugpjucio menesi pasidarius testa - susukau VALIOOO..
Prasidejo ilgas laukimas. Kad jis bus toks ilgas - netikejau. Praejo ziema, atejo pavasaris. Mes su tetuku glostem pilveli ir laukem. Data numatyta buvo balandzio 5. As kaskodel isitikinus buvau kad gims balandzio 1. 1,3,5,7 - o mazoji vis dar pilvuke
Galiausiai gydytojai nusprende kad atsigulu i ligonine - tai buvo balandzio 13 ir is ryto skatina. Labai nenorejau gultis, bet ka darysi, teko.. Dar buvau vakare pabegus keliom valandom is ligonines - su vyru nuvaziavom pas uosvius, pavalgem sociai ir gerai. Grizom atsisveikinom iki ryt. A, dar paskambinau mamai kad ryt maikiu kokiu atvestu - nes kaskaip apsiziurejau ir neisidejau. Tai mama prizadejo pries darba 8 ryto atvest. Vakare skaiciau. Smigau su zurnalu rankoj. Kaskaip nepatogi lova buvo, lyg maude kaskur. Bet nuo to laukimo man visada vakarais mausdavo, taip kad nekreipiau didelio demesio i nepatogumus. Atsibudus 0:55 pajutau kad slapia. Net susinervinau, pagalvojau vat kokios gausios isskyros kad net slapia. Nuejau i tualeta ir... net akys ant kaktos issoko, tos 'isskyros' tai buvo didele slapia deme, ant maikes, ant kelnaiciu visur. Hm... KAgi prasidejo dideles paieskos daktares/sesutes ar siaip budincio personalo. Radau, pasisakiau - sakau rodos vandenys nubegineja. Atejo daktare apziurejo - sako 1 cm dar nieko nevyksta. Gali ramiai eit miegot, be ryto nieko nebus
Nueinu miegot - tada vaizduote suveikia kad prasideda gimdymas, ir man skauda. BAndau save tikint kad cia tik vaizduote, bet man tikrai skauda. Po valandos nueinu pas daktare - sakau, zinokites, man skauda. Paziurejo kakleli - ir pati net suktelejo is nuostabos sako mergina, kraukis daiktus ir i gimdykla. 4 cm jau per valanda. Taip atsiradau gimdykloj po visokiu nemaloniu proceduru: skutimo, klizmu ir telefono mobilaus ieskojimo (per ta susijaudinima pameciau kaskur tarp daiktu) Kai jau radau - parasiau vyrui: zinai, man rodos jau gimdau, gali vaziuot, nors daktares sake kad be ryto dar veikla neprasides. Jis atrase: oj, o as miego taip noriu
Och. Jei ne gimdymas - tas momentas kai vyro akyse maciau susizavejima ir isgirdau ta pirma klyksma - rodos gimdyciau ir gimdyciau.
2004,balandzio 14d., 10:00 gime pasauliui dar viena sirdute, dar viena mergyte - 3.5 kg 51 cm.
Grozis neleido baigt graziai pasakojimo - pradejom spygaut - kas reiskia nepasitenkinima kai mama sedi prie kompo.
Ir tikrai, laimingesnes uz mane nera - as, mylimas vyras ir beproto grazi dukra.
Pavydziu pati sau
P.S. Aleksandra gime per mano sesers gimtadieni. Sutapimas