Pagaliau nusipirkau dviratį, tačiau susidūriau su problema - vaikų kėdutės - žmonėms iki 22 kg
Mes vazinejames super dalykas
Pagal zmoniu reakcijas suprantu kad tai nera labai iprastas reiskinys pas mus Kadangi mes jas turim 2 (viena didesne kita mazesne galiu pasakyt kad butinai imkit kur kojites zemiau uz sedyne Siaip puikus daiktas dar tuom kad galima sudeti daiktus , mazulio nevargina kelione ( susideda zaislai ir visa kita aplinkui i kiseniukus ).
Mergaičiukei mano keturi "su puse" (labai svarbus momentas
Renax, o jūs Lietuvoje pirkote, o gal patys platinate? Kokios kainos? Gal būna pirkti dėvėtų (arba patys tuoj išaugsite?) arba nuomuojami? QUOTE(Ir Guste @ 2006 07 18, 12:47) Mergaičiukei mano keturi "su puse" (labai svarbus momentas Renax, o jūs Lietuvoje pirkote, o gal patys platinate? Kokios kainos? Gal būna pirkti dėvėtų (arba patys tuoj išaugsite?) arba nuomuojami? Nea mes ju neplatiname , patys parsivezem is vokietijos cia jos nepigios tuo labiau tokios kokios norejom nelabai radom . Isnomuot gal ir imanoma tik kada noresit ir kik planuojat nuomai isleist ? 112 tilps , maniske 116 telpa
Ačiū, Renax, už atsakymą. Kol kas apie priekabą ir nuomą tik teoriniai pasvaičiojimai, pats dviratis priekabos kainos nesiekia
Klaipėdoje mačiau mamą, vežančią tokį kaip mano vaiką tiesiog ant bagažinės, padėjus rankšluostį. Man būtų labai baisu
Ir mes tokios priekabos ieskom, bet Lietuvoj ju pirkti nemaciau, o per ebay man ten zalias miskas, bet ten yra. Sake Toma Philips kazkas mate pirkti.
Va kokiu ju buna ![]() ![]() ![]()
Senukuose maciau panasia priekaba, ji kainuoja virs 600Lt
Savaitgalį buvome "Dviratyje" Žirmūnuose, kaina 749 Lt
Kitoje dviračių parduotuvėje man patarė paieškoti "svarščiko", kuris porą ratų privirinęs lengvai tokią priekabėlę padarytų. Va, mamytės, kieno vyrai auksarankiai, jums biznio idėja
Mano auksarankis svarscikas ale kaip medziaga pritvirtinti
Atvaziuok i svecius tikrai nesudetinga ten viskas jei karkasas yra
Tai kad po du visada telpa , nebuna vienam QUOTE(ketti @ 2006 07 26, 20:37) Būna ir vienviečių Gal kazkaip as neisigilinus i jas , siaip dvivietija dirzai pritaikyti ir 2 ir 1 vezt . Na priekabos nerealus dalykas jei zinociau kad taip patogu ir 600 nera gaila
Na, dabar susikaupkit...
