Krisliukas
2006 08 05, 21:28
QUOTE(Virdzinija @ 2006 08 05, 21:54) Teisybė, bet vertinu žiūrėdama į nuotraukos nuotaiką, ir į įspūdį, kurį ji man sukelia Teisingai sako vi_ka, geriau į kai kurias nuotraukas žiūrėti nepasididinus bet tokios nuotraukos mano balso negaus  Na tik nereikia pradėti  . Negaus Tavo balso, tai gaus kito balsą. Nėra čia jau Tavo balsas toks svarbus ir iškirtinis
Virdzinija
2006 08 05, 22:46
QUOTE(Krisliukas @ 2006 08 05, 21:28) Na tik nereikia pradėti  . Negaus Tavo balso, tai gaus kito balsą. Nėra čia jau Tavo balsas toks svarbus ir iškirtinis  Rodos, šitam skyrelyje komentuojamas konkursas ir nuotraukos, ane? Jei jau dalyvės pasisako, už ką balsavo, tai ir aš turiu teisę pasakyti, už kokias nuotraukas nebalsuočiau. Nepatinka - neskaityk. Ir nejuokink, kad mano balsas nieko nereiškia - visi balsai svarbūs. Be to, perskaityk mano komentarą dar kartą; neišskyriau nei vienos nuotraukos - tik pasakiau, kad nebalsuosiu už nuotraukas (nenurodžiau konkrečiai, kurias), kurios rodos gražios, o padidinus - nieko gero.
QUOTE(Džinė @ 2006 08 05, 17:29) reiškia mes balso negavom, nes manoji buvo - be suknytės  Suknytem atidaviau tris balsus, o jusu gal ir pakliuvo is dvieju likusiu  O balsavau ne uz pacias suknytes, o MERGYTES su suknytem, man jos labai patiko. QUOTE(Solle @ 2006 08 05, 19:40) siaip ne madu sou koks konkursas  a  Nesikabinekit  Buciau parasius, kad visos nuotraukos is labiausiai patikusiu buvo su berniukais, sakytumet ne berniuku konkursas.  QUOTE(Solle @ 2006 08 05, 19:40) man grazu ir be sukneliu mergytes Na kad irgi ne toks konkursas  Nors vaiku madu konkursas butu visai idomus siaip jau
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 06, 06:03) Suknytem atidaviau tris balsus, o jusu gal ir pakliuvo is dvieju likusiu aš ir šeip - labai jau laukiu konkurso pabaigos
Krisliukas
2006 08 06, 12:32
QUOTE(Virdzinija @ 2006 08 05, 23:46) Rodos, šitam skyrelyje komentuojamas konkursas ir nuotraukos, ane? Jei jau dalyvės pasisako, už ką balsavo, tai ir aš turiu teisę pasakyti, už kokias nuotraukas nebalsuočiau. Nepatinka - neskaityk. Ir nejuokink, kad mano balsas nieko nereiškia - visi balsai svarbūs. Be to, perskaityk mano komentarą dar kartą; neišskyriau nei vienos nuotraukos - tik pasakiau, kad nebalsuosiu už nuotraukas (nenurodžiau konkrečiai, kurias), kurios rodos gražios, o padidinus - nieko gero. O Tau neatrodo, kad paskutinis sakinys parašytas juoko forma, vietoj skliausteliuose juokauju, padėjau šypsenėlę.  Žinoma, kad visi balsai yra svarbūs. Tiesiog mes negalim balsuoti už visas nuotraukas. Todėl, mano mintis buvo tokia, kad jei Tu nenubalsuosi už kurią nors nuotrauką (kuri Tau nepatinka), tai gal kitas užbalsuos, kuriam ji pasirodys pati pačiausia. O nuotraukos, kurios gaus 0 bus irgi labai gražios, tiesiog balsų stoka. Aš ir neparašiau, kad tu išskyrei konkrečią nuotrauką, neprisigalvok. Visos nuotraukos gražios ir nei vienos nėra nuotraukos, kutrioje nėra nieko gero. Jau patys mažyliai labai gražūs ir mamos gražios, galų gale pati gamta visur nuostabi
Katinuke
2006 08 06, 16:21
QUOTE(Elen @ 2006 07 25, 08:36) Tikrai
kristavs
2006 08 06, 20:31
QUOTE Nesikabinekit[/color]  Buciau parasius, kad visos nuotraukos is labiausiai patikusiu buvo su berniukais, sakytumet ne berniuku konkursas.  Na kad irgi ne toks konkursas  Nesuprantu, kodėl reikia pulti ant žmogaus, jeigu jam patiko nuotraukos, kuriose mergaitės su suknytėm, o ne pavyzdžiui kaip daugeliui, kur gražus berniukas ar mergaitė murziukė. Kiekvienas turi savo kriterijus, kuriais remdamasis atiduoda balsus. Aš dažniausiai nebalsuoju už tas nuotraukas, kurios patinka masiškai beveik visiems.
