Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios vasaros akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Krisliukas
QUOTE(Virdzinija @ 2006 08 05, 21:54)
Teisybė,
bet vertinu žiūrėdama į nuotraukos nuotaiką, ir į įspūdį, kurį ji man sukelia  ax.gif
Teisingai sako vi_ka, geriau į kai kurias nuotraukas žiūrėti nepasididinus  doh.gif bet tokios nuotraukos mano balso negaus  blush2.gif
*

Na tik nereikia pradėti doh.gif . Negaus Tavo balso, tai gaus kito balsą. Nėra čia jau Tavo balsas toks svarbus ir iškirtinis biggrin.gif

Virdzinija
QUOTE(Krisliukas @ 2006 08 05, 21:28)
Na tik nereikia pradėti doh.gif . Negaus Tavo balso, tai gaus kito balsą. Nėra čia jau Tavo balsas toks svarbus ir iškirtinis biggrin.gif
*

Rodos, šitam skyrelyje komentuojamas konkursas ir nuotraukos, ane? Jei jau dalyvės pasisako, už ką balsavo, tai ir aš turiu teisę pasakyti, už kokias nuotraukas nebalsuočiau. Nepatinka - neskaityk. Ir nejuokink, kad mano balsas nieko nereiškia - visi balsai svarbūs.

Be to, perskaityk mano komentarą dar kartą; neišskyriau nei vienos nuotraukos - tik pasakiau, kad nebalsuosiu už nuotraukas (nenurodžiau konkrečiai, kurias), kurios rodos gražios, o padidinus - nieko gero.
bsgess
QUOTE(Džinė @ 2006 08 05, 17:29)
reiškia mes balso negavom, nes manoji buvo - be suknytės hihihi.gif
*

Suknytem atidaviau tris balsus, o jusu gal ir pakliuvo is dvieju likusiu mirksiukas.gif O balsavau ne uz pacias suknytes, o MERGYTES su suknytem, man jos labai patiko.

QUOTE(Solle @ 2006 08 05, 19:40)
siaip ne madu sou koks konkursas  biggrin.gif a tongue.gif
*

Nesikabinekit
tongue.gif Buciau parasius, kad visos nuotraukos is labiausiai patikusiu buvo su berniukais, sakytumet ne berniuku konkursas. irnesakyk.gif

QUOTE(Solle @ 2006 08 05, 19:40)
man grazu ir be sukneliu mergytes

Na kad irgi ne toks konkursas hihihi.gif

Nors vaiku madu konkursas butu visai idomus siaip jau bigsmile.gif
Džinė
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 06, 06:03)
Suknytem atidaviau tris balsus, o jusu gal ir pakliuvo is dvieju likusiu mirksiukas.gif
*

aš ir šeip - labai jau laukiu konkurso pabaigos ax.gif
Krisliukas
QUOTE(Virdzinija @ 2006 08 05, 23:46)
Rodos, šitam skyrelyje komentuojamas konkursas ir nuotraukos, ane? Jei jau dalyvės pasisako, už ką balsavo, tai ir aš turiu teisę pasakyti, už kokias nuotraukas nebalsuočiau. Nepatinka - neskaityk. Ir nejuokink, kad mano balsas nieko nereiškia - visi balsai svarbūs.

Be to, perskaityk mano komentarą dar kartą; neišskyriau nei vienos nuotraukos - tik pasakiau, kad nebalsuosiu už nuotraukas (nenurodžiau konkrečiai, kurias), kurios rodos gražios, o padidinus - nieko gero.
*

O Tau neatrodo, kad paskutinis sakinys parašytas juoko forma, vietoj skliausteliuose juokauju, padėjau šypsenėlę. biggrin.gif Žinoma, kad visi balsai yra svarbūs. Tiesiog mes negalim balsuoti už visas nuotraukas. Todėl, mano mintis buvo tokia, kad jei Tu nenubalsuosi už kurią nors nuotrauką (kuri Tau nepatinka), tai gal kitas užbalsuos, kuriam ji pasirodys pati pačiausia. O nuotraukos, kurios gaus 0 bus irgi labai gražios, tiesiog balsų stoka. biggrin.gif