Dukra užėjo, pamatė ir parašė žinutę. Tai Ukmergės g. Vilniuje jau nebebuvo, o Žirmūnuose prieš pat uždarymą nusipirkom ir visą vakarą "žaidėm". Tiesa, jei lėksit, turėkite omeny, kad jie kortelėmis neaptarnauja. O instrukcija vokiška QUOTE(Ir Guste @ 2006 07 28, 16:38) Na, dabar susikaupkit... Dukra užėjo, pamatė ir parašė žinutę. Tai Ukmergės g. Vilniuje jau nebebuvo, o Žirmūnuose prieš pat uždarymą nusipirkom ir visą vakarą "žaidėm". Tiesa, jei lėksit, turėkite omeny, kad jie kortelėmis neaptarnauja. O instrukcija vokiška Oba (aišku jei dar ten bus į ką žiūrėt
Idomu ar Kaune yra
Valio! Nusipirkom ir mes
QUOTE(RamuteS @ 2006 07 28, 22:28) Super pirkinys, sveikinu Mums labai patinka su tokia priekaba vazinetis. Dar labai idomu, ar si priekaba kai nusiima nuo dviracio, pasidaro kaip vezimelis? Dėkui už sveikinimus P.S. Iš šios priekabos vežimėlis nepasidaro Va mūsų priekabėlė
Super dalykas, kaip uzsimaniau tik dar labiau, viskas kita savaite gris vyras po darbu ir leksim i Kauna, tik kad zinociau ar Kauno TomasPhilips dar ju yra
šeštadienį buvom TP, nebuvo
QUOTE(DAISY @ 2006 07 31, 13:57) Kazi o ten uzsakyti neina, siaip tai Vokieciuose yra http://www.shop.thomas-philipps.de/index.php?k_sub=9 Ir pigiau, idomu neparsiust jie i Lietuva QUOTE(dovesa @ 2006 07 31, 15:08) Kazi o ten uzsakyti neina, siaip tai Vokieciuose yra http://www.shop.thomas-philipps.de/index.php?k_sub=9 Ir pigiau, idomu neparsiust jie i Lietuva Su parsiuntimu išeis brangiau
Ir mes šiandien nusipirkom priekabą,tai šiom dienom išbandysim.Atrodo,kad kokybė nebloga,o kai už tokią kainą
O kaip ten tvirtinasi prie dviracio?
Naugarduke yra priekaba vezimelis vienam vaikui , faina nerealiai , gaila mano akimis nera tokia aptogi
kas pirkot iš TP priekabą pora klaisimų:
ar nebuvo niekur suplyšę? pas mus sėdimoje dalyje suplyše ir kaip tą ir kur vėlevėlę įstatyt?
Pas mus suplyse siek tiek kur langeliai. Bet vos vos - skylute tik
O velevyte yra toks sone kistukas- na paziurek ant dezes labai aiskiai matosi kur kisti
Va kaip mes vazinejom, kai nelijo
as ir tokios ieskau, siauliuose naujos tokios dar niekur nemaciau, tokia deveta bet jau gerokai apiplysusia turguje uz 100lt diedas toks siule kur dviraciais prekiauja, bet kad ten jau tuoj vaikas per dugna isskristu.
Mes pirkom tokią fainą dvivietę priekabėlę prieš 2 m. Alytuje už 300 lt. Pramonės rajone yra tokia parduotuvė "Auslinda", kur būna įvairių įdomių ir kokybiškų pažeistos pakuotės prekių. Kai tik būnam tuose kraštuose, visada užsukam, nes esam nusipirkę jau ne vieną "krūtą" ir svarbiausia - nesulaužomą žaislą. Toks vežimaitis matėm kataloge gal apie 300 EUR. Savo drambliuką vežiojom vos vieną vasarą (gal tilptų ir dabar, tik niekas šią vasarą dviračiais nevažinėjo), bet daiktas super ir labai pravers būsimiems dvynukams
Jei rasiu kaip, pabandysiu įdėti nuotraukėlę.
labas mamytes:) gal kas sugalvotumete toki daikta parduoti...........mielai atpirksiu:)
pasiulykite prasau:) lauksime labai pasiulymu:) aciu
Na, mamos kurios pirko priekaba Thomas Philipse, pasidalinkit patirtimi
Ar patenkintos, ar patogi, ar patvari Norim ir mes priekabos, gal kas pasiulys
mes ir ieskome priekabos, gal kuri parduodate, savo dvyniams paimciau, bet klausimas ar geriau imti kedutes ant dviraciu...?
gal jos praktiskiau kai nori po miskus pasivazineti? ot dilema.... nebuvot ThP? gal jau atveze? QUOTE(mozaika @ 2007 04 02, 12:02) mes ir ieskome priekabos, gal kuri parduodate, savo dvyniams paimciau, bet klausimas ar geriau imti kedutes ant dviraciu...? gal jos praktiskiau kai nori po miskus pasivazineti? ot dilema.... nebuvot ThP? gal jau atveze? Praeita savaitgali maciau priekaba aleksoto turguje, deveta, kainavo 180, tad pabandyk paieskoti ten. Siaip miskais vazineti gali siek tiek vaikus ten kratyti, nors mes dar nebandeme misku takeliais.