QUOTE(kristavs @ 2006 08 06, 21:31)  Nesuprantu, kodėl reikia pulti ant žmogaus, jeigu jam patiko nuotraukos, kuriose mergaitės su suknytėm o kas cia kur puola  mes tiesiog diskutuojam
*Laume*
2006 08 07, 11:27
Na, mergaitės, įsišėlot?!  Gerai, reiškia turit nuomonę  Juk kiekvienam vis kitkas patinka. Jei tiesiog alpsta žmogus dėl mergaičių su suknytėm, jei tai primena ypatingus vaikystės prisiminimus -- ir gerai  Jis ir balsuos už mergytes. Jei kam patinka šelmis murzius berniukas kubiliuke, kuris primena kokią nors iškrėstą išdaigą - -dar geriau. Jis balsuos už berniuką. Taip ir turi būti. Pvz: aš alpstu nuo aguonų grožio ( ne nuo skonio!  ), tai ir už aguonas ir balsuosiu
Sveikinimai nugaletojoms  Jus to vertos!
pasibaigė...nuoširdžiai sveikinu nuotraukytes-nugalėtojas, nuo pat pradžių jos buvo numylėtos-apšnekėtos, todėl, matyt, niekas nenustebs, jog jos laimėjo, šaunu
*ziurkyte*
2006 08 08, 06:40
Sveikinu nugaletojus
Sveikinu nugalėtojus  Visos nuotraukos nuostabios
Sveikiname visus visus konkurso dalyvius! Kiekvieno jūsų nuotrauka "pasakoja" mums apie nepaprastai linksmas ir gražias vasaros akimirkas. Linkime Jums dar daugiau saulės, nuotykių ir linksmybių! Sveikiname konkurso prizininkus!!! I vietą laimėjo be galo populiari nuo pat pradžių, daugelio išgirta, šelmiška nuotrauka "Tik iš baaalos tas gražumas!" nes, sveikiname užfiksavus pačią gražiausią vasaros akimirką!  Laimėjote firminį supermama.lt puodelį! II vietą laimėjo be galo mieli "Draugai" Agneza, sveikiname! laimėjote firminį supermama.lt puodelį! III vietą laimėjo viena romantiškiausių konkurso nuotraukų - "Laukimo vasara..." bulia,  sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį! [Dėl prizų atsiėmimo parašysiu laimėtojams asmenines žinutes] Kviečiame dalyvauti kitame šiuo metu vykstančiame konkurse - "Težydi mano miestas" spauskite čia:
Zvaigzdziuke
2006 08 08, 08:33
Visoms mamytėms ačiū už sveikinimus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Papildyta:čia ta pati lėlė tik metams praėjus
v*i*j*a
2006 08 08, 09:12
QUOTE(babuska @ 2006 08 08, 00:24) Sveikinimai nugaletojoms  Jus to vertos!  Sveikinu
Taip, pamiršau pridurti, kad pirmųjų dviejų vietų laimėtojos jūsų pastebėtos ir įvertintos jau ne pirmą kartą! Jų profiliuose jau puikuojasi po antrą medalį
*Laume*
2006 08 08, 09:46
QUOTE(Matelyk @ 2006 08 04, 13:56) Po šitokios "režisūros" visą savaitę gramdėm betoną iš visų galimų ertmių, apie gražiąsias linines kelnės iš viso nebekalbu, išgyveno tik pakabukas!  Jei vaikas žiūri tiesiai į fotoaparatą , tai nereiškia, kad jį kas nors privertė tai daryti  VISUS LAIMĖJUSIUS SVEIKINU
Terija:)
2006 08 08, 10:41
Lauksim kito konkurso!!!!!!