Aš ir neparašiau, kad tu išskyrei konkrečią nuotrauką, neprisigalvok. biggrin.gif

Visos nuotraukos gražios ir nei vienos nėra nuotraukos, kutrioje nėra nieko gero. Jau patys mažyliai labai gražūs ir mamos gražios, galų gale pati gamta visur nuostabi biggrin.gif
Katinuke
QUOTE(Elen @ 2006 07 25, 08:36)
Laaabai gražus berniukas http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=7876  smile.gif ir nuotrauka  thumbup.gif
*

Tikrai thumbup.gif
kristavs
Nesikabinekit[/color] tongue.gif Buciau parasius, kad visos nuotraukos is labiausiai patikusiu buvo su berniukais, sakytumet ne berniuku konkursas. irnesakyk.gif
Na kad irgi ne toks konkursas hihihi.gif

drinks_cheers.gif Nesuprantu, kodėl reikia pulti ant žmogaus, jeigu jam patiko nuotraukos, kuriose mergaitės su suknytėm, o ne pavyzdžiui kaip daugeliui, kur gražus berniukas ar mergaitė murziukė. Kiekvienas turi savo kriterijus, kuriais remdamasis atiduoda balsus. Aš dažniausiai nebalsuoju už tas nuotraukas, kurios patinka masiškai beveik visiems.
Solle
QUOTE(kristavs @ 2006 08 06, 21:31)
drinks_cheers.gif Nesuprantu, kodėl reikia pulti ant žmogaus, jeigu jam patiko nuotraukos, kuriose mergaitės su suknytėm
*

o kas cia kur puola g.gif mes tiesiog diskutuojam mirksiukas.gif
*Laume*
Na, mergaitės, įsišėlot?! lotuliukas.gif Gerai, reiškia turit nuomonę 4u.gif Juk kiekvienam vis kitkas patinka. Jei tiesiog alpsta žmogus dėl mergaičių su suknytėm, jei tai primena ypatingus vaikystės prisiminimus -- ir gerai thumbup.gif Jis ir balsuos už mergytes. Jei kam patinka šelmis murzius berniukas kubiliuke, kuris primena kokią nors iškrėstą išdaigą - -dar geriau. Jis balsuos už berniuką. Taip ir turi būti. Pvz: aš alpstu nuo aguonų grožio ( ne nuo skonio! lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), tai ir už aguonas ir balsuosiu drinks_cheers.gif
Medona
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jus to vertos!
Veitė
pasibaigė...nuoširdžiai sveikinu nuotraukytes-nugalėtojas, nuo pat pradžių jos buvo numylėtos-apšnekėtos, todėl, matyt, niekas nenustebs, jog jos laimėjo, šaunu 4u.gif
*ziurkyte*
Sveikinu nugaletojus 4u.gif
dvyne2
yeeee mes irgi sugebejom 2 balsus gaut:D

Sveikinu nugaletojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
jėga
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif Visos nuotraukos nuostabios thumbup.gif
c-girl
Sveikinimai prizininkams first.gif second.gif third.gif Labai saunus konkursas buvo thumbup.gif Laukiame sekancio ax.gif
Aurėja
Sveikiname visus visus konkurso dalyvius! Kiekvieno jūsų nuotrauka "pasakoja" mums apie nepaprastai linksmas ir gražias vasaros akimirkas. Linkime Jums dar daugiau saulės, nuotykių ir linksmybių!

Sveikiname konkurso prizininkus!!!

I vietą laimėjo be galo populiari nuo pat pradžių, daugelio išgirta, šelmiška nuotrauka "Tik iš baaalos tas gražumas!"

user posted image

nes, sveikiname užfiksavus pačią gražiausią vasaros akimirką! thumbup.gif Laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

II vietą laimėjo be galo mieli "Draugai" wub.gif

user posted image

Agneza, sveikiname! laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

III vietą laimėjo viena romantiškiausių konkurso nuotraukų - "Laukimo vasara..."

user posted image

bulia
, nestuke.gif sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt puodelį!