Mergaites, pasidalinkite kas jau turi tokias priekabas. Kaip ten viduje sedeti, ten kur sedima dalis kazkokia ilinkusi, man atrodo nepatogu. Pas visas taip? Gal kas galite parodyti foto kaip pa sjus arba papasakoti apie ta sedima dali
Ish anksto aciu visom
Laba diena, keliu tema is numirusiu
Gal jau prasidejo dviracio priekabu sezonas, gal kas mate kur galima butu isigyti Vilniuje?
šiaip moterys yra nuomotis Vingio parke- Vilniuje tokios priekabos- tai jei norite išbandyti- ten pačios galėsite. Tik kokios kainos nežinau.
nuo kokio amziaus vaikams tinka?
QUOTE(rupestelis @ 2008 03 28, 17:36) Nuo metų laiko. Man tai keletas kitokių klausimų kyla.Kadangi Lietuvoj dviračių takų nerasta, o su mūsų vairuotojų kultūra gatvėm važiuoti nesaugu, taigi galima važiuot tik šaligatviais, kurie yra nelygūs, taip pat daug bordiūrų. Ar patogu su tuo vežimaičiu važiuoti šaligatviais, kaip važiuojasi miško keliukais, kalniukais? Pasidalinkit patirtimi tos, kurios turit, prašom QUOTE(regal @ 2008 04 15, 00:01) Ar patogu su tuo vežimaičiu važiuoti šaligatviais, kaip važiuojasi miško keliukais, kalniukais? Pasidalinkit patirtimi tos, kurios turit, prašom Neturiu, bet manau, kad nepatogu. Šaligatviams priekabos atrodo kiek per plačios, žinant mūsų šaligatvių stovį
Na mes turim, važinėjam nemažai, šiaip stengiamės vengt "pavojingesnių" kelių, bet nevisad pavyksta. Tai galiu pasakyt jos ryškiaspalvės, dar aukštai ryški vėliava mosikuoja, tai pakankamai matomos, kažkaip nebuvo kuriozinių situacijų, beto važiuojam ne asfaltu o kelkraščiu.
Didžiąją dalį važiuojam miškų keliais, tikrai nelygūs paviršiai - viskas labai normaliai. Šiaip laiko sąnaudom mūsų priekaba mačiusi 80 proc. miško kelių ir žvyrkelių ir 20 proc. asfalto. Jokių nusiskundimų. Vaikams irgi patinka, nesiskundžia kad krato, nors abu jau sunkiai telpa, turbūt labiau "susispaudę" sėdi nei krato QUOTE(regal @ 2008 04 14, 23:01) Nuo metų laiko. Man tai keletas kitokių klausimų kyla.Kadangi Lietuvoj dviračių takų nerasta, o su mūsų vairuotojų kultūra gatvėm važiuoti nesaugu, taigi galima važiuot tik šaligatviais, kurie yra nelygūs, taip pat daug bordiūrų. Ar patogu su tuo vežimaičiu važiuoti šaligatviais, kaip važiuojasi miško keliukais, kalniukais? Pasidalinkit patirtimi tos, kurios turit, prašom isivaizduoju, kad mieste nepavaziuosi, nes vezimas platus, tai koki pestiji nusitempt galima kartu
Bandėm važinėti Šeškinėje. Žmonių ne per daugiausia, jei kas, pasitraukia į šoną. Bet dėmesio tai netrūksta
Šiemet dairysimės, ar dar telpam, nes mergiotė išmojavo ne pagal metus.
Buvau Kauno TP, vežimaičių yra. Kam reikia, galit nusipirkt.
Sveikutes, kiek is sono matau - visu Vaikuciu veidukai laimingi (sedinciu priekaboje). Manau patogu ir praktiska !
aciu regal,
mes jau nusipirkom, kai tik oras atsils truputi leksim isbandyti. parasysiu kaip sekesi. QUOTE(rupestelis @ 2008 04 15, 09:25) Naudojames va tokiu prikabinimu http://www.followme-tandem.com/english/index.htm Bordiurai trukdo, bet neskubant ir letai (ash atsistoju ant zhemes) uzhtraukiant- viskas pavyksta. Praeita pirmadieny nuvarem su traukiniu iki Traku ir atgal y Vilniu parmyniau su dviem dukrom- viena keduteje, kita ant prikabinto savo dviratuko. |