*Laume*
2006 08 08, 11:24
Jau pradėjom laukt
O aš nenorėjau savo vaiko fotografuoti, nes buvo su pačiais baisiausiais drabužiais (vieninteliai buvo likę sausi  )............................... dar kelios balos
Agotukas
2006 08 08, 12:28
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 12:47) O aš nenorėjau savo vaiko fotografuoti, nes buvo su pačiais baisiausiais drabužiais (vieninteliai buvo likę sausi  )............................... dar kelios balos  Visos prizinės vietos tikrai to vertos  Tokias net negėda ant sienos kabint Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks  Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai. Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas  ), iš kadro pabėgo karvė  Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę
amelijaž
2006 08 08, 12:30
QUOTE(Agotukas @ 2006 08 08, 13:28) Visos prizinės vietos tikrai to vertos  Tokias net negėda ant sienos kabint Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks  Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai. Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas  ), iš kadro pabėgo karvė  Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę  Papildyta:QUOTE(amelijaž @ 2006 08 08, 13:30)  kaip aš norėčiau, kad ir mano mažė jau mokėtų tuo pasidžiaugti.......Na, bet atsidžiaugė maudymusi purvyne, tai daba džiaugiuosi aš Jos "laurais"
Sveikinu nugalėtojas ir dėkoju už mums tekusius balselius Agotukui noriu pasakyti, kad ten tikrai ąžuolas  - kam gi man būtų reikėję ąžuolą vadinti klevu?
Agotukas
2006 08 08, 13:01
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 13:47) Sveikinu nugalėtojas ir dėkoju už mums tekusius balselius Agotukui noriu pasakyti, kad ten tikrai ąžuolas  - kam gi man būtų reikėję ąžuolą vadinti klevu?  O gal būtumėt apsigalvoję
sena karvė
2006 08 08, 13:01
QUOTE(Agotukas @ 2006 08 08, 13:28) (anos jam labai didelis autoritetas  )
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 08, 11:41) Lauksim kito konkurso!!!!!!
QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 12:24) Jau pradėjom laukt  O kol laukiat, sudalyvaukit foto konkurse "Težydi mano miestas" Kitas mūsų konkursas bus paskelbtas iškart po jo, pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui, 16 d.