[Dėl prizų atsiėmimo parašysiu laimėtojams asmenines žinutes]

Kviečiame dalyvauti kitame šiuo metu vykstančiame konkurse - "Težydi mano miestas" spauskite čia:

user posted image

Zvaigzdziuke
Nuoširdžiausi sveikinimai nugalėtojams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Smagu, kad ir mūsų "rūgpienių kaimas" surinko tiek daug balsų biggrin.gif
nes
Visoms mamytėms ačiū už sveikinimus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
čia ta pati lėlė tik metams praėjus smile.gif
v*i*j*a
SVEIKINU NUGALETOJUS!!!
Laimejo sauniausios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ArTutė
QUOTE(babuska @ 2006 08 08, 00:24)
Sveikinimai nugaletojoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jus to vertos!
*

drinks_cheers.gif

Sveikinu 4u.gif
Džinė
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dėkoju už mums skirtus balsus wub.gif
Aurėja
Taip, pamiršau pridurti, kad pirmųjų dviejų vietų laimėtojos jūsų pastebėtos ir įvertintos jau ne pirmą kartą! Jų profiliuose jau puikuojasi po antrą medalį thumbup.gif
Ž.V.
tikrai laimejo pati paciausia nuotraukyte..labai dziaugiuosi thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Elen
Svekinu nugaletojus!!!!!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
DIDELIS ACIU uz mums skirtus 17 balsu 4u.gif
*Laume*
QUOTE(Matelyk @ 2006 08 04, 13:56)
[color=darkviolet]
http://i40.photobucket.com/albums/e240/pap...irzai_05_04.jpg
gražu, bet man kvepia režisūra  rolleyes.gif
*

Po šitokios "režisūros" visą savaitę gramdėm betoną iš visų galimų ertmių, apie gražiąsias linines kelnės iš viso nebekalbu, išgyveno tik pakabukas! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei vaikas žiūri tiesiai į fotoaparatą , tai nereiškia, kad jį kas nors privertė tai daryti biggrin.gif

VISUS LAIMĖJUSIUS SVEIKINU 4u.gif
Matelyk
thumbup.gif thumbup.gif labai labai gražus konkursas buvo

pirmą kartą mano favoritės prizinėse vietose yahoo.gif
labai sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Terija:)
Lauksim kito konkurso!!!!!!
*Laume*
Jau pradėjom laukt 4u.gif
nes
O aš nenorėjau savo vaiko fotografuoti, nes buvo su pačiais baisiausiais drabužiais (vieninteliai buvo likę sausi blush2.gif )............................... tongue.gif

dar kelios balos smile.gif
Agotukas
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 12:47)
O aš nenorėjau savo vaiko fotografuoti, nes buvo su pačiais baisiausiais drabužiais (vieninteliai buvo likę sausi blush2.gif )............................... tongue.gif
dar kelios balos smile.gif
*

Visos prizinės vietos tikrai to vertos biggrin.gif Tokias net negėda ant sienos kabint mirksiukas.gif
Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks blush2.gif Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai. Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas hihihi.gif), iš kadro pabėgo karvė laugh.gif Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę hihihi.gif
amelijaž
SVEIKINAME nes 4u.gif 4u.gif 4u.gif būtume atdavę visus dešimt balsų už tokią nuostabią mergytę ir balas yahoo.gif
nes
QUOTE(Agotukas @ 2006 08 08, 13:28)
Visos prizinės vietos tikrai to vertos  biggrin.gif Tokias net negėda ant sienos kabint  mirksiukas.gif
Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks  blush2.gif Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai.  Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas hihihi.gif), iš kadro pabėgo karvė laugh.gif Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę hihihi.gif
*