Starburst
2006 08 08, 13:19
QUOTE(Agotukas @ 2006 08 08, 13:28) Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks  Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai. Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas  ), iš kadro pabėgo karvė  Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę  Balsavau už šitą foto, kas kad be pūstos suknytės  Užtai, kaip iš pasakos apie piemenėles Sveikiname "murziukę", buvusią dainininkę Patiko ir Zvaigzdziukes rūgpieniai O toms, kurios suabejojo, ar nuotraukoje su drugeliu vaiko koja, sakau, kad ten mano mergičkos kojytė. Aišku, be manikiūro, nes visą dieną sodyboje lakstė po žemę basa ir nelabai mėgsta, kai karpomi kojų nagučiai  O va drugelis-draugelis, labai fainas pasitaikė. Pirmą dieną ant kojų tupinėjo, o kitą jau ant ištiesto rankos piršto tūpė. Tik jau nebefotkinau, tiek jau to  Tik labai linksma vaikams
QUOTE(Starbust @ 2006 08 08, 14:19) Balsavau už šitą foto, kas kad be pūstos suknytės  Užtai, kaip iš pasakos apie piemenėles Sveikiname "murziukę", buvusią dainininkę Patiko ir Zvaigzdziukes rūgpieniai O toms, kurios suabejojo, ar nuotraukoje su drugeliu vaiko koja, sakau, kad ten mano mergičkos kojytė. Aišku, be manikiūro, nes visą dieną sodyboje lakstė po žemę basa ir nelabai mėgsta, kai karpomi kojų nagučiai  O va drugelis-draugelis, labai fainas pasitaikė. Pirmą dieną ant kojų tupinėjo, o kitą jau ant ištiesto rankos piršto tūpė. Tik jau nebefotkinau, tiek jau to  Tik labai linksma vaikams  Nu va, kaip po konkursų viskas išaiškėja: ir nagai  ir ąžuolai
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 13:35) Nu va, kaip po konkursų viskas išaiškėja: ir nagai  ir ąžuolai  Tai nesiaiškinsi gi per konkursą, nors labai kartais knieti reaguoti į kokį nors juokingą komentarą Man tai dar labai smalsu, kur buvo fotografuotos tos aguonos
Agotukas
2006 08 08, 13:57
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 14:52) Man tai dar labai smalsu, kur buvo fotografuotos tos aguonos  Taip taip.. Policijai irgi smalsu
Terija:)
2006 08 08, 16:42
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 08, 12:16) O kol laukiat, sudalyvaukit foto konkurse "Težydi mano miestas" Kitas mūsų konkursas bus paskelbtas iškart po jo, pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui, 16 d.  Kas cia per konkursas,kur jis????
Krisliukas
2006 08 08, 16:43
Sveikinam nugalėtojus
Linea...
2006 08 08, 17:25
Sveikinam nugaletojus  Aciukas balsavusiems uz musu nuotraukyte, pirma kart istorijoj surinkom 5 balus, jau beveik jauciamies kaip nugaletojai
pekutis
2006 08 08, 17:26
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 14:52) Man tai dar labai smalsu, kur buvo fotografuotos tos aguonos  sveikinimai nugalėtojams
Katerina.S
2006 08 08, 17:49
Nes sveikinu Laimejo tikrai pati graziausia nuotrauka
daliuxx
2006 08 08, 18:30
Paranormali
2006 08 08, 19:30
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 08:48) Visoms mamytėms ačiū už sveikinimus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Papildyta:čia ta pati lėlė tik metams praėjus   Sauni lelyte uzaugo Sveikinam nugalejusius......... O jei mes geliu rasim nesudziuvusiu tada bandysim dalyvauti
-freya-
2006 08 11, 20:50
 Didžiausi sveikinimai nugalėtojai  Nuotrauka nereali. Smagu, kad leidžiat vaikučiui taip dūkti
Ramunita
2006 08 13, 21:20
nes, tavo fotke fantastiška  tikrai verta pirmos vietos o tu Agotuk galėtum gauti medalį už humoristinius pasakojimus  vos neišlūžau įsivaizduodama kaip tavo kojytė įtupia į šiltą vištos š... ir kaip kavė lekia iš kardo
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 13:52) Aguonos buvo fotografuotos Vilniuje, tiksliau apie 15 km už Vilniaus, link Rastinėnų, pernai buvo toks gražus aguonų laukas  Tai mes ten su vyru ir surengėm fotosesiją  Gal dar kas nors prisimena šitą nuotrauką  , tai čia iš tos pačios serijos  Smagu, kad mūsų nuotrauka patiko, ačiū už balsus Ir šiaip labai gražus konkursas buvo, nuotraukos tikrai tobulėja ir laimėti darosi vis sunkiau
|
|