clap_1.gif clap_1.gif yess.gif
Papildyta:
QUOTE(amelijaž @ 2006 08 08, 13:30)
SVEIKINAME nes  4u.gif  4u.gif  4u.gif būtume atdavę visus dešimt balsų už tokią nuostabią mergytę ir balas yahoo.gif
*

blush2.gif kaip aš norėčiau, kad ir mano mažė jau mokėtų tuo pasidžiaugti.......Na, bet atsidžiaugė maudymusi purvyne, tai daba džiaugiuosi aš Jos "laurais" blush2.gif
elge
Sveikinu nugalėtojas thumbup.gif
ir dėkoju už mums tekusius balselius 4u.gif Agotukui noriu pasakyti, kad ten tikrai ąžuolas biggrin.gif - kam gi man būtų reikėję ąžuolą vadinti klevu? biggrin.gif
Agotukas
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 13:47)
Sveikinu nugalėtojas  thumbup.gif
ir dėkoju už mums tekusius balselius  4u.gif  Agotukui noriu pasakyti, kad ten tikrai ąžuolas  biggrin.gif  - kam gi man būtų reikėję ąžuolą vadinti klevu?  biggrin.gif
*

O gal būtumėt apsigalvoję hihihi.gif
sena karvė
(anos jam labai didelis autoritetas hihihi.gif)
*

4u.gif drinks_cheers.gif
Aurėja
QUOTE(Sandriuks @ 2006 08 08, 11:41)
Lauksim kito konkurso!!!!!!

QUOTE(vi_ka @ 2006 08 08, 12:24)
Jau pradėjom laukt  4u.gif

O kol laukiat, sudalyvaukit foto konkurse "Težydi mano miestas" biggrin.gif
Kitas mūsų konkursas bus paskelbtas iškart po jo, pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui, 16 d. mirksiukas.gif
Starburst
Mes ketvirtoj vietoj, bet tuo labai džiaugiuosi, nesitikėjau, kad manoji be ilgos suknytės, nemazgotom kojom tiek balsų surinks  blush2.gif Ir nesvarbu, kad mamka, bebėgdama įsilipo į dar šiltą vištos *ūdą, kad puozotoja lakstė kaip pašėlus ir padarius kokius 20 kadrų, pusėje jų vaiko matyti tik kulnai.  Įdomiausia, kad kai bandžiau nufotkinti mergiotę prie karvės (anos jam labai didelis autoritetas hihihi.gif), iš kadro pabėgo karvė laugh.gif Bet nukentėjusių nėra, žąsiukai liko gyvi, tik truputuką išsigandę hihihi.gif
*

Balsavau už šitą foto, kas kad be pūstos suknytės biggrin.gif Užtai, kaip iš pasakos apie piemenėles thumbup.gif

Sveikiname "murziukę", buvusią dainininkę 4u.gif

Patiko ir Zvaigzdziukes rūgpieniai thumbup.gif

O toms, kurios suabejojo, ar nuotraukoje su drugeliu vaiko koja, sakau, kad ten mano mergičkos kojytė. Aišku, be manikiūro, nes visą dieną sodyboje lakstė po žemę basa ir nelabai mėgsta, kai karpomi kojų nagučiai doh.gif O va drugelis-draugelis, labai fainas pasitaikė. Pirmą dieną ant kojų tupinėjo, o kitą jau ant ištiesto rankos piršto tūpė. Tik jau nebefotkinau, tiek jau to irnesakyk.gif Tik labai linksma vaikams thumbup.gif
nes
QUOTE(Starbust @ 2006 08 08, 14:19)
Balsavau už šitą foto, kas kad be pūstos suknytės  biggrin.gif Užtai, kaip iš pasakos apie piemenėles  thumbup.gif

Sveikiname "murziukę", buvusią dainininkę  4u.gif

Patiko ir Zvaigzdziukes rūgpieniai  thumbup.gif

O toms, kurios suabejojo, ar nuotraukoje su drugeliu vaiko koja, sakau, kad ten mano mergičkos kojytė. Aišku, be manikiūro, nes visą dieną sodyboje lakstė po žemę basa ir nelabai mėgsta, kai karpomi kojų nagučiai  doh.gif O va drugelis-draugelis, labai fainas pasitaikė. Pirmą dieną ant kojų tupinėjo, o kitą jau ant ištiesto rankos piršto tūpė. Tik jau nebefotkinau, tiek jau to irnesakyk.gif Tik labai linksma vaikams  thumbup.gif
*

Nu va, kaip po konkursų viskas išaiškėja: ir nagai nail.gif ir ąžuolai vacation1.gif
elge
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 13:35)
Nu va, kaip po konkursų viskas išaiškėja: ir nagai nail.gif ir ąžuolai  vacation1.gif

Tai nesiaiškinsi gi per konkursą, nors labai kartais knieti reaguoti į kokį nors juokingą komentarą biggrin.gif blush2.gif
Man tai dar labai smalsu, kur buvo fotografuotos tos aguonos blush2.gif g.gif
Agotukas
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 14:52)

Man tai dar labai smalsu, kur buvo fotografuotos tos aguonos  blush2.gif  g.gif
*

Taip taip.. Policijai irgi smalsu topsecret.gif
Terija:)
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 08, 12:16)
O kol laukiat, sudalyvaukit foto konkurse "Težydi mano miestas" biggrin.gif
Kitas mūsų konkursas bus paskelbtas iškart po jo, pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui, 16 d.  mirksiukas.gif
*

Kas cia per konkursas,kur jis???? g.gif blush2.gif blush2.gif
Krisliukas
Sveikinam nugalėtojus thumbup.gif
Linea...
Sveikinam nugaletojus wub.gif 4u.gif Aciukas balsavusiems uz musu nuotraukyte, pirma kart istorijoj surinkom 5 balus, jau beveik jauciamies kaip nugaletojai biggrin.gif
pekutis
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 14:52)

*

drinks_cheers.gif
sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Katerina.S
Nes sveikinu 4u.gif
Laimejo tikrai pati graziausia nuotrauka mirksiukas.gif
daliuxx
Nugaletojiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir nuosirdziai dekojam visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte,nes tiek balsu biggrin.gif -patikekit,nesitikejom blush2.gif
Aciu!
Paranormali
QUOTE(nes @ 2006 08 08, 08:48)
Visoms mamytėms ačiū už sveikinimus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
čia ta pati lėlė tik metams praėjus smile.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif Sauni lelyte uzaugo wub.gif
Sveikinam nugalejusius.........
O jei mes geliu rasim nesudziuvusiu tada bandysim dalyvauti blush2.gif
-freya-
4u.gif Didžiausi sveikinimai nugalėtojai 4u.gif Nuotrauka nereali. Smagu, kad leidžiat vaikučiui taip dūkti wub.gif
Ramunita
nes, tavo fotke fantastiška smile.gif tikrai verta pirmos vietos thumbup.gif
o tu Agotuk galėtum gauti medalį už humoristinius pasakojimus first.gif vos neišlūžau įsivaizduodama kaip tavo kojytė įtupia į šiltą vištos š... ir kaip kavė lekia iš kardo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žiba
QUOTE(elge @ 2006 08 08, 13:52)
Tai nesiaiškinsi gi per konkursą, nors labai kartais knieti reaguoti į kokį nors juokingą komentarą  biggrin.gif  blush2.gif
*

Aguonos buvo fotografuotos Vilniuje, tiksliau apie 15 km už Vilniaus, link Rastinėnų, pernai buvo toks gražus aguonų laukas wub.gif Tai mes ten su vyru ir surengėm fotosesiją ax.gif Gal dar kas nors prisimena šitą nuotrauką user posted image, tai čia iš tos pačios serijos mirksiukas.gif Smagu, kad mūsų nuotrauka patiko, ačiū už balsus 4u.gif

Ir šiaip labai gražus konkursas buvo, nuotraukos tikrai tobulėja ir laimėti darosi vis sunkiau doh.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.